DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Se pare ca big nu este singurul ...

sonykel
post 15 Jun 2007, 10:09
Post #121

Actualmente Ing.

Group: Members
From: Constanta

Nu se poate chiar acum cand vroiam sa facem o remapare de soft sa ne scoatem si noi limitarile? sad.gif sad.gif sad.gif

--------------------
DACIA Logan MCV 2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine - CT-87-SNK
Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine
Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cornel001
post 15 Jun 2007, 10:21
Post #122

membru belit

From: Bucuresti

QUOTE(dariusz @ 14 Jun 2007, 17:44)
deci , sa intelegi si sa accepti ca unii oameni nu asculta cu placere muzica ta preferata e una , dar sa ii consideri demni de mila e alta.
*

Pai sunteti demni de mila pt ca aveti orizontul cultural limitat icon_mrgreen.gif

recunosc ca pe cd-urile de la masina pe langa Modern Talking, Fancy, Bad Boys Blue, C&C Music Factory, Flying Steps, Duran Duran, 3Sud-Est + alte fara numar, fara numar mai ascund si cate o manea doua. Iertare !! Clementa pliz !

This post has been edited by Cornel001: 15 Jun 2007, 10:22

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
MAS
post 15 Jun 2007, 11:03
Post #123

Le Bubulateur

QUOTE(Supapa_jR @ 15 Jun 2007, 02:06)
Ha...imi place felul asta de discutii...cand cineva (a se citi MAS) isi da cu parerea despre genuri...la rock a nimerit-o si ... cam si la rap ... dar house...deloc...unde ai vazut tu ''specie aparte de copii care sunt sau vor sa para de bani gata si se influenteaza de orice pirts tras din vest, doar ca sa fie "trendy" si ca sa arate ca au o eventuala legatura cu ce-i afara... Nu au o linie a lor... sunt cu turma... ergo, nu au coloana verticala. Te poti baza? Clar: NU!'' inteleg...e parerea ta...dar...coloana vertebrala nu are legatura cu ce asculti...da...e un nou trend...manelistii se cam convertesc la house de fite...merg in cluburi gen bamboo ca sa bea o bere sau un suc de 300 000 toata noaptea...manelismul e ca un fel de bautura...asculti ca sa iti inneci amarul de sarac lipit care munceste pe cel mult 10 milioane...si plateste rate la o masina pe care sincer...nu isi poate permite sa o intretina corespunzator...si asculta si el melodii cu ce jmeker sunt si ce pwla mare am eu...pe chestia asta pot sa imi iau si warn 50% ca nu ma intereseaza...MANELISTII SUNT PRACTIC CEI MAI LASI OAMENI!!! nu stiu daca ati vazut prin cluburi...sau prin parcuri...manelistu' sufera de el la maxim...tine telefonul in buzunar si se aude muzica de la 5 m...si sare la bataie ca el e smecher...doar cand are cativa oameni in spate...cand e singur...se moleseste urgent...
Eu unul zic sa nu va mai raciti gura cu manelistii...unii sunt irecuperabili iar altii se desteapta pe la 30-40 de ani...
*

Nu contest ce spui... Insa crede-ma ca am stat printre houseri... Si impresia care mi-au lasat-o a fost de prostie crasa si falsitate crunta... Cand am spus ca nu au coloana vertebrala m-am referit la modul figurat, nu ca am vedea pe vrunu' in carucior dand din maini si din cap pe ritm de "haus" smile.gif)
Ce asculti cam are legatura cu personalitatea ta... Oamenii sunt atrasi de lucruri/situatii in care se regasesc, cat de putin, dar se regasesc... Ori hose-ul este un stil de muzica impersonal... in afara de faptul ca bat niste tobe si scartaie ceva, nu auzi... Este genul de muzica in care contactul personal al "cantaretului" cu auditoriul este minim, este practic inexistent... Nu am mai auzit pana la house o melodie al carei interpret este barbat, sa fie cantata exclusiv de voce de femeie... Si cand asculti o astfel de melodie te intrebi: "Ce-mi place? Bas-ul bagat de DJ-ul ala care e trecut ca interpret, sau vocea ilustrei necunoscute, al carei nume nu este divulgat?" Parerea mea despre house este ca acest stil de muzica este cel mai simplu posibil, el fiind creat din "banca de organe" de sunete ale calculatorului, luate la-ntamplare sau intr-o anumita ordine si unite intr-o asa-zisa melodie... Un astfel de gen de muzica mie, personal, nu-mi induce nici un fel de stare... Nu-mi bucura sufletul, nu mi-l intristeaza, nu face nimic... Trece ca apa pe garla si atat...

@vis-a-vis: Nu stiu cum erau rockerii la sfarsitul anilor 80... eram mic si ma jucam cu tzutza-n tarana, si numa la rock si rockeri nu ma gandeam io in timp ce haituiam covorul din sufragerie cu masinutele biggrin.gif
Descrierea care am facut-o mai sus este bazata STRICT pe experienta mea cu diferiti oameni adepti ai cate unui gen de muzica...

This post has been edited by MAS: 15 Jun 2007, 11:12

--------------------
scandura cu rulmenti noua, din 2000 - B-02/36-MAS B222BIP
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
+
Laurentziu83
post 15 Jun 2007, 11:55
Post #124

Membru autentic

QUOTE(IRONICK @ 15 Jun 2007, 11:07)
Da, topicul a fost deschis in gluma. Nu am nimic cu persoana Laurentiu. Cer moderatorilor inchiderea topicului.
*

Mi-am dat seama. Topicul poate ramane deschis, din partea mea.

--------------------
. . .
+
Tibi_
post 15 Jun 2007, 12:04
Post #125

Membru

Dintre tot ce am vazut scris pe aici cel mai de acord sunt cu atitudinea lu Fire Cheaf.
Manelele in opinia mea nu poti sa le asculti decat la chefuri dupa 2 beri sau echivalentu fiindca altfel te zgarie in urechi versurile nu prea inteleginte, dar daca am intelege integral de multe ori si versurile unor melodii straineze de mare succes si care multora ne plac am ramane dezamagiti de banalitatea sau stupiditatea lor.Puteti vedea aici un filmulet haios legat de asta Cat intelegem din ce auzim?!

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate 1.4MPI
+
LC_TM
post 15 Jun 2007, 12:43
Post #126

Membru autentic

QUOTE(Cornel001 @ 15 Jun 2007, 08:21)
Pai sunteti demni de mila pt ca aveti orizontul cultural limitat  icon_mrgreen.gif

recunosc ca pe cd-urile de la masina pe langa Modern Talking, Fancy, Bad Boys Blue,  C&C Music Factory, Flying Steps, Duran Duran, 3Sud-Est + alte fara numar, fara numar mai ascund si cate o manea doua. Iertare !! Clementa pliz !
*

Noah...daca tu zici ca sunt demn de mila ptr ca nu ascult manele si nu imi plac.....asa o fi,numai...vezi tu...m-am lovit destul de des de manelisti si sincer nivelul lor de cultura era sub orice critica,exista insa si exceptii.In fine...fiecare asculta ce vrea.Atata timp cat nu sunt fortat sa aud manele...sunt happy,desi mi se pare cam aiurea noaptea la orele 00:00-01:30 sa imi vina pe sub geam unul cu toate geamurile deschise si maneaua sa urle de o aud de la colt,e cam lipsa de bun simt.

Ascultati ce vreti,nu intereseaza pe nimeni ce asculta fiecare,dar sincer manelisti sunt mediatizati cam mult de Protex TV. smile.gif

LE: Ah da...am fost la N chefuri manele free si s-a dansat angro,depinde pe cine inviti la chef ptr atmosfera si nu faptul ca sunt manele fac cheful sa fie reusit. happy.gif

This post has been edited by LC_TM: 15 Jun 2007, 12:48

--------------------
Nissan/ex. Dacia Terrano II 2.7TDi/Logan 2004/2005 Ambition 1.6MPI - TM-XX-XXX
+
Laurentziu83
post 15 Jun 2007, 12:52
Post #127

Membru autentic

Si daca ar veni vreunul sub geamul tau cu hip-hop sau house la maxim vei avea aceeasi reactie, nu conteaza genul de muzica.

Ce mediatizeaza televiziunile de 2 lei de la noi nu ma intereseaza, nu m-am mai uitat la canalele romanesti cam de multisor. Din partea mea sa mediatizeze pe oricine. Daca ascult manele asta nu inseamna ca ma intereseaza cum arata casa lui Vali Vijelie sau cate kile are Minodora. Nu stau cu posterele lor deasupra patului (desi as fi vrut un poster mare de la albumul "Manele Reloaded" scos de Music MGS Braila, cu Guta "Oracolul" si Adrian "Alesul" pe afis, sa-l lipesc la camin la Iasi, sa ma mandresc cu ce se asculta pe la noi biggrin.gif ) si nici nu le cumpar albumele, pentru asta exista dc++. Si n-am prea auzit de manelisti sa se planga ca sunt piratati, banii nu si-i castiga din cd-uri.

La mine s-a nimerit ca la manele sa fie grupul cel mai petrecaret. Poate in alte parti o fi altfel.

This post has been edited by Laurentziu83: 15 Jun 2007, 12:56

--------------------
. . .
+
LC_TM
post 15 Jun 2007, 12:56
Post #128

Membru autentic

Corect...aveam aceeasi reactie,dar momentan doar cu manele am prins sub geam...si din pacate cam multi pe zona,macar acuma s-a rezolvat si nu-i mai aud deloc...deh etajul 12 radmasa.gif .

Nici eu nu ma mai uit la TV de ceva vreme,dar cand ma uitam auzeam de manelistul y si z de imi venea acru. mad.gif

Dude...n-am nici o treaba cu tine,esti liber sa asculti ce vrei tongue.gif ,asta ziceam si mai sus...fiecare asculta ce vrea,nu il forteaza pe altul sa asculte si gata....deci fiecare isi face treaba(asculta muzica) in liniste fara sa-l deranjeze pe altu' si toata lumea e fericita. smile.gif

LE. Aia de care zici tu ca s-au plans ca nu le vin banii din cauza pirateriei sunt baietii de la Metallica,dar totusi sa nu comparam o formatie cu renume mondial cu manelisti de la noi,de ce nu se plang cei de la noi?Pai ptr ca multe dintre melodii sunt plagiate,ce rost ar avea sa se planga?
DC++ e o chestie faina insa icon_mrgreen.gif .

LEE: Pai cand ma uit la tine in avatar vad o chestie " Țaran manelist cu dacie",esti sigur ca nu te mandresti cu ce asculti?Nu de alta,dar vezi la altii "Ascult rock BA!" sau "Is hip-hop-er buei!" ph34r.gif .

This post has been edited by LC_TM: 15 Jun 2007, 13:11

--------------------
Nissan/ex. Dacia Terrano II 2.7TDi/Logan 2004/2005 Ambition 1.6MPI - TM-XX-XXX
+
dariusz
post 15 Jun 2007, 14:53
Post #129

Membru autentic

From: baia-mare

QUOTE(Cornel001 @ 15 Jun 2007, 11:21)
Pai sunteti demni de mila pt ca aveti orizontul cultural limitat  icon_mrgreen.gif

recunosc ca pe cd-urile de la masina pe langa Modern Talking, Fancy, Bad Boys Blue,  C&C Music Factory, Flying Steps, Duran Duran, 3Sud-Est + alte fara numar, fara numar mai ascund si cate o manea doua. Iertare !! Clementa pliz !
*

radmasa.gif radmasa.gif hai ma , iar incepi? radmasa.gif radmasa.gif
parca ziceai ca esti manelist. asa ca ce cauta la tine pe cd doar una sau doua manele.nu ar trebui sa fie toate?

This post has been edited by dariusz: 15 Jun 2007, 15:19

--------------------
dacia supernova 2002 europa - mm 13 ral
membru cooperant
+
tribunul
post 15 Jun 2007, 14:58
Post #130

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

QUOTE(Cornel001 @ 15 Jun 2007, 10:21)
...fara numar, fara numar ...
*

Corect se zice "fara numar si fara serie". cool.gif

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
Alydor
post 15 Jun 2007, 15:14
Post #131

Pressar

Hai sa imi dau si eu cu parerea. Nu ma deranjeaza ce asculta fiecare atata timp cat asculta doar pentru el. Pe vremuri, in tinerete ascultam de la metal pana la clasica. Sunt piese care imi plac foarte mult si acum dar nu intotdeauna am chef sa ascult piesa respectiva, si pot sa spun ca sunt momente in care ma irita piesa...
Sa asculte fiecare ce vrea dar eu nu sunt obligat sa ascult muzica lui. Indiferent ca sunt manele , clasica, disco sau house...
Nu ascult manele pentru ca nu este (pentru mine) o muzica placuta urechilor.Asa cum nu ascult La Familia sau mai stiu eu ce formatii cu versuri cretine (din punctul meu de vedere)

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
Cornel001
post 15 Jun 2007, 15:16
Post #132

membru belit

@LC_TM
Acu multi dintre cei mai needucati asculta manele, dar voi va uitati la toti cei care asculta si asa ceva, de parca ar fi infestati de lepra. Ma insel ?

Hai mai dariuse, ca sa nu te superi, uite iti zic ca si eu sunt un limitat cultural pt ca nu-mi place jazz-ul si rock-ul heavy . (cu unele exceptii la asta din urma, mai precis unele formatii care practica asa ceva au scos si niste melodii destul de digerabile mai putin heavy).

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
+
dariusz
post 15 Jun 2007, 15:24
Post #133

Membru autentic

par io suparat pe tine? radmasa.gif radmasa.gif mai ales acu cind ti-ai pus si tu coroana de spini pe cap? radmasa.gif radmasa.gif da hai sa fim seriosi.fiecare sa asculte ce ii place si cu asta basta.miine-poimiine o sa ne legam de ce fel de mincare ne place , ce culori purtam la ciorapi , samd.parca astea ar fi marile noastre probleme.

--------------------
membru cooperant
+
Cornel001
post 15 Jun 2007, 15:28
Post #134

membru belit

Uite ca imi dai idei !
Hai sa discutam daca gagicile noastre sunt pretentioase la lenjeria noastra intima. Tre sa fie chilotelu nostru de matase negru ca daca e de bumbac alb cu picatele rosii devine brusc frigida ?

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
+
dariusz
post 15 Jun 2007, 15:35
Post #135

Membru autentic

QUOTE(Cornel001 @ 15 Jun 2007, 16:28)
Uite ca imi dai idei !
Hai sa discutam daca gagicile noastre sunt pretentioase la lenjeria noastra intima. Tre sa fie chilotelu nostru de matase negru ca daca e de bumbac alb cu picatele rosii devine brusc frigida ?
*

tre sa facem alt topic pentru asta! si pe ele cred ca le intereseaza ce ascunde chilotelul , nu daca e din bumbac sau din lina.da oricum , geniala ideea radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif daca mai continui asa , cred ca am sa iti dau puncte fara numar , fara numar radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
membru cooperant
+
wolfin
post 15 Jun 2007, 16:36
Post #136

Haha

si cand te gandesti ca pe 13.06.1990...........................
unii chiar au dorit.......................
si totusi au trecut 17 ani....................

--------------------
pegas 3120 ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 - Curand de provincie
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
Laurentziu83
post 15 Jun 2007, 17:16
Post #137

Membru autentic

QUOTE(Cornel001 @ 15 Jun 2007, 16:28)
Uite ca imi dai idei !
*

Numa sa fie picatelele rosii de vopsea, nu de altceva... 182.gif

--------------------
. . .
+
l@u
post 15 Jun 2007, 17:32
Post #138

Membru autentic

Esti pictor ??? naughty.gif

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
FireChief
post 15 Jun 2007, 17:40
Post #139

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

da,face pictoriale biggrin.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
borciparte
post 15 Jun 2007, 17:52
Post #140

da

Group: Banned

daaaa, pictoriale pe baza de proiecte de licenta biggrin.gif (zic si eu, nu stiu...)

--------------------
Dacia 1300 1980 - x 10 BOR
Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault
+
prody
post 15 Jun 2007, 17:55
Post #141

membru iradiat

From: Cetatea Banilor

Atunci cand asculti o manea esti cam la nivelul intelectual al unui urangutan, te relaxezi si simti placerile senzoriale cum curg prin tine, nu ai nevoie de minte, instinctele sunt suficiente. Te simti macho, ai decapotabila, banii curg garla iar femelele se ingramadesc ca sa le-o dai sub coada. Pare o traire interesanta, pacat ca unora le-o interzice intelectul, oricat ar incerca, manelele li se par tot ridicole iar manelistii insuportabili. Ce oameni de kko, cum sa nu il iubesti pe fratele tau manelist, cel care pune mana la inima cand asculta un refren duios semnat Guta?!
Traiasca manelistii, fara ei ar fi prea mare concurenta pe piata muncii!

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
FireChief
post 15 Jun 2007, 18:01
Post #142

domnule prody dumneavoastra ce muzica ascultati? ce genuri sau formatii va plac?

This post has been edited by FireChief: 15 Jun 2007, 18:05

--------------------
+
prody
post 15 Jun 2007, 18:30
Post #143

membru iradiat

From: Cetatea Banilor

Manele, evident !

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
Jack Daniel's
post 15 Jun 2007, 18:37
Post #144

MEMBRU DE LA INCEPUT!

se canta....AM ABONAMENT LA BANI !

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
borciparte
post 15 Jun 2007, 18:46
Post #145

da

ahaaaaa, deci tu esti personajul principal al topicului... la mine banii sunt o marfa....

--------------------
+
nh1980ro
post 15 Jun 2007, 18:49
Post #146

Membru

From: Togo-Togo.

Banii sunt o unealta de schimb, preferabil pe cale de disparitie. Dar la noi face lumea coada la bancomat cand e zi de salariu..tongue.gif
Probabil cand se duc la petreceri sa poate lipi sutele pe fruntea lautarilor..smile.gif

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
borciparte
post 15 Jun 2007, 18:55
Post #147

da

pai ce te-ai face sa-i pui cardul tongue.gif ramai falit si cu credite la banca ca rromu' cloneaza imediat plasticul ala si mai scoate si in plus... fara numar, fara numar...

--------------------
+
Jack Daniel's
post 15 Jun 2007, 18:57
Post #148

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(borciparte @ 15 Jun 2007, 20:16)
ahaaaaa, deci tu esti personajul principal al topicului... la mine banii sunt o marfa....
*

Da prietene , eu sunt . Esti tu prea nou pe aici si de aia nu ai stiut de mine ! smile.gif

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
FireChief
post 15 Jun 2007, 19:01
Post #149

pe linga manele ,mie imi plac ,printre altele...

sunt la nivelul intelectual al unui urangutan?
acum 17 ani minerii bateau barbosii si pe cei care aveau plete... in numele adevarului absolut pe care ei il detineau si al intolerantei aplicata cu bita

...acum ,uitind de libertatea de opinie ,constiinta si uitind ca oamenii inteligenti au capacitatea de a respecta optiunile celorlalti...atacind cu parul sau cu tastatura ,in numele intolerantei ,jignind pe altii ,punindu-i la zidul infamiei,unii demonstreaza ca ....istoria se repeta si oamenii care au murit strigind libertate in 1989,au murit degeaba,
libertatea de opinie si respectul reciproc....
ce greu e domnilor,sa invatam sa fim oameni

This post has been edited by FireChief: 15 Jun 2007, 19:08

--------------------
+
borciparte
post 15 Jun 2007, 19:01
Post #150

da

Sa traiesti! Sunt nou asa e, baga o dedicatie pentru bastanu de la tine, sa moara de ciuda roacherii, hai ceva de pe yutubul ala tongue.gif

--------------------
+
13 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 11:02
Forum Renault