dilema cu femei, probleme contemporane
![]() ![]() ![]() |
dilema cu femei, probleme contemporane
SiloS |
![]()
|
||
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|||
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
ajunserati la 20 de degete...
ca sa nu mor prost...chiar le folositi si pe alea de la picioare?... apropos...si pt ca tot ziceti de cilindru mic pistonul mare...tin sa va anunt ca se pare ca motoarele cu mai multe pistoane sunt mai fiabile... |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Chiar asa esti de complexat de nu ti-o poti "evlaua" singur???
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Pai nu stii ca cei care nu si-au masurat-o inseamna ca se tem de rezultat ?
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
concluzie: axabrt e cel mai putin frustrat...
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
sau e atat de mica incat nu o gasesc ca sa si-o masoare
din cate stiu farmaciile nu sunt dotate cu microscoape ![]() |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
au mai nou niste lame extrem de ascutite...marca ciomu
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Treaba e relativa nu conteaza marimea, lungimea ori alte chestii.
Conteaza sa aiba si femeia chef, ca daca sta scandura, cand esti in treaba, atunci ce te faci ? Eee ? O dai cu capul de tablia patului pana ii vine chefu ? Lu a mea daca o scoteam la cumparaturi avea orgasme fara numar, fara numar, fara numar...parerea mea ! |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu vreau sa-ti stric bucuria, dar mima
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
S-ar putea sa nu...am mai intalnit specimene...
Tu, mort dupa 3 ore de cumparaturi; ea vioaie si cu chef de... Dar sa revenim la oitele noastre. ![]() This post has been edited by valentin.dumitran: 4 Jul 2007, 07:53 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Sau la c_itele noastre.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Se duce unul in farmacie.
- vreau si eu niste prezervative - ce nr. doriti - pai nu stiu - nicio problema, uitati tabla asta cu mai multe gauri, si faceti o proba Dupa ce face asta proba - v-ati hotarat ce nr. doriti - da-l in colo de prezervativ, spuneti-mi cat costa tabla. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
se pare ca avem amandoi pasiune pentru mediciniste...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
axabrt mai da la o facultate sau sa dai la fac.. idei noi .cerc de prieteni noi (bine sa nu dai la politeh.), de fapt prietene noi....
INTELEGI...... cred ca 5o% dintre noi si-au cunoscut nevasta/sotul in facultate. din cate stiu eu este un poll cu intrebarea asta, sau topic, nu stiu, ceva legat de cum ne-am cunoscut iubirea (ce cuvant frumos) ![]() ![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
inteleg. deocamdata solicit stergerea topicului.
lucrurile merg bine. chiar bine. ![]() |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
in sfirsit o veste buna
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Solicit ștergerea topicului și a userului axabrt.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu nu, trebuie sa aflam si sfarsitul
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 4 Jul 2007, 15:13) Cel putin dupa mine e destul de previzibil. O casatorie, un divort, vanzare Opel Astra Classic, cumparat una bucata Ferrari sa ii faca in ciuda la avocata grasa. In final, o sa apara pe acest forum un alt topic despre o alta problema existentiala a unei clone a lui axabrt (remember, contul a fost sters intre timp). |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
FireChief |
![]()
|
in traducere axabrt...baietii spun:
"ce vrei tu nu se poate ![]() in calitate de initiator ai insa dreptul sa ceri inchiderea topicului,pentru ca te-ai lamurit...pina la stergere e cale lunga ![]() This post has been edited by FireChief: 4 Jul 2007, 14:17 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ai dreptul sa ceri inchiderea..e adevarat..dar nu scrie niciunde ca trebuie sa il inchida cineva...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
axabrt |
![]()
|
si chiar vreti sa imi sterg contul ?
daca o sa imi fie dor de voi ? Intru ca guest ? This post has been edited by axabrt: 4 Jul 2007, 14:26 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da, da!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FireChief |
![]()
|
omul a avut niste nelamuriri,si le-a clarificat,problema e rezolvata din punctul lui de vedere
subiectul topicului e problema lui,daca e rezolvata si el cere inchiderea topicului,mi se pare rational asa sa fie...chiar daca nu scrie nicaieri nu de altceva,dar in continuare topicul va fi un nonsens si offtopic la greu nu stiu daca am fost foarte explicit sau daca sunt inteles de toata lumea ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:58 |