Ce benzina folositi ?, Petrom, Mol, OMV, Lukoil, Agip, Rompetrol
![]() ![]() ![]() |
Ce benzina folositi ?, Petrom, Mol, OMV, Lukoil, Agip, Rompetrol
brandy_tdi |
![]()
|
||
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2
|
|||
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Kojak eu zic so lasi mai moale cu carera 100, poate dasta plesneste mereu uleiu,devine prea puternica
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
S-ar putea sa constati cu uimire ca OMV Carera 100 contine mai mult plumb decat cea de 95.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Pentru prima (si ultima) data am alimentat cu Efix pix. Motorul trepideaza grozav si la relanti s-a oprit singurel... Probabil ca acum curata injectoarele
![]() |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
in schimb mie la break imi merge foarte bine cu efix, probabil nu a gasit injectoarele
![]() De cand am alimentat recent de la Petrom(FP de 95), si apa avea niste benzina in ea, nu vreau sa mai aud de escrocii astia. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C@talin @ 9 Aug 2007, 09:40) Kojak eu zic so lasi mai moale cu carera 100, poate dasta plesneste mereu uleiu,devine prea puternica ![]() ...e de la forja dom-ne, n-o pot stapani, ma-nfige-n scaun! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Kojak: 13 Aug 2007, 19:57 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
ghost4ever |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 July 06 ![]() |
trebuia sa puneti in vot si rubrica =MAGNETI= ... unii pun de acol' si e ...OK
|
--------------------
Dacia 1410
DACIE
1995
- ct01rzl
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
toate benzinariile au ca furnizor Petrom si in cateva cazuri Rompetrol
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
petrom si rompetrol.
ce necazuri ati avut cu petromul? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
Petrom FB 95 pe o berlina cu injectie... absolut nici o problema. toata smecheria e sa puneti cat mai putin de la benzinariile aflate sub franciza... din experienta proprie am pus o data de la o astfel de benzinaria si mia mirosit masina super naspa (si facusem un plin serios
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
marianno88 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.215 Joined: 22 January 06 ![]() |
Benzinarie aflata sub franciza = ?
|
--------------------
Dacia 1310 1.4 `97
Opel Vectra 1.6 `91
Dacia Logan 1.4 `07
- B 97 CMC
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Acum puteti folosi Rompetrol ca nu mai este a lui Patriciu.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Pana acum OMV Premium Diesel Euro 5, dar de acum:
2 plinuri Efix Diesel - Rompetrol, apoi un plin Premium Diesel - OMV, iar 2 plinuri Efix Diesel - Rompetrol, apoi un plin Premium Diesel - OMV, etc... ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Cel mai mult Fara Pb de 95 de la MOL. Si vad ca masina se descurca
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Rompetrol, efix si din cand in cand de la Petrom 99+ atunci cand vreau sa dau motorului o forja. Multumit de ambele benzine chiar daca am fost nemultumit de Petrom, dar pe atunci alimentam cu benzina co95.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
98 de la Rompetrol.De vreun an nu am mai bagat altceva.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Anul asta am bagat numai de la OMV Carera 95. Dar am mai pus si de la Rompetrol Efix 95 si de la Mol.
Nici o neplacere cu nici una dintre ele. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Petrom 95. De la statiile lor, nu de la francize. (de fapt 80% de la aceeasi statie Petrom Drumul Taberei).
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am inceput cu MOL de 95, dupa care s-au "prostit" rau de tot; motorul nu mergea "rotund" la ralanti si nu avea putere in accelerare. Am trecut pe OMV si PetromV, tot de 95. Singura data cand am bagat ceva cu CO > 95 a fost dupa ce am pus niste benzina "cu plumb" (dupa cate scria pe bon) si am adaugat OMV Super 100 pana la plin, ca sa "diluez" cocktailul din rezervor.
Niciodata nu pun de la benzinariile "no name". |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
MOL, 95 si uneori OMV, tot 95
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
@IllusiOn
Ai simțit diferențe între MOL, OMV și PetromV? Dacă da, semificative? |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@Adrian78. Ceea ce m-a determinat sa fac schimbarea a fost faptul ca ralantiul era neregulat in urma mai multor alimentari de la MOL. Cu OMV si PetromV motorul merge foarte bine la ralanti. Cat despre diferentele de accelerare, iarasi am constatat ca "trage" mai bine cu OMV/PetromV decat cu MOL. Dar si impresiile astea pot fi foarte subiective (depinde de incarcarea masinii, daca bate sau nu vantul, cum bate vantul - din fata, din lateral sau din spate).
In rest, intre OMV si PetromV nici o diferenta; ba chiar uneori mi se pare ca "trage" mai bine cu PetromV. Alimentez in general de la o singura benzinarie, pe cat posibil de la aceeasi pompa. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
sustin si eu ce zice mai sus Illusion, de vreun an si ceva s-a prostit MOL-ul si atunci am trecut si io pe Petrom.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Azreil |
![]()
|
![]() I am Rock ... Group: Members Posts: 150 Joined: 11 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Petrom 99+ sau OMV Carrera 95/100 , la inceput puneam de la MOL , dar de cand am inceput sa pun de la Petrom si OMV , am ramas la cele din urma, masina se simte altfel , cum zicea si illusi0n , parca trage mai bine. Parera mea.
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 Elegance 1.9 TDI
- B-82-KBA
|
|
marianno88 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.215 Joined: 22 January 06 ![]() |
S-a ma razgandit cineva ?
![]() |
--------------------
Dacia 1310 1.4 `97
Opel Vectra 1.6 `91
Dacia Logan 1.4 `07
- B 97 CMC
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Eu...am incercat Rompetrol si nu mi-a placut deloc... Nu am simtit decat o singura diferenta fata de OMV: la consum! Cu motorina Efix de la Rompetrol masina a consumat cam ~7,5%, drumuri numai in Bucuresti, iar cu Premium Diesel ~6,4%... deci Premium Diesel/Alpine Diesel de la OMV!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
inainte alimentam de la petrom cu euro 4 diesel, dar de vreo 2 luni bag de la omv sprint diesel si parca merge altfel, oricum ma gandesc sa alimentez numai de la OMV de acum, nush da parca merge mai bine, sau o fi placebo?
de la celelalte statii nu am alimentat niciodata. de fapt doar de la rompetrol de 2 ori si facea urat masina rau, se oprea motorul singur.... m-am jurat ca nu mai alimentez de acolo nici sa fie ultima benzinarie, mai bine merg pe jos. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu am bagat omv 100 aproape un an apoi am bagat omv 95 pana am vandut masina.La urmatorea masina am sa bag doar omv 100.
|
--------------------
a
b
c
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:17 |