[VIDEO] jante logan, :)))
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] jante logan, :)))
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.565 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Is casatoriti ma. De ce am tras concluzia asta? Ca pana acum nu am vazut 2 frati care sa se apere si sa se sustina unul pe altul in halul asta pentru toate tampeniile.
This post has been edited by driverx: 25 Jun 2007, 13:40 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
hai mai ca arata frumos.ceva artistic...
ps: nu imi displace ideea doar ca nu sunt deloc de acord cu vopsirea asta pe masina cu pneurile montate si fara o pregatire prealabila a suprafetei. va arata nasol cand se cojeste bronzul ( daca se cojeste ). |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Lasa mai, ca la standardele lor e bine si asa. Vopsit cu cauciucu pe janta, vopsit cu roata pe masina (si pun pariu ca nu la toate gaurile s-au vopsit uniform marginile interioare), cu ventilul vopsit acolo sa fie in culoarea jantei, etc, etc
Question. Tot asa montati si instalatiile la care lucrati? Si nu imi veniti cu scuza ca nu sunteti vopsitori. Dar la aceleasi standarde pregatiti treaba care o faceti inainte de a trece efectiv la treaba? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
QUOTE(driverx @ 25 Jun 2007, 15:24) Lasa mai, ca la standardele lor e bine si asa. Vopsit cu cauciucu pe janta, vopsit cu roata pe masina (si pun pariu ca nu la toate gaurile s-au vopsit uniform marginile interioare), cu ventilul vopsit acolo sa fie in culoarea jantei, etc, etc Question. Tot asa montati si instalatiile la care lucrati? Si nu imi veniti cu scuza ca nu sunteti vopsitori. Dar la aceleasi standarde pregatiti treaba care o faceti inainte de a trece efectiv la treaba? gata driverx nu te mai agita asa ca un pepsi ca am inteles ca nu ti place mai lasa si pe alti .in privinta instalatiilor ....mai bine sa nu vorbim despre ceva la care nu te pricepi.....sau tu te pricepi la orice? crede ma nu imi pun mintea cu tine sa ma duc acum sa iti filmez fiecare gaura . ti a zis alin ca nu e vopsitor profesionist.suprafetele le am pregatit destul de bine ,am fost la spalatorie la compresor si apoi cu smirghel fin.valva a fost vopsita pentru ca era in zona gri pe care am vopsit-o . cum vroiati fratilor sa fie neagra? sa faca contrast? ![]() This post has been edited by vladrehau: 25 Jun 2007, 16:41 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
IRONICK |
![]()
|
Du-te mai cu valva ta vopsita de aici.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
driverx |
![]()
|
Nu cred ca am spus nimic de instalatii unde sa ma dau balena. Erau vorbeam de principii aici, dar care sunt peste nivelul tau se pare. Am specificat fucking clar ca argumentul "alin nu e vopsitor profesionist" NU tine, ca lumea si eu NU de procesul de vopsire se leaga neaparat, ci de procesul de pregatire in vederea vopsirii, adica cel mai important proces, de care tu ti-ai batut cel mai tare joc, proces pe care se pare ca l-ati cunoscut cel putin la nivel teoretic, dar......atentia la detaliu a fost pe alta planeta. De aia am facut paralela cu instalatiile.
Si nu cred ca am specificat explicit pe undeva ca NU mi-ar place. Idea trebuie sa recunosc ca este interesanta, dar din pacate foarte foarte prost implementata. Un coleg a dat o idee, o alternativa care mi se parea mai buna. Ca tie nu iti place, asta e. Dar cand am comentat ce am comentat nu am facut-o din prisma gusturilor mele personale. Dar nu stiu daca tu poti sesiza asa ceva.... Si daca INCA crezi ca eu sau altu comentam sau ne agitam degeaba ca o sticla de pepsi, trage un ochi aici: normal_DSC00448.JPG Nu am pretentia sa arate LA FEL de bine, ca e mai greu, dar macar sa aspiri la asa ceva, daca tot ai vrut sa umbli la look-ul masinii. Macar sa aspiri la asa ceva. Dar scopul vostru a fost altul, crede-ma chiar daca tu crezi ca ai facut astea ca masina sa arate mai bine. Si daca inca nu ma crezi, uita-te la evolutia acestui topic. In loc sa aiba o evolutie constructiva in care lumea sa dea idei mai bune pentru a imbunatati idea asta, toti s-au legat exact de detalii, ca altceva nici nu puteau face. Si nu de prosti au facut asta, si nici eu nu de prost iti scriu aici. Sau chiar toti de aici is prosti? This post has been edited by driverx: 25 Jun 2007, 16:52 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(vladrehau @ 25 Jun 2007) razi QUOTE(vladrehau @ 25 Jun 2007) ![]() This post has been edited by IRONICK: 25 Jun 2007, 16:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vladrehau |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 25 Jun 2007, 17:49) Nu cred ca am spus nimic de instalatii unde sa ma dau balena. Erau vorbeam de principii aici, dar care sunt peste nivelul tau se pare. Am specificat fucking clar ca argumentul "alin nu e vopsitor profesionist" NU tine, ca lumea si eu NU de procesul de vopsire se leaga neaparat, ci de procesul de pregatire in vederea vopsirii, adica cel mai important proces, de care tu ti-ai batut cel mai tare joc, proces pe care se pare ca l-ati cunoscut cel putin la nivel teoretic, dar......atentia la detaliu a fost pe alta planeta. De aia am facut paralela cu instalatiile. Si nu cred ca am specificat explicit pe undeva ca NU mi-ar place. Idea trebuie sa recunosc ca este interesanta, dar din pacate foarte foarte prost implementata. Un coleg a dat o idee, o alternativa care mi se parea mai buna. Ca tie nu iti place, asta e. Dar cand am comentat ce am comentat nu am facut-o din prisma gusturilor mele personale. Dar nu stiu daca tu poti sesiza asa ceva.... esti cumva vopsitor profesionist? ai vazut in realitate cum arata treaba facuta de noi la jantele alea?sunt de acord cu oricare dintre solutii sa stii , dar , in nici intrun caz nu sunt de acord cu capacele care le-am avut .pe ele leam urat din prima zi cand le-am vazut. mai frumoase sun cele de pe variantele ambiance sau preferance. |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
driverx |
![]()
|
Eu vopsitor profesionist?? Departe de asta. In schimb am vopsit la viata mea. Si exact pentru ca nu eram profesionist am acordat timpi si atentie la detaliu in mod deosebit pentru prepararea suprafetei. Asta pentru ca vroiam sa iasa mai bine decat la vopsitorul din service la care i-am cerut de 4 (patru) ori sa imi revopseasca usa. Si nu pentru ca as fi nu stiu ce client pretentios si fit(z)os, dar pur si simplu erau GAURI in vopsea.
D'aia tot urlu io pe aici cu atentia la detaliu. Si nu numai cand vine vorba de jantele tale. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vladrehau |
![]()
|
la detalii sa aiba grija fiecare .eu am vrut sa dau doar o idee.nu am facut pe nimeni prost fiecare are conceptiile lui si punctul sau de vedere .eu incercam doar sa ti explic ca jantele au iesit exact cum mi-am dorit.
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
driverx |
![]()
|
Si inca un argument la cele spuse de mine este chiar filmul tau. Asa v-ati chinuit sa ganditi prepararea suprafetei ca ati uitat de caroserie, in special de partea neagra de la spoiler. Bine ca v-ati dat seama in timp cat de cat util
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vladrehau |
![]()
|
si cu valva gri metalizata
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
vladrehau |
![]()
|
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(vladrehau @ 25 Jun 2007, 18:01) Iar eu incercam sa iti zic ca ai probleme la standarde. Asa de mult ca produsul tau in loc sa produca minune si wow ![]() De aia te intrebam de instalatii .... ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(vladrehau @ 22 Jun 2007, 23:02) vreau sa aud parerea cuiva sa-mi dau seama daca le las asa sau nu.... Au auzit parerea tuturor acum. Nu impresioneaza pe nimeni. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vladrehau |
![]()
|
forumul asta exista pentru .....multe chestii importante legate de masinile noastre ,din orice film,idee,inveti ceva bun sau rau
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
driverx |
![]()
|
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vladrehau |
![]()
|
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nici pe mine. Tu nu vezi ca nimeni de pe acest topic nu da doi bani pe jantele tale ? Macar daca era ceva util.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vladrehau |
![]()
|
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
da v-ati suparat de parca ar fi vopsit jantele masinilor voastre. masina omului. banii lui. putea sa le faca si aurii daca ii placea.
peace. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
mai bine le lasai cum erau ele.........pe bune ori daca nu le vopseai integral.....zau se vede naspa
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Aoleo !.....nici incepatorilor nu le plac
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
danyoan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 February 07 ![]() |
am niste jante de tractor acasa, seamana perfect
![]() |
--------------------
-
solenza scala 03/2005 ;vw golf 4 2002 110cp
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ar arata mai bine cu niste spinnere
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vladrehau |
![]()
|
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Nu stiu daca sunt la fel cu alea de pe maganul ala ... dar seamana . Am incercat sa le vopsim doar pe partea din exterior dar parca erau mult mai mici . Driver x te rog nu te mai luade mine ca la faza asta nu am sarit pt Vlad ci am zis doar ca nu sunt vopsitor . Multumesc frumos de intelegere si nu ma baga pe mine intre tine si Vlad .DSC07688.JPG ( Size: 291.08k )
Number of downloads: 405
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 08:57 |