AM AGATAT SI EU O TIPA, PE INTERNET
![]() ![]() ![]() |
AM AGATAT SI EU O TIPA, PE INTERNET
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
vomital |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 May 07 ![]() |
copilule tu de pe ce lume ai venit? crezi ca expresia aia nu circula? chiar ai impresia ca apartine unui singur om?
ai niste incerci de gradinita de a dovedi ca sunt o clona a cuiva! |
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pai a intrat azi cu clona asta dar expresia o stia de la alta clona chiar nu intelegi ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ei, de unde... Pai o zis omul ca citeste de multa vreme forumul cu mult interes, dar pana azi nu s-a descis sa si posteze... Iar azi, in cateva ore a adunat deja aproape 20 de posturi fara se le socotim pe cele de la cafenea...
A citit, a acumulat si azi a erupt... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
eu zic sa facem o conferinta pe mess si sa postam in topic arhiva conversatiei.
id-ul meu e kandrrei |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
vomital |
![]()
|
da, de abia astept sa ne vedem in trafic. ma apuca durerea de cap cand vad asemenea idei si totusi ai putea sa intelegi ca motociclismul este o pasiune normala prietene! pe langa asta deschide ochii mai bine si vei observa ca nu toti motociclistii sunt niste teribilisti care se sinucid din primele iesiri cu motorul
![]() |
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vomital @ 26 May 2007, 23:29) da, de abia astept sa ne vedem in trafic. ma apuca durerea de cap cand vad asemenea idei si totusi ai putea sa intelegi ca motociclismul este o pasiune normala prietene! pe langa asta deschide ochii mai bine si vei observa ca nu toti motociclistii sunt niste teribilisti care se sinucid din primele iesiri cu motorul ![]() nu ai citit cu atentie ce-am scris, in fine, daca esti de as amult timp pe acest forum ai fi vazut ca la un moment dat am initiat un topic care va sustien cauza, dar cu multi dintre voi nu se poate ajunge la un consens. muriti fratilor cu "dreptatea voastra" in mana p.s. am specificat ca scot de pe sosea tot ce ma sicaneaza in trafic. iar un motorist cu capul pe umeri stie sa mearga fara s aincomodeze participantii l atrafic. p.p.s. campania se numea: un far inseamna o viata. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
vomital |
![]()
|
greseala mea, n-am fost atent
|
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
daca tot am citit 21 de pagini ... macar sa-mi las si eu amprenta
![]() Felicitari celor din top 10 ! FireChief 57 DAN_DANIEL 40 vomital 39 C@talin 39 Sony 30 StefanT 28 l@u 22 sonykel 22 OAP 20 Giurisici Fabian 20 This post has been edited by Shush: 26 May 2007, 23:37 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ce-i cu asta?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
l@u |
![]()
|
Asta e Top 10 ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
dan daniel si vomita-l la egalitate de
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
In 2 zile s-au strans 21 de pagini....cate pagini mai vin?? cat clone o sa mai avem? presimt ca o sa mai sara alta clona in ajutoru lu vomital..poate chiar danut
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(l@u @ 26 May 2007, 20:58) Deci pot sa-mi dedic melodia asta ![]() Florin Minune & Zaku & Nicolae Guta - Numai esti pe locul 1 26 May 2007, 23:46: QUOTE(Shush @ 26 May 2007, 23:36) daca tot am citit 21 de pagini ... macar sa-mi las si eu amprenta ![]() Felicitari celor din top 10 ! FireChief 57 DAN_DANIEL 40 vomital 39 C@talin 39 Sony 30 StefanT 28 l@u 22 sonykel 22 OAP 20 Giurisici Fabian 20 Ce sunt bre cifrele alea ![]() This post has been edited by C@talin: 26 May 2007, 23:46 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
da
FireChief 57 DAN_DANIEL 40 vomital 40 C@talin 40 Sony 30 StefanT 28 l@u 23 OAP 22 sonykel 22 Giurisici Fabian 20 This post has been edited by Shush: 26 May 2007, 23:48 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
OAP |
![]()
|
acuma am 23
![]() |
--------------------
.
.
|
|
vomital |
![]()
|
fratilor, nu mai aveti idei?
|
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
minus 34
![]() hai ca va las sa ma depasiti... ![]() sush ,da stiu ca ai avut ceva rabdare ![]() o seara buna tuturor! noapte buna clona!... clona binenteles ca nu va raspunde ![]() This post has been edited by FireChief: 27 May 2007, 00:00 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vomital |
![]()
|
wow, in acest moment fratele meu geaman citeste topicul! fenomenal! ca la otv
|
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
FireChief |
![]()
|
nu ca sunt diferiti...daca intelegeti ce vreau sa spun
![]() This post has been edited by FireChief: 27 May 2007, 00:03 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
l@u |
![]()
|
@ vomital... Nu ti-a venit schimbul ?
Opa....10 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users) 8 Members: l@u, Cornel001, vomital, SerbanS, DAN_DANIEL, Zippy, OAP, YO4RLP This post has been edited by l@u: 27 May 2007, 00:05 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vomital |
![]()
|
ba da, cum sa nu! tu esti genul de persoana care crede in teoria conspiratiei si in apa imbuteliata, nu?
|
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
FireChief |
![]()
|
v-am spus
e clona altcuiva ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
vomital |
![]()
|
fire esti sclav sa mor eu! chiar trebuie sa fiu clona cuiva? ai enumerat 2000 de useri pana acum!
|
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
...clone peste clone...am dat mai devreme pe acasa tv si coincidenta sau nu rula "Clona"
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
ady85btz |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:32 |