Deschidere Electrica Portbagaj
![]() ![]() ![]() |
Deschidere Electrica Portbagaj
fbatran |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 13 March 03 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
2005
- BFO
|
|||
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am spus si eu mai sus, mai spun si acum:
actuator=150 000 lei valet (buton cu revenire normal deschis)=20 000 lei vreo 5 m cablu=max 25 000 lei 2 holzsuruburi 1 electrod de sudura pt pirghia de actionare a actuatorului (daca acesta nu e prevazut cu asa ceva) 2-3 ore de munca, in functie de priceperea fiecaruia... Se trage fir de la sigurante, de la un + permanent, sau mai sigur de la firul rosu al casetofonului, pina la capota portbagajului. pe fir se monteaza butonul. pe capota portbagajului se monteaza actuatorul, in tr-una dein modalitatile prezentate mai sus de colegii mei forumisti, masa se ia direct de pe capota... ca sa nu se vada, firul se trage pe sub chederul usii sau direct pe sub mocheta, apoi prin balamaua capacului portbagaj... cu max 200 000 ai deschidere electrica la portbagaj. nu vad prea mare utilitate in a deschide portbagajul din telecomanda... este, intr-adevar mai elegant, dar totusi, prea costisitor... |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
De acord dsign, dar spre deosebire de tine unii intre care si eu sunt mai nepriceputi si atunci sunt nevoiti sa dea mai multi bani. Din ce am vazut eu pe aici pe forum tu te pricepi.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
la inceput am fost si eu la fel de nepriceput... am invatat de pe forumul asta, sau de la altii mai mari ca mine... tot ce-ti trebuie ca sa-ti pui motoras la portbagaj e scris mai sus. daca nu te simti in stare, treci pe la mine pe la garaj intr-o zi si iti arat eu ce trebuie sa faci... nu e nici o mare filosofie!
|
--------------------
D
Logan
|
|
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
Cei mai nepriceputi - intru si eu la categ asta
![]() http://www.alarmexpert.ro/accesoriiauto.htm sper ca preturile sunt actualizate ptr ca unele mi se par cam micute... Bineinteles ca satisfactia e mai mare daca faci totul de unul singur ![]() This post has been edited by naturall: 16 Mar 2005, 09:44 |
--------------------
Dacia
Logan
1900 toamna
- B69XXX It's more DACIA than Renault
|
|
marians |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pozele sunt facute pentru deschiderea portbagajului model Eaglemaster EA800 Power Trunk Opener. L-am montat in targ (Autovit - Vitan) la firma Tornado. Este un actuator mai special. Merge si cu cheie dar si din butonul telecomenzii de la alarma, iar in pachet mi-a fost livrat si un buton valet dar care nu a mai fost montat. Alarma este Viper deci nu are legatura cu tipul alarmei pe care se monteaza.
Succes doritorilor! Attached thumbnail(s) Deschidere.jpg ( Size: 836.68k ) Number of downloads: 2208 IMG_0004.JPG ( Size: 680.07k ) Number of downloads: 2476 IMG_0006.jpg ( Size: 254.42k ) Number of downloads: 2193 IMG_0007.jpg ( Size: 187.49k ) Number of downloads: 1926 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B 71 ST...
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Pe mine m-a costat pus alarma plus actuator portbagaj cu deschidere din telecomanda alarmei 4000000 lei, la dealer, actuatorul fiind 300000. Caremil Iasi.
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
Eu dorind sa-mi pun deschiderea porbagaj numai cu buton valet si analizand posibilitatea amplasarii butonului fara a mai da gauri suplimentare in bord sau in alta parte, am dat peste locasul care se vede incercuit in poza de mai jos. Are cineva habar ce ar fi trebuit sa fie acolo (sau ce este la versiunile superioare), si daca nu cumva exista pe piata vreun buton special destinat acestui loc. Mi se pare ca ar fi cea mai nimerita locatie pentru buton deschidere portbagaj. Deci cine are vreo idee astept, va multumesc.
Attached thumbnail(s) poza_buton.JPG ( Size: 378.98k ) Number of downloads: 2540 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
Locul acela este pentru butonul de incalzire scaune... poate daca ne instlam noi asa ceva. Este si led in bord pt asa ceva...
|
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Incalzire scaune.Se pare ca va echipa versiunile pentru Rusia
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
Eu sunt de parere ca ar trebui totusi montata deschiderea electrica porbagajului la un nene autorizat. Eu am montat la firma Falcon din Timisoara, m-a costat 1.000.000 lei si arata cam asa ( si am si garantie ):
Attached thumbnail(s) Log_001.jpg ( Size: 126.5k ) Number of downloads: 1992 Log_002.jpg ( Size: 132.78k ) Number of downloads: 1868 |
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
PriesT |
![]()
|
Well done TonyX, imi place, este estetic (ceva la care si eu tin). Iar in ceea ce priveste montajul (locul) sunt de acord cu tine, nu am spus ca as face-o neaparat singur, ci doar unde sa instalez butonul astef incat sa nu mai gauresc bordul sau altceva. Multumesc pentru lamurire. Cred ca acolo o sa-l pun, avand in vedere ca de scaun incalzit nu cred ca voi avea nevoie...
Dar acel buton este cu revenire, pot sa-l folosesc? Si daca da, se gaseste asa ceva in targ sau in alta parte? This post has been edited by PriesT: 17 Mar 2005, 16:13 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
andreic |
![]()
|
PriesT
Vezi cu firele ce faci sa nu le agati cu scaunul cand il tragi |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
KNIGHT_C |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN Ambition
2004
- B 40 ZZZ Nu judecati oamenii dupa hotararile si faptele lor inainte de a intelege conjuctura in care le-au luat respectiv facut.
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
A vrut sa zica ca exista locas de siguranta
![]() This post has been edited by osirus: 17 Mar 2005, 23:10 |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
KNIGHT_C |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
E cu totul altceva
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN Ambition
2004
- B 40 ZZZ Nu judecati oamenii dupa hotararile si faptele lor inainte de a intelege conjuctura in care le-au luat respectiv facut.
|
|
andreic |
![]()
|
In targ astazi un actuator original era 300.000 lei.
Pe mie ma costa deschiderea electrica cu tot cu manopera 800000 lei. Off topic ca sa rada dsign- dupa ce am luat actuatorul original am aflat ca poate fi folosit orice tip de actuator si din astea erau cu 100000. Asa ca aviz amatorilor pe ce dati banii. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
Dsign |
![]()
|
pai si de ce nu intrebi ? spaga ta... Data viitoare foloseste pm, telefon , etc
|
--------------------
D
Logan
|
|
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
andreic |
![]()
|
Dracu a stiut, dsign ca se potriveste orice actuator! M-am dus ca smecherul si am cerut original de dacia si asta am primit. Pretul este alta poveste.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
KNIGHT_C |
![]()
|
CristiZ > NU stiu de ce am impresia ca faci confuzie intre indicatorul de bujii incadescente care va fi folosit la diesel si indicatorul de care zici tu. Daca gresesc, explica-mi te rog unde l-ai vazut tu.
This post has been edited by KNIGHT_C: 19 Mar 2005, 14:02 |
--------------------
DACIA
LOGAN Ambition
2004
|
|
PriesT |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
andreic |
![]()
|
PriesT Salut Ideea nu imi apartine ci este a electricianului care mi-a montat deschiderea. A preferat solutia introducerii imediat sub ''streasina'' de la reglajul farurilor a unui buton valet, mic si care nu este asa usor vizibil, solutie care mie imi convine pentru ca nu mai incomodeaza si este foarte greu sa il apesi accidental. O singura chestie ma deranjeaza si anume as fi preferat sa trebuiasca sa apas cu ceva mai multa forta pe acel buton, ca asta numai ce il atingi si se deschide portbagajul.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
CristiZ |
![]()
|
QUOTE(KNIGHT_C @ 19 Mar 2005, 10:08) CristiZ > NU stiu de ce am impresia ca faci confuzie intre indicatorul de bujii incadescente care va fi folosit la diesel si indicatorul de care zici tu. Daca gresesc, explica-mi te rog unde l-ai vazut tu. Ai dreptate, nu exista nici la mine in bord acel led. Eu insa mai am un bord cumparat de aici si ala are acel indicator in locul airbag-ului pasager... Poate s-a renuntat la acel indicator intre timp... |
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
PriesT |
![]()
|
Totusi nu-mi spune nimeni daca acel buton de incalzire scaun exista prin comert si cum arata?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
|
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
luci974 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 17 November 04 From: Suceava ![]() |
Are cineva alarma Eaglemaster si deschiderea portbagajului din butonul telecomenzii? La mine nu este facuta legatura si nu prea ma pricep. Va multumesc anticipat.
|
--------------------
Citroen
C4 1.6.......
......dupa 4 ani de Logan
- SV 10 EML
|
|
PriesT |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ne verifici perspicacitatea?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 09:41 |