Presuri (covorase) de Logan
![]() ![]() ![]() |
Presuri (covorase) de Logan
vradu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 June 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
heartb2005 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 10 April 05 ![]() |
..presuri din Metro....650,000..! Au margine si nu se scurge apa.... Nu intra sub pedale(la sofer sta perfect fixat datorita formei).. Cele pe spate sunt putin cam mici,dar merg si asa....
Attached thumbnail(s) Picture_37.jpg ( Size: 58.08k ) Number of downloads: 6000 |
--------------------
Dacia
Logan Preferance 1,6
- SV .. ...
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
Eu am luat niste presuri super si ieftine. Am dat 500 mii si sunt croite la fix. La sofer are si pentru a tine piciorul stang si nici nu intra sub pedale ca acolo e mai mic putin. Sunt no-name. Pe spate are multe "ace" si nu aluneca deloc pe mocheta. Si cele de pe spate vin foarte bine. Pana sa le gasesc pe astea am probat cred vreo 10 seturi. O sa revin cu niste poze sa le vedeti.
|
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
radu-ab |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 23 February 05 ![]() |
QUOTE(heartb2005 @ 1 Jun 2005, 21:00) ..presuri din Metro....650,000..! Au margine si nu se scurge apa.... Nu intra sub pedale(la sofer sta perfect fixat datorita formei).. Cele pe spate sunt putin cam mici,dar merg si asa.... Din astea am si eu dar mie imi intra putin sub pedale. Trebuie sa le trag in jos cu piciorul din cand in cand dar nu mult. Avantajul este ca sunt decupabile in partile esentiale. Le-am luat de la Metro Oradea la sf. lui aprilie si de atunci nu am mai vazut. This post has been edited by radu-ab: 3 Jun 2005, 06:32 |
--------------------
Logan
Ambiance
- N/A
|
|
Jarrive |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 18 May 05 ![]() |
QUOTE(diesel2002 @ 2 Jun 2005, 17:48) Eu am luat niste presuri super si ieftine. Am dat 500 mii si sunt croite la fix. La sofer are si pentru a tine piciorul stang si nici nu intra sub pedale ca acolo e mai mic putin. Sunt no-name. Pe spate are multe "ace" si nu aluneca deloc pe mocheta. Si cele de pe spate vin foarte bine. Pana sa le gasesc pe astea am probat cred vreo 10 seturi. O sa revin cu niste poze sa le vedeti. Da-ne si noua niste date pentru a le putea identifica. Nu exista nimic dupa care sa facem cautarea? Merci. |
--------------------
Logan
Logan
- ph-08-jyl
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
O sa ma duc la magazin sa intreb de unde le ia sau cine le face. Nu au nici un fel de eticheta, nimic. Sunt numai negre si are romburi mici pe toata suprafata, iar pe spate sunt tzepi deshi care se infing bine in moceta sa nu alunece. Fac poze azi si le pun sa le vedeti.
Eu zic ca astea sunt cele mai reusite pt. Logan. Se vede ca sunt facute special, nu sunt de-alea universale. Sunt din cauciuc moale, nu cred ca se betoneaza la iarna. Revin cu poze. ![]() asa cum am promis. ![]() Attached thumbnail(s) covor_sofer.jpg ( Size: 207.72k ) Number of downloads: 6761 covor_sofer_1.jpg ( Size: 175.42k ) Number of downloads: 6239 covoras_dreapta_fata.jpg ( Size: 243.99k ) Number of downloads: 5666 covoras_sofer_2.jpg ( Size: 237.61k ) Number of downloads: 5507 covoras_spate.jpg ( Size: 155.59k ) Number of downloads: 1868 |
--------------------
Toyota Auris
|
|
rdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 25 December 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(diesel2002 @ 5 Jun 2005, 15:44) asa cum am promis. : Intradevar,avand in vedere presul de la sofer, sunt cele mai practice covorase pe care le-am vazut pana acum. Ce marca si de unde? Nu faci exporturi si in tara? This post has been edited by rdesign: 5 Jun 2005, 16:24 |
--------------------
dacia
logan
- DJ 2810 Am facut atat de multe in viata incat nu stiu daca o sa ies la pensie popa sau medic ginecolog!
|
|
delya |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Are si tata presuri cum si-a luat Diesel si sunt PERFECTE ; nu sunt ele extraordinar de aspectuoase, dar acopera tot si sunt moi, se spala usor si nu aluneca. El le-a luat din targul Vitan cu 550.000; i s-a spus ca sunt facute special pentru Logan, undeva in tara.
|
--------------------
Dacia
Berlina si Logan
- B45... si B25... "Din faptele oamenilor se poate vedea ce gandesc iar din parerile lor se poate spune dinainte ce vor face." Goethe
|
|
Jarrive |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 18 May 05 ![]() |
Daca se gasesc in Vitan este excelent. Chiar ma gandeam sa fac o vizita.
|
--------------------
Logan
Logan
- ph-08-jyl
|
|
jkno |
![]() ![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
Eu am facut altceva: cu 4 nituri, cativa centimetri de scai (arici) pus pe dosul covorasului in spate inspre scaun si gata, nu se mai misca, decat cand il dau jos sa-l scutur sau sa-l spal.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Am inteles ca in Timisoara se gasesc covorase din material textil la Selgros si covorase din cauciuc in piata de masini, aproximativ la acelasi pret (300 si ceva de mii).
Intrebarea mea ar fi, care sunt mai bune ? Adica ma refer la material. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
diesel2002 |
![]()
|
alea textile se vor murdarii mai repede si si se vor uza la fel de repede. Iti recomand din cauciuc.
|
--------------------
Toyota Auris
|
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
QUOTE(bendix @ 6 Jun 2005, 15:51) Am inteles ca in Timisoara se gasesc covorase din material textil la Selgros si covorase din cauciuc in piata de masini, aproximativ la acelasi pret (300 si ceva de mii). Intrebarea mea ar fi, care sunt mai bune ? Adica ma refer la material. De la Selgros din TM mi-am luat si eu covorasele Bubble de culoare gridin cauciuc. Si sunt faine. Nu-ti lua din material textil. |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Am luat odata cu masina astazi de la AutoEuropa Livrari, Timisoara, un set de covorase din cauciuc gri si foarte flexibil. Pe folie era sigla Renault si era desenat un bot de Logan, din cate am observat in fuga. Au costat 1.100.000, se potrivesc la fix (se vede ca au fost facute pentru spatiile respective, urmeaza identic profilele podelei), nu put a cauciuc, au pe spate niste proeminente care impiedica alunecarea pe mocheta, iar pe fata o margine inaltata de cca. 1 cm, profiliul e simplu si doar foarte putin in relief. Sunt multumit. Mai ales ca le-a platit tata...
This post has been edited by Victorine: 14 Jun 2005, 09:18 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ceva de acest fel, care corespunde descrierii de mai sus am primit si eu ieri via Iasi, prin amabilitatea lui Liviu si a lui Klaus... sunt covorase speciale pentru Logan si scrie pe ele (sic!) LOGAN SPORT ... din pcatate sunt cam usoare si, cu toti zimtii aia de pe spate, cam aluneca pe mocheta ... o sa necesite un sistem de prindere special...probabil voi folosi niste "arici" in cateva puncte strategice
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Confirm si eu ca sunt cam usoare si la drum lung si "trafic intens" cam aluneca...
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
Covorasele de "textil" nu au nici o treaba....sunt foarte bune daca nu sunt foarte subtiri.
Aceeas parere proasta despre ele am avut si eu la inceput pina am avut un set si spre surprinderea mea am fost foarte multumit.Au avantajul ca praful nu sta ca la cele de cauciuc pe deasupra ci intra oarecum in ele .De curatat se curata super uisor, la spalatorie cid speli masina le spala si pe ele cu presiune...sunt ca noi dupa .Se usuca repede ajunge sa le lasi 10 minute la scurs acolo api sa le pui in masina...nu miroase nu putrezesc...sunt bune. Singurul dezavantaj al lor...oarecum dezavantaj este iarna cind cele de cauciuc sunt mai bune ca tin apa daca intri cu zapada in masina.... |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
Eu am niste covorase gri de cauciuc (ceea ce e bine), moi (ceea ce e bine), dar care "umbla" prin masina. In special cel de la sofer mi-a facut zile fripte, se sucea, intra sub/peste pedale, etc.
![]() Am intentionat sa folosesc "arici" pe spatele lui, scop in care, intr-o zona mai putin vizibila, am incercat cateva zeci de prinderi/desfaceri a "ariciului" pe/de pe mocheta. Rezultatul? Mocheta se scamoseaza. Atunci am dat doua gauri in presul de cauciuc cu o preducea (in spatiile ce sugereaza asta, acele mici cerculete sa le zic asa), am indoit sub forma de carlig doua sarmulite si am folosit doua sireturi negre pe care le-am prins pe sub sinele scaunului (nu radeti, circa 10 minute toata operatiunea). Nu mai am probleme de doua luni ![]() This post has been edited by gheghe: 31 Jul 2005, 21:18 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
strem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
angel35 de fapt iarna sunt si mai bune pentru ca intrii cu zapada si nu iti aluneca picioarele ca pe cauciuc.
Eu am avut niste presuri "mochetate" la fosta mea masina. Erau groase, cauciucate pe spate, praful, umezeala si mai ales zapada erau absorbite imediat si nu alunecai de loc pe ele. Si se curatau f. usor la spalatorie. Problema e ca nu am vazut de cumparat nici unde, eu ma procopsisem cu ele odata cu masina si venisera cu ea din germania... ![]() This post has been edited by strem: 4 Aug 2005, 17:26 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- 1.6 Laureate
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
gheghe, multumesc de sfat, cred ca o sa adopt si eu solutia ta, fiindca am covoras identic
![]() Si fiindca veni vorba de covorase, mi-am cumparat de la Selgros (Timisoara) tavita de pus in portbagaj. Am luat dimensiunea cea mai mare 90x100cm (recomandata pentru break) dar s-a potrivit la fix in Logan ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(bendix @ 9 Aug 2005, 08:36) Si fiindca veni vorba de covorase, mi-am cumparat de la Selgros (Timisoara) tavita de pus in portbagaj. Am luat dimensiunea cea mai mare 90x100cm (recomandata pentru break) dar s-a potrivit la fix in Logan ![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=17464&st=30 ... postul #48 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
A reaparut un model de tava si la Selgros Buc
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
jkno |
![]()
|
Am gasit tava auto si la noul Selgros Arad. Nu am luat inca pt. ca am vrut sa vad daca se potrivesc. Insa se potrivesc. Urmeaza sa-mi iau curand
![]() This post has been edited by jkno: 21 Aug 2005, 10:12 |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Imi confectionez singur respectivele covorase. Cumpar de la magazinul de mochete, o bucata lunga de fix 600mm si lata de 4000mm, ca asa e standardul. De aici vor rezulta 3 covorase "extralarge", 2 in fata si unul in spate, care acopera totul, din prag in prag. Deci, cumpar, croiesc si apoi revin la magazin pentru festonare, aplic cu prenadez, sau alt adeziv, niste arici de la mercerie si gata covorasele "custom"! Cost estimativ: 550000lei vechi.
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
diesel2002 |
![]()
|
mai BAB-ule vad ca te apuci sa faci covorase, huse,etc. Pierzi timpul si nici nu o sa iasa ca cele din "fabrica". Mai bine faceai si masina, poate ieseai mai ieftin
![]() |
--------------------
Toyota Auris
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
O faceam, asa ca sa fii tu fericit, dar n-am avut flotoare, radar, GPS, girocompas, elici si carme, ca sa fie pe gustul meu. Si ma rog frumos, de unde ai putea tu avea habar, de cum or sa iasa sau nu respectivele covorase si huse? Mai abtine-te sa faci consideratii despre lucruri si persoane despre care nu stii ABSOLUT NIMIC! Si in plus, te ASIGUR ca respectivele produse nu vor fi ca cele din fabrica, ci vor fi mai BUNE si mai IEFTINE. Sfarsitul discutiei OFF-TOPIC.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Mi-am luat eu azi presuri de Logan... Renault Logan scrie pe ele si made in france... am dat 1.1 mil vechi si se integreaza perfect inauntru. Sunt extrem de multumit.. mai putin ca cel de la sofer nu se intinde si in stanga ambreiajului unde tii deobicei piciorul stang.. aveti vreo idee cum sa rezolv problema?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cu o bucata de covor de cauciuc la metru, pe spatele careia lipesti cu prenadez cateva bucati de "arici"
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Multam frumos... O sa ma interesez de maine...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Covorase de cauciuc (tip tavita) speciale pentru Logan (au desenate pe punga un Logan transparent cu ele inauntru), made in Polonia (da, alea de scrie pe ele SPORT) am gasit azi in VITAN la 700K, dupa ce la alte 4-5 tarabe cereau pe ele 850K. E un cauciuc mult mai de calitate decat marea majoritate a celor de 4-500K. Chiar scrie pe el ca nu miroase, nu imbatraneste la prima iarna etc.
Am avut noroc ca desi peste tot erau doar de culoare gri deschis, aici am gasit si pe gri inchis, exact la fel ca si culoarea mochetei de pe jos. Vin la marele fix si au tepi pe spate plus o zona pe fata la sofer cu linii verticale (sub pedale) sa alunece frumos calcaiul pe ambreiaj/frana. Inainte aveam niste covorase din METRO de 400K, universale, care lasau spatii moarte si la cateva zile trebuia sa aspir/periez pe langa. Astea din pacate nu au suport pentru piciorul stang sofer, trebuie adaugat o bucata cum a sugerat Klaus mai sus (numai ca recomand super glue pentru arici, ca prenadezul daca nu e de calitate, la caldura sau dupa un timp, cand ti-e lumea mai draga, pleaca la plimbare cu niste firicele din alea subtiri ca la guma de mestecat). Mai trebuie de asemenea rezolvata problema "bordurii" centrale de jos la bancheta din spate (am vazut seturi de covorase care aveau si acest spatiu acoperit si mi s-a parut super ideea pentru cand ai 4 pasageri + sofer in masina si unul sta la mijloc cu talpile murdare ghici unde) |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:41 |