Se pare ca big nu este singurul ...
![]() ![]() ![]() |
Se pare ca big nu este singurul ...
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
da a fost aseara pe Protv chestia asta, am ramas interzis de ce am vazut, mi s-a parut incredibil reportajul ala, cum se poate asa ceva? protv-ul asta ar trebui aruncat in aer pe cuvantul meu.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
ma , da parca pe aici trebuie sa existe tot timpul cite un topic plin de discutii pro , dar mai ales contra.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca nu trebuie caracterizat un om dupa muzica pe care o asculta.
Cele mai anoste chefuri si nunti la care am fost, au fost cele fara muzica de petrecere. Dupa ce o iei pe ulei, parca tot nu-ti vine chefu' sa dansezi pe HIM, sau Marylin Manson. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 14 Jun 2007, 16:06) Eu zic ca nu trebuie caracterizat un om dupa muzica pe care o asculta. Cele mai anoste chefuri si nunti la care am fost, au fost cele fara muzica de petrecere. Dupa ce o iei pe ulei, parca tot nu-ti vine chefu' sa dansezi pe HIM, sau Marylin Manson. corect.cunosc o gramada de oameni ( medici , profesori) care asculta manele.eu le urasc , dar nu am nimic cu cei care le asculta.si referitor la nunti , la foarte multe incepe cheful cu adevarat doar dupa ce incep manelele.femeile se bucura ca au pe ce sa dea din solduri , iar barbatii ca au ce privi. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
cine nu asculta pina la sfirsit e ...manelist ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La pompieri nu se dau testari psihologice periodice? Cum Doamne iarta-ma le-ai trecut? Nu esti normal
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Ce ar mere melodia lu pompieru la o nunta...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 14 Jun 2007, 16:06) Eu zic ca nu trebuie caracterizat un om dupa muzica pe care o asculta. Cele mai anoste chefuri si nunti la care am fost, au fost cele fara muzica de petrecere. Dupa ce o iei pe ulei, parca tot nu-ti vine chefu' sa dansezi pe HIM, sau Marylin Manson. Multumesc de opinie. Prefer un poker pe dezbracatelea la o petrecere in loc de urlete de jale. ![]() Voi sper ca ati deschis topicul asta in acelasi stil in care am scris si semnatura de la avatar si comentariul din topicul lui Bush, nu? ![]() As fi vrut sa pun "Taran manelist cu Passat tedeI", dar nu m-ar fi crezut lumea, asa ca am pus ceva autohton. ![]() Ca manele, a ramas de istorie "Brandy - Dau cu sabia" ![]() Nu ascult toate ragaliile de manele, le prefer doar p'alea "de calitate", Susanu&co e printre favoritii mei. @l@u: pe unde ma vazusi prin oras? ![]() @vis-a-vis: la noi era vorba de petreceri cu "noi jucam, tu te dezbraci". This post has been edited by Laurentziu83: 14 Jun 2007, 16:05 |
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Era vorba de petreceri dansante, nu nopti lungi cu jocuri de noroc
![]() This post has been edited by vis-a-vis: 14 Jun 2007, 16:04 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 14 Jun 2007, 15:19) Sper ca copiii aia saracii nu au ramas asa ci si-au revenit si nu mai asculta manele ![]() QUOTE(FireChief @ 14 Jun 2007, 16:17) Fire cred ca te-ai incins cam tare ...cei cu tine ? QUOTE(Laurentziu83 @ 14 Jun 2007, 16:58) Prefer un poker pe dezbracatelea la o petrecere in loc de urlete de jale. ![]() @l@u: pe unde ma vazusi prin oras? ![]() 1 Stii vre-un loc unde se joaca asa ceva in Galati ca ma bag si eu ? 2 Pe strada in Clio....e bine ? |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
cine nu asculta pina la capat e manelist ![]() This post has been edited by FireChief: 14 Jun 2007, 16:21 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Marturisesc , pentru iertarea pacatelor, ca sunt manelist.
Acum puteti sa ma ardeti pe rug. |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Ehh, n-am mai jucat dintr-astea de prin liceu.
Oricum, cele mai frumoase petreceri, atat in liceu, cat si la camin, in facultate, pe ritmuri de manele le-am facut, am numai amintiri placute, am prieteni care asta asculta in mod constant. Nici mie nu mi-au placut la inceput, acum 5-6 ani, cu timpul m-am obisnuit si am inceput sa selectez ce-mi place si ce nu. Si prefer mai degraba o discoteca unde se asculta manele pana la 5 dimineata, danseaza gagicile pe boxe, toata lumea e pe turbosistem, decat un club cu house basit unde toti "baietasii" se lauda cu ce telefoane cu camera si-au mai cumparat si le dau de la unul la altul. Ce-ar fi sa sar si eu de beregata celor care asculta hip-hop? Poate mie nu-mi place. Dar daca nu ma deranjeaza, de ce sa o fac? @Cornel001: wellcome to the club. Treci pe la casierie sa platesti cotizatia in cuantum anual de "fara numar, fara numar" apoi la garderoba, pentru alegerea ciocatelor cu varf ascutit (bonus din partea casei), apoi la bar pentru savurarea a una bucata sticla de Jack Daniels dupa care o proba de karaoke pe versurile lui Florin Salam. La sfarsit, proba de kumfugi de femeile care se dau la tine. Daca scapi, primesti ca premiu un Mercedes Clasa E, model 1995 cu parbrizul crapat si noroi pe aripi. Mult succes ! ![]() @argon: videoclipul la melodia din primul post era de fapt asta: ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 14 Jun 2007, 16:24 |
--------------------
.
.
.
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief) cine nu asculta pina la sfirsit e ...manelist ![]() Se pare ca eu nu sunt! ![]() Oricum, Beethoven se numara printre favoritii mei si simfonia a 9-a alaturi de simfonia a 5-a sunt in top! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Tre sa aratam mila si intelegere celor carora nu le plac manelele.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
FireChief |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 14 Jun 2007, 17:07) pai ce sa fie... ... vreau si eu sa stiu de ce trebuie mereu unii sa-i puna la colt pe altii...pe diverse motive,moldoveni,manelisti etc este asta un motiv suficient de a judeca pe altii...? in tara asta,unii n-au invatat sa-i respecte pe ceilalti...in tara asta libera unii nu inteleg inca ,ca ai libertatea sa alegi...ce-ti place in tara asta libera unii au ramas comunisti in gindire si reactii...si condamna cu mindrie proletara tot ce nu inteleg sau tot ce nu le place...pe principiul daca mie nu imi place...e prost ,sau gresit sau idiot... muzica aduce bucurie in suflet...indiferent care ar fi genul preferat de fiecare...fie...simfonica,opereta,folk,hardrock,populara...sau manele ,fiecare e liber sa asculte si sa se bucure de muzica care-i place ...fara a fi judecat pentru asta sa continuam...cine nu urmareste pina la capat e manelist ![]() superhit simfonic! This post has been edited by FireChief: 14 Jun 2007, 17:46 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare pentru cei care asculta si gusta genul: care este sensul expresiei "PE INTERES"?
![]() This post has been edited by ionutzp: 14 Jun 2007, 17:48 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
adevarul e ca sunt niste topicuri de moare lumea... o fi ea cafenea dar prea a ajuns bar de negri
![]() daca spre exemplu eu ascult doar r&b si dance ar trebui sa deschid un topic impotriva celor care asculta muzica clasica? si sa imi fie mila de ei ca de... nu suntem pe aceeasi lungime de unda ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
dariusz |
![]()
|
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
am dat + la pompier.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
dariusz |
![]()
|
io i-am dat lu corneloo1.are cam putine puncte si mi sa facut mila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
FireChief |
![]()
|
daca mie imi place muzica simfonica ,valsurile,taxi sau toto cutugno,daca imi place muzica hause sau bzn ,hrusca,tudor gheorghe,sau pasarea colibri si muzica reprezentata de melodia de mai jos...ar trebui sa fiu pus la zid si executat in public de membrii forumului pentru preferintele mele muzicale ....?
cine arunca piatra?????????? This post has been edited by FireChief: 14 Jun 2007, 18:06 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
dariusz |
![]()
|
fire draga , aici nu se da cu piatra , nu citisi? aici se da cu mila , multa mila!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Deja nu mai e campanie anti-manele. E mai mult isterie.
|
--------------------
-
-
-
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Dar clipul acela cu
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by sonykel: 14 Jun 2007, 19:11 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
vis-a-vis |
![]()
|
pe interes=materialism
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
sonykel |
![]()
|
Gata l-am gasit...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am gasit si versurile ![]() ![]() ![]() Pumnii mei minte nu are,sparge tot ce-i sta in cale Pumnii mei minte nu are,sparge tot ce-i sta in cale Sunt jmekerul cel mai tare,bodyguard la firma mare Mi se spune Pentium 4,dar mi s-a ars integratul Daca mi-ai calcat pantoful,iti sparg fata iti rup botul Nu te pune cu nebunul ,ca rup in tine plamanul Refren: da,da...da,da...pumnii mei minte nu are da,da...da,da...sparge tot ce-i sta in cale Am si eu o pasiune,sa bat cat mai multa lume Minte multa nu se cere,prost sa fii sa ai putere Ca salariul eu mi-l iau ,pentru pumnii care-i dau Bodyguard ca mine nu-i ,aplic legea pumnului Refren: da,da...da,da...pumnii mei minte nu are da,da...da,da...sparge tot ce-i sta in cale Stau la usa ca bulldog-ul,si-astept sa greseasca prostul Fac doi pasi si-o saritura,si i-am rupt dintii din gura Pe toti fraierii ii dau gata ,ca am palma cat lopata Cand da cu pumnul baiatul,zici ca trece acceleratul Refren: da,da...da,da...pumnii mei minte nu are da,da...da,da...sparge tot ce-i sta in cale da,da..da,da...capete si maxilare da,da...da,da...ca sunt sef in martïale La o scurta analiza literalo-gramaticalo-muzicala observam ca domnu mai sus numit Maimutza , este un Body-Gard deci spre deosebire de restu el nu este ``bashtan`` sau mare ``barosan`` sau de ce nu ``spargator de banci`` , tot din aceasta analiza observam ca este si anume saraca ca are un P4 la care sa ars integratu... Cea ce eul liric ne induce ca nu are masina... Oare ce ZKR are domnu ``Primat`` |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Stim clipu uni
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 14 Jun 2007, 19:25 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Si ce pofta de mancare aveam!!!
Acuma mai am un pic si dau la boboci. Si totusi muzica de petrecere nu inseamna manele. Mai o hora, mai o sarba, mai o invartita. This post has been edited by dizzy: 14 Jun 2007, 19:29 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 00:04 |