Fani Queen
![]() ![]() ![]() |
Fani Queen
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
I want to break free listening to Radio GaGa, even A Bohemian Rhapsody till' I'm goinig slightly mad, 'cause We Are The Champions and I Want To Live Forever...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Cine vrea TOATE albumele sa dea un semn!
CIne le are pe mp3 de asemenea..e rugat! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
am toate melodiile mp3+texte+videoclipuri. O sa mai slefiuesc topicu asta mai incolo pt ca am uitat sa fac cateva chestii si probabil ca va fi mutat.
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cine vrea un cd cu albumele lui queen , sa ma caute
![]() Am format mp3 , bineinteles ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Bai, pai aici nu incurajati pirateria????
P.S. Sa dea dracu ce bine cantau... |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
BasIc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 21 November 03 From: BRASOV ![]() |
pot spune ca, queen e ca o "gradinita" a culturii mele muzicale....
drogul l-am luat de la tatal meu care inca de prin clasa 1 mi-a "dozat" drogul,si a lasat restul sa se intample de la sine efectul:cand aud o melodie queen mi se face "pielea de gaina" ....nu mai vorbesc la bohemian rapsody.....another one bust the dust......innuendo...etc...lista poate continua la nesfarsit... ati inteles ideea...... |
-------------------- "Bas|c Rulzz!"
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
apropo de queen si de muzica in general,nu stiti vreun site de unde se poate downloada "gratis" muzica?
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
Cauta si tu cu google. Nu cred ca incurajam pirateria pt ca din cate stiu eu dupa moartea lu freddie sau ceva mai incolo s-a autorizat distribuirea gratuita a melodiilor pt a deveni mai popular si in modul asta sa fie difuzat o vreme mai indelungata. S-ar putea sa ma insel. Eu am aflat de ei tocmai in 91 pt ca era difuzat peste tot, la toate posturile de radio&TV (cate erau la vremea aia). Mai exact am aflat de ei cu ocazia cenzurat lu freddie
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Un lucru e clar:
Un al doilea Freddie Mercury se va mai naste poate peste 1000 de ani ! Am si eu mp3-uri, pentru cine vrea, plus toate versurile... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
sunt mai multi oameni care asculta queen decat ma asteptam io
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Am si eu CD celebru cu toate mp3.
Piraterie cu asemenea muzica o sa fac totdeauna. Ridica nivelul cit de cit printre manele si playback de kkt. |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi plac unele piese Queen.
Totusi nu prea inteleg cum melodia "Radio Gaga" poate sa aiba fani. Ca sa isi ispaseasca pacatele pentru acea melodie, Freddy ar fi trebuit prins si tinut o saptamina intr-o camera de izolare, si cineva sa-i repete mereu, din 3 in 3 secunde, "cuvintul" enervant GAGA.. ca sa suporte si el ce-am suportat noi de la piesa lui cu Radio Gaga difuzata pe toate posturile... Ce naiba o insemna Gaga asta.. mi se pare un cuvint retardat rau! |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Oh, da...
Din pacate n-am avut posibilitatea de a vedea un concert Queen 'live'. DAR am asistat la un alt fel de spectacol: "Queen Heaven", un show multimedia prezentat la planetariul din Muenchen (http://www.brianmayworld.com/QueenHeaven.htm). Spectacolul are girul lui Brian May, el fiind unul din producatori, si a fost... impresionant! Zeci de lasere, proiectoare, si mai ales muzica Queen la ... 13.000W! Hmm... Da, n-a fost un spectacol live, dar nu o sa-l uit. ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am pe CD concertul de pe Wembley. Este fenomenal Freddy! Tot publicul este la picioarele lui. Si la propriu si la figurat. Au trecut multi ani de cand a intrat in lumea celor drepti, dar muzica lui inca face ceva sa vibreze in mine.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Pacat ca s-a dus Freddy,altul ca el nu cred ca o sa mai fie.
De fapt Queen insemna Freddie Mercury. Ce pot sa zic altceva decit ca asta a fost muzica tineretii mele,si Queen reprezenta viziunea noastra de libertate,libertate de care duceam lipsa in acei ani cumpliti ai comunismului. This post has been edited by M.C.: 17 Oct 2004, 13:50 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Vlad, Radio Gaga e o un text joaca, nu stiu care membru al grupului (basist sau baterist) avea un copchil, astialaltii din grup stateau toata ziua dupa el...si primele cuvinte inteligibile ale naparstocului au fost ga-ga indiferent ce trecea la radio, vorbeau cu el si isi doreau sa repete, el intr-una ga-ga. cand s-au apucatara sa scrie textul la o melodie a fost un pariu s marcheze momenyul si au scos textul ala care e cam stupid, dar surprinzator, a prins. ceea ce demonstraza inca odata ca o melodie buna se asculta in ciuda unui text submediocru.
Pentru mine queen a fost in liceu ceva, acum mult mai putin, mi se par superficiali, comerciali, cam de consum. insa 4-5 piese sunt geniale...deci numai de bine. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
ckristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 4 June 04 From: botosani ![]() |
Intr-adevar, au fost de geniu!
Atat Freddie cat si restul trupei, formand un "tot" inchegat. Acum ascult din ce in ce mai putin (cel mai mult ascult Pink Floyd), insa au insemnat si inca mai inseamna ceva. Off topic: Chiar daca nu mai citesc de mult Jules Verne, si pe el il consider un geniu! |
--------------------
Laureate 1.4 Nu-i masina ca Loganul decat, poate, doar Mertanul. Sau ..invers ??
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
"gaga" inseamna depasit. Daca ascultati versurile o sa vedeti ca spune despre radio ca este depasit, dar ca mai e cineva care il asculta "someone still loves you". Cat despre cine a compus-o a fost copilu nu stiu carui membru (sigur nu a lu freddie
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
dariusboom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 October 04 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan prestige
2007
- B-60-NRW
|
|
Lady V. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Fana mare Queen si Freddie Mercury. Mi-am scos de pe site-ul lyrics cuvintele tuturor melodiilor si cand ascult, la maxim, cant cat ma tin plamanii
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- gri perla You got a fast car/I want a ticket to anywhere/Maybe we make a deal/Maybe together we can get somewhere.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
sunt un mare fan al formatiei Queen>in special piesa We are the Champions!mi se potriveste(cel putin pna la urmatorul campionat).super muzica .merge la drum luuung!!!
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ydaniel: 8 Jan 2005, 21:25 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Devane |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 January 05 ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 16 Oct 2004, 00:03) Imi plac unele piese Queen. Totusi nu prea inteleg cum melodia "Radio Gaga" poate sa aiba fani. Ca sa isi ispaseasca pacatele pentru acea melodie, Freddy ar fi trebuit prins si tinut o saptamina intr-o camera de izolare, si cineva sa-i repete mereu, din 3 in 3 secunde, "cuvintul" enervant GAGA.. ca sa suporte si el ce-am suportat noi de la piesa lui cu Radio Gaga difuzata pe toate posturile... Ce naiba o insemna Gaga asta.. mi se pare un cuvint retardat rau! Explicatia e simpla,my friend. Se spune ca Freddie a fost in vizita acasa la Roger Taylor(bateristul trupei),acesta avand un bebe care gangurea mai tot-timpul "ga-ga..". Atunci ei s-au amuzat si s-au gandit ce-ar fi sa faca o melodie care sa contina si "ga-ga".Si uita-asa s-a nascut "Radio Ga-Ga" ,care dealtfel dupa parerea mea e o melodie foarte reusita cu un mesaj deosebit (daca intelegi tot textul),foarte melodica. Toate cele bune, Paul din Timisoara. |
--------------------
Dacia
1310
- Tm 03 SZO
|
|
Devane |
![]() ![]()
|
QUOTE(Lady V. @ 8 Jan 2005, 21:16) Fana mare Queen si Freddie Mercury. Mi-am scos de pe site-ul lyrics cuvintele tuturor melodiilor si cand ascult, la maxim, cant cat ma tin plamanii ![]() Well,dear,frumos mesaj. Incep sa ma intreb daca ai o adresa de mail.... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- Tm 03 SZO
|
|
Devane |
![]() ![]()
|
QUOTE(mil @ 17 Oct 2004, 23:35) Vlad, Radio Gaga e o un text joaca, nu stiu care membru al grupului (basist sau baterist) avea un copchil, astialaltii din grup stateau toata ziua dupa el...si primele cuvinte inteligibile ale naparstocului au fost ga-ga indiferent ce trecea la radio, vorbeau cu el si isi doreau sa repete, el intr-una ga-ga. cand s-au apucatara sa scrie textul la o melodie a fost un pariu s marcheze momenyul si au scos textul ala care e cam stupid, dar surprinzator, a prins. ceea ce demonstraza inca odata ca o melodie buna se asculta in ciuda unui text submediocru. Pentru mine queen a fost in liceu ceva, acum mult mai putin, mi se par superficiali, comerciali, cam de consum. insa 4-5 piese sunt geniale...deci numai de bine. Superficiali?! Comerciali?! ![]() Spune-mi titlul unei singure melodii care,dupa parerea ta e "superficiala". astept raspuns. |
--------------------
Dacia
1310
- Tm 03 SZO
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Și mie îmi place Queen. Uitați-vă la ce am găsit într-o carte veche:
"Sonoritatea întrucîtva exotică a grupului îi creează o condiție de audiență extinsă la public, dar, în același timp, factura muzicii nu-i lasă indiferenți pe iubitorii "rock-ului progresiv". Înregistrările lor sînt întotdeauna realizate la o înaltă ținută interpretativă, "Queen" avînd deja drum deschis spre vîrfurile ierarhiei genului. Și-au cîștigat deja un prestigiu sigur, evidențiindu-se drept unul dintre grupurile cele mai bune ale ultimilor ani pe plan mondial. Killer Queen, Bohemian Rhapsody, Somebody To Love sînt doar cîteva dintre marile hituri "Queen". Daniela Caraman Fotea și Florian Lungu - Disco Ghid Rock - Editura muzicală, București, 1979 Așa că… no further comment. This post has been edited by Watchful snake: 9 Jan 2005, 14:32 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
seerkan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 1 November 04 ![]() |
As vrea si io de la Freddy Mercury the great pretender si living on my own ,poate cineva sa mi le trimita prin mail sau sa le puna arhivate pe forum?
![]() This post has been edited by seerkan: 9 Jan 2005, 20:12 |
--------------------
dacia
1310 tlx
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Muzica comerciala poate sa fie si buna.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
Si iata ca maine, 24 noiembrie 2007 se implinesc 16 ani de la moartea lui Freddie Mercury
![]() Pt cine vrea sa asculte, la EuropaFM, e weekendul Freddie Mercury Cateva melodii din spectacole live |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:21 |