Noul meu player Blaupunkt Melbourne SD27, Are radio si slot pentru SD
![]() ![]() ![]() |
Noul meu player Blaupunkt Melbourne SD27, Are radio si slot pentru SD
icsu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol
1.4/2002
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu nu l-am luat, am luat altceva, ca-mi fac treaba cu cd-rw.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
icsu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva daca telecomanda de pe volan e detasabila? Adica gen fata la player sa o pot lua cu mine sau sa o bag undeva.. E cam la vedere pe volan si "baetii are idei multe"..
|
--------------------
renault
clio symbol
1.4/2002
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Telecomanda de volan are un sistem de prindere destul de simplu, insa nu cred ca vrei sa o tot desfaci si sa o pui la loc mereu.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Tocmai ce a primit nevasta-mea un Matiz de la firma, si normal ca are nevoie de sonorizare. Ma bate rau gandul la jucaria asta, dar am cateva intrebari:
1.Se poate lega fara probleme la Matiz? (nu cred ca are mufa iso) 2.Am citit ceva review din state, unul se plangea ca tunerul nu are RDS. Asa e? Scuze de "noobismul" meu, dar chiar habar nu am de electronica auto. Merci. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
ma duc azi sa il cumpar. am vazut pe datele tehnice ca are rds.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Playerul are mufa ISO.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
RDS are, nu?
Il iau si eu, l-am gasit la 242,40 Ron. Super pret. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
l-am cumparat si este super. merge cu card pana la 4ga. radioul are rds. o mica observatie: pentru a prinde posturi cu semnal slab ( ascult bbc si dw ) trebuie dezactivat rds cautat manual si memorat. apoi se reactiveaza rds.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Myhay25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 January 08 ![]() |
salut. Vreau sa intreb si eu cat m-ar costa instalarea unui subwoofer+statie pe un logan. multumesc!!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007/1.6
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@han_1.6 mpi: CUM? CUM? CUM? Turbez de 2 saptamani incercand sa prind cityfm
![]() Later: nevermind, ar fi trebuit sa citesc mai cu atentie cartea. RDS nu inseamna Traf sau Regional. This post has been edited by ovidiusoft: 29 Jan 2008, 12:18 |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
RDS - Radio data sistem - adica iti trece pe displayul playerului numele postului si ce mai vor aia de la radio sa mai scrie.
Ma bag si eu in discutie cu o intrebare: Stiti cumva daca are control de volum pt subwoofer, pentru ca eu daca mi-l iau trebuie neaparat sa am sub., iar daca se urca cineva la mine in masina ( oameni mai invarsta) sa il pot da mai incet sau chiar opri, functia asta este la acest player ( pe care momentan il detin) http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...ONY/CDX-GT610U/ bine nu e asta ca pe al meu nu l-am mai gasit ca e mai vechi dar are aceleasi functii. |
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
uitati de sd27, a aparut brisbane sd48 + usb, merge si hard, 4x50w ,il am de 2 luni super scula , super pret !!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si nici scump nu e, cel putin pot lua unul direct de la importatorul Skin cu 380 de lei. Poate la masina urmatoare, ca nu vreau sa dublez valoarea Daciei...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
lucianac79 |
![]()
|
. Group: Members Posts: 153 Joined: 14 June 04 From: Roman,Iasi. ![]() |
Cam mare pretul ala, uite la Shopit abia a aparut pe stoc. Am montat pentru un prieten unul si arata beton.
This post has been edited by lucianac79: 3 Jun 2008, 09:42 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2010
- .
|
|
drbzn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 15 June 06 From: braila ![]() |
Stie cineva daca si Brisbane SD48 e compatibil cu telecomanda pe volan RC10?
|
--------------------
dacia
logan
2006 ambition 1,5 dCI
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
QUOTE(drbzn @ 5 Jun 2008, 14:40) nu, dar sa fim seriosi, la ce scula este nu mai conteaza, nu vreti sa stiti cum suna pe boxele de fabrica ! ![]() iar daca vreti sa fiti cool, puteti pune hard disk. This post has been edited by Axe: 5 Jun 2008, 14:58 Attached thumbnail(s) Imag003.jpg ( Size: 320.73k ) Number of downloads: 1021 Imag000.jpg ( Size: 374.29k ) Number of downloads: 1059 |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Dar asta are control de volum pe sub ????
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Brisbane merge la fix in mufa si in locul unui radio CD de Logan sau mai trebuie ceva adaptari?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
TBonu |
![]()
|
Mufele si marimile sunt standard, deci da se potriveste fara nici o problema. Dar eu tot nu am aflat daca exista control de volum pe canalele preamplificate.
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
martiz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 18 November 08 ![]() |
"uitati de sd27, a aparut brisbane sd48 + usb, merge si hard, 4x50w ,il am de 2 luni super scula , super pret !!! smile.gif" Eu nu-l gasesc nicaieri! Nu mai are nimeni pe stoc, ba mai mult cica nici nu se mai fabrica! of of
![]() This post has been edited by martiz: 18 Nov 2008, 11:16 |
--------------------
focus
ford focus 1.6 TDci 90 caluti
fab nov 2007 inm apr 2008
- murdar
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
Se gaseste modelul Brisbane la Domo
http://www.domo.ro/Audio-Video/Echipamente...t_Brisbane_SD48 dar parerea mea este sa mai pui ceva banuti si sa cumperi modelul St.Louis MP56 nu e mare diferenta de pret, eu unul sunt foarte multumit de el. http://www.domo.ro/Audio-Video/Echipamente...t_St_Louis_MP56 This post has been edited by Giurisici Fabian: 18 Nov 2008, 22:28 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
martiz |
![]()
|
L-am testat azi i magazin modelul MP56. Mult sub asteptarile mele.
+ pretul lui foarte bun desi nu inteleg de ce e 370 RON pe link-ul dat de tine fata de alte magazine unde e pe putin 900 RON! + SD si USB - Sunetul oribil fata de un Sony (caut modelul si iti zic) la 525 RON! - SI CEL MAI MARE MINUS! Conexiunea dintre fata detasabila si HU se face prin acea banda blestemata care la un moment dat se va defecta!!! Am patit treaba asta la 2 HU, si de atunci nu mai vreau sistemul asta! |
--------------------
focus
- murdar
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
s-ar putea sa fie 1376... pe multe situri e peste 1000ron
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
martiz |
![]()
|
Stiu ce am scris... + 10% reducere il scoteam la aprox. 340 Ron (3.400.000 lei vechi), dar se auzea infect! Nu tu inalte , basul mai mult huruia si plus acea banda care face conexiunde dintre fata detasabila si HU!
|
--------------------
focus
- murdar
|
|
icsu |
![]()
|
Imi poate spune cineva daca din telecomanda RC-10 se pot comuta preseturile la radio? Adica apasand pe un buton sa treaca din presetul 1 in 2, 3 etc. Multumesc.
|
--------------------
renault
clio symbol
1.4/2002
|
|
icsu |
![]()
|
Nu stie nimeni?
|
--------------------
renault
clio symbol
1.4/2002
|
|
ledavi30 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 19 December 09 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
renault
megane scenic
2002
- PAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:35 |