Sofer nebun in cehia, asta chiar e cu capu' !
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sofer nebun in cehia, asta chiar e cu capu' !
Solon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
ion_cu_carutza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 17 April 06 ![]() |
problema e ca in RO sunt o gramada de copii de astia cu mashini mai slabe si cu pretenti mai mari,
arta pilotajului nu consta in a face slalom printre mashini.... ii recomand WRC.... senzatii si siguranta mai mare.... un sofer bun... e cel care respeca codul rutier... nu cel care face raliu pe strada.... la fel si in RO unii considera ca daca nu au amenzi sunt buni soferi.... total gresit... deci acesta e cel mai prost sofer din CEHIA |
--------------------
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Din Cehia poate, dar in Romania ar fi pe ultimele locuri ..
![]() This post has been edited by nh1980ro: 31 Jul 2007, 11:37 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(ion_cu_carutza @ 31 Jul 2007, 09:47) un sofer bun... e cel care respeca codul rutier... nu cel care face raliu pe strada.... la fel si in RO unii considera ca daca nu au amenzi sunt buni soferi.... total gresit... deci acesta e cel mai prost sofer din CEHIA Daca puneai si "pererea mea e ca....", nu deranja atat de tare. La cum ai formulat-o, suna a verdict dat de Curtea Suprema ![]() Parerea mea e ca ![]() Ce mi s-a parut ok: Nu a riscat aiurea, mi s-au parut foarte bine calculate depasirile. |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
de remarcat totusi ca participantii la trafic sunt muuuuuult mai disciplinati ca in RO. se retrag frumos ca sa poti depasi daca vad ca ai aceasta intentie. la noi ori accelereaza cand il depasesti, ori vine un destept din fata si tre sa te opresti sa treaca el ca s-a bagat ca... beep... beep...
drive safe! ![]() This post has been edited by holograma: 14 Aug 2007, 11:53 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 20:10 |