abtipilduri UE, legal?
![]() ![]() ![]() |
abtipilduri UE, legal?
cristihbrother |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
2002 clima
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe numar nu cred dar ori unde pe masina DA... pe numar se pune doar stema statului si bulina de RAR ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
cristihbrother |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
super nova
2002 clima
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
am fost azi la politie sa ma interesez de numere "europene" da am ajuns prea tarziu si era inchis
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt ilegale si se numeste abtibild
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
sa traiti sefu.eu imi recunosc gresala
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
cristihbrother |
![]()
|
QUOTE(ady85btz @ 8 Jun 2007, 20:33) am fost azi la politie sa ma interesez de numere "europene" da am ajuns prea tarziu si era inchis ![]() ![]() ok sa imi spui si cat te costa numerele europene si daca e legal sau nu ABTIBILDURILE EUROPENE |
--------------------
dacia
super nova
2002 clima
|
|
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
Costa 70 lei,stiu pe cineva care le-a schimbat.Eu am abtibild dar nu m-a intrebat nimeni de el.
|
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
stema aia cu RO in colt defapt sunt abtipilduri DAR asa se fac numerele de la 1 Ianuarie in locul steagului RO apare steagul UE
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Adrianno @ 8 Jun 2007, 21:53) Ete masina cumparata-n Februarie si inmatriculata definitiv in Aprilie. 2007! Arata-mi si mie unde-i steagu' UE ca nu ma prind. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu se fac de la 1 ianuarie...
Dar e adevarat ca in prezent is cu steagu' UE si cu niste "sinusoide" ciudate ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu asa stiam, eu am steguletul pe numere de 2 saptamani
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
ady85btz |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
TWK |
![]()
|
![]() Rider on the Storm Group: Members Posts: 190 Joined: 21 February 07 ![]() |
nu e adevarat, tot numere vechi se dau. am inmatriculat saptamana trecuta un ambiance 1.5dci pt firma si am primit numere cu RO.
|
--------------------
Logan
1.4
2007
|
|
ady85btz |
![]()
|
depinde cum iti e norocu cu numerele "europene" sau poate momentan se dau la cei care opteaza pentru numar preferential
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
se dau si europene si cu steagul ro... dar nu stiu in functie de ce. masina inmatriculata la sfarsitul lunii mai<opel corsa> are numere cu ue.
am uitat sa specific, preferentiale. alea la rand sau poreferentiale , care sunt pe "stoc" sunt cu stema ro, alea care nu le au facute deja si le confectioneaza acum sunt cu ue. abtibildurile sunt ILEGALE. intra la categoria numere atipice si se sanctioneaza conform legii. This post has been edited by kAndrei: 9 Jun 2007, 01:03 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Vecina mea si-a luat un 206cc SH (deh a facut si ea 18 ani) si cand si-a inmatriculat masina ia dat numere de astea noi cu EU in loc de Steag
Daca vreti revin cu poze This post has been edited by XMihai: 9 Jun 2007, 10:31 |
--------------------
.
.
.
|
|
ady85btz |
![]()
|
Lasa naibii pozele,si revino cu vecina mai bine-macar poze cu ea
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
As baga eu cu vecina mea, da' as fi off-topic.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady85btz |
![]()
|
Le poti trimite si PM
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
ca sa nu fiu offtopic o sa revin cu poze cand o s fie vecina langa masina...ca sa am scuze ca nu-s offtopic
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ady85btz |
![]()
|
daca nu te ti de cuvant o sa primesti
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
XMihai |
![]()
|
cum o prind in obiectiv...o sa pun poza aici
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ady85btz |
![]()
|
de ce ne amagesti atata?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, desi vecina mea nu are masina, sa stiti ca are ce arata!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Da' totusi ce-i asa misto la numerele alea cu UE? Adica se potrivesc mai bine la numarul personalizat cu B06DAN sau care-i faza?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am o vaga banuiala totusi ca aici nu este un topic la "Cafenea" ...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ady85btz |
![]()
|
am fost azi la polis si m.am informat: schimbul vechilro placuta cu cele "europene"-40 lei(nu mi.a zis daca trebuie predate vechile placute);iar de autocolante nu mi.a zis nimic militianu
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Nu vad de ce ar fi ilegale acele abtibilduri. Pana la urma stema de pe numarul nou dat de politie este aceeasi cu acel abtibild , singura diferenta ar fii acele "valuri" in partea de jos a numarului care se observa doar din anumite pozitii
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 14:36 |