Nissan Aprio, ...sau Logan cu alte haine
![]() ![]() ![]() |
Nissan Aprio, ...sau Logan cu alte haine
Alfred |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Lasand la o parte ca din pozele alea (nici macar din cele de pe site, nu doar cele postate si aici) nu se vede ca lipseste rotita de reglaj a farurilor (daca se intelege ce vreau sa spun...), poate nu o fi obligatorie la ei (deh, "lumea a III-a"), de unde tzac, o reducere de costuri pentru renault...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
faruri reglabile automat ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe site se cam vede ca lipseste
![]() aprio.jpg ( Size: 78.46k ) Number of downloads: 366 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu pe site-ul ala unde face review la nissan aprio CU CUTIE AUTOMATA nu am vazut poza aia...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
Ca sa nu aiba klaus indoieli:
68015.jpg ( Size: 20.17k ) Number of downloads: 329 Iar daca m-ai fi intrebat de unde stiu de Renault Logan, ti-as fi pus fotografia asta: DSC00402_2.jpg ( Size: 636.08k ) Number of downloads: 321 Nu e din surse super-secrete. E de la Atelier, cand a fost expozitia cu Loganul in lume. Cand am facut-o nu mi-a trecut prin cap sa verific sub capota, din pacate. Acum am zis sa intreb prin lume, poate cineva stie mai multe si mai bine. La fel ca altii de pe aici, ca pare asa sau nu, nici eu nu lucrez la Dacia. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
klaus |
![]()
|
e o treaba generala prin america de sud lipsa acelui reglaj manual, dupa cum a observat, la sandero nokia, acu' aproape un an daciafan - http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1338729
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
"Poza" am luat-o de pe http://www.nissanaprio.com.mx/
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
in comparatie cu celelalte masini din america, aprio o sa fie un matiz acolo
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
se pare ca din 2010 , loganul s-ar putea produce si in china, sub marca nissan..
nissan_aprio.jpg QUOTE Elle sortirait de l’usine de Huadu, qui produit déjà l’une de ses cousines, la Nissan Tiida. La production débuterait dés 2010, avec les moteurs 1,4l et 1,6l. Rappelons qu’il y a quelques années, Renault rêvait déjà de produire la Logan au Pays du Milieu, avec DongFeng. Reste à savoir quel badge elle portera. Les quelques Dacia importées dans les années 80 par le “frère” Roumain n’ont sans doute pas laissés des souvenirs impérissables aux Chinois. En Chine, Renault tente de se donner une image premium. Reste enfin la possibilité d’un logo Nissan. Après tout, la Logan sauce Nissan existe déjà au Mexique, c’est l’Aprio (photo ci-dessus.) http://www.leblogauto.com/2009/05/la-logan...e-des-2010.html This post has been edited by aphophis: 19 May 2009, 22:32 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:47 |