Nissan Aprio, ...sau Logan cu alte haine
![]() ![]() ![]() |
Nissan Aprio, ...sau Logan cu alte haine
costyr81 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 21 January 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate Plus
- B 53 RCA 1.4mpi gri platine
Renault Megane 2007 - B 810 RDU 1.5dci albastru |
|
Riddick |
![]()
|
![]() Membru Laureate+ Group: Members Posts: 144 Joined: 6 May 07 From: Baia Mare ![]() |
incredibil...hmmm...chiar si butonul de la portbagaj si aerisitoarele de pe bord au ramas aceleasi...
|
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
dex lada |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 442 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nissan Motor Co. va începe să vândă în Mexic automobile Logan produse de Renault SA sub brandul Nissan, a anunțat joi o sursă familiară cu această situație, această decizie marcând implicarea producătorului japonez în sectorul automobilelor ultra low cost, relatează Reuters.
Automobilele vor fi construite de Renault în Brazilia și vor fi exportate în Mexic sub brandul Nissan, a adăugat sursa. Un purtător de cuvânt al celui de-al treilea producător nipon de automobile a confirmat că Nissan va anunța în cursul acestei săptămâni demararea producției acestui nou produs, însă nu a dorit să ofere informații suplimentare. Creat special pentru piețele în curs de dezvoltare precum India și Rusia, modelul Logan a devenit un succes pe piețele europene, forțând grupuri rivale precum Toyota Motor Corp. și Volkswagen AG să adopte tactici asemenătoare. Grupul francez Renault, ce deține 44% din Nissan, a declarat că următoarea versiune a modelului Logan va fi lansată în Brazilia la sfârșitul acestui an. Construit inițial în România, modelul Logan este produs momentan și în Rusia, Maroc, Columbia, India și Iran. Renault a precizat că intenționează să crească producția modelului Logan până la aproximativ un milion de unități până în 2009. Nissan și Renault dețin împreună câteva platforme de automobile și construiesc mașini pentru fiecare. În Mexic, grupul Nissan produce modelul Renault Clio la uzina sa din Aguascalientes, aici fiind construite și modelele proprii Sentra și Versa. |
--------------------
lada
2105
- secret
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
Poze cu modelul Logan comercializat in Mexic sub numele de NISSAN APRIO.
Nissan_Aprio_01.jpg ( Size: 23.25k ) Number of downloads: 527 Nissan_Aprio_02.jpg ( Size: 19.38k ) Number of downloads: 511 Nissan_Aprio_03.jpg ( Size: 30.18k ) Number of downloads: 504 Nissan_Aprio_04.jpg ( Size: 15.12k ) Number of downloads: 519 Nissan_Aprio_05.jpg ( Size: 22.37k ) Number of downloads: 498 Nissan_Aprio_06.jpg ( Size: 24.47k ) Number of downloads: 80 Nissan_Aprio_07.jpg ( Size: 22.84k ) Number of downloads: 112 Nissan_Aprio_08.jpg ( Size: 25.6k ) Number of downloads: 200 Nissan_Aprio_09.jpg ( Size: 26.25k ) Number of downloads: 265 Nissan_Aprio_10.jpg ( Size: 42.01k ) Number of downloads: 195 Nissan_Aprio_11.jpg ( Size: 24.63k ) Number of downloads: 210 Nissan_Aprio_12.jpg ( Size: 25.2k ) Number of downloads: 163 Nissan_Aprio_13.jpg ( Size: 38.09k ) Number of downloads: 116 Nissan_Aprio_14.jpg ( Size: 25.03k ) Number of downloads: 120 Nissan_Aprio_15.jpg ( Size: 33.51k ) Number of downloads: 113 Nissan_Aprio_16.jpg ( Size: 33.27k ) Number of downloads: 107 Nissan_Aprio_17.jpg ( Size: 38.59k ) Number of downloads: 109 Nissan_Aprio_18.jpg ( Size: 37.45k ) Number of downloads: 129 Articolul original (in limba spaniola) poate fi citit urmarind linkul: http://es.autoblog.com/2007/06/24/primeras...l-nissan-aprio/ Sunt si comentarii ale cititorilor, pro si contra la adresa masinii. |
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Doar fetele de usi imi plac de la masina asta. Consola centrala nu-mi place in partea de jos si nici butoanele alea rotunjite.
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
Kits |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 14 February 07 ![]() |
mie imi place toata inclusiv calandrul care se potriveste cu liniile patrate ale masinii. cum s-a mai spus, consola centrala arata rau de tot si sper sa nu o aduca si la noi cu ocazia face-liftului.
la volanul ala visam de mult mai multi dintre noi iar fetele de usi sunt super adevarate cu clantele alea. banuiesc ca nu au renuntat la oglinzile astea naspa din prima ca sa aiba ce imbunatatiri sa-i mai aduca in viitor. zic asta pentru ca la multi a aparut deja cu buton pe portbagaj, cu eleron incorporat, schimbator de viteze frumos si altele pe care noi nu le-am avut dar cu toate astea nu vor sa renunte la oglinzile astea rotunde, mici si urate. in articolul in limba spaniola scrie ceva si de o cutie automatica pentru anul viitor. (nu stiu daca s-a mai discutat) ar fi ochestie sa "vina" si la noi cu ocazia face-liftului. |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
nightelf |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
urat..ca si fratele din Ro
totusi...are cineva codul ptr volan ? ![]() This post has been edited by nightelf: 6 Jul 2007, 13:03 |
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI
- B31xxxx Contact: 0752083972
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Graphic1_1.jpg ( Size: 20.86k )
Number of downloads: 210
Graphic2.gif ( Size: 36.65k ) Number of downloads: 202 Sa le recomandam si lor ? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu e volanul de clio??????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cristi_timidu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 30 April 07 ![]() |
toate bune si frumoase dar nimeni nu stie niste preturi estimative in legatura cu acest nissan se incadreaza in aceleasi preturi.
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2007 diesel
- VL 21 CRI
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
http://www.portalautomotriz.com/content/2/...io/format/html/
mi se pare mie sau deja se vinde in mexic aprio cu cutie automata in 4 trepte? |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
umbla zvonul ca se plimba vreo 2 si prin fabrica la mioveni de ceva luni bune...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aphophis |
![]()
|
cate trepte are la urma? 3+1 sau 4+1?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
djxhouse |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 23 January 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 - ABS Plus
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut unul in California, cu numere de State!
![]() |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
N-am, ca am trecut repede pe langa el si mi-a fost lene sa ma mai intorc. Am insa o poza cu un Symbol, de fapt si singurul pe care l-am vazut.
LE: nu se incarca poza, e prea mare. E fix la fel, doar ca e nissan si se numeste platina. This post has been edited by DiMaggio: 27 Jan 2009, 23:41 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Serje @ 24 Aug 2008, 11:36) de ce are motorul 1.6 16v cuplu motor de doar 109,2nm?? nu trebuia sa aibe 148nm?? |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Unde ai vazut tu ca scrie nm? Ca io vad ca scrie lb.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
intr-adevar asa scrie, doar ca eu nu stiu care e diferenta. ai putea sa-mi explici te rog frumos.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
slider2 |
![]()
|
ms aphophis.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
am mers prin traficul de oras (ambuteiaj) cu versiunea Renault Logan si mi s-a parut ca se comporta frumos, pacat ca pentru moment nu este disponibil si pe versiune Dacia Logan
![]() This post has been edited by Loganel_AG: 28 Jan 2009, 17:43 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
aphophis |
![]()
|
poate vor pune si automata pe logan si sandero. In romania poate nu vor avea cine stie ce vanzari, insa in afara, cred ca vor fi mai multi cei care le vor cumpara. Am mai zis-o si o repet: dacia are nevoie de o diversificare cat mai mare a gamei, ca sa treaca cu bine de criza asta financiara. Si cum (cred ) ca a pune respectiva cutie de viteze pe logan sau sandero nu ar inghiti asa de multi bani (cred ca deja cercetarea s-a facut pt aprio) dacia ar trebui sa se gandeasca si la piata europeana+cea romaneasca. Plus interior crem (cum e in india)
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pentru moment nu este disponibil, dar va fi cit de curind asa se zvoneste.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
Nu ma mira pentru ca nici Renault Logan nu are, dar ce au facut sud-americanii cu rozeta pentru faruri? Ca la locul ei nu este.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
e un mister
|
--------------------
/
/
/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:42 |