Fani Queen
![]() ![]() ![]() |
Fani Queen
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ce faci, profule, cu mana aia?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Bre, nu scap de tine nicaieri...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Superb.
This post has been edited by Liviu P: 24 Nov 2007, 10:20 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Prin '90 aveam Queen pe casete audio. Din '99 am 2 CD-uri audio, Greatest Hits I si II. N-am mai ascultat de ceva vreme... Dar acu' sunt cu castile pe urechi
![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Hop si eu. Desi nu-mi aduc aminte cand o murit, ca aveam decat vreo 4 ani...tin minte ca chiar dinainte sa incep scoala am ascultat prima oara Queen. A fost prima formatie care am auzit-o si care mi-a deschis urechile catre muzica buna. Dupa mine o alegere excelenta pana acum.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
G.R |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 27 January 07 ![]() |
Iaca, s-a mei gasit un fan. Eu am albumele pe casete. Dar nu chiar toate.
This post has been edited by G.R: 25 Nov 2007, 12:04 |
--------------------
Dacia Logan
Preference
2005
- CV 03 XXJ
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
Stiu ca exista un documentar BBC pe tema aceasta, dar asta mi se pare un material mai bun. Exista multitrack-ul pe net, 24 tracks de geniu!!
Queen - The Making of Bohemian Rhapsody |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
leinad |
![]() ![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Super materialul asta
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
God save the Queen !
![]() |
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Intr-o tabara in clasa a 6-a m-am impiedicat de o caseta de-a lor intr-un magazin. Si acum tin minte cum ii dadea inainte vanzatorul ca nu-i stereo, e quadrooo. Dar nu a prea contat ce bullshituia el... eu ascultam cu atentie, ca restul taberei aveam sa ascult caseta aia cu un walkman amarat, cu niste casti lesinate.
Pana la sfarstiul liceului reusisem sa-mi strang cam toate albumele cu ei. cu greu, cu sapaturi in fiecare excursie (ca magazinele de muzica din Sibiu le stiam pe de rost) Intre timp, am ajuns sa apreciez si alte formatii la acelasi nivel, dar totusi, nu cred ca am auzit vreo alta formatie atat de versatila ... Long live our gracious Queen! |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Am vizionat zilele trecute DVD-urile Queen "Live at Wembley stadium" si "Live in Japan" pe LCD.
Astea sunt spectacole adevarate! |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:19 |