Pe Logan nu sunt toate plasticele puse?
![]() ![]() ![]() |
Pe Logan nu sunt toate plasticele puse?
anonymous |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Attached thumbnail(s) parte_jos.jpg ( Size: 86.14k ) Number of downloads: 4484 |
||
-------------------- |
|||
sorinGo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 19 September 04 From: Buzau ![]() |
Aha, chiar ma intrebam cum de au uitat sa ascunda surubul ala de sub bord...se pare ca modelele de varf au acel plastic...
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- BZ # provizoriu Once I had a life now I have a PC.
|
|
turatii |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 5 September 04 ![]() |
E tare chestia asta cu capacele alea. Treaba e ca acum eu conduc un Logan Ambition de 8260E si nu are capacele alea. Deci e tot cu suruburile afara...
|
--------------------
Kia
Ceed
2008
|
|
inconturnabil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 July 04 ![]() |
"se pare ca modelele de varf au acel plastic..."
Poza din dreapta cea fara airbag, este pentru varianta de 5000 de euro care nu se comercializeaza in Romania, pe aceasta varianta nu exista plasticele respective. |
--------------------
ALFA ROMEO
GIULIETTA
2011
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
QUOTE(inconturnabil @ 14 Oct 2004, 09:06) Poza din dreapta cea fara airbag, este pentru varianta de 5000 de euro care nu se comercializeaza in Romania, pe aceasta varianta nu exista plasticele respective. Nici pe a mea nu sunt (le-or fi scos din cauza "scartaitului" pe care ar fi putut sa il produca dupa un timp? Who knows?) ![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Nu sunt plasticele alea nici pe masina mea. Cine stie logica astora de la Dacia ?
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea este ca problema nu tine de faptul ca varianta de baza nu are acele plastice (sub consola centrala, asa cum apare in poza postata), ci ca variantele actuale "de varf" sau imediat sub ele (Ambition, Laureate) nu au acel plastic care apare in fotografiile din manualul de utilizare!
Aici e problema. Una e in manual, alta e in realitate. Ca si cu trusa aia sanitara si triunghiurile reflectorizante... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
o sa fie si capace dastea dar mai tirziu un pic. nu cred ca era o problema majora pt noi, membrii acestui onorabil forum sa scirtiie un pic. o rezolvam noi cumva, numai sa existe
apropo, nota 10 pt spiritul de observatie... |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
Schimvatorul de viteze arata mult mai bine in primele poze
![]() si daca va uitati existau si alte rame(sau capace) pt difuzoare de pe usile din fata Attached thumbnail(s) 215_top_x_8.jpeg ( Size: 32.34k ) Number of downloads: 3251 |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
schimbatorul de dsn era si mai practic...asta e ca un c...r pus acolo...ma scuzati
This post has been edited by Dsign: 25 Oct 2004, 22:29 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
capul schimbatorului din poza nu e dsn, la o privire mai atenta se vede ca marsarierul e langa treapta 1.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E schimbator de clio, pt. cutia de clio.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
QUOTE(klaus @ 26 Oct 2004, 08:27) E schimbatorul pt cutia de renault........dar unde sunt stergatoarele?Nici aici nu sunt puse plasticele alea,dar scrie cu alb "airbag" si cadranul computerului e aceeasi culoare ca la ceasuri!........E un pic modificata si fata de usa .........are alte forme..........cel putin asa se vede cea din dreapta! |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
s-a postat pe undeva ca n-ar avea bec in "torpedou" sau ceva de genu asta...
la mine are si merge pe pozitie, cand deschid torpedoul, normal... |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
klaus |
![]()
|
Am mai postat prin vreo 2 locuri, becul din torpedou este numai pe variantele laureate si ambition....
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
agryn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 5 November 04 From: Radauti ![]() |
maimutele
![]() ![]() a mai avut careva surpriza sa descopere, mai tarziu, absenta unor lucruri mai putin evidente la prima verificare? daca da ce ati facut?ati mers fuguta la dealler si ![]() |
--------------------
Logan
Laureatte 1.4
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am patit si eu cu plasticu ala de la sina scaunului din dreapta; se incadreaza la categoria "asa e la toate".
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
agryn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 5 November 04 From: Radauti ![]() |
si ce ai facut? ai rezolvat in vreun fel sau te-ai obisnuit cu gandu' ca ai dacie?
|
--------------------
Logan
Laureatte 1.4
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
M-am obisnuit. Nu m-am mai uitat si la altele (alte modele decat Laureate) sa vad daca-l au sau nu, oricum nu ma (mai) deranjeaza lipsa lui.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
si la mine tot plasticul ala lipseste...care e treaba cu ele? au ramas in pana de plastice de tipul ala, ceva e tare ciudat acolo
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
agryn |
![]()
|
sa-i intrebam daca asa e modelu'
![]() ![]() |
--------------------
Logan
Laureatte 1.4
|
|
razvanescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 6 January 05 ![]() |
Da, se zice ca "e marketing" - arata ca la carte cu toate accesoriile la locul lor ca sa ia ochii...
|
--------------------
Logan Preference 1,6
|
|
KNIGHT_C |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi lipseste la farul din stanga acea aparatoare din plastic ce vine peste mufa. Probabil ca le-a cazut din mana cand sa o puna
![]() This post has been edited by KNIGHT_C: 21 Feb 2005, 23:08 |
--------------------
DACIA
LOGAN Ambition
2004
- B 40 ZZZ Nu judecati oamenii dupa hotararile si faptele lor inainte de a intelege conjuctura in care le-au luat respectiv facut.
|
|
jimbo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 77 Joined: 11 February 05 ![]() |
La masina mea, sina de la scaunul pasagerului fata (cea dintre scaune) nu are aparatoarea de plastic care se regaseste pe toate celelalte trei sine. banuiesc ca trebuie sa aibă, nu? la voi cum e ? cred ca ar trebui sa ma duc sa o cer de la dealer, sau nu are rost ?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- TM XX xxx Daca vi se pare ca mi-ati inteles explicatia prea usor, atunci nu m-ati inteles.(Alan Greenspan)
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
O data ce ai semnat de primire atunci cind ai luat masina, aleluia! Ce dovada mai ai ca aia nu era acolo cind ai luat masina? Nici una. Eu casc ochii cit cepele atunci cind o voi ridica. Recunosc, datorita voua, care ati observat!
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
eu am patit-o pe pielea mea, mai bine zis pe pielea lui fiica-mea, a propos de aparatorile alea de la capatul sinelor scaunelor. Fiica-mea, in spate fiind, nu stiu ce a facut si a cazut de pe bancheta, cu genunchiul exact in capatul sinei. Masina era Cielo si suportul cazuse. Ca urmare, a facut o ditamai plaga de genunchi cu interesare articulara, necesitind toaleta, sutura, antibiotice, antitetanos, etc, etc. Deci, alea AU IMPORTANTA!!!
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
jimbo: vezi ca de acelasi plastic ziceam si noi...se pare ca lipseste la mai multe...
poate nu mai avea matrite pentru ele constructorul ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
QUOTE(tazzz @ 26 Feb 2005, 03:36) jimbo: vezi ca de acelasi plastic ziceam si noi...se pare ca lipseste la mai multe... poate nu mai avea matrite pentru ele constructorul ![]() Nici nu exista acel plastic la nici un logan!Daca va uitati cu atentie sina asta nu are sistemul de prindere al plasticului cum e la celelalte sine!Asa a fost proiectata! |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
Pina la urma trebuie sa fie acel plastic sub consola centrala sau nu?????
![]() |
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:13 |