Presuri (covorase) de Logan
![]() ![]() ![]() |
Presuri (covorase) de Logan
hyperyon |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 28 September 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Mazda
CX5
2017 - 2.0 Revolution
- B985HYP
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Autocobalcescu da covorasele gratis.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alex10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 22 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi in targ la Vitan Super presuri 450.000 cauciuc super, forma de tavita sa stea bine jegul iar in spatre are si o prelungir intre scaune sa nu puna pasagerii pinioarele murdare direct pe mocheta
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6
- ........
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
da covorase de-alea de zice Alex10 unde gasim in Iasi?
ca io am luat unele universale si am dat 500.000 pe ele si stau si cam nasol...vreu unele care sa stea bine, mai ales in spate ca ramane noroiu in urma dupa unii care nu-s atenti in ce calca ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
RobinHood |
![]() ![]()
|
Membru tipic Group: Members Posts: 51 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alex10 @ 1 Dec 2004, 00:31) Vezi in targ la Vitan Super presuri 450.000 cauciuc super, forma de tavita sa stea bine jegul iar in spatre are si o prelungir intre scaune sa nu puna pasagerii pinioarele murdare direct pe mocheta Dar ca dimensiuni cum sunt? Acopera toata suprafata ?? Cauciucul e destul de gros? moale? |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambition
- B-xx-yyy
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am vazut in Metro covorase de cauciuc Michael Schumacher super la 1.100.000. Sunt universale insa ochiometric zic ca merg la Logan. Partea buna e ca nu scrie nimic pe ele spre deosebire de husele MS care au inscriptionat un logo pe spatar.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
liviu_canja |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 19 Oct 2004, 12:59) ATENTIE: Aici se discuta despre covorase, NU despre ambreiaj! Posturile despre ambreiaj (offtopic) au fost sterse. Daca vreti sa discutati despre cum (nu) va merge ambreiajul, deschideti-va un topic nou. si eu am niste covorase in care de blocheaza pedala de ambreiaj. sau macar se agata... Serios, e foarte neplacut QUOTE(Ake @ 26 Oct 2004, 19:10) de ce crezi....? |
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|
Asterix |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 13 October 04 ![]() |
Cand am facut comanda de masina am bagat la accesorii si covorasele. Tinand cont ca luni sau marti ridic masina (daca totul merge ok) o sa revin cu detalii despre acele covorase pe care platesc 12euroi fara TVA.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- B-79-LAP
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
yo am cumparat de la AMG niste covorase gri(se asorteaza cu masina) de 600.000 foare bune....
OFF_TOPIC : se merita sa-mi pun la rotile din spate plasticuri din-alea de SOLENZA ? |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
sdobre |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 21 October 04 ![]() |
QUOTE(maxx @ 10 Dec 2004, 21:54) yo am cumparat de la AMG niste covorase gri(se asorteaza cu masina) de 600.000 foare bune.... OFF_TOPIC : se merita sa-mi pun la rotile din spate plasticuri din-alea de SOLENZA ? Covorasele sunt din cauciuc sau textile? ![]() Poti sa detaliezi, unde si ce este "AMG"? Multumesc. |
--------------------
dacia
logan ambition perla
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sdobre @ 11 Dec 2004, 11:32) Poti sa detaliezi, unde si ce este "AMG"? Multumesc. AUTO MARCU'S GRUP...fostul Dacia Pantelimon...la iesirea spre mare |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
AMG - Auto Marcu's Grup langa CORA - Dealer DACIA si RENAULT
covorasele sunt gri la fel ca masina, dintr-un cauciuc foarte moale, zici ca-i silicon ![]() ...si nu le-am mai dus inapoi. ![]() P.S. Aveau si d-alea originale de Logan 1.100.000, dar nu cred ca se merita...pana la urma tot noroi ajunge pe ele... |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
sdobre |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 21 October 04 ![]() |
Multam. O sa ma duc sa ma uit si eu, sa vad la ce ma hotarasc.
|
--------------------
dacia
logan ambition perla
|
|
RobinHood |
![]() ![]()
|
Membru tipic Group: Members Posts: 51 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maxx @ 11 Dec 2004, 16:28) AMG - Auto Marcu's Grup langa CORA - Dealer DACIA si RENAULT covorasele sunt gri la fel ca masina, dintr-un cauciuc foarte moale, zici ca-i silicon ![]() ...si nu le-am mai dus inapoi. ![]() P.S. Aveau si d-alea originale de Logan 1.100.000, dar nu cred ca se merita...pana la urma tot noroi ajunge pe ele... Dar cu pedala de acceleratie cum se impaca? In spate stau bine? OK tot noroi ajunge pe ele, dar nu ar trebui ... pe langa ele!! |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambition
- B-xx-yyy
|
|
maxx |
![]()
|
la pedale mai tre' cateodata sa-l tragi inapoi (covorasul), in spate ramane libera portiunea aia mai inalta din mijloc...
|
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
dariusboom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 October 04 ![]() |
Eu am luat de la Latin Efe covorase fata si mi-am luat o mare tzeapa: nu stau cum trebuie, se duc in fata si ma jeneaza si asa mai departe! Asa ca nu luati de la aia (de acolo am luat masina)...400.000 au facut!
|
--------------------
dacia
logan prestige
2007
- B-60-NRW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei care au probleme cu deplasatul covoraselor, eu le recomand sa le prinda cu 2 agrafe (braduti) de podea (se dau doua gauri in izolantul fonic de pe podea care are vreo 4 cm, se dau gauri si in covorase, si se baga bradutii). Unele presuri/covorase au deja date gaurile respectiva, sau au o margine cu gauri etc. Solutia mie mi s-a parut foarte practica.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Asterix |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 13 October 04 ![]() |
QUOTE(Asterix @ 10 Dec 2004, 11:15) Cand am facut comanda de masina am bagat la accesorii si covorasele. Tinand cont ca luni sau marti ridic masina (daca totul merge ok) o sa revin cu detalii despre acele covorase pe care platesc 12euroi fara TVA. Aseara am luat masina. Covorasele sunt din cauciuc si nu prea fatoase. Daca nu le tii trase spre scaun te trezesti ca se salta peste pedale. Asta e... pateam chestia asta si la cielo. Dar la gologan daca le tin trase nu-mi mai vin spre fata. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- B-79-LAP
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cautati niste braduti cu ... mot.
Bagati bradutul care ramane acolo tot timpul, iar covorul il introduceti pe mot. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Aha! Danke!
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
ar_logan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 7 December 04 From: ARAD ![]() |
Sal, stie careva daca gasesc in Arad covorase de golanel??Si unde????
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4Preference
- B 00 XJM 100% - 90%posesori permis
- 10% soferi |
|
maxx |
![]()
|
de logan nu se stie, dar universale vei gasii sigur...
|
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
foarte buna ideea lui klaus, nici nu ma mai mir, presupun ca este un geniu neutilizat eficient in materie de imbunatatiri din astea. M-a luat gura pe dinainte si nu am spus la ce ma refer: la fixarea covoraselor cu braduti. Eu am gasit covor de cauciuc negru la metru, adica are latimea de 1,50m si se vinde la metru, e vreo 375000 lei un metru si am de gind sa il tai astfel incit sa imi acopere in fata si portiunea aia pe care se sprijina talpa piciorului sting, iar in spate vreau sa acopar si tunelul central (ca fiica-mea o sa stea cu scaunelul ei pe mijlocul banchetei, ca de, are si acolo centura si tetiera!) si o sa imi zapaceasca mocheta de acolo, ca e neacoperita de covorasele standard. Iar peste acoperamintul asta pun covorase standard.
Problema e, ca de obicei, dar eu tot intreb, de unde se iau braduti "cu mot"? Nu imi spuneti, ca stiu: "din tirg"!!!!!! |
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
Deceneus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ar_logan @ 14 Dec 2004, 17:08) Gasesti in Timisoara, la Selgros. Am vazut eu. Nu mai tin minte exact cat costa, dar nu mi s-a parut scump atunci. Erau specifice de Logan. Daca nu ti-e mult sa dai o fuga de 50 km dus si 50 intors, poti sa vii sa vezi. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Covorasele de origine sunt destul de bengoase , ma refer la alea de cauciuc pt ca pe partea dinspre podea are niste tepuse tocmai pt a nu aluneca covorasul , sunt gri si se pupa perfect la toate decupajele, costa 1.1 mil si se gasesca la Dacoserv Militari.
|
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
klaus |
![]()
|
Ca sa nu credeti ca am doar cate o idee de problema, si avand eu oarece neplaceri cu covorasele, chiar prinse si in braduti cu mot (ca se miscau pardalnicii in fixarea din mocheta), am pus pe spatele covoraselor de cauciuc niste arici, pe care l-am lipt cu adeziv de contact (prenadez) de covorasele de cauciuc + (de rezistenta mecanica, ca am niste obsesii) l-am prins si cu niste capse de mobila (ariciul de covorul de cauciuc).
Acelasi tratament l-am aplicat si la bucata de covor de cauciuc pe care am pus-o pe oala rotii fata (acolo unde se sprijina in repaos piciorul stang de ambreiaj). Treaba isi face cu brio efectul de o luna jumate incoace. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Buna idee o sa incerc si eu pt o fixare mai buna
|
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Ei, in sfirsit pot sa ma bucur ca am avut o idee INAINTEA LUI KLAUS!!!!!!!!!! Azi dimineata ma uitam pe google dupa banda velcro, venindu-mi ideea de a fixa covorasele de mocheta cu chestie din asta. De unde se ia chestie din asta? Da, stiu, la bricostore in bucuresti.
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:09 |