AM AGATAT SI EU O TIPA, PE INTERNET
![]() ![]() ![]() |
AM AGATAT SI EU O TIPA, PE INTERNET
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba da, urmeaza un priveghi... si la priveghi se rade, se face caterinca...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vomital |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 May 07 ![]() |
de ce? eu sunt curios daca se vor intalni cei doi porumbei!
OTV-ul a devenit plictisitor... |
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
pai nu cred ca se indoia cineva ca asta e postul preferat
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vomital |
![]()
|
nu am avut inca timp sa postez si in alte locuri, desi sper sa mai gasesc useri ca vis-a-vis si topicul legate de motociclete, ce-mi par mult mai savuroase decat asta!
|
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
OAP |
![]()
|
In momentul de fata orice topic e mai savuros decat asta
|
--------------------
.
.
|
|
vomital |
![]()
|
atunci de ce nu faci abstractie de el?
|
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
OAP |
![]()
|
Buna idee...asta o sa fac.
Inca o data, daca Dan vrea sa-si pastreze credibilitatea, trebuie sa ceara inchiderea topicului |
--------------------
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E nevoia morbida a fiecaruia dintre noi de a da sfaturi si de a ne strecura in viata altuia, mai ales cand nu esti fata-n fata cu persoana.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vomital @ 27 May 2007, 01:43) te-ai tacanit la capu....tu crezi ca lui ii mai arde de intalniri si giugileli in situatia in care se afla acum?? ...daca minte cu tatal am 2 cuvinte pentru el: bolnav psihic ! |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu stiu daca i se poate atribui acest calificativ, cuiva care a manipulat o sumedenie de "membrii marcanti"
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
6 Members: ag02cws, OAP, .::n00b::., Adryan_Chews, vomital, DAN_DANIEL
PS: Ar fi bine daca s-ar reporta toate atacurile la persoana, dar sunt unii membri care se pare ca au voie sa nu repecte regulile. |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bre, scuza-mi-ati offtopicu', care-i papuselu' care m-a dat in lula lui si nu s-a semnat?
![]() In alta ordine de idei, bre vomita-l, se simte de la distanta ca-ncerci sa-ti schimbi stilul! Scrii fara cratima, incercind sa pari aliterar, dar acorzi o atentie bolnava punctuatiei. Nu prea tine, pute. ![]() This post has been edited by Marty: 27 May 2007, 02:10 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Chiar nu stiu ce sa zic, s-a intors cafeneaua invers
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Inchideti naibii topicul asta, caterinca caterinca, dar deja PUTE .
Trebuie sa ai mari probleme sa-ti faci 2 conturi si sa vorbesti cu tine insuti pe forumuri. Probabil tatal lui a murit demult, ca altfel nu ar face glume de genul asta, si asta explica multe lucruri..e greu sa cresti fara tata, si unii o iau pe aratura. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Cred ca ajunge.
Inchid topicul asta. Indata ce se mai deschid topicuri asemanatoare, suspend initiatorii. Ne-am intees, da? Mergeti la gratare, ca-i duminica. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 11:30 |