Dacia cu doua iesiri la teava de esapament, ce parere aveti?cum vi se pare ?
![]() ![]() ![]() |
Dacia cu doua iesiri la teava de esapament, ce parere aveti?cum vi se pare ?
Kruger |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu doar am dat o idee, cand am timp, o s-o fac cam cum o vad eu... spoilerul integrat in caroserie, care sa coboare putin caroseria, iar "fanta" aia sa fie cu plasa si la capete sa iasa tevile.
QUOTE(B-34-SGM @ 27 Jun 2007, 15:42) Tu n-ai vazut Cars? ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 27 Jun 2007, 16:18 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
pedr1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 10 September 07 ![]() |
ai facut o treaba buna dar la evacuare trebuiie sa mai adaugi ceva putere
tre sa ii mai pui si un filtru ca daca tot da afara multe gaze sa primeasca mult aer altfel nu ai decat un sound si atat bine plus inca 5 sau 10 cai in functie de tobele finale |
--------------------
Dacia
1300
1973
|
|
dstdan |
![]()
|
![]() Damian Stefan Tolbariu-Dan dst Team Group: Members Posts: 343 Joined: 6 November 13 From: Mures autoservice Team DST Dan ![]() |
cu toate ca postul e de demult...poate fi util pe viitor, ....ori e un post de idei, ori de bataie de joc....o persoana pune o intrebare? ....restul raspund dpdv tehnic...asa inteleg..si nu numai eu....orice forum.....nu facem bascalie si misto-uri ne nimeni...consideram ca asa e normal.....cei care nu se abtin.....sa taca! ,,
|
--------------------
Dacia,Renault,VW -
1310, Megan, Tiguan
1997, 2003, 2008
- TAM Mintile luminate discuta idei, mintile mediocre discuta evenimente, mintile reduse discuta oameni!
D.S.T.DAN Team |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:03 |