Ce benzina folositi ?, Petrom, Mol, OMV, Lukoil, Agip, Rompetrol
![]() ![]() ![]() |
Ce benzina folositi ?, Petrom, Mol, OMV, Lukoil, Agip, Rompetrol
alexx2 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 24 December 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2004
|
|||
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Era un timp (mai pe la inceputuri) cand bagam doar de la MOL, apoi am trecut la Lukoil.... dupa care am ajuns la Petrom... In general FP95, Cand plec la drumuri "afara" bag si de 100 sau 99 ..... vedem ce mai urmeaza ... Probleme nu am avut cu nici una ....
This post has been edited by nairam: 17 Jan 2009, 13:59 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
kerosen pentru cele 24 de valve
Carerra 99 pentru cele 16 valve gaz lampant pentru cele 8 valve |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
ultima data benzina de la LukOil ( ala de 98 ) era plina cu apa....ma bate gandu sa trec pe carerra 95 de la OMV
This post has been edited by ZTV: 18 Jan 2009, 19:39 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
B 31 BRE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 24 November 08 From: Bucuresti-Vitan ![]() |
Efix......este chiar buna
|
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
Mihai_67 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 8 March 08 ![]() |
99 TOP Petrom sauCarerra 100 o data am bagat de la Rompetrol de 98 si m-am fript
![]() |
--------------------
Dacia Logan
berlina
2006-laureate-plus
|
|
Alexandru2k1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 28 December 08 ![]() |
Masina o am din decembrie 2008 de atuncia am alimentat doar cu Petrom PetromV si OMV acuma ma gandesc serios sa trec pe ROMPETROL pentru ca personal cu benzina lor mi se pare ca trage masina ce-l mai bine
![]() This post has been edited by Alexandru2k1: 15 Mar 2009, 14:43 |
--------------------
Dacia
Logan
2008/F2/LAUREAT/1.4MPI
- B-05-ZKI [COLOR=blue][B][FONT=Arial]Dacia Logan F2 1.4Mpi[/FONT][/B]
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
Acum bag efix de la Rompetrol. Este diferenta fata de cea de la Petrom de la cer la pamant.
|
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
atunci nu mai efix baga efix daca e asa proasta...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
am constatat ca cea mai ieftina e mereu buna petrom 95
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
16Valver who like`s to drink up 98
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
OMV Carrera 95 mai tot timpul cu exceptia calatoriilor cand folosesc OMV Carrera 100.
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
lucialina2000 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 1 April 08 ![]() |
de un an de cand am masina am pus numai de la Rompetrol!!! fara probleme...
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 KISS FM
- BT 20 PAL
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
rompetrol, efix deaia, si, cand e prea departe rompetrolu...star 2000
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
tdan08 |
![]()
|
JUST A MEMBER Group: Members Posts: 464 Joined: 18 November 08 From: B A C A U ![]() |
eram cu rezervorul pe 0 si am zis sa incerc benzina Alto 101 de la rompetrol (de obicei alimentez cu top 99+ de la petrom). am alimentat de 50 ron. am facut cateva drumuri, cam de 60 km intre localitati si am simtit o diferenta intre cele doua tipuri. simteam ca masina parca toarce mai bine la ralanti, parca la acceleratie era o idee mai fasneata, simteam ca trage mai bine, raspunsul era mai promt in depasiri si in pante. si per general mi se parea mai silentioasa la ralanti si in accelerari. sunt persoane care spun ca folosesc aditivi interzisi cei de la rompetrol, ca in timp iti afecteaza in rau motorul, ca nu e o firma buna, etc. eu nu am de unde sa stiu chestiile asta si ma depasesc. nu sunt cunoscator intr-ale motoarelor. eu mi-am exprimat o parere facuta din exterior, la ce am simtit eu din spatele pedalei. oricum, o alta problema e pretul f ridicat. din aceasta cauza nu cred ca o sa fac alimentari prea dese. probabil o sa mai alimentez cu acest tip de benzina cand ma duc in concediu si am de mers pe la munte sau mare.
|
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
omv carrera 95, nu am incercat altceva deci nu pot spune daca e buna sau rea
![]() motor 1.4 16v cu r.c. 11:1 This post has been edited by ArtVandelay: 21 Mar 2009, 17:49 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tdan08 @ 21 Mar 2009, 19:21) eram cu rezervorul pe 0 si am zis sa incerc benzina Alto 101 de la rompetrol (de obicei alimentez cu top 99+ de la petrom). am alimentat de 50 ron. am facut cateva drumuri, cam de 60 km intre localitati si am simtit o diferenta intre cele doua tipuri. simteam ca masina parca toarce mai bine la ralanti, parca la acceleratie era o idee mai fasneata, simteam ca trage mai bine, raspunsul era mai promt in depasiri si in pante. si per general mi se parea mai silentioasa la ralanti si in accelerari. sunt persoane care spun ca folosesc aditivi interzisi cei de la rompetrol, ca in timp iti afecteaza in rau motorul, ca nu e o firma buna, etc. eu nu am de unde sa stiu chestiile asta si ma depasesc. nu sunt cunoscator intr-ale motoarelor. eu mi-am exprimat o parere facuta din exterior, la ce am simtit eu din spatele pedalei. oricum, o alta problema e pretul f ridicat. din aceasta cauza nu cred ca o sa fac alimentari prea dese. probabil o sa mai alimentez cu acest tip de benzina cand ma duc in concediu si am de mers pe la munte sau mare. Consumul a crescut? |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
tdan08 |
![]()
|
JUST A MEMBER Group: Members Posts: 464 Joined: 18 November 08 From: B A C A U ![]() |
QUOTE(Zippy @ 22 Mar 2009, 17:21) nu mi-am putut da seama, pt ca nu l-am urmarit. am facut pur si simplu o alimentare de 50 ron. nici macar nu mai stiu cati litri am bagat. am facut aproximativ 90-100 km de la alimentare (90% in afara localitatii, viteze de 80-90) si pe computer imi spune acum ca mai am benzina pt 190 km. |
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Petro, 95 si cand plec la drum mai lung 99+
|
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Care a testat noua saracie de benzina? Aia dei tot face reclama am uitat numele ei.
Cica are peste 100 cifra octanica,bine inteles plina de aditivi,sa vezi acuma raiceri care baga daia in 1.4 si gata e BMw loganu ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Bre, e o ”alta” benzină, d'aia.
|
--------------------
.
.
.
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
@ C@talin
Daca te referi la alto 101, am incercat eu vreo 10 litrii. Nu am fost impresionat deloc (poate doar de pretul ei ![]() ![]() This post has been edited by BoboM: 2 Jun 2009, 19:22 |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
petrom de 95 mai tot timpul ,mai bine sa ma intep cu asta decat cu mai scumpa si mai proasta,si in afara mai bag si top99+ se simte.
in rest o mare vrajeala cu benzina. |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
petrom 95 sau carera95 cam tot aia, le folosesc in functie de statia ce-mi ica in cale. am incercat si efix95...chiar mi s-a parut Loganu' mai puturos ca niciodata. cu omv 100 am avut si la break si la Logan. 90% placebo. masina se misca mai bine in principiu, ajutata de talpa grea ce vroia sa se convinga de benzina mai buna.
Parere personala: benzina cea mai buna este aia cea mai ieftina.Petrom95 ![]() |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
rusu_i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 226 Joined: 27 May 07 From: Timisoara ![]() |
Efix de la Rompetrol. Ultima data (cred ca anul trecut) cand am bagat Carera95 de la OMV mergea in suturi motorul, iar in martie (anul asta) am bagat de la lukoil si am curatat de apa filtrul de benzina de vreo 4 ori.
|
--------------------
FORD
FIESTA V 1.25 + GPL BRC SQ24.11
2008
- TM-..-...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Numai Petrom 95, de multi ani. N-am plingeri. Mi-au dat o data ceva apa bonus, dar numai o data. Am incercat si un rezervor de 98. N-am descoperit nimic in plus.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Logan 1,6 MPI cu Rompetrol efix95. S-a pus Clip-ul pe el cu masina in parcare. Ralanti stabil, avans de asemenea, fara corectie de avans la detonatii chiar si la 4000 rpm (e drept, motorul nu era in sarcina)
Megane 1 1,6 16 V(acelasi K4m ca si pe Logan), alimentat cu PEtrom 95, aceiasi proba. Avansul la ralanti varia intre 9 si 12 grade si avea corectie la detonatii prezenta. E drept, si raportul de comprimare e mai mare decat la Logan, insa tare as zice ca si benzina era mai proasta. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
de 95 de la lukoil nu mai bag niciodata, nu tragea deloc, raman la carera 95
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
Rompetrol mi se pare cea mai ok.Am lucrat 5 ani la Lukoil
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:13 |