DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Se pare ca big nu este singurul ...

sonykel
post 14 Jun 2007, 20:37
Post #91

Actualmente Ing.

Group: Members
From: Constanta

Argoane nici din punct de vedere muzical FireChief nu e limitat atat timp cat asculti ai alte genuri si intelegi si alte genuri sau nu zici despre alte genuri de muzica chestii de genu: e muzica de Kakao atunci nu e limitat...
Limitati sunt aia care ba sa moara veta maneaua rullz maneaua cea mai tare restu nu e muzica , aia sunt limitati

--------------------
DACIA Logan MCV 2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine - CT-87-SNK
Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine
Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 14 Jun 2007, 20:39
Post #92

Mesaj semiautomat

Eu stau linistit, ca sunt convins ca nu asculta manele, ce ma irita e atitudinea asta de gica contra de care sunt satul.

Gudbai.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
FireChief
post 14 Jun 2007, 20:40
Post #93

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

From: Bucuresti

expresia folosita de domnul moderator argon a fost..."sunt limitati dpdv psihic"....personal ma consider jignit,si consider ca nu e atributul nimanui,mai ales a unui moderator sa jigneasca o categorie de useri..
jigniti si fugiti...acum sunteti satul de atitudinea mea...jigniti in continuare si apoi fugiti....
trist...e greu sa stii sa respecti pe ceilalti si optiunile lor....e greu,mai usor e sa arunci cu noroi....

This post has been edited by FireChief: 14 Jun 2007, 20:43

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
vis-a-vis
post 14 Jun 2007, 20:40
Post #94

DaciaClubber

Vaya con Dios biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
argon
post 14 Jun 2007, 20:42
Post #95

Mesaj semiautomat

Eu zic sa faceti topic la probleme administrative, da d'ala pompos si de suflet, sa afle toata lumea ce jignit se simte Firechief.

--------------------
+
ageana
post 14 Jun 2007, 20:43
Post #96

->

vis-a-vis nu esti sanatos radmasa.gif

@argon & FC: nu va mai certati mai atata, sunteti amandoi useri okay, n-are rost.

--------------------
Ideal Pro Rider 2009
Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner.
Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei.
+
vis-a-vis
post 14 Jun 2007, 20:43
Post #97

DaciaClubber

QUOTE(argon @ 14 Jun 2007, 21:42)
Eu zic sa faceti topic la probleme administrative, da d'ala pompos si de suflet, sa afle toata lumea ce jignit se simte Firechief.
*

Parca plecasesi radmasa.gif

This post has been edited by vis-a-vis: 14 Jun 2007, 20:45

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
argon
post 14 Jun 2007, 20:44
Post #98

Mesaj semiautomat

ageana, eu nu-s OK, sunt comunist, n'auzi? gata, m-am dus ca am congres biggrin.gif

--------------------
+
ageana
post 14 Jun 2007, 20:45
Post #99

->

A zis doar ca pleaca, sa vada daca il cheama cineva inapoi. tongue.gif
Nu ai cum sa nu mai raspunzi cand esti provocat.

`Traiti tovarase tongue.gif

This post has been edited by ageana: 14 Jun 2007, 20:46

--------------------
Ideal Pro Rider 2009
Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner.
Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei.
+
vis-a-vis
post 14 Jun 2007, 20:46
Post #100

DaciaClubber

FireChief, da repede report, ca argon are prostul obicei sa-si modifice posturile fara ca acest lucru sa mai fie evident.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
FireChief
post 14 Jun 2007, 20:50
Post #101

QUOTE(argon @ 14 Jun 2007, 21:22)
nu neaparat, trebuie ignorati, ca-s limitati dpdv psihic, si ei sunt oameni, fiecare cu gusturile sale.
*

nu e vorba de report, e vorba de niste principii...e vorba de respect reciproc si intelegere ,e vorba de prietenie...
cum poti ataca niste colegi de forum doar pentru ca sunt moldoveni sau doar pentru ca le plac manelele....
jenant....pentru romania anului 2007...

This post has been edited by FireChief: 14 Jun 2007, 20:51

--------------------
+
vis-a-vis
post 14 Jun 2007, 20:52
Post #102

DaciaClubber

Si intoleranta e tot un fel de limitare psihica, parerea mea biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
Lucian BLK
post 14 Jun 2007, 20:57
Post #103

membru blue extreme

From: Pitesti - Bucuresti

Oricum, nu trebuie sa fi tare teligent pentru acest tip de manifestare.
Parerea mea, hac! wink.gif

--------------------
Renault Megane Bicorp 1.6 16V 2007
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
ady77
post 14 Jun 2007, 22:25
Post #104

راحتزیل یو

From: near Bacau

Firechief te lupti deegeaba cu mentalitatea romaneasca. Eu pe la inceputurile mele pe acest forum in solidaritate cu big2003 mi-am pus avatar-ul lui. Deja imi scazuse IQ-ul sub cel al lui aistein tongue.gif instantaneu. Eram alt user, incepuse lumea sa comenteze la fel, ca a mai aparut unul.

Eu la masina am mp3 player si daca vreau sa fac un cd cu 40 de melodii cu muzica usoara romaneasca trebuie sa astept un an ca sa apara melodiile si sa stau cu acelasi cd inca un an pana mai pot face un cd cu 40 de melodii, in schimb cu manelele daca vreau pot sa imi fac saptamanal cate un cd cu muzica noua.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Laurentziu83
post 14 Jun 2007, 22:56
Post #105

Membru autentic

QUOTE(ageana @ 14 Jun 2007, 20:40)
Eu nu am ascultat niciodata la petreceri manele (voluntar). Va spun sigur ca se pot face si fara manele; si daca ai chef de-o muzica mai "de petrecere" poti folosi cu incredere Margineanu, Stratan, Florin Chilian, Daniel Iancu etc.
Iar daca vrei ceva mai de... "sa bei sa-ti ineci amaru`" incercati cu Faramita Lambru (de ex. Bate vantu` la Chilia"), Gheorghe Dinica si multi altii.
*

Mie de exemplu nu-mi plac popularele si melodiile de mai sus. Popularele ma duc cu gandul la femeile de 40-50 de ani care canta pe Etno TV. Prefer manelele in schimb, pentru mine au mai multa (sa-i zic) "valoare". Nu am nimic insa cu fanii genului.

Ce-ar fi sa incep cu rock ca se asociaza cu alcoolul, sau de house, cu drogurile. sau de hip-hop, cu ilegalitatile. As fi un dobitoc in ochii fanilor respectivelor genuri.
Asa ca NU INTELEG CE AVETI CU MANELELE ? Daca luam la puricat majoritatea genurilor de la noi, le gasim multe puncte negre. De ce doar de manele s-a luat lumea? De versurile obscene de la Parazitii de ce nu s-a luat nimeni? (si totusi, "Irefutabil", mi-a ramas la suflet).

QUOTE(ageana @ 14 Jun 2007, 21:04)
Da mai, de acord (intr-o mica masura), da` sa nu-i aud p-aia cu melodiile alea "simple", cu texte de tigani-chinezi. Cu shmekerya tataaaaa, cu banuuuuuu, pe sisteeeem. Cu... am masina ce mai tare, dau cu pumnu` bine etc etc. Sau cu texte de genu` eu te iubesc, da` te insel.
Pur si simplu mi se par niste versuri EXTREM de usoare si prostesti, ce pot indobitoci o parte din tineri. Sau pot face sa se simta "barosani de barosani" niste tarani imputiti cu jeg intre degetele de la picioare.
In rest... asculta omule cat vrei la tine in casa atata timp cat nu aud si eu.

Si nu cred ca se compara "Bate vantu` la chilia" cu "Dau cu sabia, dau cu paru`"
*

Cu indobitocitul tinerilor nu sunt de acord. Eu am inceput sa ascult manele de pe la 17 ani, puteam sa fiu indobitocit de ele, am ascultat in continuare Offspring, Roxette, Bon Jovi, Green Day, tehno si eurodance de la jumatatea anilor 90, la fel cum ascult si acum, la 23 de ani.
Nu consider ca apartin unui anumit gen de muzica, ci mai degraba ascult muzica ce se potriveste in acel moment. Daca vreau sa joc HardTruck, bag Koto la playlist, daca jucam ColinMcRae3 bagam "Darude-Before the storm", daca am draci, din diferite motive, ascult "Boulevard of Broken Dreams" de la Green Day, sau un album de la Offspring, daca am drum lung de facut, ascult Chicane, daca ma duc pe la tara, ascult Susanu, nu mai vorbesc de ce ascult in R&G din Ivesti, unde sincer ma simt de 1000 de ori mai bine decat in orice cenzurat de club din Galati, unde vezi "baietasi" cu toale de Kenvelo, care, in loc sa danseze cu vreo fata, stau sa se laude cu ce telefon cu ecran "polifonic" si-au luat din cine stie ce "combinatie", dar se baga muzica mai normala, gen house sau hip-hop. Pe mine ma streseaza un loc unde toata noaptea auzi acelasi gen de muzica, imi provoaca sila la un moment dat. Prefer un loc unde se asculta si manele, house, comercial, etc, unde lumea chiar munceste, nu o freaca pe net acasa, si in week-end sunt "pe turbosistem", mai iese si cate-o bataie, etc, dar se baga muzica buna, cum se goleste ringul, se schimba muzica, etc, etc.
Cei care ma judeca dupa ce muzica ascult, nu ma fac sa ma supar, ci, sincer, imi provoaca mila, faptul ca ei sunt sub jugul aceluiasi gen de muzica, ori o petrecere cu muzica lenta ar fi cam trista dupa parerea mea. Eu ascult ce-mi vine pe chelie si ma doare undeva ca daciaclub ma considera cine stie ce animal inferior pentru ca ascult (si) manele.

QUOTE(vis-a-vis @ 14 Jun 2007, 21:06)
Cine te pune sa fii atent la versuri, le poti ignora si sa asculti acordurile melodice, unele-s interesante radmasa.gif
*

Fix pentru asta le ascult, ca doar nu bag 2-3 beri la bord inainte ca sa stau apoi sa analizez finetea versurilor. Prefer sa analizez finetea sanilor fetelor, e mai productiv, finetea versurilor o pot analiza si la 60 de ani, cand nu voi mai putea face primul lucru.
Voi chiar credeti ca pun botul la versurile cretine cu "sunt smecher si fac multi bani", "hai cika,cika, in noaptea asta-s vrea, hai cika,cika, sa fii doar a mea", "dau cu sabia, dau cu paru', nu se satura dusmanu'/il bat pa'n se schimba banu/il bat pa'n la ora 4/dau cu sabia, dau cu paru'", dar in loc sa zic "vai ce lipsa de cultura" prefer sa ma distrez, sa le ascult ca pe un banc bun.
Doar viata e scurta, nu?

QUOTE(FireChief @ 14 Jun 2007, 21:19)
sa revenim...
cei carora le plac manelele trebuie judecati si flagelati pentru asta?
ca vad ca asta e rolul topicului ...punerea la stilpul infamiei si biciurea in piata publica a acestora...
*

Da-i incolo, lasa-i pe ei sa ne judece, noi sa fim sanatosi.

Felicitari pentru atitudine, FC ! ai un + de la mine.

LE: sper sa nu se supere BIG2003 pe noul meu profil tongue.gif

This post has been edited by Laurentziu83: 14 Jun 2007, 23:08

--------------------
. . .
+
Jack Daniel's
post 14 Jun 2007, 23:23
Post #106

MEMBRU DE LA INCEPUT!

No coment !

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
MAS
post 14 Jun 2007, 23:42
Post #107

Le Bubulateur

Personal, nu am nimic cu nici unul din fanii diverselor genuri de muzica. Am petrecut destul timp si printre rock-eri si printre hip-hopperi si houseri si manelisti (ascultam manele la greu prin 2000)...
Sincer, daca as avea de ales un om cu care sa fac o treaba, sau care sa-mi fie partener la o activitate, as alege un rocker.
De ce? hai sa vedem:

- cei ce asculta rock au in general cultura rock-ului provenita de la parinti... Ceea ce spune multe despre ei: sunt oarecum legati de familie... Sunt mai cuminti. House si hip-hop nu existau pe vremea parintilor mei, deci clar ca un seaman de-al meu de aceeasi varsta a prins trend-ul de pe strada, din bar etc... Ceea ce nu-i face prea multa cinste, pentru ca inseamna ca are cultura strazii sau a barului... Ori pe strada inveti sa fii sulfa si cutra, iar in bar devii un dezaxat si un fitos fals.

- hip-hopperii: viseaza la ilegalitati, batai, gang-bang etc. Adevarul e ca nu sunt in stare de nimic, si refularile si le au ascultand muzica asta agresiva. Te poti baza pe vreunul in situatie critica? Eu zic ca nu...

- houserii: specie aparte de copii care sunt sau vor sa para de bani gata si se influenteaza de orice pirts tras din vest, doar ca sa fie "trendy" si ca sa arate ca au o eventuala legatura cu ce-i afara... Nu au o linie a lor... sunt cu turma... ergo, nu au coloana verticala. Te poti baza? Clar: NU!

- manelistii: astia snt impartiti:
1. indieni jegosi si imputiti care dau din kwr ca babuinii si se scarpina la OO ducand deshtu' la nas, in timp ce studiaza cu priviri languroase "prada"

2. baieti buni (fie rromi sau romani) care pur si simplu au inclinatie spre muzica orientala, iar maneaua li se pare accesibila. Acestia e posibil sa aiba inclinatia aceasta fie datorita mediului in care au crescut fie pur si simplu le place si atat. Am cunoscut baieti de treaba care ascultau genul asta de muzica... Insa NU m-as aventura la o treaba cu ei, pentru ca mi se par un pic cam sclifositi si exagerati atunci cand o dau in dansuri pe manele. Se dau in mari dureri de inima si urmatoarea melodie dau din brate ca jmecherii ca-s numaru' 1... Asta mie-mi spune ca se prefac foarte-foarte bine, si ca snt destul de schimbatori... Deci sunt "not dependable"...

This post has been edited by MAS: 14 Jun 2007, 23:44

--------------------
scandura cu rulmenti noua, din 2000 - B-02/36-MAS B222BIP
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
+
semit
post 14 Jun 2007, 23:48
Post #108

Private Spice

Group: Moderatori

QUOTE(driverx @ 14 Jun 2007, 13:40)
indeed.

Asta e. Acuma 2 trebuie sa suportam.
*

de fapt sunt 3 wink.gif cool.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
nh1980ro
post 15 Jun 2007, 00:46
Post #109

Membru

From: Togo-Togo.

Va recomand filmul artistic Idiocracy...tongue.gif
Se mai poate 'da din buric' si pe alte genuri:

This post has been edited by nh1980ro: 15 Jun 2007, 00:52

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
Jack Daniel's
post 15 Jun 2007, 00:51
Post #110

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Idiocracy este unul dintre cele mai reale filme , practic ne arata viitorul ! sad.gif Ma uit in jurul meu si vad clar inceputul filmului .

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
nh1980ro
post 15 Jun 2007, 01:07
Post #111

Membru

From: Togo-Togo.

Inceputul? Uita-te la americani care nu stiu de la ce stat vine KFC, dar stiu ca literele KFC inseamna Kentucky Fried Chicken (sau ceva de genul). Ei stiu doar ce le spune toata lumea:" Cand ai sa fii mare ai sa fii cineva - You can make a difference"
Cam asta fac si manelele: "sunt baiat, am bani bla bla" Si asa e: cei care fac genul asta de melodii au bani si masini, pentru ca sunt destui care sa dea banii pe muzica lor. Cei care cumpara, se cam imbata cu vise care vor fi spulberate intr-un fel sau altul pentru multi.
Sau vezi cum Italienii se ineaca in gunoaie si vor sa ni le dea noua (si noi avem dreptul sa le refuzam gunoaiele o perioada limitata de timp).

Tind sa cred ca e adevarata teoria conform careia coeficientul de inteligenta pe pamant e constant, doar ca populatia creste..smile.gif
Si apoi e mult mai usor sa conduci o masa de oameni inculti. Le dai mici si bere si pui vreo 2-3 manele si ei te voteaza..tongue.gif

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
Supapa_jR
post 15 Jun 2007, 02:06
Post #112

Membru autentic

Ha...imi place felul asta de discutii...cand cineva (a se citi MAS) isi da cu parerea despre genuri...la rock a nimerit-o si ... cam si la rap ... dar house...deloc...unde ai vazut tu ''specie aparte de copii care sunt sau vor sa para de bani gata si se influenteaza de orice pirts tras din vest, doar ca sa fie "trendy" si ca sa arate ca au o eventuala legatura cu ce-i afara... Nu au o linie a lor... sunt cu turma... ergo, nu au coloana verticala. Te poti baza? Clar: NU!'' inteleg...e parerea ta...dar...coloana vertebrala nu are legatura cu ce asculti...da...e un nou trend...manelistii se cam convertesc la house de fite...merg in cluburi gen bamboo ca sa bea o bere sau un suc de 300 000 toata noaptea...manelismul e ca un fel de bautura...asculti ca sa iti inneci amarul de sarac lipit care munceste pe cel mult 10 milioane...si plateste rate la o masina pe care sincer...nu isi poate permite sa o intretina corespunzator...si asculta si el melodii cu ce jmeker sunt si ce pwla mare am eu...pe chestia asta pot sa imi iau si warn 50% ca nu ma intereseaza...MANELISTII SUNT PRACTIC CEI MAI LASI OAMENI!!! nu stiu daca ati vazut prin cluburi...sau prin parcuri...manelistu' sufera de el la maxim...tine telefonul in buzunar si se aude muzica de la 5 m...si sare la bataie ca el e smecher...doar cand are cativa oameni in spate...cand e singur...se moleseste urgent...
Eu unul zic sa nu va mai raciti gura cu manelistii...unii sunt irecuperabili iar altii se desteapta pe la 30-40 de ani...

--------------------
Cagiva STX 350 / 30cp Enduro xt 660x SOLD
www.KawaMotors.ro
+
FireChief
post 15 Jun 2007, 05:23
Post #113

in numele libertatii de opinie si exprimare libera! biggrin.gif

This post has been edited by FireChief: 15 Jun 2007, 16:48

--------------------
+
vis-a-vis
post 15 Jun 2007, 06:05
Post #114

DaciaClubber

Cea mai tare a fost aia cu "rockerii... sunt cuminti" radmasa.gif

Pentru cine nu stie, specia "rocker", era blamata la sfarsitul anilor 80, inceputul anilor 90 mai rau decat este acum manelistul. Dupa concertele de gen ieseau batai mai rau ca intre galeriile fotbaliste de acum.
Singura concluzie care se poate trage, timpul le cerne pe toate si ramane doar ce-i bun.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
LemonDemon
post 15 Jun 2007, 06:10
Post #115

Membru autentic

Hai dom'le sa fim seriosi , fiecare are dreptul sa asculte ce vrea si cand vrea fara a invada intimitatea celui de langa el.Pe mine nu ma deranjeaza manelistii ci ma deranjeaza cei care cred de cuvinta sa ascult si eu la 3 case mai jos urletele de jale.

Asa cum ascult muzica ce imi place in spatiul meu intim , aceasi pretente o am de al toti. In rest nu ma intereseaza ce cultura/muzica asculta , iar capacitatea de munca o estimez altfel , nu dupa muzica.

--------------------
None None N/A
+
argon
post 15 Jun 2007, 07:02
Post #116

Mesaj semiautomat

QUOTE(FireChief @ 14 Jun 2007, 20:40)
...jigniti in continuare si apoi fugiti....
*

N-am fugit niciunde, doar ca am lucruri mai bune de facut seara acasa, decat sa ma iau in gura cu manelistii pe forum.

Vis-a-Vis, stai linistit ca nu editez nimic, uite ma repet, manelistii sunt limitati dpdv psihic( mai bine zis intelectual), tine in mare parte de educatie, dar si de anturaj in aceeasi masura, cel putin toti cu care am avut de'a face, mai devreme sau mai tarziu, dupa diverse discutii cu ei, am ajuns la concluzia ca nu pot prea multe, acum ca dvs, Domnule FC sunteti exceptia , ma bucur sa aud asta.

Daca va considerati jignit in continuare, un report, la sugestia lui vis-a-vis, si daca e cazul o sa fiu sanctionat, moderatorii de aici sunt destul e obiectivi, mi-am mai luat warn la cafenea, chiar daca sunt si eu moderator.Alte discutii intre noi nu-si au rostul, si acesta este ultimul meu post pe acest topic de r@h@t.

--------------------
+
Laurentziu83
post 15 Jun 2007, 07:16
Post #117

Membru autentic

Multumim domnu' argon pentru inalta consideratie ce ne-o acordati. tongue.gif
Cand toata lumea a ajuns la concluzia ca nu trebuie sa fii judecat dupa muzica pe care o asculti, tu tot o tii contra.

--------------------
. . .
+
sonykel
post 15 Jun 2007, 10:00
Post #118

Actualmente Ing.

From: Constanta

argoane si tu esti limitat din punct de vedere psihic sau intelectual , ptr ca ai o parerea si nu ti-o poti schimba deci tu dintre toti esti cel mai limitat...

--------------------
DACIA Logan MCV 2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine - CT-87-SNK
Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine
Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume
+
vis-a-vis
post 15 Jun 2007, 10:00
Post #119

DaciaClubber

Orice om are o limita biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
IRONICK
post 15 Jun 2007, 10:07
Post #120

-

From: Romania

QUOTE(Laurentziu83 @ 14 Jun 2007, 16:58)
Voi sper ca ati deschis topicul asta in acelasi stil in care am scris si semnatura de la avatar si comentariul din topicul lui Bush, nu? tongue.gif
Da, topicul a fost deschis in gluma. Nu am nimic cu persoana Laurentiu. Cer moderatorilor inchiderea topicului.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
13 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 06:17
Forum Renault