Vreau sa pun aer conditionat pe Dacia 1310, Unde se poate face instalatia ?
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa pun aer conditionat pe Dacia 1310, Unde se poate face instalatia ?
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
O dacie revizuita si pusa la punct e izolata termic foarte bine.
Dovada faptul ca incalzirea face fata fara probleme si pe cel mai mare ger. Nu vad de ce n-ar fi valabila si inversa. Probleme apar la vehiculele cu un volum al habitaclului prea mare (esteit ![]() This post has been edited by Muttley: 11 Mar 2008, 08:03 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Modelul din poze l-am vazut montat pe un ARO de Politie acum cativa ani.
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
mai lasati S.F.-urile astea, mai intai a se rezolva izolarea cabinei, a se reface circuitul aerului apoi A/C
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
wellerwells |
![]()
|
![]() wellerwells Group: Members Posts: 30 Joined: 17 November 07 From: Focsani City ![]() |
![]() Attached thumbnail(s) DSC00021.JPG ( Size: 32.49k ) Number of downloads: 979 |
--------------------
Dacia
1310
1995
- VN 01 XPC
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
vierme_ha |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 386 Joined: 6 January 04 From: Fetesti/Bucuresti ![]() |
mai sunteti multi?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX fost 1.8 16v 99kw
1990
- IL-02-XFP Semnat: eu
|
|
Ovidiu Comănescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 26 September 06 From: Ploiesti ![]() |
incarcatul cu agent este 150 ron, instalatia se poate procura de la dezmembrarile daewoo de tico/matiz aduse din Coreea (citeste primele posturi, am specificat acolo) cost instalatie 1000 ron, momentan nu am mai continuat deoarece am directionat toate resursele pentru depanarea fiat-ului in urma accidentului, daca nu pateam beleaua acum aveam A/C pe daciuta.
|
--------------------
Dacia
1300
1977
- PH07DEH
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
ok, ne-ai spus costul instalatiei si al freonului... montatul cat costa si cine se baga la asa ceva? ca daca intrebi la un service iti rade in nas: " hihihi aer conditionat pe dacie? "
![]() |
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(iubitordedacie @ 14 Mar 2008, 11:07) ok, ne-ai spus costul instalatiei si al freonului... montatul cat costa si cine se baga la asa ceva? ca daca intrebi la un service iti rade in nas: " hihihi aer conditionat pe dacie? " ![]() Se uita lumea ca la felu' 7 si daca ai alarma si inchidere la telecomanda ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
ydaniel |
![]()
|
e f mult o instalatie sh 1000lei.cam 300 ar merita
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Ovidiu Comănescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 26 September 06 From: Ploiesti ![]() |
@iubitordedacie, manopera nu stiu, am spus ca nu am mai continuat din motivele expuse mai sus si nu ma mai interesat, stiu ca in drum spre Targoviste dinspre Ploiesti sunt cativa baieti care monteaza A/C pe orice masina, dar nu am mai retinut unde anume.
@ydaniel, nu este chiar asa mult atata timp cat instalatia se livreaza completa nu trebuie decat montata si incarcata, o instalatie noua este cca 1000 Euroi fara montaj, asa ca mai bine 1000 roni si mai dai 100-200 la montaj. Dupa cate a-ti vazut din pozele postate de colegi, se poate monta fara probleme, meserias sa gasesti si sa faca beep si alte aratari, las sa-si faca lumea cate cruci o vrea si cum o vrea sa se uite cert e ca inca se pot face cateva imbunatatiri cu bani putini, parerea mea. |
--------------------
Dacia
1300
1977
- PH07DEH
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Apoi nu nici mult nici putin dar cine are dacie in general nu il scot banii afara din casa. Cred ca e ceva rezervat pasionatilor, altfel semana cu tichie de margaritar.
|
--------------------
------
------
------
|
|
Ovidiu Comănescu |
![]()
|
ei na, 1500 ron pentru A/C, or sa se gaseasca, este o necesitate, chiar daca e dacie si tocmai ca multi nu-si pot permite o masina mai "noua" dar macar pentru o instalatie da.
|
--------------------
Dacia
1300
1977
- PH07DEH
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ydaniel |
![]()
|
Da Cristi;) stiam masina:P la modelu dotat cu A/C este o gura unde baga aer rece sub bord. de marimea unei palme;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca nu ma insel era pentru export?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
utilitatea unei instalatii de ac este dincolo de orice indoiala. in caz contrar poti considera ca nu ai masina timp de 3 - 4 luni pe an, cat tine canicula.
ps. toata lumea ii da inainte cu "geamuri fumurii" ca sa nu mai bata soarele... nu pot sa inteleg logica asta: daca e vara si canicula, oricum stai cu geamurile lasate; deci ce conteaza culoarea lor? pe luneta poti sa pui un parasolar de 20 de lei, decat sa dai 3 - 4 milioane pe folii autorizate. daca ai insa aer montat, atunci geamurile colorate devin utile intr-adevar. ![]() This post has been edited by iubitordedacie: 15 Mar 2008, 21:28 |
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
..acea perioada zici ca ai sauna
![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu va mai plangeti atat, nu e chiar asa de rau..masina alba, geamuri deschise, si trec alea 3 luni, ganditi-va ca mai sunt inca oameni care isi cumpara masina noua fara aer conditionat, cam inconstienti dupa parerea mea, dar daca nu mor aia nu muriti nici voi. Mai sunt si aia care prefera sa stea transpirati cu gemurile deschise desi au AC sau clima, de zgarciti ca le consuma mai mult, si nici nu se aud manelele cu geamurile inchise..
In in mai multe tari, Israel de exemplu, nu este permisa comercializarea de masini noi fara aer conditionat. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
aia care iau masini noi fara ac, poate vrea omul masina noua, dar nu isi permite si ac-ul sau poate e mai rezistent, sau poate se descurca cu geamurile jos.
dar sa iti iei ac si sa nu-l folosesti ca iti consuma, asta e prostie curata ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
sunt curios daca cei care si-au montat ac pe dacie il folosesc des...
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Alexu7 |
![]()
|
nu cred,
au dat 15-20 milioane parca atat ziceau baietii ca face, doar ca sa puna poze pe forum ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Am vazut un papuc, intr-o vara, si avea A/C, era montat sub bord ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Alexu7 |
![]()
|
pai..sa fimseriosi si cei cu masini de 10-15 mii de euro sunt interesati de consum.
de undeva de la 25-30 de mii in colo cred ca te doare in basca de consum. e ca si cum ti-ai lua bilet la autobuz, dar preferi pe jos ca miroase a transpiratie ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 06:21 |