AM AGATAT SI EU O TIPA, PE INTERNET
![]() ![]() ![]() |
AM AGATAT SI EU O TIPA, PE INTERNET
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
gygy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 13 May 07 From: Iasi ;) ![]() |
Nici nu termin de citit o pagina ca apare alta
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
1.3 12v
- IS-xx-xxx
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, Emile, de unde stii ca e unul nou? Io zic ca e Falco scos la 7 ani.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
a4tech-ii + loganfan erau galateni
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vomital |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 May 07 ![]() |
QUOTE(kAndrei @ 26 May 2007, 23:03) domnu, cand ascultam eu king diamond, opera IX, elend, tristitia< formatii de care banuiesc ca nici nu ai auzit> erai mic copil. asa ca "plimba ursu" cu fraze de genul: stim si noi ce e ala rocker si cu ce se mananca. nu a inceput rock-ul cu tine, nu-ti apartine doar tie acel tip de "cultura" si nici nu s-a incheiat cu tine. asa ca mai bine ti-ai baga mintile in cap si doua fete in gazda! am doua fete in gazda intr-un apartament si sa stii ca nu mi-ai insiruit cine stie ce trupe de care n-am auzit. king diamond este unul din preferatii casei, pe restul nu le gust pentru ca apartin unor stiluri care ma lasa rece. lasa-ma cu vechimea ta in rock, am si eu destui ani si mai multa cultura muzicala decat crezi. te-am pupat si pe tine. altul? |
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
stoianovmi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 26 April 05 From: Bocsa ![]() |
|
--------------------
dacia
1300
1983
- cs 03 zxk
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
am un filing...intra in categoria de mai sus,dar e unul nou,cu motor si rocker...adica rau
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
l@u |
![]()
|
vomital unde l-ai pupat ?
This post has been edited by l@u: 26 May 2007, 23:07 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
l@u |
![]()
|
![]() This post has been edited by l@u: 26 May 2007, 23:10 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
Vomita-l, poti sa umpli o cada?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vomital @ 26 May 2007, 23:05) am doua fete in gazda intr-un apartament si sa stii ca nu mi-ai insiruit cine stie ce trupe de care n-am auzit. king diamond este unul din preferatii casei, pe restul nu le gust pentru ca apartin unor stiluri care ma lasa rece. lasa-ma cu vechimea ta in rock, am si eu destui ani si mai multa cultura muzicala decat crezi. te-am pupat si pe tine. altul? m-ai pupat unde? nu mersi, nici macar acolo nu te-as lasa sa ma pupi.daca borasti? revenind la oile noastre: Off Toipic<daca mai e cazul> daca esti asa cult in ale muzicii: ce gen canta operaIX si Elend? dar nine inch nails? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(vomital @ 26 May 2007, 23:05) am doua fete in gazda intr-un apartament... Aparura si surorile... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vomital |
![]()
|
prietene sony, nu-mi lasi loc de aluzii fara insulte pe fata. da! pot sa umplu, nu-ti spun cu ce insa!
This post has been edited by vomital: 26 May 2007, 23:11 |
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
Sony |
![]()
|
Ai maini active!
![]() Apropos: Nu am decazut incat sa am asemenea prieteni. This post has been edited by Sony: 26 May 2007, 23:13 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
reputatie minus 32
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
l@u |
![]()
|
@ Sony... adica iut(z)i
This post has been edited by l@u: 26 May 2007, 23:13 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sony is Vomy's friend...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
noapte buna , fratilor! daca mai citesc mult ce se scrie pe aici sigur o sa am un cosmar!
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
vomital |
![]()
|
gluma e gluma, dar chiar ti se pare amuzanta faza cu motociclistii?
|
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
radian |
![]()
|
comparativ cu "gluma" pe care ai facut-o tu cu tatal tau...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vomital |
![]()
|
god, nu e gluma mea!!!!!!!!
de abia astept sa se termine priveghiul ala si sa intre adevaratul deschizator de topicuri! |
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
FireChief |
![]()
|
daca ai intrat azi pe forum de unde stii expresia lui alydor...
....suma respectelor This post has been edited by FireChief: 26 May 2007, 23:25 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Mai usor ca nu mai apuc sa citesc....
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
DomnulK |
![]()
|
QUOTE(vomital @ 26 May 2007, 23:18) da, e plina de realitate. atasez in continuare ce am vrut s amai scriu la acea"gluma": o fi roacker+motorist=rau. dar sper sa nu ma incomodeze in trafic ca o sa am ocazia sa mai aduag o liniuta la lista de motociclisti scosi de pe sosea si sa mai fac un bolnav de inima fericit ca si-a primit organul mult asteptat. vreau sa-mi cer scuze fata de vomital in ceea ce priveste cultura lui in materie de rock, l-am subestimat. mea culpa. atasez pm-ul lui: Attached thumbnail(s) dclub.PNG ( Size: 146.55k ) Number of downloads: 105 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 17:48 |