Pe Logan nu sunt toate plasticele puse?
![]() ![]() ![]() |
Pe Logan nu sunt toate plasticele puse?
AL |
![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am remarcat recent ca la masina mea lipseste plasticul ce acopera sina din stanga a scaunului pasagerului.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sony, exista asa ceva??? te referi la sina dinspre interior, da? nu cea dinspre exterior... eu nu am asa ceva la nici un scaun...si nici nu cred sa existe
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Pentru scaunul soferului, exista, plastic la interior. Cel putin la mine este. La pasager nu este si am vazut pe mai multe acest lucru.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
bomica, eu credeam ca trebuie sa fie si la pasager plasticul ala cum e si la sofer. Sau a obosit proiectantul si asa avem doar un plastic pe interior.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Sony, normal ar fi fost sa fie, dar cred ca nu mai avea loc. In teorie toate intra, dar cind e sa masori cu ruleta, hmm....se schimba situatia.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
MCM Ops. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 22 May 04 From: CONSTANȚA ![]() |
Am mai constatat o chestie. Daca plimbati degetelele pe marginea interioara a pasajelor rotilor fata, veti da de doua urechi, care, cred ca ar fi trebuit sa sustina vreo protectie de plastic, pentru contraaripa. Sa nu mai spun ca protectia pragului, din spatele rotilor fata, are un singur surub, desi sunt doua gauri. Cat despre conductele alea, mi se pare cam complicat sa "defrisezi" aproape toata mocheta, bordul, scaunele, etc. Prieteni de ai mei, posesori de Logan, mi-au spus ca au iernat fara probleme, nimeni din cei care au calatorit in spate, nu s-au plans de frig.
Oricum, masca aia dintre bord si suportul de pahare, parca era mai estetica si cred ca merita cautata si pusa. This post has been edited by MCM Ops.: 9 Jul 2005, 23:36 |
-------------------- "Daca un magar da cu copita si te loveste, dumneata ce faci? Il chemi la tribunal?"
un istoric ilustru |
|
yonutz84 |
![]() ![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(MCM Ops. @ 10 Jul 2005, 00:30) Am mai constatat o chestie. Daca plimbati degetelele pe marginea interioara a pasajelor rotilor fata, veti da de doua urechi, care, cred ca ar fi trebuit sa sustina vreo protectie de plastic, pentru contraaripa. Sa nu mai spun ca protectia pragului, din spatele rotilor fata, are un singur surub, desi sunt doua gauri. Cat despre conductele alea, mi se pare cam complicat sa "defrisezi" aproape toata mocheta, bordul, scaunele, etc. Prieteni de ai mei, posesori de Logan, mi-au spus ca au iernat fara probleme, nimeni din cei care au calatorit in spate, nu s-au plans de frig. Oricum, masca aia dintre bord si suportul de pahare, parca era mai estetica si cred ca merita cautata si pusa. O gaura de acolo e destinata pt prinderea aparatorilor de noroi! |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Loganul are pe fata interioara a aripilor fata - pasajele rotilor, doua urechi, prevazute cu gauri pentru suruburi. stie cineva daca exista aparatori de plastic pentru pasajele rotilor? Eu am verificat la toate variantele de Logan si nu am gasit la nici una asa ceva. Ar fi interesant de stiut daca exista astfel de aparatori si mai ales, cum pot fi ele procurate
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ce-ai patit tati? chiar n-ai vazut ca exista aparatori de plastic pe contraaripi? daca te refereai la aparatorile care se mai numesc popular si presuri, ei bine acestea se gasesc doar la bazar.
|
--------------------
D
Logan
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Dsign @ 11 Jul 2005, 01:37) ce-ai patit tati? chiar n-ai vazut ca exista aparatori de plastic pe contraaripi? daca te refereai la aparatorile care se mai numesc popular si presuri, ei bine acestea se gasesc doar la bazar. 1. Nu ma cunosti, nu te cunosc, asa ca nu esti "tati" cu mine, clar? 2. Presuri sunt, in cel mai bun caz, acele bucati de cauciuc sau mocheta pe care le pui la interior, pe "podeaua" masinii. 3. Respectivele urechi sunt DEASUPRA rotilor, nu IN SPATELE lor. Daca ai sa vezi vreodata un MINI cu capota ridicata, ai sa intelegi in mod instataneu despre ce vorbesc. Presupun ca acolo se pot monta niste piese de plastic, care dubleaza intreaga suprafata a contraaripii, in jurul rotilor fata. 4. Intrebarea era, daca stie cineva se existenta unor asemenea "plastice", nu despre banalele aparatori de noroi ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mi s-a parut mie sau contraaripa de logan fata este din... plastic?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Dsign |
![]()
|
mai... tati!
![]() |
--------------------
D
Logan
|
|
Anakin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti/Vitan ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan cameleon
- B 51 ATO Forta sa fie cu voi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Atunci, daca alea sunt aparatori de noroi, care ... contraaripa?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
BAB |
![]()
|
QUOTE(Dsign @ 15 Jul 2005, 00:37) mai... tati! ![]() Te-am avertizat asupra limbajului! Repet, mai clar si mai direct: Nu-ti permit sa mi te adresezi in acest fel! Tu nu esti "tati" cu mine! Esti capabil sa intelegi asta? Ca vad ca cealalta parte (cea mai importanta) a problemei nu reusesti. Si nu este mare chestie ca n-ai inteles tu. Oricum, daca ai facut acoperire cu nu stiu ce antifon, nu cred ca te mai intereseaza subiectul, in schimb, ne oferi noua, parerea ta neavizata. Dar, hai sa fiu "fair play" si sa-ti mai explic odata. Aripile fata, pe interior, deasupra rotilor, chiar langa margine, au doua urechi de prindere, nefolosite. Presupun ca acolo se prinde o asa zisa "oala", probabil din plastic, care protejeaza fata interioara a aripilor si contraaripile. Intrebarea era, daca stie cineva, ceva despre acele "oale", adica daca se fabrica si daca se pot cumpara si de unde. Acum este clar? PS Nu posed camera foto digitala si nu am cum sa postez poze. |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
Anakin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti/Vitan ![]() |
Daca am inteles eu bine la ce te referi tu,urechile alea sunt si la slz si sincer nu prea le vad rolul.Poate alte persoane mai cunoscatoare in materie ne va lamuri. |
--------------------
Dacia
Logan cameleon
|
|
Dsign |
![]()
|
si ce-o sa-mi faci tati daca inca folosesc limbajul respectiv? o sa ma dai in urmarire?! Relaxeaza-te!
cit despre contraaripa, exista deja una de plastic, nu inteleg ce ar mai putea fi acolo. miine ma uit sa vad despre ce e vorba. acum am inteles... OFF: daca nu sutn tati cu tine, atunci poate ma lasi sa-ti zic morocanosu'!!! ![]() OFF_OFF: eu am vrut sa pastrez o tenta de umor... se pare ca nu sunt inteles... |
--------------------
D
Logan
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(ASW @ 16 Jul 2005, 17:28) Aripile fata, pe interior, deasupra rotilor, chiar langa margine, au doua urechi de prindere, nefolosite. Presupun ca acolo se prinde o asa zisa "oala", probabil din plastic, care protejeaza fata interioara a aripilor si contraaripile. Intrebarea era, daca stie cineva, ceva despre acele "oale", adica daca se fabrica si daca se pot cumpara si de unde. Pai acolo, "contraaripa" este din PLASTIC. Despre ce alt plastic sa fie vorba acolo?Eu am rugamintea sa mergeti la un dealer si sa va uitati la un Logan ALB. Il rugati pe dealer sa ridice capota. Si va uitat cat este ... alb. Ca sa vorbim cu totii despre aceeasi contraaripa. Sau o fi la fregata contraaripa de tabla? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Anakin |
![]()
|
Dupa o privire mai atenta,am constatat ca defapt nu exista contraaripa pe partea soferului ![]() |
--------------------
Dacia
Logan cameleon
|
|
BAB |
![]()
|
QUOTE(Dsign @ 16 Jul 2005, 23:24) si ce-o sa-mi faci tati daca inca folosesc limbajul respectiv? o sa ma dai in urmarire?! Relaxeaza-te! cit despre contraaripa, exista deja una de plastic, nu inteleg ce ar mai putea fi acolo. miine ma uit sa vad despre ce e vorba. acum am inteles... OFF: daca nu sutn tati cu tine, atunci poate ma lasi sa-ti zic morocanosu'!!! ![]() OFF_OFF: eu am vrut sa pastrez o tenta de umor... se pare ca nu sunt inteles... Sigur, nu stiu cum se face ca pe aici, gasesti numai umor de gust indoielnic. Pentru Klaus: Poate ca eu nu stiu foarte bine care e contraaripa la Logan, dar nici tu nu stii ce-i aia fregata. Asa ca mai scuteste-ma de aprecieri ciudate. Si ca sa nu mai puneti atatea intrebari ironice sau sa emiteti asa zise "bule ale daciotului" de genul "nu exista contraaripa pe partea soferului", voi defini ceea ce in jargonul mecanicilor se numeste contraaripa, ca fiind "dublura aripii din fata", conform manualului "Automobile Dacia", al Conf. dr. ing. Corneliu Mondiru, editura Tehnica, Bucuresti 1998. pagina 338, fig. 13.3. Desi in acel manual este vorba de Dacia 1300, respectiva dublura a aripii din fata, sau cum impropriu (poate), am numit-o eu contraaripa, nu poate lipsi, de la Logan, deoarece, ea este piesa pe care se prinde amortizorul, arcul acestuia si altele. Eu vorbeam de posibilitatea de a se monta o asa zisa "oala" de plastic care sa protejeze atat fata interioara a aripii cat si dublura aripii, deoarece, cele doua urechi par a fi destinate pentru asa ceva, nicidecum, nu cred ca au vreun rol tehnologic. This post has been edited by ASW: 17 Jul 2005, 15:59 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
klaus |
![]()
|
ASW draga, ai dreptate, suntem cam ironici... Pentru ca avem de ce...
Eu personal cred ca nu stii cum arata Loganul... Eu nu o am cu fregata, tu nu o ai cu loganul... E, ce sa-i faci, fiecare cu ale lui... Si acum niste poze, ca poate lumea vorbeste de Berlina, si crede ca este la fel si la logan... Chestiile alea negre din jurul rotii, cu fata de contraaripa, dar care nu sunt la culoarea caroseriei ci sunt negre sunt din PLASTIC (ups, cum de mi-am permis sa atrag atentia?) IMG_2273.jpg ( Size: 125.58k ) Number of downloads: 1910 IMG_2282.jpg ( Size: 84.79k ) Number of downloads: 1962 IMG_2285.jpg ( Size: 78.77k ) Number of downloads: 1989 IMG_2286.jpg ( Size: 69.12k ) Number of downloads: 1806 Si o pagina din manualul de service in spaniola, care arata cum este cu suportul de amortizor, prins pe lonjeron, fara... ups, fara oala care sa formeze contraaripa... Pages_from_MR389LOGAN4.jpg ( Size: 144.46k ) Number of downloads: 1587 Si uite asa loganul nu are contraaripa de tabla cu forma de oala asa cum o stie lumea de la berlina, iar protectia de plastic din jurul rotii dupa care plange lumea iaca ca exista din... fabrica. A naibii si astia de la Mioveni via Paris. Sa faca ei o masina care are oarece deosebiri de berlina... Cum de si-au permis? PS: capitolul de carburatie din cartea lui mondiru nu este aplicabil si la Logan. Nici cel de motor in buna parte si ar mai fi oarece deosebiri. PPS: Vedeti ca si roata de rezerva are alta pozitionare la logan decat la berlina... Sa n-avem vorbe ca nu v-am zis! Concluzie: Loganul are din fabrica oala de plastic de protectie a "contraaripii". Bun. Deci, despre ce oala de protectie din plastic care nu exista si care ar trebui montata vorbim? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
BAB |
![]()
|
[te rog nu mai cita mesajul imediat anterior. AL]
Foarte simpatic. Am facut referire la Manualul lui Mondiru, ca sa intelegeti la ce ma refer. Ca de obicei, cum se obisnuieste pe acest forum, orice ai scrie, fiecare interpreteaza cum vrea el. Recunosc ca nu am inca un Logan, astept telefonul de la dealer si nu sunt foarte edificat. Speram ca voi cei a toate stiutorii sa ma lamuriti. Poate cineva sa posteze o fotografie a puntii fata, vazuta de jos si eventual, cu roata demontata? Multumesc. Cu sau fara plasticele din imaginile de mai sus, respectivele urechi exista si nu este prins nimic de ele. Draga Klaus, te-as ruga, de nu te superi, sa pui o poza si cu respectivele urechi, ca sa-ti fiu de-a pururi recunoscator. PS Ai perfecta dreptate in problema cunostintelor despre Logan. Eu am venit acum 3 minute, cu fregata din Uganda si n-am de unde sa stiu cum arata Dacia Logan. This post has been edited by AL: 18 Jul 2005, 08:09 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
BAB |
![]()
|
Pentru Klaus: Am profitat de ocazie, aseara cand am vazut un Logan postat pe un podium, sub forma de premiu la nu stiu ce tombola si m-am introdus, sub masina. Am constatat ca de fapt acolo sunt doua aparatori. Probabil ca cele doua urechi, sunt prevazute pentru prinderea unor aparatori mai zdravene prevazute pentru variante asa-zis mai robuste, destinate exportului in tari unde drumurile sunt trasee de macadam, sau mai rau. Daca este asa, am sa fac tot posibilul sa-mi dotez masina cu acele "plastice". Totodata, tin sa-mi cer scuze, fata de tine, pentru ca am postat mesaje, in necunostinta de cauza.
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
Adi_Mircea |
![]()
|
![]() Vizitator Group: Members Posts: 137 Joined: 2 December 05 From: Timisoara ![]() |
urechile de care vorbeste BAB sunt pentru "protectie pasaj roata" denumire de comercializare.Inca nu se vand.
Attached thumbnail(s) S3010027.JPG ( Size: 296.9k ) Number of downloads: 1118 |
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
- TM 10 01 Sa mearga bine!
|
|
catalin1paul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 5 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut pe toata lumea si "LA MULTI ANI!!!" celor cu nume de flori
Am si eu o problema cu masca acea care acopera ceasurile de bord (cascheta), in partea superioara (spre parbriz) nu este prinsa cum trebuie si are un luft de 10 mm. Din cate i-mi aduc aminte s-a discutat despre aceasta problema, dar nu mai gasesc topicul respectiv. Poate cineva sa i-mi spuna si mie cum se demonteaza si remonteaza aceasta "masca"? multumesc anticipat... [esti offtopic ... deci discutia despre asta nu va continua... iti dau eu raspunsul: tragi de ea cu simt de raspundere! bafta] |
--------------------
Logan
Laureat 1.4
- B12XXX Sa nu uitam!!! "TRAIM IN ROMANIA"
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.545 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Oare acele "protectii pasaj roata" nu vor tine si mai multa umezeala si mizerie chiar pe conturul inferior al aripii fata?
Incerci sa scapi de loviturile de pietre si de noroi dar poate in cativa ani acolo incepe sa lucreze rugina. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
Adi_Mircea |
![]()
|
![]() Vizitator Group: Members Posts: 137 Joined: 2 December 05 From: Timisoara ![]() |
nu daca pui silicon.
|
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
- TM 10 01 Sa mearga bine!
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:14 |