Se pare ca big nu este singurul ...
![]() ![]() ![]() |
Se pare ca big nu este singurul ...
sonykel |
![]()
|
||
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|||
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dariusz @ 14 Jun 2007, 17:44) deci , sa intelegi si sa accepti ca unii oameni nu asculta cu placere muzica ta preferata e una , dar sa ii consideri demni de mila e alta. Pai sunteti demni de mila pt ca aveti orizontul cultural limitat ![]() recunosc ca pe cd-urile de la masina pe langa Modern Talking, Fancy, Bad Boys Blue, C&C Music Factory, Flying Steps, Duran Duran, 3Sud-Est + alte fara numar, fara numar mai ascund si cate o manea doua. Iertare !! Clementa pliz ! This post has been edited by Cornel001: 15 Jun 2007, 10:22 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Supapa_jR @ 15 Jun 2007, 02:06) Ha...imi place felul asta de discutii...cand cineva (a se citi MAS) isi da cu parerea despre genuri...la rock a nimerit-o si ... cam si la rap ... dar house...deloc...unde ai vazut tu ''specie aparte de copii care sunt sau vor sa para de bani gata si se influenteaza de orice pirts tras din vest, doar ca sa fie "trendy" si ca sa arate ca au o eventuala legatura cu ce-i afara... Nu au o linie a lor... sunt cu turma... ergo, nu au coloana verticala. Te poti baza? Clar: NU!'' inteleg...e parerea ta...dar...coloana vertebrala nu are legatura cu ce asculti...da...e un nou trend...manelistii se cam convertesc la house de fite...merg in cluburi gen bamboo ca sa bea o bere sau un suc de 300 000 toata noaptea...manelismul e ca un fel de bautura...asculti ca sa iti inneci amarul de sarac lipit care munceste pe cel mult 10 milioane...si plateste rate la o masina pe care sincer...nu isi poate permite sa o intretina corespunzator...si asculta si el melodii cu ce jmeker sunt si ce pwla mare am eu...pe chestia asta pot sa imi iau si warn 50% ca nu ma intereseaza...MANELISTII SUNT PRACTIC CEI MAI LASI OAMENI!!! nu stiu daca ati vazut prin cluburi...sau prin parcuri...manelistu' sufera de el la maxim...tine telefonul in buzunar si se aude muzica de la 5 m...si sare la bataie ca el e smecher...doar cand are cativa oameni in spate...cand e singur...se moleseste urgent... Eu unul zic sa nu va mai raciti gura cu manelistii...unii sunt irecuperabili iar altii se desteapta pe la 30-40 de ani... Nu contest ce spui... Insa crede-ma ca am stat printre houseri... Si impresia care mi-au lasat-o a fost de prostie crasa si falsitate crunta... Cand am spus ca nu au coloana vertebrala m-am referit la modul figurat, nu ca am vedea pe vrunu' in carucior dand din maini si din cap pe ritm de "haus" ![]() Ce asculti cam are legatura cu personalitatea ta... Oamenii sunt atrasi de lucruri/situatii in care se regasesc, cat de putin, dar se regasesc... Ori hose-ul este un stil de muzica impersonal... in afara de faptul ca bat niste tobe si scartaie ceva, nu auzi... Este genul de muzica in care contactul personal al "cantaretului" cu auditoriul este minim, este practic inexistent... Nu am mai auzit pana la house o melodie al carei interpret este barbat, sa fie cantata exclusiv de voce de femeie... Si cand asculti o astfel de melodie te intrebi: "Ce-mi place? Bas-ul bagat de DJ-ul ala care e trecut ca interpret, sau vocea ilustrei necunoscute, al carei nume nu este divulgat?" Parerea mea despre house este ca acest stil de muzica este cel mai simplu posibil, el fiind creat din "banca de organe" de sunete ale calculatorului, luate la-ntamplare sau intr-o anumita ordine si unite intr-o asa-zisa melodie... Un astfel de gen de muzica mie, personal, nu-mi induce nici un fel de stare... Nu-mi bucura sufletul, nu mi-l intristeaza, nu face nimic... Trece ca apa pe garla si atat... @vis-a-vis: Nu stiu cum erau rockerii la sfarsitul anilor 80... eram mic si ma jucam cu tzutza-n tarana, si numa la rock si rockeri nu ma gandeam io in timp ce haituiam covorul din sufragerie cu masinutele ![]() Descrierea care am facut-o mai sus este bazata STRICT pe experienta mea cu diferiti oameni adepti ai cate unui gen de muzica... This post has been edited by MAS: 15 Jun 2007, 11:12 |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Tibi_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 26 November 06 ![]() |
Dintre tot ce am vazut scris pe aici cel mai de acord sunt cu atitudinea lu Fire Cheaf.
Manelele in opinia mea nu poti sa le asculti decat la chefuri dupa 2 beri sau echivalentu fiindca altfel te zgarie in urechi versurile nu prea inteleginte, dar daca am intelege integral de multe ori si versurile unor melodii straineze de mare succes si care multora ne plac am ramane dezamagiti de banalitatea sau stupiditatea lor.Puteti vedea aici un filmulet haios legat de asta Cat intelegem din ce auzim?! |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
LC_TM |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(Cornel001 @ 15 Jun 2007, 08:21) Pai sunteti demni de mila pt ca aveti orizontul cultural limitat ![]() recunosc ca pe cd-urile de la masina pe langa Modern Talking, Fancy, Bad Boys Blue, C&C Music Factory, Flying Steps, Duran Duran, 3Sud-Est + alte fara numar, fara numar mai ascund si cate o manea doua. Iertare !! Clementa pliz ! Noah...daca tu zici ca sunt demn de mila ptr ca nu ascult manele si nu imi plac.....asa o fi,numai...vezi tu...m-am lovit destul de des de manelisti si sincer nivelul lor de cultura era sub orice critica,exista insa si exceptii.In fine...fiecare asculta ce vrea.Atata timp cat nu sunt fortat sa aud manele...sunt happy,desi mi se pare cam aiurea noaptea la orele 00:00-01:30 sa imi vina pe sub geam unul cu toate geamurile deschise si maneaua sa urle de o aud de la colt,e cam lipsa de bun simt. Ascultati ce vreti,nu intereseaza pe nimeni ce asculta fiecare,dar sincer manelisti sunt mediatizati cam mult de Protex TV. ![]() LE: Ah da...am fost la N chefuri manele free si s-a dansat angro,depinde pe cine inviti la chef ptr atmosfera si nu faptul ca sunt manele fac cheful sa fie reusit. ![]() This post has been edited by LC_TM: 15 Jun 2007, 12:48 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Si daca ar veni vreunul sub geamul tau cu hip-hop sau house la maxim vei avea aceeasi reactie, nu conteaza genul de muzica.
Ce mediatizeaza televiziunile de 2 lei de la noi nu ma intereseaza, nu m-am mai uitat la canalele romanesti cam de multisor. Din partea mea sa mediatizeze pe oricine. Daca ascult manele asta nu inseamna ca ma intereseaza cum arata casa lui Vali Vijelie sau cate kile are Minodora. Nu stau cu posterele lor deasupra patului (desi as fi vrut un poster mare de la albumul "Manele Reloaded" scos de Music MGS Braila, cu Guta "Oracolul" si Adrian "Alesul" pe afis, sa-l lipesc la camin la Iasi, sa ma mandresc cu ce se asculta pe la noi ![]() La mine s-a nimerit ca la manele sa fie grupul cel mai petrecaret. Poate in alte parti o fi altfel. This post has been edited by Laurentziu83: 15 Jun 2007, 12:56 |
--------------------
.
.
.
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Corect...aveam aceeasi reactie,dar momentan doar cu manele am prins sub geam...si din pacate cam multi pe zona,macar acuma s-a rezolvat si nu-i mai aud deloc...deh etajul 12
![]() Nici eu nu ma mai uit la TV de ceva vreme,dar cand ma uitam auzeam de manelistul y si z de imi venea acru. ![]() Dude...n-am nici o treaba cu tine,esti liber sa asculti ce vrei ![]() ![]() LE. Aia de care zici tu ca s-au plans ca nu le vin banii din cauza pirateriei sunt baietii de la Metallica,dar totusi sa nu comparam o formatie cu renume mondial cu manelisti de la noi,de ce nu se plang cei de la noi?Pai ptr ca multe dintre melodii sunt plagiate,ce rost ar avea sa se planga? DC++ e o chestie faina insa ![]() LEE: Pai cand ma uit la tine in avatar vad o chestie " Țaran manelist cu dacie",esti sigur ca nu te mandresti cu ce asculti?Nu de alta,dar vezi la altii "Ascult rock BA!" sau "Is hip-hop-er buei!" ![]() This post has been edited by LC_TM: 15 Jun 2007, 13:11 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(Cornel001 @ 15 Jun 2007, 11:21) Pai sunteti demni de mila pt ca aveti orizontul cultural limitat ![]() recunosc ca pe cd-urile de la masina pe langa Modern Talking, Fancy, Bad Boys Blue, C&C Music Factory, Flying Steps, Duran Duran, 3Sud-Est + alte fara numar, fara numar mai ascund si cate o manea doua. Iertare !! Clementa pliz ! ![]() ![]() ![]() ![]() parca ziceai ca esti manelist. asa ca ce cauta la tine pe cd doar una sau doua manele.nu ar trebui sa fie toate? This post has been edited by dariusz: 15 Jun 2007, 15:19 |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Hai sa imi dau si eu cu parerea. Nu ma deranjeaza ce asculta fiecare atata timp cat asculta doar pentru el. Pe vremuri, in tinerete ascultam de la metal pana la clasica. Sunt piese care imi plac foarte mult si acum dar nu intotdeauna am chef sa ascult piesa respectiva, si pot sa spun ca sunt momente in care ma irita piesa...
Sa asculte fiecare ce vrea dar eu nu sunt obligat sa ascult muzica lui. Indiferent ca sunt manele , clasica, disco sau house... Nu ascult manele pentru ca nu este (pentru mine) o muzica placuta urechilor.Asa cum nu ascult La Familia sau mai stiu eu ce formatii cu versuri cretine (din punctul meu de vedere) Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
@LC_TM
Acu multi dintre cei mai needucati asculta manele, dar voi va uitati la toti cei care asculta si asa ceva, de parca ar fi infestati de lepra. Ma insel ? Hai mai dariuse, ca sa nu te superi, uite iti zic ca si eu sunt un limitat cultural pt ca nu-mi place jazz-ul si rock-ul heavy . (cu unele exceptii la asta din urma, mai precis unele formatii care practica asa ceva au scos si niste melodii destul de digerabile mai putin heavy). |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
par io suparat pe tine?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Cornel001 |
![]()
|
Uite ca imi dai idei !
Hai sa discutam daca gagicile noastre sunt pretentioase la lenjeria noastra intima. Tre sa fie chilotelu nostru de matase negru ca daca e de bumbac alb cu picatele rosii devine brusc frigida ? |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
dariusz |
![]()
|
QUOTE(Cornel001 @ 15 Jun 2007, 16:28) Uite ca imi dai idei ! Hai sa discutam daca gagicile noastre sunt pretentioase la lenjeria noastra intima. Tre sa fie chilotelu nostru de matase negru ca daca e de bumbac alb cu picatele rosii devine brusc frigida ? tre sa facem alt topic pentru asta! si pe ele cred ca le intereseaza ce ascunde chilotelul , nu daca e din bumbac sau din lina.da oricum , geniala ideea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.803 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
si cand te gandesti ca pe 13.06.1990...........................
unii chiar au dorit....................... si totusi au trecut 17 ani.................... |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(Cornel001 @ 15 Jun 2007, 16:28) Uite ca imi dai idei ! Hai sa discutam daca gagicile noastre sunt pretentioase la lenjeria noastra intima. Tre sa fie chilotelu nostru de matase negru ca daca e de bumbac alb cu picatele rosii devine brusc frigida ? Numa sa fie picatelele rosii de vopsea, nu de altceva... ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Esti pictor ???
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
da,face pictoriale
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
daaaa, pictoriale pe baza de proiecte de licenta
![]() |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Atunci cand asculti o manea esti cam la nivelul intelectual al unui urangutan, te relaxezi si simti placerile senzoriale cum curg prin tine, nu ai nevoie de minte, instinctele sunt suficiente. Te simti macho, ai decapotabila, banii curg garla iar femelele se ingramadesc ca sa le-o dai sub coada. Pare o traire interesanta, pacat ca unora le-o interzice intelectul, oricat ar incerca, manelele li se par tot ridicole iar manelistii insuportabili. Ce oameni de kko, cum sa nu il iubesti pe fratele tau manelist, cel care pune mana la inima cand asculta un refren duios semnat Guta?!
Traiasca manelistii, fara ei ar fi prea mare concurenta pe piata muncii! |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
domnule prody dumneavoastra ce muzica ascultati? ce genuri sau formatii va plac?
This post has been edited by FireChief: 15 Jun 2007, 18:05 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Manele, evident !
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
se canta....AM ABONAMENT LA BANI !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
borciparte |
![]()
|
ahaaaaa, deci tu esti personajul principal al topicului... la mine banii sunt o marfa....
|
--------------------
Dacia 1300
1980
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Banii sunt o unealta de schimb, preferabil pe cale de disparitie. Dar la noi face lumea coada la bancomat cand e zi de salariu..
![]() Probabil cand se duc la petreceri sa poate lipi sutele pe fruntea lautarilor.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
borciparte |
![]()
|
pai ce te-ai face sa-i pui cardul
![]() |
--------------------
Dacia 1300
1980
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
FireChief |
![]()
|
pe linga manele ,mie imi plac ,printre altele...
sunt la nivelul intelectual al unui urangutan? acum 17 ani minerii bateau barbosii si pe cei care aveau plete... in numele adevarului absolut pe care ei il detineau si al intolerantei aplicata cu bita ...acum ,uitind de libertatea de opinie ,constiinta si uitind ca oamenii inteligenti au capacitatea de a respecta optiunile celorlalti...atacind cu parul sau cu tastatura ,in numele intolerantei ,jignind pe altii ,punindu-i la zidul infamiei,unii demonstreaza ca ....istoria se repeta si oamenii care au murit strigind libertate in 1989,au murit degeaba, libertatea de opinie si respectul reciproc.... ce greu e domnilor,sa invatam sa fim oameni This post has been edited by FireChief: 15 Jun 2007, 19:08 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
borciparte |
![]()
|
Sa traiesti! Sunt nou asa e, baga o dedicatie pentru bastanu de la tine, sa moara de ciuda roacherii, hai ceva de pe yutubul ala
![]() |
--------------------
Dacia 1300
1980
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 11:02 |