Vopsea zgiriata si masina minjita cu... ceva, un sfat va rog...
![]() ![]() ![]() |
Vopsea zgiriata si masina minjita cu... ceva, un sfat va rog...
maddriver |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 1 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate 1.4 MPI Albastru Marin
|
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
O poti spala cu sampon cu incredere,eventual sa lasi spuma sa dizolve bine "uleiul" respectiv.Cat despre zgarieturi: daca nu sunt adanci,foloseste cu incredere Prevent.Eu am gasit.o zgariata si am rezolvat.o.Uite-te aici .Succes
This post has been edited by ady85btz: 12 May 2007, 20:56 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
ayk72 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 12 May 07 ![]() |
motorina dizolva aproape orice si nu ataca vopseaua.
![]() |
--------------------
seat
leon
2002
|
|
maddriver |
![]()
|
Multumesc mult ady85btz. Incredibil dar adevarat. Si eu am cam acelasi fel de zgirieturi deci sper sa mearga si la mine cu Prevent si Turtle Wax. Totusi care e principiul de functionare? Dizolva vopseaua si o intinde peste zgirieturi sau cum? Inca ceva. Merge la orice culoare sau sint mai multe tipuri pentru diferite culori?
Daca stie cineva unde pot gasi aceste produse in Cluj il rog sa-mi spuna si mie. This post has been edited by maddriver: 12 May 2007, 21:59 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
maddriver |
![]()
|
Hmmm... Mie mi-a fost frica sa nu ramin cu vopseaua pe cirpa si de aceea nu am dat cu motorina pe vopseaua asta de Logan. Dar probabil ca ar fi mers... Poate o sa incerc in cele din urma daca altfel nu iese chestia aia.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru zgarieturi foloseste metoda mea.Produsele alea le poti gasi in Hipermarketuri(Cora,Carrefour,Selgros,Metro)sau la magazinele de piese auto.E imposibil sa nu gasesti Preventul.Succes
This post has been edited by ady85btz: 12 May 2007, 21:43 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
maddriver |
![]()
|
Multumesc inca o data. Va anunt ce a iesit dupa ce ii aplic tratamentul.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
aammmmmmggggggg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 2 November 06 ![]() |
da, la mine i-a ramas vopseaua unui "dusman" pe spoilerul meu stanga spate,cred ca invata sa scoata si el masina din parcare cu spatele pt. prima data.Ar merge sa dau cu "prevent" si pe plastic?Mentionez ca vopseaua ramasa de la "dusman" este pe partea nevopsita a spoilerului.
|
--------------------
dacia
logan
11.2005-ambition
- BR
|
|
ady85btz |
![]()
|
@aammmmmmggggggg NU !!!Preventul este doar pe tabla.Sa nu dai pe nici un plastic(mai ales pe cel negru pentru ca ramane patat).Pentru spoiler poti incerca sa cureti cu benzina sau diluant.
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
aammmmmmggggggg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 2 November 06 ![]() |
Multumesc pt raspuns "ady85btz",dar o sa folosesc si "prevent" pt. unele zgarieturi minuscule care daca te uiti atent le vezi, dar numai eu stiu cate zgarieturi apar dupa fiecare spalare a masinii pt. ca atunci le observ cel mai bine si mi-a placut cum a iesit la tine dupa ce ai folosit prevent,bravos.
|
--------------------
dacia
logan
11.2005-ambition
- BR
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ca daca dai cu benzina pe plastic se matuieste. Eu am folosit motorina si s-a curatat fara probleme.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
acum vreo doua saptamani un bou caci altfel nu pot sa il numesc, se pare ca nu a avut altceva de facut decat sa imi traga o dunga pe capota masinii cu creta. Creta s-a luat dar zgarietura zdravana a ramas.... Dupa ce am citit topicul facut de ady85btz am cumparat si eu Prevent de la Praktiker (15 RON). Am frecat de 2 ori capota si in special locul cu zgarietura si a iesit IMPECABIL. Preventul asta face minuni. Nu imi dau seama ce fel ascunde zgarieturile, nici nu vreau sa stiu sincer, dar am dat apoi pe toate zgarieturile mai mici si mai mari pe care le aveam pe masina si au disparut toate
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Vezi ca tot acolo este si o ceara la 13,99 ...face toti banii numai ca ai de dat putin din maini.
Attached thumbnail(s) Copy_of_13052007_005_.jpg ( Size: 160.15k ) Number of downloads: 260 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
Pot sa.ti zic ca dupa 1 spalare serioasa-furtun presiune si spalat cu burete+ cateva ploi este in continuare impecabil(auzisem ca la apa Preventul dispare)
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
maddriver |
![]()
|
L@u, nu stii cumva cum se numeste ceara respectiva? M-am uitat prin oras si Turtle Wax n-am gasit.
Ady85btz sint curios daca Preventul are efect permanent. Am cumparat un tub din Selgros si e o pasta verzuie iar pe cutie scrie Car Polishing Paste. Cred ca despre asta e vorba. Imediat ce gasesc o ceara buna m-apuc de frecat. Poate se gaseste cineva care a aplicat Prevent pe o culoare mai inchisa sa-mi spuna daca a fost multumit de rezultat fiindca tu ai o culoare mai deschisa si mai putin pretentioasa si bloodem parca are culoarea rosie. O fi avind acelasi rezultat pe toate culorile? Intre timp poate apare cineva cu o idee contra animalelor care din invidie, din prostie sau din plictiseala se apuca si zgirie masini cumparate uneori cu multe asteptari si prin multa truda. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by maddriver: 14 May 2007, 09:10 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
l@u |
![]()
|
Eu am dat cu Prevent si am albastru marin iar rezultatele sunt excelente.Ceara este cea din foto si am luat-o de la Praktiker.
Attached thumbnail(s) 13052007_006_.jpg ( Size: 228.42k ) Number of downloads: 211 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
maddriver |
![]()
|
Da, astea sint niste vesti bune l@u. Iti multumesc. Parca am vazut ceara asta si la Selgros. Ai putea sa-mi spui daca Preventul are efect permanent sau daca zgirieturile vechi incep sa se vada din nou dupa o vreme? As vrea sa stiu asa, din curiozitate.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
l@u |
![]()
|
Efectul este permanent ca el de fapt lustruieste suprafata nu o acopera cu cine stie ce minuni ca sa se dizolve la spalare.Mai sus ai o poza cu masina mea dupa ceara.
This post has been edited by l@u: 14 May 2007, 09:36 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
maddriver |
![]()
|
Arata super mai ales ca ai si eleronul si stopurile modificate.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
alexboss87 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 28 March 07 ![]() |
Buna seara
Am si eu vreo 2 intrebari in legatura cu vopseaua de pe logan...se merita cei 255 de E in plus pentru cea metalizata?ce are asa special pentru acesti bani? Multumesc si ``dumuri libere``! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2007
|
|
l@u |
![]()
|
Pai in acesti bani ai in plus vopseaua metalizata si atat ....tu la ce ceva special te astepti ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
alexboss87 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 28 March 07 ![]() |
pai ma asteptam macar sa fie mai rezistenta la zgarieturi...sa aiba un lac protector ceva...??
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2007
|
|
DragosPopa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 August 05 ![]() |
Un destept la o nunta mi-a lipit floarea cu scotch (cica din ala de hartie) Dar de la caldura s-a cam lipit zdravan. Credeti ca pot dizolva cu motorina sau altceva cleiul ramas acolo? Multumesc
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference DCI 2006
- gr 80 pdg
|
|
l@u |
![]()
|
Putina benzina si apoi spalat imediat locul cu pricina.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu neaparat, merge si cu ciff sau pur, si multa apa dupa.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
DragosPopa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 August 05 ![]() |
Multumesc..O sa incerc zilele astea si va anunt rezultatul...Numai bine
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference DCI 2006
- gr 80 pdg
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
O solutie ieftina pentru scoaterea zgirieturilor urite dar superficiale, inclusiv cele marcate cu vopseaua de pe masina infractorului, puteti folosi umila pasta de dinti. Cu cit mai proasta cu atit mai buna! pasta de dinti in special cea care pretinde ca restaureaza culoarea naturala a dintilor, sau albeste dintii, contine o pulbere fina abraziva. Eu o folosesc si sa lustruiesc lentilele de plastic ale ochelarilor cind ii mai zgirii, ca sa nu mai cumpar altii. Rezultate perfecte de fiecare data, si nu costa mai nimica. Va trebuie un pic de rabdare daca vreti sa obtineti un finish profesionist. Folositi o cirpa usor pufoasa, poate o pisla fina, ca cea folosita la palarii, in nici un caz ceva grosier, umezita usor. Nu exista nici un risc sa stricati ceva, poate doar sa nu va iasa zgirieturile daca sunt prea adinci. Puteti sa lustruiti si partile cromate/nichelate, aluminiu anodizat, etc. Dovada cea mai buna a eficientei metodei este ca lustruieste plasticele care sunt cel mai usor de zgiriat si cel mai dificil de lustruit. Eu am restaurat perfect emblemele BMW-ului meu din 1970. A fost singurul lucru care a dat rezultate. Si cred ca nu trebuie sa va spun ca se clateste cu apa!
This post has been edited by Gheorghedracu: 4 Jun 2007, 16:01 |
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 18:36 |