S I A B 2007 -- 5 - 14 octombrie, Vor participa cu 20% mai multe companii
![]() ![]() ![]() |
S I A B 2007 -- 5 - 14 octombrie, Vor participa cu 20% mai multe companii
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_0020.JPG ( Size: 1.38mb ) Number of downloads: 198 IMG_0021.JPG ( Size: 1.48mb ) Number of downloads: 233 IMG_0040.JPG ( Size: 1.38mb ) Number of downloads: 173 IMG_0083.JPG ( Size: 1.05mb ) Number of downloads: 194 IMG_0082.JPG ( Size: 1.17mb ) Number of downloads: 242 IMG_0081.JPG ( Size: 1.38mb ) Number of downloads: 240 IMG_0059.JPG ( Size: 1.16mb ) Number of downloads: 248 |
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca e la treaba cu finisajele, sa ne uitam si la "o masina germana", recte la polo. Lasand la o parte plasticul absolut infect (am crezut ca loganul si 206 sunt singurele, dar acum se alatura si polo, si de altfel e o tendinta in scaderea calitatii plasticelor de la bord):
Attached thumbnail(s) P1010611_resize.jpg ( Size: 590.94k ) Number of downloads: 361 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci la Dogde-ul ala in afara ca avea multe butoane spuneai ca e interior de Logan la calitate. In prima poza e interiorul de la noul Ford Mondeo care este urat rau, are insa o calitate super ok, tot materialul din jurul consolei e moale. Uite si un bord de Jeep Comander parca e, cum e taiat plasticul la imbinarea cu chestia aia ce se vrea lemn. Un Shelby Cobra facut din kit, are chiar motor Shelby pe ea de 400 CP. Ultimele poze nu necesita comentarii.
This post has been edited by 2dor: 7 Oct 2007, 21:36 Attached thumbnail(s) IMG_0018.JPG ( Size: 1.53mb ) Number of downloads: 237 IMG_0023.JPG ( Size: 1.48mb ) Number of downloads: 232 IMG_0085.JPG ( Size: 1.19mb ) Number of downloads: 112 IMG_0054.JPG ( Size: 1.61mb ) Number of downloads: 108 IMG_0053.JPG ( Size: 1020.2k ) Number of downloads: 94 IMG_0056.JPG ( Size: 1.32mb ) Number of downloads: 95 IMG_0055.JPG ( Size: 1.12mb ) Number of downloads: 93 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da 2dore, acum am inteles ce vrei sa spui... Credeam ca spuneai ca la RS e interiorul "mai spartan" decat la un Megane sau Clio normal... Sorry
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cyp_07amb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 4 September 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2007
|
|
2dor |
![]()
|
Eftin, nu am schimbat sa il iau insa...
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
am fost si eu la SIAB ieri (duminica). la 9 jumate am plecat de la gara de nord si la 11 jumate am parcat in sfarsit la SIAB. asta in conditiile in care la 10 si ceva eram in otopeni, iar in rondul de la podul de la aeroport am stat o jumate de ora ca sa ma misc 10 metri. offfffffff... scump, dom'le, scump...
nu e de mers acolo decat in zilele de serviciu, pentru ca in weekend ajungi sa-ti mananci toate unghiile... si eu care credeam ca am plecat de dimineata.. ![]() foarte cald... foarte multa lume, organizare ca la romani... |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce nota ati da ptr SIAB de la 1 la 10 ???
eu ii dau 5 (desi e cam mult). ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cyp_07amb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 4 September 07 ![]() |
5 garantat
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2007
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
3
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
6 cu indulgenta.
Daca nu erau gagicile, atunci chiar injuram ca am dat banii degeaba. N-am vazut nimic nou, masinile de acolo le vad zi de zi pana si la mine la tara, nimic spectaculos, fetele alea model Auschwitz chiar imi faceau greata, mi-era ca, daca stranut, le lipesc de perete ca pe muste, cine naiba apreciaza asa ceva? Caldura mare, ventilatia cam slaba, sambata macar a fost innorat, nu vreau sa stiu cum ar fi fost inauntru cand afara erau 40 de grade, a, si o groaza de ciobanei care faceau "poze cu maimuta", pai ce mama naibii, la ce foloseste sa faci poze cu vreo gagica, daca nu-i iei numarul de telefon? Doar sa te lauzi? QUOTE(Zazie @ 6 Oct 2007, 23:56) Chiar citeam un articol pe net. Salonul e banal. Se duce lumea pt fete. Titlul este mai mult decat semnificativ. "Maimute de salon auto" http://www.gandul.info/viata/maimute-salon...tml?3931;946843 Stiti bancul ala: Bush: Vom trimite o racheta intercontinentala care va omora 1000 de irakieni si o blonda cu tzatze mari. Restul: da ce aveti cu blonda? Bush: Vedeti ma ca nu intereseaza pe nimeni irakienii aia? Asa si aici: vai saracele fete, cat de chinuite sunt ele ca tre sa stea pe tocuri o saptamana din zi si pana in noapte, ca trebuie sa suporte pe aia de vor sa faca poze cu ele, da nu le observa nimeni pe alea de vand ziare in intersectii, fie vara, fie iarna, fie ca e viscol, fie arde asfaltul, fie pe cele care, la fel, poarta tocuri, dar trebuie sa mearga zilnici kilometri intregi pe jos, trebuie sa umble pe la clienti sa faca contracte, etc, etc. Ati aflat de curiozitate cam cu cat sunt platite fetele de la SIAB? Cam cu cat le va creste contul dupa o saptamana de rabdat pe tocuri? Ca sa nu mai zic de cota, daca sunt ceva manechine pe undeva? Daca ati afla, cred ca v-ati duce voi sa stati in locul lor, decat sa faceti cine stie ce munca pentru de 10 ori mai putin. Un angajat Metro taraie de paleti pentru nimica toata, si trebuie sa fie la program de la 6 dimineata pana hat in noapte, si trebuie sa se descurce cu ce mijloc de transport ajunge pana in capatul orasului, nu are firma de modelling sa-l duca la locul de munca. Daca nu le placea sa stea pe tocuri la SIAB, de ce nu s-au dus secretare sau contabile pe undeva? Le oprea cineva? De munca este pentru toti, mai ales de cand se goleste Romania. Si, vai doamne, ca sta romanu' sa pozeze gagicile, da vad ca in galeria ziarului sunt poze mult mai reusite cu gagicile decat cele facute de amatori. Asa ca... This post has been edited by Laurentziu83: 8 Oct 2007, 09:54 |
--------------------
.
.
.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Hai cu pozele....ca eu n-am avut curaj sa ma duc in week-end...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ...ca din pacate iar Fetele ne-au opturat privirea.
Se pare ca expozantii in loc sa isi puna in prim plan produsele aleg sa se promoveze cu ajutorul fetelor. Cum sa te mai uiti la masina ,,,cand fata e mai buna? Cand intrii in masina cu ea...te mai uiti la plasticele de pe bord sau la cracii aleia? Incercati sa aruncati un ochi la saloanele de afara ..in prinicipiu la astea de anul asta ( frankfurt) ...unde ei aleg ori sa aduca fete mai grasutze ..ori astea super bune le imbraca pana in gat...astfel oamenii se uita la masini nu la fete. Numai bine.! In speranta unui Siab mai bun... Oricum e misto.Duceti-va...A fost prezent si Stig ..apropo:) |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca te intereseaza masina oricum nu te mai uiti la cracii aleia. Fotografii profesionisti cand fac poze de Playboy, se simt exact la fel ca atunci cand pozeaza un o vaza sau un cuier, de exemplu.
"Nu mai incapeam de fete" Cred ca esti singurul care se plange, era greu sa zici: "Dute si tu mai incolo, sa ma uit la masina" ![]() Pai daca nu erau gagicile, cred ca nici nu mai veneam la Bucuresti pentru asta. Ca sa vad ce? Aceleasi masini pe care le vad si la mine pe strada, doar ca pot sa vad si interiorul? Sa ma oftic ca nu mi le pot permite? Nu ma mai incanta de multi ani ideea de a avea o masina scumpa, atata timp cat n-am si un portofel la fel de generos cu care sa o intretin. Daca era ceva show, fii sigur ca ar fi captat atentia si s-ar fi vorbit despre asta. Dar nu a fost, asa ca majoritatea a vorbit despre ce a fost mai interesant. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 8 Oct 2007, 11:50 |
--------------------
.
.
.
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine m-a pus draq sa ma duc la SIAB cu nevasta... aoleu... vai si amar. Pai.... vineri a fost lejer, n-am avut parte de traficul infernal de care ziceti. N-am stat mult, ca mi-au venit dracii pe astia cu SIAB-ul lor.
Am ramas cu niste intrebari: - La ce draq ii zice international ca 95% din masini le vad deja pe strada? - Pana la urma am platit o caruta de bani sa vad SIAB sau concurs de manechinuite calare pe capote? Una peste alta, mi-au mai bubuit si creierii de la aia cu boxele lor, m-a pus draq sa bag capul intr-o masina din aia cand nu era muzica sa vada si taranu' de mine boxele si maimutoiul ala de la volan de-al dracului tocmai atunci a dat drumul la muzica. O fi zis ca sunt vreun client interesat. Eh... asta e... cred ca se putea mult mai bine.... parerea mea. |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
La multinationala la care lucrez am discutat azi cu sefii straini. Au comparat salonul de la Bucuresti cu cele de la Paris, respectiv Frankfurt. Chiar pastrand proportiile, mi-au spus ca suntem departe de ceea ce ar trebui sa fie si sa insemne un salon auto. O fi asa, nu o fi, nu stiu; eu am vazut ceea ce inseamna Paris, Frankfurt, Tokyo, Roma, Detroit etc. doar la tv sau pe diverse dvd -uri. Dar cu siguranta sunt foarte multe de imbunatatit la salonul de la Bucuresti.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Zazie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 22 December 05 ![]() |
Am fost si eu azi dimineata. Ce sa zic. Fete multe, majoritatea lipsit de bun simt. Adica, m-am dus sa vad masinile, 1 singura s-a ridicat pe scaun si ne-a invitat politicos sa ne urcam la volan. Vanzatorii, pfff, dezastru, nu prea stiau ei de ce sunt acolo. Unul dintre vanzatori, baiat bun, s-a inchis intr-o masina, a dat muzica la maxim si se relaxa. Mercedes adica.
![]() In rest, harababura, muzica tare si de 7 feluri, barbati care baloseau la tinerele fecioare si cam atat. Ca fapt divers: Interiorul noului Mondeo este urat, plasticul din toate masinile italiene groaznic. Mi-a placut Mazda 2, fiat 500, saab-u 93 cabrio. Restul pe toate drumurile ![]() This post has been edited by Zazie: 8 Oct 2007, 18:23 |
--------------------
Renault
Megane
Extreme Renault Megane 2.2 Hatchback. 1,5 dCi 85 CP Extreme
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Nota mica de la mine 5-6. M-am dus duminica pe la pranz si mare greseala am facut. Am lasat masina la intrarea in Otopeni si mergand pe jos am depasit vreo 2-3 autobuze pt SIAB.
Din tot ce-am vazut mi-au atras atentia numai cateva modele: Citroen C6, Laguna III (exteriorul cam slab, insa interiorul face toti banii), Passat R36 (300 cp daca nu ma insel), Fiat 500, Mazda 3 MPS (2.3i, 260cp, ~25.000E DDP) si bineinteles Clio si Megane RS (foarte mare diferenta insa intre scaunele Recaro din Megane fata de cele din Clio). |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
gongutza |
![]()
|
Forumista si Consilier Comercial dar nu Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 24 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Megane F1, nu RS...
|
--------------------
Renault
Clio III Dynamique
1.6 Consilier Comercial
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
O sa merg si eu joi, daca aveti ceva sfaturi sunt numai ochi si urechi
![]() Se poate urca in megane f1 si in clio? |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Sfaturi? Imagineaza-ti ca masinile au brichete, scrumiere, accesorii luate probabil ca suveniruri de catre concetatenii nostrii...
Nu-mi vine sa cred ce aud la radio: Mercedes a inchis masinile, probabil o vor face si altii, datorita vandalizarii: PET-uri goale prin masini, accesorii lipsa, etc. Ce urmeaza, folosirea exponatelor ca WC-uri? Mi-e rusine de rusinea lor!!! |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
se mai intampla si d-astea
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
2dor |
![]()
|
Ideea e ca sambata cand am fost se putea urca in Mercedes-uri, chiar l-am intrebat pe un tip ce statea pa langa CL, cum de se da voie sa se urce in masini, ca vine taranul roman care vrea sa isi puna la masina o maneta, un buton sau o bricheta de Mertan. Mi-a spus ca fiind multa lume a fost permisa urcarea in masini dar fara sa se atinga butoanele. Oricum cati din cei care merg la SIAB se uita la detalii, la masina in sine? Pe ei ii intereseaza sa faca poze cu masina si cu fetele, sa spuna dupa aia "Mama ce poza mi-am facut cu M3-ul", sau isi pun in yahoo messenger poza cu el langa una din gagici(chiar cunosc un tip care asa are, pe mine m-a rugat sa ii fac poza). Nu spun unii se uita doar la cateva masini, pentru ca pe ei alea ii intereseaza, in functie de buget. Eu personal sunt mai pasionat si ma uit la mai toate, si ma intereseaza detaliile, formele si calitatea, indiferent de pretul masinii. A si ma mai enerveaza cei care atunci cand vrei sa faci o poza la o masina trec ca nesimtiti prin fata, sau se opresc in drum, cu toate ca te vad ca esti pregatit sa faci poza.
This post has been edited by 2dor: 9 Oct 2007, 08:26 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sorin_f39 @ 8 Oct 2007, 18:11) La multinationala la care lucrez am discutat azi cu sefii straini. Au comparat salonul de la Bucuresti cu cele de la Paris, respectiv Frankfurt. Chiar pastrand proportiile, mi-au spus ca suntem departe de ceea ce ar trebui sa fie si sa insemne un salon auto. O fi asa, nu o fi, nu stiu; eu am vazut ceea ce inseamna Paris, Frankfurt, Tokyo, Roma, Detroit etc. doar la tv sau pe diverse dvd -uri. Dar cu siguranta sunt foarte multe de imbunatatit la salonul de la Bucuresti. Cei de la multinationala la care lucrezi au fost baieti cu bun simt. Pai la Frankfurt salonul se organizeaza la Messe, care e un complex de vro 10 ori mai mare decat ce era la siab. Ca sa nu mai spunem ce e la Paris, Geneva, sau la Detroit. Incepand de la organizarea interioara a saloanelor, pana la asigurarea transportului (trenuri, autobze, linii speciale) De comparat ne putem compara doar cu Salonul de la Budapesta, Yugospania, get the picture? Asa suntem noi romanii, aroganti si grandomani. Cum zicea un coleg mai sus daca vedem un Rolls pe strada nu inseamna ca Monaco s-a mutat la Bucuresti. This post has been edited by DiMaggio: 9 Oct 2007, 08:55 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
de tot rahatul
![]() am zis ca nu ma duc, imi pare rau de timpul pierdut organizarea e de kkt, nu am vazut nimic spectaculos, doar inghesuiala, caldura, omor cu alte cuvinte si zeci de pustani ce se holbau la mirandolinele expuse de parca acelea contau ![]() mai mult m-am perindat pe la standurile cu accesorii. si mi-au placut machetele cu motoarele in care se vedea cum lucreaza tot ansamblul |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
http://www.libertatea.ro/index.php?section...tire&sid=188929
Am vazut ca mai sus a amintit cineva de furturile si stricaciunile facute de romani la SIAB. Iata si un articol din Libertatea. O natie de cenzurat .... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
mih95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
Nota 4 datorita organizarii, a spatiilor de expunere si parcare, din pacate am fost duminica, si era un dezastru ....
Mai aveam putin si faceam poza in Logan... ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ca sa vedeti de ce sunt in stare si jurnalistii. Ca sunt si ei romani, nu?
http://subiectiv.ro/media/sint-fripturist-...de-pleci-cu-el/ |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
2dor |
![]()
|
Mda, de cacao.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Si eu ca prostu nu am luat decat pliante si mape de presa. Si o sticla de apa de la Mazda. Nici macar nu stiam ca s-au dat stick-uri la Mitsubishi, unde e advarat ca am mancat ceva
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 17:03 |