DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Am cumparat un Logan SH, ce trebuie sa verific/schimb la el?

Pletila
post 30 Dec 2006, 20:11
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Astazi am ridicat talonul de la politie si deci am putut sa merg cu noua mea masina.

Loganul nu e nou, e cumparata de la un prieten si are 26000 de km efectuati.din cite am inteles de la fostul proprietar, masina nu a fost niciodata la reviziile de garantie.Uleiul l-a schimbat chiar el prima data la 3000 apoi la 8000 si pe urma din 5000 in 5000 de km.Uleiul folosit e un ulei de tp semisintetic, nu stiue xact, ce ulei.O sa ma uit maine in portbagaj ca mai este bidonul acolo.Placutele de frina nu au fost schimbate pina acum.

Intrebari:

1.Avind in vedere ca masina nu a fost la revizii,si ca nu s-au schimbat placutele de frina, credeti ca e cazul sa le schimb? Daca da , ce placute recomandati si eventual un service la care sa efectuez aceasta operatie? eventual prin zona Pantelimon.
2.Uleiurile semisintetice trebuiesc schimbate din 5000 in 5000 de km?
3.Ar trebui sa folosesc in continuare semisintetic sau pot trece pe ulei mineral?
4.E cazul sa schimb bujiile? Daca da cu ce model?

Deocamdata atita imi aduc aminte, cind o sa mai am nelamuriri o sa va mai derajez.

Multumesc anticipat.

--------------------
Dacia Logan 1.6 MPI Preference 2004
Ex: Dacia 1100,Dacia 1410 Break
Poate Dacia MCV,Hatch sau....SAAB
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andrei_2006
post 30 Dec 2006, 20:29
Post #2

Loganist

From: Bucuresti

Bun venit pe forum!

Placutele de frana depinde de cat au fost folosite, daca a mers mai mult in afara orasului s-ar putea sa nu fie nevoie sa fie schimate, daca a mers mai mult in oras ar cam trebui schimbate, dar mecanicul iti spune daca e sau nu nevoie de schimbare.
Service in Pantelimon ar fi Auto Marcus Grup, vezi aici date despre firma si locatie.

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureate Plus
+
bassfreak
post 30 Dec 2006, 20:38
Post #3

Membru autentic

eu zic sa incepi prin a citi carnetele de intretinere si garantie, cat si manualul de utilizare. vei gasi acolo raspunsuri la multe din intrebarile tale.

--------------------
Dacia Logan 2004 Ambiance
Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
+
Pletila
post 30 Dec 2006, 20:45
Post #4

Membru incepator

Nu am carnet de intretinere si garantie.Masina nu a trecut pe la nici una din reviziile din garantie.Inca nu am manualul, o sa trec pe la fostul proprietar si o sa-l iau zilele astea.

--------------------
+
l@u
post 30 Dec 2006, 20:56
Post #5

Membru autentic

Mai cum sa treci pe ulei mineral-ce ai???treci pe full sintetic sau macar semi nicidecum mineral!!!!!!

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
bae
post 31 Dec 2006, 02:22
Post #6

Re-member

From: Bucharest

Eu as zice sa te duci la service sa-i faci o revizie! (Vad ca de filtrul de aer nu zici nimic.) Oricum, tare curioasa treaba asta cu fuga de revizii a fostului proprietar!
Ulei mineral se foloseste pe la la Dacia 1310, nicidecum la Logan. Si nu, nu trebuie schimbat uleiul (semisintetic ori sintetic) la 5000 km! In carte scrie la 15000 km, respectiv la 7500 km daca mergi mai mult in oras.
Succes!

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 Mpi / 2005
+
Pletila
post 31 Dec 2006, 08:14
Post #7

Membru incepator

La revizii nu s-a dus deoarece nu are incredere in cei de la service.Mai ales ca nu prea ai voie sa vezi ce se intampla cu masina in service si oricum el nu e strain de mecanica.

Masina am cumaparat-o in cunostiinta de cauza.Nu a fost taxi, s-a mers mai mult in oras decit afara.De condus , a condus-o tatal tipului, care e un sofer linistit.In cei doi ani cind a fost la el, eu am mai avut "contact" cu masina si stiu ca s-a avut grija de ea.

De fuctionat functioneaza perfect absolut tot la interior.(ma refer la butoane, functii..etc.).De troncanit nu troncane (cum am auzit prin taxiurile Logan)si nici nu are alte zgomote suspecte.

Am intrebat eu si de filtru da uitasem sa scriu.Zice ca filtrul l-a suflat de vre-o 2 ori in aceasta perioada si ca atunci cind s-a uitat la el era ok.Poate ar trebui sa-l schimb si pe asta...

--------------------
+
camesibiu
post 31 Dec 2006, 09:08
Post #8

Membru autentic

From: Sibiu

Felicitari pentru achizitie . sa te bucuri de masina !
Eu iti recomand urmatoarele : Du-te la un service agreat de Dacia si solicita revizia de 30.000 km . Chiar daca erai in T.G. plateai consumabilele ( filtre , ulei , placute , etc. si manopera reviziei ) . Planifica-te la un service imediat dapa Anul Nou ca sa te asiguri ca totul este O.K.. Daca nu ai ceva experienta in mecanica auto , scule si manual de reparatie , nu este recomandat ca reviziile sa le faci in spatele blocului sau in curte . In legatura cu uleiul : foloseste tipul de ulei recomandat de producator pentru tipul tau de motor . Uleiul se schimba conform prescriptiilor din cartea tehnica , asa cum ti-a transmis si colegul bae . Iti doresc succes si La Multi Ani tie , tuturor forumistilor si familiilor voastre . !

--------------------
ex Dacia Logan 1,5 dCi 2006-Preference
+
radian
post 31 Dec 2006, 09:10
Post #9

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Chestia aia cu lipsa de incredere, fara suparare, mi se pare trasa de par rau de tot.

Sa inteleg ca masina are doi ani vechime si 26k km... Greu de crezut.

A schimbat uleiul la 3000 si la 8000 km? Pai de ce, daca primul schimb trebuia facut la 15k km? Doar asa sa mai arunce niste bani pe fereastra? Sau fostul proprietar e chiar atat de imbecil incat nu a fost in stare nici macar sa rasfoiasca manualul de intetinere. Sau, fostul proprietar este cumva sofer profesionist sau mecanic auto?

Du-te la un service autorizat sa-ti faca o diagnosticare completa (te asigur ca o sa te lase sa asisti) cine stie ce alte surpize neplacute o sa ai... Daca era asa de "priceput" si le stie el mai bine decat cei din serviceurile autorizate sa nu-si fi bagat nasul si prin alte locuri. Zici ca a suflat el filtrul de vreo 2 ori... Devine tot mai interesant!

Chesti ca toate maruntisurile din interior sunt functionale este egal cu zero. Totusi nu poti compara Loganul cu Dacia veche la care dupa cateva luni le lasau stergatoarele, incalzirea sau mai stiu eu ce altceva.

Loganul meu are tot doi ani si aproape 70k km rulati. Te asigur ca si la mine toate accesoriile sunt functionale, dar asta nu-mi spune mare lucru. In cei doi ani, fostul proprietar a schimbat doar uleiul si a suflat de doua ori filtrul de ulei, si asta in conditiile in care zici ca a circulat mai mult prin oras... Vezi pe la probleme tehnice, ca cei mai multi dintre noi au mai avut cateva maruntisuri de schimbat pe ici pe colo. Tare inclin sa cred ca are masina mult mai multi km la bord.

Asta nu inseamna ca ai luat teapa, dar o diagnosticare completa ca sa stii exact ce ai cumparat nu strica.

Ce model de Logan este si cu cat l-ai cumparat?

P.S. M-am uitat in profilul tau si am vazut ca e vorba de Preferance 1,6 MPI, din 2004.

This post has been edited by radian: 31 Dec 2006, 09:12

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Nero
post 31 Dec 2006, 09:25
Post #10

Mr

Nu poti generaliza ca daca are 2 ani nu poate avea sub 30.000 km. Unii fac mai multi km decat altii, eu in 1 an jumate am facut 8.000 km de ex.

--------------------
Dacia Logan 1.4 2005 - Azur
+
Kunt
post 31 Dec 2006, 09:51
Post #11

Membru lenes

Nici eu n-o sa am mai multi km dupa 2 ani, masina se poate sa aiba km aia reali. De obicei daca vinzi masina unei cunostinte, cum am inteles ca sunteti voi, nu incerci sa-l pacalesti decat poate daca vrei sa strici prietenia...
Poate nu a fost la revizii sa nu cheltuiasca bani, mai sunt si astfel de oameni...
Eu in locul tau as merge acum la revizia de 30000 km iar in continuare as incerca sa respect termenele si indicatiile din carnetul de intretinere.

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4 MPI, 2005 - 50 VDU
"Oamenii sunt persoane umane" - ...
+
radian
post 31 Dec 2006, 09:58
Post #12

De acord cu tine Nero, daca masina are peste doi ani nu-i obligatoriu sa aiba peste 100k km. Nu am generalizat, din contra am discutat pe cazul particular prezentat de initiatorul topicului. Si din cele prezentate de el, inlcin sa cred ca masina are mult peste 100k km.

Avand in vedere ca pentru o exploatare in siguranta a masinii, producatorul recomanda schimbarea uleiului la fiecare 15k km, a placutelor de frana la fiecare 30k km, a kitului de distributie la fiecare 60k km, etc, etc, etc (vezi manualul), consider ca utila o diagnosticare autorizata, si probabil pe noul propiretar o sa-l coste vreo 2000-2500 RON daca nu chiar mai mult sa-si puna masina la punct (placute frana, kit distributie, etc.).

--------------------
+
Pletila
post 31 Dec 2006, 10:26
Post #13

Membru incepator

Fostul proprietar e intamplator si sofer profesionist.Daca schimbul de ulei s-a facut mai devreme decit ce scrie in carte nu poate sa dauneze , ci din contra.Faptul ca nu a vrut sa umble pe la service Dacia, e problema lui, mai ales ca alucrat o perioada ca mecanic.

Repet: Cel care a condus masina nu e fostul proprietar ci tatal acestuia, care e ste sofer amator, conduce ocazional.Masina are 26.000 de km reali.Nu avea cum sa faca mai multi ca ma cunosc cu ei.

@radian: In cartea de intretinere scrie la cit sa schimbi uleiul recomandat de Dacia?Am scris mai jos ca tipul a folosit un alt ulei, de tip semi-sintetic.Nu stiu care exact dar o sa ma duc sa vad ca mai am bidonul in portbagaj.Sunt sigur ca in motor e uleiul din bidon.E schimbat in fata blocului ce e drept, dar nu vad ce o fii asa complicat sa schimbi uleiul la motor fara sa mergi la un service autorizat.
A si inca o chestie: Cum ai deus ca masina are mai mult de 100.000 din cele ce am scris eu?Ca eu doar am intrebat daca sa schimb placutele si sa folosesc alt ulei.Pe masina am dat 5500 Euro.

Acum pe scurt ca sa nu va plictisesc prea tare:

Ce a facut fostul proprietar,nu mai conteaza, si nu am deschis topicul ca sa comentez ce a facut el.Eu am deschis topicul ca sa vad ce fac eu in continuare in conditiile date.

Multumesc pentru sfaturi si astept si altele in continuare.Chiar acum ma duc sa vad despre ce ulei e vorba ca sa vorbim pe concret.

La multi ani! si sanatate!

--------------------
+
radian
post 31 Dec 2006, 10:40
Post #14

QUOTE(Pletila @ 31 Dec 2006, 10:26)
...Cum ai deus ca masina are mai mult de 100.000 din cele ce am scris eu?...
La multi ani! si sanatate!
*

Un sofer profesionist si mecanic auto nu poate sa nu stie care sunt avantajele oferite de garantia la o masina. Una e sa schimbi uleiul in fata blocului si alta e sa te lase una alta la trenul de directie, la ceasurile de bord (problemele astea le-am avut eu), la motor sau ce stiu ce alte componente si pe care sa nu le poti inlocui pe garantie fiidndca nu ai incredere in unitatile service... Si pe chestia asta sa risti sa scoti multe zeci de milioane pt. inlocuirea unor eventuale piese care altfel ar intra pe garantie.

Din acest motiv am tras concluzia ca probabil a depsit 100k km, si astfel masina a iesit din garantie.

In rest, iti doresc sa te bucuri de achizita facuta.

LA MULTI ANI tutoror coforumistilor.

--------------------
+
Pletila
post 31 Dec 2006, 11:04
Post #15

Membru incepator

Am coborat nitel si am elucidat si misterul.Uleiul este Castrol GTX3 Magnatec.

M-am lamurit si cu schimbul de ulei , se pare ca am retinut gresit...rusinica mie.Schimburile de ulei au fost asa:

1. 3000 km dupa Rodaj s-a dat jos uleiul original s-a pus ulei de la Dacia +filtru.
2. 8000 km s-a dat jos uleiul Daica si s-a inlocuit cu ulei Castrol+ filtru.
3. 18.000 km s-a schimbat uleiul tot cu ulei Castrol+filtru.

Acum sunt 26.000 de km deci se pune problema schimbari uleiului la 28.000 sau pot sa mai trag de el citeva mii.Independent de ce scrie in manual eu va intreb din experienta voasta (cei care a-ti avut ulei semi-sintetic) merge pina la 15.000 intre schimburi sau e mai bine sa-l schimb la 10.000?Sa merg tot pe Castrol sau sa bag altceva?Mentionez ca merg si afara si in oras.

Cu filtrul de aer am inteles bine.Nu s-a schimbat decit a fost suflat.

Acum tot din experienta celor care circula in orase sufocate de praf (cum e si Bucurestiul).E absolut necesara schimbarea filtrului de aer acum , urgent la 26.000 sau mai pot merge cu el asa?

Cu placutele am inteles bine.Nu au fost schimbate.

Momentan placutele nu dau semne de oboseala, masina franeaza promt , nu se aude vre-un zgomot de metal pe metal etc.Neavind o idee clara despre cum franeaza fostul conducator auto, ma gindesc sa le schimb fara sa mai cercetez daca mai merg sau nu.Fac apel la experienta voastra ( a celor care au schimbat placute la Logan , cu alt model decit cel care se schimba la revizie) sa imi spuneti cu ce marci a-ti schimbat voi si daca merita un ban in plus fata de cele "Dacia"

@ThunderRa: Multumesc pentru raspunsul clar si concis.Constat ca nu esti fan al "Pieselor de origine" smile.gif

--------------------
+
MARCI
post 31 Dec 2006, 11:56
Post #16

Membru autentic

From: Baia Mare

In primul rand, felicitari pt.achizitie. Zic ca ai luat-o la un pret ok, mai ales ca ai motorizare de 1.6 l. Eu am un Pref. de 1.4 cu 26.000.(2ani peste o luna) la care inca nu am schimbat placutele si nici filtru aer si merge impecabil,exceptand cateva zgomote.La revizia de un an filtrul a fost doar suflat si merge si acum bine(masina).Daca masina trage inseamna ca mai poti circula cateva mii, daca nu, musai sa-l schimbi. Verifica discul si placutele ''ochiometric''sau tactil(pe pipaite),daca are mai multi km. decat cei declarati se observa. In privinta uleiului poti sa-l mai folosesti daca esti sigur ca l-a schimbat la 18.000, in mod normal Castrolul mai merge cateva mii.
Sa ai bafta !

--------------------
DACIA SANDERO STEPWAY 0.9 Tce - MM XX GMT
+
ThunderRa
post 31 Dec 2006, 13:08
Post #17

posesor posedat

From: Piatra Neamt

Eu Pun ELF 5W40 si il schimb la 15.000 km Masina mea are in 2 ani 40.000 km. Nu folosesc piese de origine dar folosesc piese cel putin la fel de bune, daca nu mult mai bune si totusi ies mai ieftin (s-a mai discutat aspectul). Folosesc un service autorizat dacia pentru ca nu vreau sa-mi las masina pe mana oricui, si la acel service am incredere in cativa mecanici. Din observatiile mele tu trebuie doar sa schimbi la timp consumabilele (filtrul acela trebuia schimbat la 10.000 si nu suflat) si sa ai cauciucuri cat mai bune. Daca faci asta nu vei avea probleme cu aceasta masina mult timp. Vezi ca ai un topic cu echivalente la piese si consumabile (poti cumpara un filtru Mann in loc de cel "de origine incerta", consumabile Bosch facute in Germania si toate la preturi mult mai bune). Eu merg cu masina pentru controale (nu revizii) inainte sa am vreun drum mai lung (Turcia, Austria, Germania). Daca nu faci astfel de drumuri ar fi ok 2 controale pe an....inainte sa vina iarna (asa-numita pregatire de iarna) si primavara.
Felicitari pentru achizitia facuta si LA MULTI ANI si KM fara probleme

This post has been edited by ThunderRa: 31 Dec 2006, 13:12

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 2008 - Lux Privilege 1.6 16v - NT-23-DAC
Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com
+
Dsign
post 8 Jan 2007, 19:41
Post #18

Led Tuning Man

pt initiatorul topicului, un raspuns autorizat: mergi la revizie cu incredere (iti recomand Auto Marcu's de pe pantelimon, acolo lucrez eu) sau Motor Service, la Marinescu. este un mecanic capabil, te asculta, te lasa sa stai linga el, iti explica tot ce vrei.

O GRESEALA IMENSA: suflarea filtrului de aer este moarte curata pt motor, pt ca e facut dintr-un material care isi pierde proprietatile in timp. Rogu-te, nu mai intreba aiurea pe forum si mergi la un service si schimba-l. Filtrul de benzina fu schimbat vreodata???? Bujiile?? Ce tot intrebi de placute? Aici e in joc viata ta, cel mai bine pt TINE este sa mergi in service, sa-ti dea mecanicosu' roata jos si sa te convingi cu ochisorii matale daca trebuie sau nu sa schimbi placutele.

CITESTE CARTEA DE SERVICE... NEAPARAT. Nu este nevoie sa asculti orice "profesionist"

Ca exemplu: un sofer "profesionist", adica un taximetrist, n-a catadicsit sa dea 15 milioane pe revizia de 120 000 km la un Megane II dCI si acum plateste 50 milioane pentru ca i s-a rupt cureaua de transmisie (are 140 000 km acum) ... Exemplul meu nu este singular, acum o luna a fost un nene cu o Laguna, care a facut la fel, 55 milioane a lasat in service, eu cu minuta mea i-am facut devizul, s.a.m.d.

Important e sa faci ce scrie in carte, vizita in service la 15 000 km sau un an pt mers mixt, 7500 kms au un an pt mers doar in oras

PS: Am impresia ca gasesti pe forum toate cartile in format PDF, nu stiu sigur, dar cauta...

Of, of, of, ce se mai complica unii!

--------------------
D Logan 2004 Preference 1.6MPI Egee - B 48 CUP
http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
+
bae
post 9 Jan 2007, 00:52
Post #19

Re-member

From: Bucharest

"mergi la revizie cu incredere..."
Asa l-am sfatuit si noi, fara sa fim "profesionisti". Eu as fi zis totusi "mergi la revizie!" si as fi sarit peste partea cu increderea, fiindca, nu-i asa, si noua astora mai harsiti intr-ale service-urilor ni s-a mai dus din incredere. Stii, e cam ca la doftor: te duci de drag ca n-ai incotro!

This post has been edited by bae: 9 Jan 2007, 00:54

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 Mpi / 2005
+
Dsign
post 9 Jan 2007, 18:40
Post #20

Led Tuning Man

de acord bae, dar nu vezi ce aberatii se debiteaza aci? daca omul nu se pricepe, nu-i mai bine sa mearga in service? cu ce il pot eu ajuta acum, de acasa, din fata computerului cind el intreaba daca schimba placutele de frina sau nu?! Ai impresia ca o masina se poate repara prin hipnoza?

oricum, faptul ca schimbi uleiul si filtrul de ulei NU SE CHEAMA CA AI FACUT REVIZIE. Cu totii stim ca un ochi avizat poate detecta anumite probleme pe care un asa zis "profesionist" le trateaza cu celebra sintagma "lasa ba ca merge-asa" Ei uite ca nu e cazul sa te joci cu niste bani, ca te zgircesti la 2 lei si miine dai 20...

--------------------
+
AL
post 10 Jan 2007, 08:15
Post #21

Member

Offtopicurile despre consumuri, anvelope si alte mesaje ale unora care doar se baga in seama au fost sterse... va rog incadrati-va in subiect!

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
roland
post 10 Jan 2007, 13:01
Post #22

Membru autentic

QUOTE(Dsign @ 8 Jan 2007, 19:41)
pt initiatorul topicului, un raspuns autorizat: mergi la revizie cu incredere (iti recomand Auto Marcu's de pe pantelimon, acolo lucrez eu)

Filtrul de benzina fu schimbat vreodata????
*

Nu te supara, daca lucrezi in service, de unde ai scos chestia cu filtrul de benzina? Unde scrie in carte ca trebuie schimbat? In carte scrie ca e garantat pe viata.

--------------------
. . .
+
vijelie
post 10 Jan 2007, 13:09
Post #23

membru violet

Poate nu a retinut ca e vorba de Logan...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Dsign
post 11 Jan 2007, 19:53
Post #24

Led Tuning Man

blush.gif mea culpa m-am lasat dus de val...

oricum, recomandarile ramin valabile atita timp cit omul e clar ca nu se pricepe ...

--------------------
+
$$ilvviu
post 11 Jan 2007, 20:16
Post #25

Membru autentic

From: Roman/NT

Apropo... la Logan nu trebuie filtru de benzina inainte de intrarea in injectie? Ma complic degeaba daca montez unul?

--------------------
Renault Laguna Initiale 2002 - NT-97-SLR
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
roland
post 12 Jan 2007, 09:54
Post #26

Membru autentic

Are. In rezervor. La pompa de benzina electrica. Te complici foarte degeaba.

--------------------
. . .
+
bj
post 12 Jan 2007, 22:53
Post #27

membru de nevoie

Felicitari de achizitie.

Si mie mi se pare cam ciudata gandirea fostului proprietar. Macar ti-a dat bonuri si facturi pentru piesele/consumabilele pe care le-a schimbat in perioada asta?

Principiul cartii de service e cam acelasi numai ca nu mai tii toate bonurile/facturile atata timp cat ai stampila service-ului (poti sa le tii pe cele mai importante cum ar fi schimbarea de distributie).

Pentru revizie iti recomand cu foarte mare caldura serviceul autorizat Dacia care este in spatele PetromV-ului de la Diham (in zona pantelimon). Acolo poti sa stai langa masina si sa il intrebi pe mecanic orice.

Eu am fost acolo si cu DSN-ul si cu Matizul prietenei si am fost foarte multumit.

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
Braveheart
post 28 Jun 2007, 13:00
Post #28

Membru autentic

From: BT

scuzati-ma ca ma bag si eu dar tot citind postul m-am enervat..cat de fraier sa fii cu masina noua si sa nu ii schimbi filtrul de aer cand trebuie..? eu am schimbat filtrul pe la 8300 cand am facut si prima revizie si m-am ingrozit cat pamant am vazut acolo, ce dracu sa mai sufli??!! fugi repede si schimba filtrul de aer! Ce se poate intampla la un motor care merge cu filtrul asta imbacsit iti pot explica altii mai avizati ca mine - Dsign de exp.. eu atat am avut de zis..bafta !

--------------------
Dacia Logan 1,6 MPI 2006 Laureat
The answer my friend is blowing in the wind
+
Slider
post 28 Jun 2007, 13:03
Post #29

Membru autentic

From: Cernavoda

Din Ianuarie si pana acum o fi schimbat omu' filtrul....

--------------------
LOGAN Ambiance - CT-xx-xxx
+
vijelie
post 28 Jun 2007, 13:05
Post #30

membru violet

Unii ar fi de parere ca tot fraier se poate numi si cine da 8000 euroi pe o masina cu care nu face decat 8300 km intr-un an. Dar e parerea lor.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th May 2025 - 21:26
Forum Renault