Vecin recalcitrant
![]() ![]() ![]() |
Vecin recalcitrant
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu se potoleste infunda-i mecla si cheama politia, zici ca a fost autoaparare (din ce ai zis tu e f plauzibil).
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
spune-i ca daca nu se potoleste ii rapesti catelu
![]() LE: sper ca nu are pitbul ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.936 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
filmeaza cu telefonul sau aparatul foto
![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Exact! Filmeaza-l si ii spui ca daca nu se potoleste il dai in judecata.
Sau ii dai una direct in gura si gata ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Pai parca nu aveai voie sa filmezi o persoana daca nu isi da acordul pentru asta
|
--------------------
.
.
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.936 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
pe domeniu public da, ai voie sa filmezi ce vrei.
dupa ce il filmezi ii spui ca il dai pe otv. This post has been edited by wolfin: 1 Jun 2007, 11:30 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ii ceri acordu'
![]() LE: Du-te la politie si fa o plangere (scrisa), daca nu se potoleste mai fa-i o plangere la politie ... pana la urma o sa vina politia la el la usa si sigur se potoleste . This post has been edited by ROK: 1 Jun 2007, 11:34 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Iti sta gandul la pasarica, argon? Pervers mic ce esti
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
wolfin |
![]()
|
acum daca ii face guler cu aparatul foto sau tel, riscul vietii
![]() in cazul asta este pasaroi ![]() This post has been edited by wolfin: 1 Jun 2007, 11:34 |
--------------------
pegas
3120
|
|
FLP |
![]()
|
Deci bine, il filmez cand sare la mine, opresc si ripostez ?
This post has been edited by FLP: 1 Jun 2007, 11:34 |
--------------------
.
.
|
wolfin |
![]()
|
nu, fugi sa nu sparga aparatul (dar tot il filmezi)
|
--------------------
pegas
3120
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FLP @ 1 Jun 2007, 12:11) Aia de la politie imi zic ca cica nu e treaba lor, decat daca se intampla ceva serios, ei au treburi mai importante. Asta e o prostie, ai sunat la 112 sau la sectia de politie? Zi-le ca omul e batran, ca s-ar putea sa se loveasca rau de tot atunci cand incearca sa dea in tine, ca are osteoporoza si-i pocnesc oasele ca la pui etc. This post has been edited by thecagero: 1 Jun 2007, 11:42 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
FLP |
![]()
|
la 112 si mi-au facut ei nu stiu ce legatura la sectia 14 parca
|
--------------------
.
.
|
wolfin |
![]()
|
oricum ar fi violenta nu este buna.
serios, vorbeste cu el |
--------------------
pegas
3120
|
|
FLP |
![]()
|
Pai si el daca in momentul in care vreau sa vb cu el iar sare la bataie?
Sa nu`i spargi fata ? |
--------------------
.
.
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
cel mai bine cred ca ar fi sa ai o discutie cu el. daca nu se potoleste dupa discutie cred ca cea mai buna solutie este sa-l ignori!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
wolfin |
![]()
|
violenta naste violenta.
nu vreau sa fiu lupul moralist dar, nu folosi violenta, de aparat poti sa te aperi prin plangere la politice. ar trtebui sa se opreasca |
--------------------
pegas
3120
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
aidi bre, ce-ai vrea sa fuga de el? FLP, ia d'aici..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
pai daca tot te simti sigur pe tine si il tii doar la distanta nu crezi ca e ma frustrant pentru el sa-l ignori? la un moment dar s-ar putea sa explodeze singur de nervi si sa se automutileze, daca tu nu-l ajuti cu nimic.
![]() |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Incearca sa-l ignori, daca incearca din nou sa iti faca ceva depune plangere la politie, iar daca trebuie sa te aperi atunci nu-i da la fata.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
FLP |
![]()
|
argon, hai domle fii serios
![]() johnsws parca spune bine sa il fac sa dispere |
--------------------
.
.
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
N-are rost sa te bati cu el. Incearca sa rezolvi pe cale amiabila. Daca mai incearca sa dea in tine te mai feresti, ii mai sucesti o mana la spate.....orice numai nu te lua la bataie cu el ca la cat de nebun e direct la IML se opreste si apoi te da in judecata.
Chiar daca il bati , ideile nu i le schimbi deci n-are sens. Incearca sa-i explici ca niste mere nu vor sparge tubulatura aia pretioasa. Eu cel putin n-am vazut inca mar sa strapunga tabla ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
FLP |
![]()
|
Nu ai inteles. El e suparat pe mine ptr ca "stie el ca l-am injurat cand am intrat in casa"
![]() ![]() ![]() This post has been edited by FLP: 1 Jun 2007, 11:53 |
--------------------
.
.
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.108 Joined: 11 February 04 ![]() |
Varianta 1
Il lasi sa te atinga cu un pumn. Te duci la medico-legal, scoti certificat. Plangere la Politie. Varianta 2 Tipi mai tare ca el, il ameninti cu tiganii, fratii mei care te taie pe tine manca-ti-as, care este!!! Orice ar fi, nu da in el, ca poate cade moshu, face hâc si dai de dracu' |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
incearca sa fii cat mai jovial cu el
![]() This post has been edited by johnsws: 1 Jun 2007, 12:02 |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
pune-i mustar pe clanta usii.
si incepe distractia ![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
argon |
![]()
|
mustarul e varianta eleganta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da, poți încerca cu scăpău.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:20 |