Noul meu player Blaupunkt Melbourne SD27, Are radio si slot pentru SD
![]() ![]() ![]() |
Noul meu player Blaupunkt Melbourne SD27, Are radio si slot pentru SD
ovidiusoft |
![]()
|
||
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|||
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
2dor
Referitor la design atunci banuiesc ca merge cu consola argintie de la Logan. Ma speriasem ca fata este alba. O ultima intrebare am pentru tine. Are cumva reglaje de bas/inalte ori are egalizator sau mai rau ... doar preseturi? ovidiusoft Multumesc de lamuriri. Desi am peste 10 ani de utilizare PC nu m-a preocupat pana acum problema asta ![]() This post has been edited by Corbu': 19 Jun 2007, 16:19 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Are egalizator digital pe 3 benzi. Acest egalizator te lasa sa setezi o cate o frecventa pentru bass, treble si medii si sa alegi nivelul fiecarei frecvente. In plus se poate regla factorul de calitate la bass si medii.
Am tradus din carte textul de mai sus. Are si presetari la egalizator |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() are 3 preset-uri: 1. Guta 2. Salam 3. Minune This post has been edited by l@u: 19 Jun 2007, 16:50 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Daca are preseturile alea probabil se livreaza si cu un ciocan pe post de buton MUTE.
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Preseturile acelea de care vorbiti nu sunt prezente decat pe Logan, daca ai Solenza nu sunt active.
![]() Acum revenind la telecomanda, am luat-o ieri si functioneaza brici, trebuie sa scot senzorul undeva in spatele volanului sa prinda telecomanda care va fi pusa direct pe cercul volanulul. Dupa montaj revin cu poze. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
l@u |
![]()
|
Asteptam pozele
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu-l intrebati de pret, ca a luat-o la "oferta speciala". Initial telecomanda a fost luata de la
http://www.domo.ro/Audio-Video/Echipamente...Blaupunkt_RC-10 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
2dor |
![]()
|
The pictures.
Attached thumbnail(s) Picture_018.jpg ( Size: 146.46k ) Number of downloads: 796 Picture_020.jpg ( Size: 132.49k ) Number of downloads: 952 Picture_021.jpg ( Size: 117.68k ) Number of downloads: 1114 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
l@u |
![]()
|
Guguloiu ala din poza 3 este senzorul?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
icsu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
@ 2dor : A trecut ceva timp..Cum se prezinta playerul? Face ceva figuri la citirea de pe card? E sensibil pe radio? Ma bate gandul sa-mi iau si eu...
|
--------------------
renault
clio symbol
1.4/2002
|
|
Corbu' |
![]()
|
2dor a vandut masina cu tot cu player, dar parca vazusem pe undeva ca vrea sa isi ia din nou playerul. Sa vedem si el ce zice, l-ar mai lua din nou sau nu
![]() |
--------------------
-------
-------
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu unul l-as lua, dar merge cu comanda volan si afisaj de pe renault?
This post has been edited by $$ilvviu: 10 Sep 2007, 12:14 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
2dor |
![]()
|
Deci pe Lancer am acelasi Blaupunkt care m-a impresionat si sunt la fel de super multumit. Oricum noua masina are o instalatie audio peste cea de pe Solenza si clar suna si mai bine. A fost o problema pana am facut rost de adaptor de la mufa Mitsubishi la mufa ISO, traisca Ebay-ul. Si a trebuit si adaptor de la mufa de antena a masinii la cea din MP3.
This post has been edited by 2dor: 14 Sep 2007, 10:44 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
icsu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
OK m-ai convins
![]() |
--------------------
renault
clio symbol
1.4/2002
|
|
2dor |
![]()
|
Si acelasi Blaupunkt cu aceiasi telecomanda, dar montata in alt loc.
Attached thumbnail(s) IMG_0001.jpg ( Size: 79.48k ) Number of downloads: 982 IMG_0002.jpg ( Size: 87.3k ) Number of downloads: 878 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
v.b. |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 May 05 ![]() |
exact ce model de card sd de 4gb ati verificat ca merge la el? ca sunt doua varianta SD simplu si SDHC. daca postati si firma as fi f recunoscator.
V |
--------------------
Dacia
1300
- B-51-BDV
|
|
2dor |
![]()
|
Sincer nu stiu, nici nu m-am uitat la card sa vad ce firma e, poate daca vede colegul cu Solenza postul acesta sa iti spuna. Eu nu mai stiu nici cum se numeste userul, stiu doar ca avea o Solenza rosie.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Corbu' |
![]()
|
Daca pe site zice ca suporta maxim 4 GB atunci sigur e SD simplu, nu SDHC (high capacity). Carduri SDHC nu pot fi citite in aparate pe care nu se precizeaza "compatible with SDHC cards".
|
--------------------
-------
-------
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
2dor |
![]()
|
Nu are CD argon, sunt aia prosti. Cu receptia e impecabila, mai tare decat la un Clarion pe care l-am avut inainte.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si cum copiezi mp3-uri pe card? cu cititor? cat mai e unul?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
2dor |
![]()
|
Da argon cu cititor, eu am dat parca 70 RON pe unul anul trecut.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Un cititor e cam 20-30 ron acum.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(zanga @ 2 Jun 2007, 08:43) Nu vreau sa deschid o discutie in alta parte, dar am o intrebare (nu radeti, ca nu stiu si de-aia intreb): Preturile pe care le afiseaza astia pe site-uri la boxe sunt pentru o boxa sau pentru pereche? ![]() |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Cum ele vin ambalate la pereche, logic ar fi si pretul sa fie la pereche.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Tin minte ca mai demult am vrut sa cumpar o pereche de boxe pt masina veche si ala imi zicea ca pretul e pe bucata..... asa ca nu am mai luat.... mi se parea anormal.... ma rog, nu stiu daca e o regula in sensul asta...
This post has been edited by sebybv: 8 Nov 2007, 10:46 |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
ags |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 November 07 ![]() |
Melbourne merge pus si pe Solenza?
Merge direct il locul celui din fabrica..sau mai necesita modificari? |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort
- B 13 AAA
|
|
2dor |
![]()
|
Daca ai mufa ISO merge sigur.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:25 |