Vecin recalcitrant
![]() ![]() ![]() |
Vecin recalcitrant
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Vad ca ai invatat la politie pe pielea ta.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
giks |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 1 June 07 ![]() |
Explica-i ca primul care a preferat sa injure in loc sa dea cu bolovanul poate fi considerat inventatorul civilizatiei...
Dar nu o sa te asculte nimeni... Daca mai ai probleme, fa o plangere de agresiune fizica la politie, cheama un prieten (nu o ruda) de martor sa contrasemneze si l-ai facut pe mos de un scandal si tulburarea linistii publice. |
--------------------
jaguar
x type
2004
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
2 martori!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Ai grija sa ai martori cand va mai incerca sa dea in tine, si eventual lasa-l sa te impinga un pic, din momentul in care te-a atins, fara acordul tau, esti liber sa-i faci ce vrei (in afara sa-l violezi si sa-l omori, binenteles
![]() De-asemenea, ai grija sa nu te puna Michiduta sa iei vreun pietroi sau bat in mana, ca deja nu mai este egalitate in arme, asta in cazul in care el lupta cu mainile goale. Politia nu face nimic, si daca ti-o da, tot nu va face nimic... Am mancat bataie de la 6 indivizi si mi-am luat si un cutitas in burtica si tot nu a facut nimic, asa ca fa-ti dreptate, insa legal. |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Oreste, tu esti ma?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Pasionatul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 5 July 06 ![]() |
QUOTE(Sony @ 2 Jun 2007, 17:12) la rinichi, in spatele genunchiului, la sub-brat, chiar si in plex! efect garantat! nu vorbim aici de tensionari pana la limita fiziologica a mainilor sau a picioarelor, sau lovituri cauzatoare de vanatai evidente. o faza haioasa ar fi daca faci o fandare si ajungi in spatele lui si apoi il apuci de nari tragand in sus. Rezultat - efect nimicitor, este o durere insuportabila. feriti-va de lovituri in zona capului si intre picioare. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
2006 [COLOR=blue][B][I]Logan Laureate 1.4[/I][/B][/COLOR]
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Aseara cand plecam si eu la plimbarea de duminica seara m-am intalnit cu sectoristu` cu loganu` si am stat putin de vorba cu el si mi-a zis ca singura posibilitate e sa am un martor... altfel e cuvantul meu impotriva cuvantului lui, daca sunt singur sa incerc sa il evit..... Grea viata in romania....
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MAS @ 3 Jun 2007, 16:03) esti liber sa-i faci ce vrei (in afara sa-l violezi si sa-l omori, binenteles ![]() Tu nu te-ai prins ca asta asteapta vecinu'? Cred ca si d-aia e atat de agitat ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Cel mai bine e sa-l eviti,daca iti vorbeste nu ii raspunzi si iti vezi de drum,dar sa fii atent daca vrea sa te loveasca si sa te feresti.Iti cauti un martor,faci niste poze cu nenea,o inregistrare scurta in care te injura.Mergi la politie cu martorul.Tu depui o plangere impotriva lu' nenea,martorul depune o declaratie(martor = preten,alt vecin,dar sa nu fie ruda cum spunea Marty).Apoi ar trebui sa-l linisteasca politia.
Am avut cam aceeasi problema cand locuiam in Timisoara si am rezolvat-o in felul asta,cu poze,plangere si un martor.Omul a fost calmat cand a auzit de amenda 10 milioane ROL,el fiind pensionar,sa nu mai vorbim ca m-a amenintat cu un topor,deh eram in masina,altfel cine stie ce ii trecea prin minte...probabil ca prin mintea mea trecea un topor ![]() LE: Amenintarea este caz penal,daca te-a amenintat poti sa depui plangere la politie cu martor ca ai fost agresa si amenintat. This post has been edited by LC_TM: 4 Jun 2007, 11:41 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Ia niste bere si invita-l pe la tine ...
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
HapleaSRL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 10 March 06 ![]() |
QUOTE(Pasionatul @ 4 Jun 2007, 08:30) Din cate am inteles eu, victima este mai mica decat agresorul si singura posibilitate, sa traga de nari in jos si rezultatul ar fi sa-i scoata mucii din nas, efectul (psihic) nimicitor ar fi doar de partea victimei agresoare. |
--------------------
-
-
- - Multumescu-ti Tie Doamne, am mancat si iar mi-e foame!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.633 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
gasesti 2 insi le dai 1 milion, le arati tupeistul si ti`l bat aia organizat de se satura de figuri.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
@FLP - vecinul tau e cumva 'aghezmuit' cand se ia de tine ? l-ai mirosit ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(HapleaSRL @ 4 Jun 2007, 12:21) Din cate am inteles eu, victima este mai mica decat agresorul si singura posibilitate, sa traga de nari in jos si rezultatul ar fi sa-i scoata mucii din nas, efectul (psihic) nimicitor ar fi doar de partea victimei agresoare. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muuult prea tareeeee!!!! E 2 noaptea si io rad ca tembelu' cu ochii-n monitor =)))))))) @TMihai: Daca vecinu' il ataca, co-forumistul nostru il poate impacheta fara griji de politie and shit, totul petrecandu-se in legitima aparare... |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Ideea era cu totul alta
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Mosul se plictiseste, abia asteapta ceva din partea ta ca sa aiba si el parte de un proces, mai scapa de rutina zilnica. Problema este sa nu aiba vreun prieten cu aceeasi ocupatie : daca il superi, il pune pe ala martor ca l-ai injurat, scuipat, amenintat, etc. si sa vezi distractie, ghici cine o sa ia o amenda?
Am avut un cunoscut care cand a murit la 77 de ani, avea vreo cateva zeci de procese pe rol, majoritatea pentru insulta si calomnie, scria diverse articole despre cate un parvenit, dar jignitoare rau de tot, procesul de calomnie era inevitabil apoi. Procesele astea erau motorul vietii lui, desi era bolnav, a mai dus-o multi ani pana a dat in primire, avea o ocupatie care ii dadea vitalitate, rar trecea o saptamana in care sa nu aiba un proces. Eu zic sa iti ceri scuze daca el crede ca l-ai jignit, si sa ii spui ca vreti sa va intelegeti bine deoarece un conflict nu ar fi bun pentru nimeni. Daca tot nu se potoleste, atunci fa scandal la Politie, trebuie sa existe o solutie. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 14:13 |