Sofer nebun in cehia, asta chiar e cu capu' !
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sofer nebun in cehia, asta chiar e cu capu' !
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca nu v-am zis ca acu vreo 12 ani am facut din tei pana in snagov 25 de minute cu dacia in 4 trepte, ca ma faceati drogat.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Si eu am facut de la Podu Cotroceni pana la Grozavesti 40 de minute in vinerea Pastelui
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
sefu_alx, o sa pun niste filme cu mine pe niste curbe la munte ... din cauza copacilor la 130 da impresia ca am 180
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Fix?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pe ceas?
Pe gipies? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Pe bune !
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ca si condus, omul e meserias, are si masina pe care se poate baza, dar eu daca eram pasager coboram de mult, e prea de tot, devine stresant si cand ma uit, dar sa fiu in mijlocul actiunii!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
GabyT |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 1 Jun 2007, 02:30) TARE filmuletul. ![]() @R19/16v : pe drumurile din'afara, o viteza medie de 100 km/h (+) nu este ceva deosebit, cum se intampla la noi; eu desi am avut doar 75 CP (si nici astia nu stiu daca erau toti la munca ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
Tibi_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 26 November 06 ![]() |
Deci viteza aia medie se poate atinge eu am mers o singura data cu loganu din semnatura Timisoara-Lugoj via Buzias cu o medie de 100Km/h dar era cu un trafic minim si a fost prea la limita asa ca nu o sa mai repet aventura aia niciodata-binenteles singur in masina! Ce face tipu asta mi se pare ok in proportie de 90% din timp adica se asigura la depasiri nu se baga daca nu are vizibilitate cunoste masina dar si si soseaua dar restu de 10% mi se pare inconstienta.El de fapt conduce la limita, nu se hazardeaza peste cat trebuie dar nu isi lasa rezerve aproape de loc. Un condus din asta constant in fiecare saptamana te va duce parerea mea cu siguranta la cimitir sau la spital inainte de timp.
L.E. Deosebit de gresite si foarte periculoase pt toata lumea nu mi se par depasirile in care isi baga picioarele in ea linie continua sau in alte semne de circulatie atata timp cat are vizibilitate si depaseste prin stanga, ci acele depasiri facute mult prea la limita prin dreapta. This post has been edited by Tibi_: 1 Jun 2007, 17:00 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Ii dau si eu o bila alba.
![]() Mi-a placut tare ce frumos conducea. Nu mi s-a parut ca isi lua riscuri inutile la depasiri, doar ca era concentrat, bagacios, folosea orice spatiu si avea si masina ca lumea. Frumoase reprize, nu? Nu este periculos un tip ca acesta, mai degraba sint la noi tot felul de prostovani care te depasesc trecind foarte aprope, iti taie fata sau nu au minima decenta sa se bage la loc atunci cind vad ca nu au nici zvic si nici spatiu pentru manevra. This post has been edited by simon: 2 Jun 2007, 00:48 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Super tare!!
Am savurat fiecare secunda din clip. Ati observat cat de disciplinati erau soferii la ei? Cum se dadeau in stanga cand venea el din spate?? Asa ceva nu ai sa vezi la noi prea curand... Portiunea de la Pod Baneasa pana la Pod Otopeni este preferata mea...3 benzi calumea...my favorite play ground... Astept si eu cu nerabdare sa apara si la noi autostrazi....sa mai zic ca as vrea sa fie cu 3 benzi ? ![]() Pe bune acum, omul are reflexe, practic stiind cum e sa conduci asa ii prevedeam fiecare miscare...stanga dreapta frana etc. O singura data a fost cam aproape sa il pupe pe unu in fund...cand un reanult i-a luat fata... Ce sa mai zic...un astfel de stil de condus nu e frumos....dar e foarte sanatos ( doar pentru sofer ) Chiar iti dezvolti niste reflexe incredibile... Nu era nici inconstient, nici drogat, nici beat...ci era doar un om foarte pasionat de condus si masina lui...nu a pus pe nimeni in pericol si nici depasiri aiurea nu a facut, cat despre linia simpla si dubla continua...hai sa fim sinceri...avea vizibilitate cu caru cand depasa... Este cred ca primul sofer ( dupa mine ![]() Nu il mai balacariti...cei care ar trebuii balacariti sunt soferii nostri inconstienti...aia care vor sa faca si ei ce vad in clipurile de genul asta...pacat ca nu au destul skill...si dupaia ii vezi pe la stiri... KIDS DON`T TRY THIS AT HOME ![]() LE: Eu nu m-as fi dat jos...ci l-as fi rugat sa mearga mai departe, mai mult... ![]() This post has been edited by AMW: 2 Jun 2007, 03:17 |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
In primul rand, eu nu prea sunt impresionat de ce am vazut... Ok, e clar ca stapaneste masina, dar felul in care a condus a 'excelat' in inconstienta, nu in talent. Nu mi se pare sincer, nimic special dpdv al sofatului, doar un tip sigur pe el si inconstient, dar e plin si la noi de zmei ca astia...
In al doilea rand, AMW, ai cam batut campii cu postul tau... "Portiunea de la Pod Baneasa pana la Pod Otopeni este preferata mea...3 benzi calumea...my favorite play ground..." - Sper ca nu cu masina din semnatura, nu ? Ca daca da, din cauza celor ca tine are soferul de Logan de B asa o imagine de 'respectata'... "Pe bune acum, omul are reflexe, practic stiind cum e sa conduci asa ii prevedeam fiecare miscare...stanga dreapta frana etc. " - Permite-mi sa rad... Ce e asa de greu de prevazut ? Stanga ca depaseste, dreapta ca intra inapoi, frana ca e altul in fata... ![]() "nu a pus pe nimeni in pericol si nici depasiri aiurea nu a facut, cat despre linia simpla si dubla continua...hai sa fim sinceri...avea vizibilitate cu caru cand depasa..." - Cum nu a pus pe nimeni in pericol ma ? Genul asta de manevre la 'mustata' numai prudente nu sunt... "aia care vor sa faca si ei ce vad in clipurile de genul asta...pacat ca nu au destul skill...si dupaia ii vezi pe la stiri..." - Eu zic ca 'skillul' e una si inconsitenta e alta. Sa zicem ca acest individ le are pe amandoua, dar tot nu mi se pare demn de laudat. Din contra... Ca nu e bomba la volan cum sunt unii, de acord, dar in rest... Si nu zic, mai am si eu momente cand ma bag aiurea, ii dau tare, etc... Nu sunt sfant... Dar asta e una, si a lauda intr-un asemenea mod un inconstient e altceva. Parerea mea... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
ieri am facut bucuresti constanta pe a2 in 2 ore vit medie 99km |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Tot ce pot sa spun este ca nu a incomodat pe nimeni in mod vizibil ca altfel l-ar fi claxonat cineva.Nu l-a ghicit politia ca l-ar fi ars urat de tot.Politia ceha este foarte autoritara si in mod sopecial cu ai lor cehi.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Bulan...faci international??e chiar asa rea Bulgaria ca si politie?
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
441529 |
![]()
|
![]() Administrator de blocuri Group: Members Posts: 160 Joined: 14 January 07 From: Comuna Bucuresti ![]() |
Si eu sunt de acord ca pe la noi sunt gugulani mult mai periculosi decat asta. Pana la un punct este interesant, si mie imi place uneori un astfel de stil de condus dar nu mi-ar place sa fiu pasager. Prefer sa fiu eu cel care ia decizii referitoare la viata mea.
Referitor la viteza medie, eu cred ca se poate. Daca eu am facut Eforie Nord (Hotel Britannia) - Bucuresti (Autovit) in 130 minute, duminica, plecare la ora 15 si Bucuresti (Intercontinental) - Brasov (Hotel Aro) in 90 minute, atunci pe autostrada afara, cu o masina mult mai buna si cu soferi mult mai disciplinati ca la noi, sigur se poate. |
--------------------
Renault Megane
Nissan Pathfinder 2.5 dci SE+ 174 CP
Nissan Urvan 2.4i
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Nu stiu cum este in general pe autostrazile din afara insa mie mi s-a parut extraordinar de aglomerat. Pe autostrada noastra cu 2 benzi circula 10% din masinile care se vad in clip.
Parerea mea.... |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
441529 |
![]()
|
![]() Administrator de blocuri Group: Members Posts: 160 Joined: 14 January 07 From: Comuna Bucuresti ![]() |
Trebuie tinut cont de mai multe aspecte:
- Cehia este o tara mult mai mica decat Romania dar are o retea de autostrazi incomparabil mai buna decat la noi; - nivelul de trai este mai ridicat, implicit mai multe masini la 1000 locuitori; - Cehia are si o pozitie geografica care conduce la aglomerarea traficului. La noi, pe A2 in afara sezonului este un trafic destul de slab, iar A1... nici nu apuci sa intri ca ai si iesit. Dupa parerea mea, in loc de Bucuresti- Constanta, ar fi trebuit sa fie facuta Bucuresti - Brasov prima data, iar referitor la A1, eu unul nu vad nici o utilitate din moment ce se opreste bruuusc la Pitesti. |
--------------------
Renault Megane
Nissan Pathfinder 2.5 dci SE+ 174 CP
Nissan Urvan 2.4i
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Bucuresti - Constanta este inceputa de cel putin 15 ani, de Bucuresti - Brasov nici nu era vorba atunci... tinand cont ca lucrarile nici n-au inceput bine, gandeste-te ca va fi gata cam in tot atata timp
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Auzi alex.... m-am cam saturat sa imi contrez toate posturile... get a life
![]() Ba da ... fix cu masina din semnatura...daca ai ceva impotriva celor care conduc logan revarsa-ti frustrarile pe reno.ro nu aici...si da conduc logan zilnic exact asa cum ma taie capul....am luat o singura amenda de radar anul trecut cand ma intorceam de la mare de 80 kmph...30.000 de km cu dci-u fara accident...11.000 km cu mpi fara accidente...cand vrei sa te plimb cu a 3a mea masina...un CX-7 ... a nu sti ce e ala? search pe net... daca il vezi pe unul ca conduce un logan mai altfel decat toti mosii nu inseamna ca e inconstient ca are logan...ci ca tu faci parte din cei care imi taie fata just for fun...si cand ma uit la ei incep sa rada si imi arata degetul mijlociu...asta cand sunt in logan...in CX-7 se dau toti din drum...nu ca i-as da eu cu flashuri sau ceva de genul...dar de domne..e jmekera masina...o lasam sa treaca...pe cand la logan taiem fata ca asa e frumos...mentalitatea asta este de babuin romanesc...si vad ca din pacate o imbratisezi si tu cu drag mai baiatule... nu conteaza ce masina conduci atat timp cat iti stii si ii stii limitele...limite eu nu am...loganul are foarte multe...poate daca esti cuminte o sa te iau la vreo cursa de a mea....SI NU....NU CURSA ILEGALA ![]() Inca odata... get a life...ca m-am saturat sa te vad imediat sub posturile mele contrandu-ma "Stanga ca depaseste, dreapta ca intra inapoi, frana ca e altul in fata... " exact linia asta ma face sa-ti zic ca nu ai absolut NICI o treaba ... dar nici una...comentezi ca sa te aflii in treaba. Asta inseamna pt tine condus...nu te condam...esti un sofer normal....dar cu fitze de pilot cunoscator.. "Cum nu a pus pe nimeni in pericol ma ? Genul asta de manevre la 'mustata' numai prudente nu sunt" Mai uita-te odata la clip...si arata-mi o depasire la mustata...si nu pe autostrada..ca acolo altfel se pune problema Parerea ta nu conteaza pt mine...dar asa ca idee iti zic ca e proasta ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Haha, ai o parere foarte buna despre tine daca tu chiar crezi ca iti caut posturile sa le 'contrez'. Nici macar nu te stiu asa bine, nu mai tin minte cand te-am mai contrat, arata-mi si tu te rog sa-mi aduc aminte...
Eu nu fac parte din cei care taie fata la nimeni, nici la Loganuri, nici la 1310, si nici la CX-7 (simpatica masina, n-am ce zice). Eu fac parte din cei care rad de se prapadesc cand vad un Logan 1.4 sau 1.5 cu pretentii de Impreza WRX STI, mai ales prin trafic. Cand ti-am citit postul, mi-am dat seama ca esti si tu un 'pilot de Logan' ca multi altii, si de asta am scris ce am scris, si raspunsul care mi l-ai dat acum ma face sa cred ca am dreptate... Ma rog, eu nu vreau sa ma cert cu nimeni, e dreptul tau sa conduci Loganul cum vrei, dar e si dreptul meu sa rad de tine ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AMW |
![]()
|
Ideea era ca nu conteaza masina...ci soferul...judecatiile astea dupa motorizarea si marca masinii sunt facute just for fun...dar bine...iti trebuie putin rationament ca sa gandesti asta...asta daca esti pasionat...daca nu ti-am zis...nu condam pe nimeni...
![]() Ti-am zis...daca vrei te iau in dreapta la o incalzire...ca ma descurc si fara colegu... dar sa sti ca pampers nu am sa iti dau....repet...nu ilegala... ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
A l e x |
![]()
|
Pai asta e si parerea mea, nu conteaza masina, ci soferul. Eu cand rad de pilotii de Logan, nu rad de masina, rad de soferi
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
AMW |
![]()
|
Si daca soferii aia ar fi fost in alta masina de ce ai mai fi ras??
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
A l e x |
![]()
|
De masina mea probabil ...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Dupa parerea mea tipul e stapan pe masina si isi cunoaste limitele, ceea ce a facut nu e de laudat! Probabil ca pentru el e o joaca, sau asta e stilul lui de a conduce.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Wow!! Tipul chiar le are cu sofatul.
![]() In primul clip se baga in fata un peugeot partner si franeza la un moment dat desi in fata lui nu era nimeni. De ce o fi facut asta? Oricum nu avea sanse. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
M-au impresionat reprizele masinii, ala stia el ce stia de se baga asa in depasiri.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 20:07 |