Sofer nebun in cehia, asta chiar e cu capu' !
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sofer nebun in cehia, asta chiar e cu capu' !
vladrehau |
![]()
|
||
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|||
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Pentru mine care stateam in locul mortului nu mi se parea ca stau pe loc
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"ieri pe A2 la 180 km/h mi se parea ca stau pe loc"
![]() Eu propun acest topic pentru topicul anului pentru ca am ras cu lacrimi ... This post has been edited by A l e x: 2 Jun 2007, 23:16 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
am vizionat ambele filme si am observat ca toate masinile franeaza si daca au loc trag mai pe dreapta cand se apropie nebunul asta ( asta pe langa faptul ca marea majoritate a masinilor sunt skoda
![]() la un moment dat cineva zicea ca nu da blitzuri, daca sunteti atenti in primul film da blitzuri la un Berlingo rosu pe care il depaseste apoi, probabil ca da mereu blitz ca prea franeaza toti sau poate are chiar si girofar, ceva ca prea, prea... |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Conduce bine tipul, noroc ca nu a venit altul ca el din sens opus. Manevrele pe care le face printre masini si depasirile nu sunt chiar periculoase, periculoasa e viteza cu care merge, cineva poate sa nu il observe deoarece se apropie prea repede si...
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt singurul la care nu merg filmuletele?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Iti trebuie flash player cred ...
Daca nu incearca cu opera sau firefox |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
cu firefox intru...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Dupa cum se vede si din comentariile unora dintre voi, limitele de viteza sunt puse pentru fraieri.
La ei o fi doar unul din asta care macar stie ce face, dar la noi e plin de schumahari care au o Dacie prapadita si conduc ca nebunii, fara sa stie macar ce fac. Ca doar plateste tac-su ratele la Logan. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Asa e... prapaditele alea de Dacii Logan ...
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
la 180 am deschis portiera si dadeam din picior sa mi fac vant ca la flinstones, si am prins 210km/h si dupa aceea m-am trezit
![]() ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
QUOTE(Supapa_jR @ 1 Jun 2007, 10:16) HAHA..ce va atacati...stati ma linistiti ca nimic nu a fost facut fara sa gandeasca...daca sunteti atenti nu se lasa furat de viteza...o controleaza pana in cel mai mic detaliu...nimic nu face fara sa aiba vizibilitate...probabil e putin nesanatos si dependent de andrenalina... ![]() pastrand proportiile, uneori merg si eu asa cu berlina.... |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
in loc de "hmmm...audi a4 3.0i" sa fie ... "hmmm...dacia 1310 carburation fara i" ...Come To Romania And Do This ...sa vada la noi stabii cu octavia daca se dau la o parte
![]() ![]() ![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
uskt2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 26 February 07 ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 1 Jun 2007, 02:13) Si eu ![]() QUOTE(sefu_alx @ 1 Jun 2007, 02:25) Si ce daca atinge 260......daca te-ai uitat la moto GP aia ating si 300 dar viteza medie e undeva pe la 150-170 km/h In veci nu voi putea crede ca asta cu BMW'u a scos medie de 170 prin traficul ala |
--------------------
Dacia, Daewoo, Opel
dacia, cielo, astra
1981, 2006, 2008
- vn-o3-rvp, vn-10-vmp
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
1. poate sunt eu prea subtil cand zic ca omu asta e un idiot iresponsabil!
2. la faza cu asiguratul in primul clip, pe autostrada trece de pe banda 3 pe banda 1 in fata unui camion cam cu vreo 180... or daca era un camion sau alt obstacol in fata facea prapad, pentru ca nu se vedea nimic... omu doar a presupus ca nu va fi nici un obstacol pe banda aia... 3. speed kills, as does drink driving and so on... This post has been edited by Cypher4laguna: 5 Jun 2007, 11:46 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Asa zic si eu , nu e intreg tipul la cap ... sau poate nu a facut niciodata un accident mai urat ca se potolea . Dar stiti cum e chestia "Ulciorul nu merge de multe ori la apa " . Eu la 50Km/h dupa ce am mutat duba lui ala 1 m (era pe lat) , nu am putut dormii 1 luna jumate pe o parte de la centura ... ma intreb la 200Km/h oare cate luni nu putea dormii ?
![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
costinasd. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 2 June 06 ![]() |
Foarte tare frate! Daca avea un Ferrari oare cat scotea media? Poate mai putin, ca nu e diesel
![]() |
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
QUOTE(AlinREHAU @ 5 Jun 2007, 13:59) Asa zic si eu , nu e intreg tipul la cap ... sau poate nu a facut niciodata un accident mai urat ca se potolea . Dar stiti cum e chestia "Ulciorul nu merge de multe ori la apa " . Eu la 50Km/h dupa ce am mutat duba lui ala 1 m (era pe lat) , nu am putut dormii 1 luna jumate pe o parte de la centura ... ma intreb la 200Km/h oare cate luni nu putea dormii ? ![]() Pai cam cate luni sunt pana la a doua venire a lui Iisus? ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Nu se aplica regula de trei simpla ?
![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Ar fi trebuit sa scrie si consumul in finalul filmului!
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Consumul de ce? de spatiu pe internet cu porcariile alea de filmulete macho? de biti pe forumul asta cu acelasi lucru?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Ma ce sa zic........ in romania cu supernova mea nu ar putea face asta nici in 100 de ani dar un lucru e sigur tipul este norocos.Unii spun ca este mare sofer.........asa o fi dar totusi cine a urmarit atent filmul ar fi vazut ca asta pur si simplu depaseste fara nici un pic de vizibilitate.Ditamai camionul pe banda a doua iar el trece de pe banda 1 pe banda 3 fara sa stie ce este sau ce vine din fata.Oricum parerile sunt contradictorii.Eu zic atat:tipul asta e foarte norocos.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sau a fost
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AutoVic |
![]()
|
![]() Amator de "NOU" Group: Members Posts: 282 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe autostrada facea jaloane la viteze mari, iar masina se comporta ireprosabil, mi-e greu sa cred ca a avut noroc in toate manevrele lui.
Omul e cu capu', da' le are si cred ca si masina aia nu e tocmai stock. |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
- B 16 KNM Dai un claxon, ii arati ca e bou... insisti, si tu esti un bou!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ba da, este STOCK!
![]() ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Interesant filmuletul.
Ce e mai interesant e ca ochiul uman poate focaliza numai pe o suprafata de marimea unei monede de 50 de bani. In rest e zona defocalizata. Te mai ajuta vederea periferica, dar asta e mai mult apanajul femeilor decat al barbatilor. Sa mai adaugam ca un creier normal la un adult poate procesa informatiile numai una cate una. Sa mai adaugam ca timpul de reactie al unui om este destul de ridicat - aproape 1 secunda daca trece prin neocortex (daca nu ma insel eu) si cateva fractiuni de secunda doar pentru o reactie gen lupta sau fugi, atunci cand informatia scurtcircuiteaza prin creierul reptilian. In consecinta, masinile sunt din ce in ce mai performante, oamenii nu! Degeaba ne dam rotunzi cu reflexele si reactiile noastre. Nu suntem decat niste bieti amarati ce folosesc mecanisme din ce in ce mai performante, dar din pacate biologia noastra nu poate tine pasul cu performantele tehnice. De aceea vedem atatia morti si raniti pe sosele. In tinerete ne dam mari smecheri. Nimic nu ni se poate intampla. Avem reflexe nemaipomenite.... Nu uitati un singur lucru. Dupa 20 de ani incep sa ne moara neuronii... cate 100.000 pe zi!!!!! |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Frumos spus, Lucman !
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce este mai interesant este ca :
1. BMW 330- weak diesel engine- yeah right =)) 2. Soferii de Polonia sunt cu mult mai tarani decat cei de Romania-- banda 1 goala... banda 2 ok... cat de cat .. banda 3 plina de toti martalogii ![]() 2.1 . Soferii de Polonia nu stiu sa se dea la o parte 3. Sofer inconstient 4. Mi-as dori un Bmw 330 Diesel cu motorul sau weak ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 20:11 |