Eleron Logan
![]() ![]() ![]() |
Eleron Logan
tgmpupy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC02679.JPG ( Size: 229.58k ) Number of downloads: 270 DSC02680.JPG ( Size: 171.96k ) Number of downloads: 243 DSC02679.JPG ( Size: 229.58k ) Number of downloads: 204 |
||
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|||
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Arata mai bine decat alte eleroane prezentate aici, dar tot cel de la Zender ramane cel mai dragut, parerea mea.
This post has been edited by VeNoM386: 8 Aug 2006, 15:40 Attached thumbnail(s) eleron.jpg ( Size: 52.41k ) Number of downloads: 890 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
nickvio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 30 January 06 From: Timisoara ![]() |
Pentru tgmpupy....poti te rog sa-mi spui cum ai rezolvat problema celor aproximativ 3 mm ce depasesc lungimea portbagajului? Si daca a mai fost nevoie de alte finisaje inainte de vopsit. Intreb toate astea, pentru ca am gasit la dilerul din oras eleroane in stoc, la acelas pret cu al tau si ma cam bate gandul sa-mi montez. Pentru ceilalti doritori, pot sa va spun ca vopsitul=50 ron, montatul 30 ron....normal la negru. Multumesc
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Se vede ca nu a mai intrat IRONICK pe forum. Eleronul ala a aparut la dealer in jur de 20 iulie.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nickvio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 30 January 06 From: Timisoara ![]() |
Buna!!! Speram ca tgmpupy sa-mi dea un semn in ceea ce priveste montarea eleronului, pentru ca marti sunt programat la service
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
am fost in vacanta,cei 3 mm raman asa ,azi il iau de la vopsit.
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
Asa doar de info . . . date extrase din pdf-urile respective
Permissible maximum speed 192Km/h Image10.jpg ( Size: 4.7k ) Number of downloads: 265 The vehicle was driven up to a maximum speed by 174km/h. An increase of the maximum speed by the cultivation of the tail spoiler could not be determined. Negative "Auswirkkungen" was determined on the handling by the "Anbrigung" of the spoiler Image20.jpg ( Size: 24.44k ) Number of downloads: 91 PS. Cine stie sa traduca mai bine ar putea sa faca gestul . . http://www.carstyling.be/dacia/TUV6001998191.pdf This post has been edited by IRONICK: 15 Aug 2006, 12:08 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
alexis |
![]()
|
![]() daciot Group: Members Posts: 204 Joined: 30 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 15 Aug 2006, 13:05) Asa doar de info . . . date extrase din pdf-urile respective Permissible maximum speed 192Km/h Image10.jpg ( Size: 4.7k ) Number of downloads: 265 The vehicle was driven up to a maximum speed by 174km/h. An increase of the maximum speed by the cultivation of the tail spoiler could not be determined. Negative "Auswirkkungen" was determined on the handling by the "Anbrigung" of the spoiler Image20.jpg ( Size: 24.44k ) Number of downloads: 91 PS. Cine stie sa traduca mai bine ar putea sa faca gestul . . http://www.carstyling.be/dacia/TUV6001998191.pdf The vehicle was driven up to a maximum speed by 174km/h. An increase of the maximum speed by the cultivation of the tail spoiler could not be determined. No negative effect was determined on the handling by mounting of the spoiler. Cu alte cuvinte - vorba lui nea Iancu - e de bine mon cher. |
--------------------
Dacia
Spring
2021
- B XX HXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pai atunci continua cu restul pdf-ului, vad ca te pricepi . . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nickvio |
![]()
|
Buna!!! Poate vreun coleg forumist sa-mi spuna cu precizie ce fel de silicon sa folosesc pentru lipirea eleronului. Mentionez ca am achizitionay de la diler, un eleron belgian, care l-am vopsit la o vopsitorie, si doresc sa fac montajul singur. Multumesc !
![]() ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
|
|
DragosPopa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 August 05 ![]() |
Am fost azi 01.09.2006 la ADRAS pe Oltenitei....Preturi super mari la eleroane..cel cu lampa 360 ron, cel fara 200 ron si asta fara manopera, vopsit, montat..Astia sunt nebuni!!!!
This post has been edited by DragosPopa: 1 Sep 2006, 19:25 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference DCI 2006
- gr 80 pdg
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
eleron cu lampa facut de dacia??? o poza ceva?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
DragosPopa |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference DCI 2006
- gr 80 pdg
|
|
wiorelus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 11 August 06 ![]() |
Salutare!!!!
Am si eu o intrebare pentru cei care si-au montat acest eleron aplicat, daca se simte vreo diferenta referitor la stabilitatea masinii, adica imbunatateste cu ceva stabilitatea la viteze mari? Multumesc!!!!! |
--------------------
Logan
Ambition 1.6 MPI
2005
|
|
IRONICK |
![]()
|
Mai, tu nu poti sa citesti mai sus ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wiorelus |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6 MPI
2005
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu trebuie sa te superi, dar nu erau de rasfoit multe pagini. Erau doar cateva posturi mai sus. Si zic ca mai bine citesti parerea producatorului. Ei testeaza "altfel" un produs, decat un user de pe forum.
This post has been edited by IRONICK: 26 Sep 2006, 14:38 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wiorelus |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 26 Sep 2006, 11:33) Nu trebuie sa te superi, dar nu erau de rasfoit multe pagini. Erau doar cateva posturi mai sus. Si zic ca mai bine citesti parerea producatorului. Ei testeaza "altfel" un produs, decat un user de pe forum. Am invatat sa ma iau numai dupa ceea ce vad sau ating cu mana mea. In comert ca sa-ti vinzi produsul ai fi in stare sa spui ca ajuta si la zbor. De asta vreau fapte nu pareri sau fise tehnice de la fz. Ca poate pe logan acel eleron nu ar putea avea nici un efect, decat cel vizual si poate nu ma intereseaza doar efectul vizual. De asta intreb pe cei care si-au pus si INTRADEVAR simt daca este vreo diferenta. O zi buna ironickule ![]() |
--------------------
Logan
Ambition 1.6 MPI
2005
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu ti-as recomanda parerea ziaristilor despre eleron:
QUOTE(Libertatea) Fata de modelele precedente, Logan Prestige este in mod evident mai stabil, asezandu-se bine pe sosea, odata cu cresterea vitezei de croaziera. Contributia este adusa poate de eleronul incorporat, disponibil insa numai pe versiunile superioare. http://www.libertatea.ro/index.php?section...hiva&sid=163118 This post has been edited by IRONICK: 26 Sep 2006, 15:11 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wiorelus |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 26 Sep 2006, 12:07) Eu ti-as recomanda parerea ziaristilor despre eleron: QUOTE(Libertatea) Fata de modelele precedente, Logan Prestige este in mod evident mai stabil, asezandu-se bine pe sosea, odata cu cresterea vitezei de croaziera. Contributia este adusa poate de eleronul incorporat, disponibil insa numai pe versiunile superioare. http://www.libertatea.ro/index.php?section...hiva&sid=163118 Nu-mi strica ziua cu toti ziaristii de apa dulce iar tu nu ma ajuta sa-mi schimb parea despre tine!!! Cred ca nu trebuie sa-ti explic ce este ala eleron, ce caracteristici trebuie sa aiba un eleron pentru a fi si functional, adica sa imbunatateasca aerodinamica masinii. Iar acel ELERON de care spune meseriasul de ziarist, este doar o umflatura pe partea din spate a capacului portbagajului, care intradevar imbunatateste , doar vizual loganul privit din spate. Multumesc pentru efort totusi!!!!! |
--------------------
Logan
Ambition 1.6 MPI
2005
|
|
IRONICK |
![]()
|
Teste reale cu acel eleron se pot face numai intr-un tunel aerodinamic si cu aparatura speciala. Nu cred ca in utilizarea de zi cu zi a autovehicului se poate stabili eficacitatea eleronului. Sunt n factori care poate sa influenteze tragerea unei concluzii. Din cauza asta am recomandat testele producatorului.
O zi buna si tie in continuare This post has been edited by IRONICK: 26 Sep 2006, 16:06 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wiorelus |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 26 Sep 2006, 13:03) Teste reale cu acel eleron se pot face numai intr-un tunel aerodinamic si cu aparatura speciala. Nu cred ca in utilizarea de zi cu zi a autovehicului se poate stabili eficacitatea eleronului. Sunt n factori care poate sa influenteze tragerea unei concluzii. Din cauza asta am recomandat testele producatorului. O zi buna si tie in continuare Pai de asta intram pe acest forum pentru ca nu prea se gaseste pe oriunde profesionisti care sa-ti testeze tie ceea ce te intereseaza si atunci incercam sa invatam, sa ne informam unul de la altul poate din greseala in greseala dar pana la urma iese si ceva bun ca atunci sigur nu ne-am pierde timpul pe aici. Crezi ca s-a dus cineva la nu stiu ce experti sa le testeze daca alubandul izoleaza eficient loganul pe plafon. Au incercat unii nu a mers, sau poate a mers si este ok adica izoleaza termic si uite asa ajungem si la ceva bun. |
--------------------
Logan
Ambition 1.6 MPI
2005
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
si tu-ti inchipui ca ai nostri colegi forumisti iti vor putea da mai mult decat o parere subiectiva?
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eeeee, cu aluband-ul este alta mancare de peste. Nu cred ca o sa stea cineva pe forum sa testeze eleronul.
PS. Poate doar marius80_eugen, ca sa mai castige ceva cai putere . . . ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wiorelus |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 27 Sep 2006, 08:38) Eeeee, cu aluband-ul este alta mancare de peste. Nu cred ca o sa stea cineva pe forum sa testeze eleronul. PS. Poate doar marius80_eugen, ca sa mai castige ceva cai putere . . . ![]() Offfffff omule, nu vreau sa testeze nimeni acest eleron, vreau doar impresii de la cei care l-au montat. |
--------------------
Logan
Ambition 1.6 MPI
2005
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Dintre toate eleroanele, cel mai mult mi-a placut cel de Logan vandut de reteaua Dacia (270 RON). Mi l-am cumparat. In cartea tehnica sunt niste figuri, pe care eu, total in afara domeniului, nu le pricep. Intrebarea este: o sugestie unde l-as putea vopsi si monta si cu cat in Bucuresti? Multumesc anticipat!
PS: la service-ul de unde l-am luat problema vopsirii oficiale se pune dupa 15 nov., costa 150 RON (!!!), si apoi ne gandim la montat. Deci nu-mi convine. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
DragosPopa |
![]()
|
Nu fac reclama..doar am gasit unele gen cele de fabrica aici....http://www.tuning-logan.ro/index.php?template=produse&grupa=1&categorie=9
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference DCI 2006
- gr 80 pdg
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 11 Oct 2006, 19:38) Dintre toate eleroanele, cel mai mult mi-a placut cel de Logan vandut de reteaua Dacia (270 RON). Mi l-am cumparat. In cartea tehnica sunt niste figuri, pe care eu, total in afara domeniului, nu le pricep. Intrebarea este: o sugestie unde l-as putea vopsi si monta si cu cat in Bucuresti? Multumesc anticipat! PS: la service-ul de unde l-am luat problema vopsirii oficiale se pune dupa 15 nov., costa 150 RON (!!!), si apoi ne gandim la montat. Deci nu-mi convine. ![]() mircea eu il am vopsit deja, e modelul soft de la dacia cel de 70 Euro. ai idee unde il montam? din cate am vazut eu trebuie gaurita tabla de la portbagaj si dat cu silicon inainte de aplicare. si mai trebuie pus si ceva pe la suruburi ca sa nu intre apa. ceva idei si solutii? stie si altcineva? recoamnadari? help pls! ms! |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(nickvio @ 18 Aug 2006, 20:11) Buna!!! Poate vreun coleg forumist sa-mi spuna cu precizie ce fel de silicon sa folosesc pentru lipirea eleronului. Mentionez ca am achizitionay de la diler, un eleron belgian, care l-am vopsit la o vopsitorie, si doresc sa fac montajul singur. Multumesc ! ![]() ![]() Eu zic sa incerci cu silicon sanitar de ala transparent,asa mi-am lipit eu pleoapele pe faruri,le am de mai bine de un an ... |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Eu am montat eleronul de la PIlot doar cu silicon si de aproape un an nu am nici o problema.Eu zic sa nu dai gaura ca dupa aia poate rugineste tabla in acea zonasau mai rau daca te saturi de eleron ce faci?Chituiesti?Matuieste bine tabla in zona eleronului si pune silicon.Bafta
Referitor la silicon eu am folosit Bizon This post has been edited by juristul2000: 16 Oct 2006, 20:13 |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 23:48 |