Accident in lant pe A2, din cauza fumului
![]() ![]() ![]() |
Accident in lant pe A2, din cauza fumului
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si mie mi se pare aberanta faza cu 130-140 la ora pe banda 1, cand de obicei ea e plina de melci care merg cu 80-100 la ora.
E cam aiurea sa tot iesi de pe banda si sa reintri intre masini. Deasemenea mi se pare aiurea cand depasesti cu 130 vreo 3-4 masini si vine din spate o torpila cu 200, sa te bagi intre ele si sa franezi la 80-90 numai ca sa-i faci loc pentru ca nu mai are rabdare inca 10 secunde si te flashuieste ca disperatu'. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bai nea, ceea ce faci tu se numeste DEPASIRE! NU cumva ti se pare aiurea ca intr-o depasire pe un DN cu cite o banda pe sens, sa te pitulezi printre aia care merg cu 80-90 la ora pentru ca-ti vine un TIR din fata si, al dracu' nesimtit, mai da si flash-uri?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, ca vine din spate si ma doare-n pix de el, capisci?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
Pai asta-i problema, durerea-n pix! Fiind depasire, accelerezi si tu pina la 150-160. Da' nu, pentru ca suntem romani si traim in Romania si ne-am luat masini pe injectie, suntem ciumegi! Daca un tir merge cu 125 km/h pe banda 1 si eu merg in spatele lui cu 130 km/h, il voi depasi fara sa accelerez vreun pic si fara sa ma intereseze ca-n spatele meu e unu' caruia-i fumega rotile de la frina pusa.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Marty... cred ca vorbim de acelasi lucru cu alte cuvinte... Idem si la fel procedez, si spre stiinta dvs. cunosc f. bine noua legislatie si oricand ma pun la facut teste scot peste 22, ceea ce nu cred ca pot afirma multi. Personal folosesc NUMAI banda 1 (cea de langa banda de uirgenta unde se duc taranii sa se pi..e cand la 100m e WC public moca) si folosesc banda a 2-a doar la depasiri. Exact ceea ce afirmati si dvs. Si asta la maxim 130-140. La unele masini mai rasarite chiar am o placere de a seta cruise controlul la 120km/h si sa ma plimb pana in cta pe banda 1 si fara absolut nici un stres..
Referitor la ce a spus alex... Personal si pe mine ma doare in cot care e viteza de deplasare a unor inconstienti si nu fac niciodata pe politatiul cu respectivul ptr. ca distantele de franare sunt enorme. Si stiu ce vorbesc, atunci cand am avut placerea de a conduce cu 300km/h pe autobahn in nemtia si am fost nevoit sa ma dau la o parte ptr. ca un ferrari avea mai mult, iar cel de pe banda a 2-a circula cu aprox. 200... Mi-am vazut viata in cateva secunde, iar de atunci nu mai depasesc nicaieri (inclusiv pe autobahnuri) 130. Problema de fapt se pune ca acei inconstienti care merg cu 200km/h de ex. pe A2, unde pe banda 1 se merge cu 100-140 acesti inconstienti pot provoca un accident de genul celui de azi. Raman la parerea ca un factor in accidentu de pe A2 a fost mertzul respectiv. Eu am incheiat cu discutiile inutile pe acest subiect, mai ales ca s-a spus tot ce se putea spune despre aceasta stire. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Mai nea, n-am permis de ieri de azi si am mers cu masini obosite la viata mea dar si cu motoare care din spatele tir-ului, cu aceeasi viteza tasnesti pe langa el in cateva secunde... si totusi fac depasiri lansate, cand ajung in dreptul masinii depasite am o viteza mult superioara si intotdeauna sunt cu acceleratia in podea.
Problema e alta. De ce sa-mi stric eu ritmul punand frana, cand deja am depasit viteza legala cu mult, iar tu care ai venit de la un kilometru, vazandu-ma ca sunt de mult in depasire, n-ai lasat nici un milimetru din gaz? Cand depasesti trebuie sa te asiguri, iar daca nu m-am bagat in fata ta si sunt deja in depasire, poti sa-mi dai mii de flashuri ca nu ma sensibilizezi decat in mod negativ. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
offtopic
QUOTE(Marty @ 7 Jul 2007, 00:42) Fiind depasire, accelerezi si tu pina la 150-160. Da' nu, pentru ca suntem romani si traim in Romania si ne-am luat masini pe injectie, suntem ciumegi! Daca un tir merge cu 125 km/h pe banda 1 si eu merg in spatele lui cu 130 km/h, il voi depasi fara sa accelerez vreun pic si fara sa ma intereseze ca-n spatele meu e unu' caruia-i fumega rotile de la frina pusa. Asta intr-adevar e o mare problema. Sunt destui berbeci care intra-n depasire cu o mare durere-n stilou de cel care vine din spate sau din fata. Cand vom invata si noi o data pentru totdeauna ca depasirea e o manevra care trebuie sa se faca in maxima siguranta si minim de timp (iar asta presupune ca atunci cand ai intrat in depasire s-o calci in mama ei de masina, ca sa te poti replia fara sa-i jenezi pe ceilalti)? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Marty |
![]()
|
Vorba lu' dantes, vorbim d-acelasi lucru da' totusi ne certam.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 7 Jul 2007, 01:50) Mai nea, n-am permis de ieri de azi si am mers cu masini obosite la viata mea dar si cu motoare care din spatele tir-ului, cu aceeasi viteza tasnesti pe langa el in cateva secunde... si totusi fac depasiri lansate, cand ajung in dreptul masinii depasite am o viteza mult superioara si intotdeauna sunt cu acceleratia in podea. Problema e alta. De ce sa-mi stric eu ritmul punand frana, cand deja am depasit viteza legala cu mult, iar tu care ai venit de la un kilometru, vazandu-ma ca sunt de mult in depasire, n-ai lasat nici un milimetru din gaz? Cand depasesti trebuie sa te asiguri, iar daca nu m-am bagat in fata ta si sunt deja in depasire, poti sa-mi dai mii de flashuri ca nu ma sensibilizezi decat in mod negativ. Respect |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
Scuzati-ma dar nu ma pot abtine
Incredibil ! un om a murit, altii 7 raniti grav pt ca suntem o tara de timpiti... - taranul roman in prostia lui ancestrala inca mai da foc la miriste sa curete cotoarele, desi in fiecare an de la chestia asta iau foc case, paduri etc - nu se invata minte, nu ii pasa, lenea e maxima, de ce sa curatam miristea cum fac altii, noi suntem destepti, dam foc... nici nu se gindeste ca miristea lui e linga autostrada si poate fumul va incurca traficul - ne laudam ca avem autostrada noua, dar telefoanele de urgenta nu merg, panourile de semnalizare electronice de deasupra soselei nu merg - politia are doar citeva echipaje pe autostrada - oriunde in lumea civilizata politia ajunge la orice punct pe autostrada in 5 min, la noi au fost depasiti de situatie - soferii desi au vazut picla groasa de fum in fata nu s-au oprit pe dreapta ca precautie si ca sa sune la 112, ci au continuat sa forjeze masinile mai departe (poate poate trec de picla pina devine foarte deasa)... Romanica, tara de cacao in care traim. Ma simt ca la povestea ailalta stupida cu explozia de linga buzau... |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Io vad ca ii tot dati cu depasire in sus, depasire in jos. Sa vedem niste citate:
QUOTE Art.42. - Când circulatia se desfasoara pe doua sau mai multe benzi pe sens, acestea se folosesc de catre conducatorii de vehicule în functie de intensitatea traficului si viteza de deplasare, având obligatia sa revina pe prima banda ori de câte ori acest lucru este posibil, daca aceasta nu este destinata vehiculelor lente sau transportului public de persoane. Asta inseamna dupa capul meu prost ca daca melcii de pe banda 1 se misca cu 90 km/h si eu merg cu 130, pot sa merg linistit pe a doua banda. Am doar obligatia ca atunci cand banda 1 este libera, sa merg pe ea. In conceptia mea, banda 1 libera inseamna ca-mi permite sa-mi pastrez viteza dorita. Mai mult: QUOTE Art.45. - (1) Depasirea este manevra prin care un vehicul trece înaintea altui vehicul ori pe lânga un obstacol, aflat pe acelasi sens de circulatie, prin schimbarea directiei de mers si iesirea de pe banda de circulatie sau din sirul de vehicule în care s-a aflat initial. (4) Nu constituie depasire, în sensul alin.(1), situatia în care un vehicul circula mai repede pe una dintre benzi decât vehiculele care circula pe alta banda în acelasi sens de circulatie. Faptul ca eu pe 2 merg cu 130 nu inseamna ca depasesc pe nimeni de pe banda 1. De asemenea, n-am gasit in cod unde scrie ca ultima banda trebuie sa ramana libera pentru "depasiri" sau rachete, la capitolul circulatiei pe autostrada. Daca exista asa ceva, va rog luminati-ma. Eu personal merg pe banda 1 daca pe aceasta se circula cu viteza pe care o vreau eu sau e libera. Daca am un card de masini pe 1 si eu merg mai repede, trec pe 2 si imi pastrez viteza dorita (130-140). Revin pe 1 doar daca prin schimbarea benzii imi pastrez viteza dorita. Ignor flash-urile, nu ma bag printre alte masini sa pun frana printre ele. Evident insa ca ma dau la o parte cand pot si nu ies niciodata in fata altora. Eu personal nu dau flash-uri, semnalizez stanga si astept sa mi se elibereze banda. O fi bine, o fi rau? Probabil multi dintre voi ma injura, dar va rog sa-mi aratati unde gresesc. Iar daca nu-mi aratati ca gresesc... stiti voi ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(Frank SF @ 7 Jul 2007, 01:03) Scuzati-ma dar nu ma pot abtine Se da foc la miriste pentru a economisi bani, o data la strangerea resturilor si a doua oara cand se ara si se consuma mai mult combustibil tragand de resturile cu pricina. Chestia asta o fac societatile agricole de regula.Incredibil ! un om a murit, altii 7 raniti grav pt ca suntem o tara de timpiti... - taranul roman in prostia lui ancestrala inca mai da foc la miriste sa curete cotoarele, desi in fiecare an de la chestia asta iau foc case, paduri etc - nu se invata minte, nu ii pasa, lenea e maxima, de ce sa curatam miristea cum fac altii, noi suntem destepti, dam foc... nici nu se gindeste ca miristea lui e linga autostrada si poate fumul va incurca traficul - ne laudam ca avem autostrada noua, dar telefoanele de urgenta nu merg, panourile de semnalizare electronice de deasupra soselei nu merg - politia are doar citeva echipaje pe autostrada - oriunde in lumea civilizata politia ajunge la orice punct pe autostrada in 5 min, la noi au fost depasiti de situatie - soferii desi au vazut picla groasa de fum in fata nu s-au oprit pe dreapta ca precautie si ca sa sune la 112, ci au continuat sa forjeze masinile mai departe (poate poate trec de picla pina devine foarte deasa)... Romanica, tara de cacao in care traim. Ma simt ca la povestea ailalta stupida cu explozia de linga buzau... Telefoanele cu pricina sunt puse de forma, n-au fost niciodata functionale. Autostrada a fost luata in primire azi si peste 2 zile a fost lansata stirea cum ca s-au furat cablurile. Adevarul este insa ca n-au existat niciodata acele cabluri. Se pare ca nici presa nu este la curent cu acest lucru si abereaza la greu pe tema telefoanelor. WC-urile au fost puse in functiune numai dupa o emisiune a lui Tatulici. Politia n-a fost depasita de situatie, pur si simplu-i pe gabori ii doare undeva... ei isi fac vechea meseria de a te prinde cu radarul si atat. Atata stiu, atata fac. Au si un elicopter in dotare care ar fi trebuit sa survoleze non-stop autostrada. Acest lucru nu se intampla? De ce? Poate ca banii de benzina au deja alta destinatie. ![]() Treaba cu soferii e discutabila, oricui i se putea intampla, mai ales daca era prins la mijloc, asa ca... Doamne fereste! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Sincer nu este ilegal sa mergi pe banda a 2-a cu 130 km/h , insa mi se pare lipsa de respect fata de participantii la trafic.Este problema educatiei fiecaruia , eu nu injur pe cei pe care ma tin cu 120-130 pe banda 2 , ii compatimesc.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Intreb si eu: daca pe banda I se merge cu 100Km/h in coloana (lucru frecvent de altfel) iar eu vreau sa merg legal cu 130Km/h, ce fac? De ce ar trebui sa aiba intaietate (adica sa-i fie banda 2 eliberata) ala de merge cu 160? E oare mai presus de lege, ii naste nevasta si trebuie sa ajunga la spital taman atunci?
Deci eu trebuie sa ma dau la o parte, ca sa arat respect. Respect fata de ce? Dupa cum spune LemonDemon, eu sunt un nesimtit si nu-l respect pe el care vrea sa mearga ilegal, insa daca ma bag pe banda I nu mai arat lipsa de respect punand frana in fata unuia care merge si el cu 100 ca asa il duce masina? Voi cum vedeti treaba asta? |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 7 Jul 2007, 02:11) Si pe unde este elicopterul ala din dotare? Bai, nene, daca nu stiti nu mai faceti afirmatii gratuite! Politia primeste uneori un elicopter din flotila MAI, atunci cand acestea nu sunt plecate in alte misiuni. Din pacate flotila este inca mica si mai are nevoie de destule aeronave. Si, ca idee, elicopterul acela al SMURD-ului care a ajuns la locul accidentului este tot de la flotila MAI. ![]() This post has been edited by Sony: 7 Jul 2007, 09:22 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Bai nene, M.A.I. ce-nseamna, asociatia non-profit porumbelul pacii?
Daca ministrul de interne a zis cu gurita lui ca pe perioada verii au un elicopter cu care sa faca supraveghere pe autostrada, vii tu "informat" si ii negi afirmatiile? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Tu iei de bun tot rahatul afirmat de politicieni? Si marinelu' ne zicea sa traim bine, iar acum e chiar convins ca o ducem excelent. Ministrul sanatatii crede ca are cei mai fericiti bolnavi. Si exemplele sunt numeroase.
This post has been edited by Sony: 7 Jul 2007, 09:39 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Te bazezi pe informatii palpabile sau doar dai cu tifla?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Sony |
![]()
|
Am informatii palpabile!
E suficient faptul ca am destui cunoscuti in acea flotila? This post has been edited by Sony: 7 Jul 2007, 09:46 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bcg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 18 May 07 ![]() |
ia uite ce se intampla pe autostrada si cand auzi inconstienti spunand ca limitele de viteza prea mici din RO sunt cauza accidentelor,ca ar trebui marite,ca sunt aberant de mici,ca daca s-ar mari s-ar fluidiza circulatia,etc si alte prostii de gen...
Concluzia e una singura:la drumurile din Romania si limitele actuale sunt periculoase... Care-i argumentul vitezomanului Gica: ca el daca are de mers de la Constanta la Satu-Mare ajunge in nu-stiu-cat timp respectand limitele... |
--------------------
-
-
-
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Mai , eu merg mai tare pe autostrada , insa daca prin pe cineva in fata care merge cu 130 km/h si pe banda 1 se merge in coloana cu 100 km/h astept pana respectivul are unde schimba banda , nu ii dau flashu-ri si nici nu claxonez caci sunt constient ca nu are unde se baga.Insa majoritatea se tin batosi pe banda 2 indiferent daca banda 1 este libera , iar acestia sunt niste nesimtiti.Dupa ce ca merg mai tare decat legal mai trebuie sa depasesc si pe dreapta caci respectivul este foarte incordat si competitiv la ora aceea pe autostrada.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu merg intotdeauna pe banda 1 a autostrazii indiferent ca merg cu 130 sau cu 160.Banda 2 se foloseste intr-adevar pentru depasiri(cam impropriu spus depasiri,dar ma rog).Niciodata nu schimb banda daca in raza vizuala exista o alta masina pe care as incurca-o.Dar,cum spuneau si altii,daca pe banda 1 se merge in coloana cu 100,si eu sunt pe banda 2 cu 140,chiar nu ma intereseaza ca apare un bolid si se apuca de flash-uri.Nu am obligatia sa pun pedala la fund ca nu cumva sa il "deranjez".Si nici sa franez eu ca istericul si sa ma bag intre 2 masini care merg cu 100.Bineinteles ca in momentul in care pot sa ii fac loc sa treaca,ma dau imediat la o parte.Dar cine da flash-uri in situatia asta da dovada de o mare doza de nesimtire.Daca merg eu cu 160-170 si vin in spatele cuiva care depaseste si cu 120,si nu are unde sa se dea la o parte,iau piciorul de pe acc din timp si raman la o distanta care sa-mi confere siguranta(nu cum fac altii,care vin in spatele celuilalt la cativa metri si incep jocuri de lumini si claxoane) si astept sa isi faca treaba(depasirea).Ptr ca pana una alta nu mi-am cumparat autostrada.Toti au dreptul sa circule,si daca vreau sa rulez nestingherit cu 170+ trebuie sa imi inchiriez un circuit eventual.
Ca sa evit orice interpretari,repet:de mers se merge pe prima banda.Cine merge pe banda 2 cand 1 e libera chiar merita avertizari luminoase. Daca aveam si noi 3 benzi pe sens.... ![]() l.e. On topic:si eu cred ca se vedea de la distanta mare perdeaua de fum,dar pentru unii vizibilitatea 0 nu e un motiv sa ia piciorul de pe acc.Am patit intr-o noapte pe A1 ceva asemanator,doar ca era ceata in loc de fum.Nu se vedea nici la 5m in fata masinii,aveam aprinse luminile de ceata ,avariile,si mergeam cu 70km/h(chiar prea mult).La un moment dat,din spate a aparut un smecher cu un S.U.V. cu cel putin 120km/h.Daca nu ma repliam aproape complet pe banda de siguranta,ma lua in plin.Nici acum nu-mi dau seama cum am scapat.Asa ,repliat,a trecut la max 20cm de oglinda...Inconstienta. This post has been edited by PaulT: 7 Jul 2007, 12:03 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
"Majoritatea" aceia sunt niste frustrati in primul rand, daca merg cu 130 pe banda 2 atunci cand se pot replia pe banda 1 dar am intalnit si eu destui, in special pe caricaturile noastre de A-uri.
Am circulat cu Dacia pe alte autostrazi, am tinut 100-110, atat consideram eu ca "poate" Dacia in relativa siguranta dar nu m-a dat nimeni flash-uri sau claxoane, asteptau sa ma repliez daca ma surprindeau (foarte rar) pe banda 2 si cu asta basta! Pe A2 parca se aduna toti frustratii care stau cu talpa-n podea, asurziti de motoare si ochii holbati de neputinta, pe langa baieti de baieti cu masini tari, pe care-i mananca pielea daca nu te dai in refugiu imediat din calea lor! Acum, din pacate dupa evenimentul tragic petrecut, poate descopera si autoritatile ca o autostrada inseamna organizare si responsabilitati. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta am spus si eu,daca circula pe banda 2 cand 1 e libera(indif de viteza,poate fi si 160),merita si claxoane si tot tacamul.Dar daca omul depaseste o coloana,si nu ti-a iesit in fata,ci l-ai ajuns in timp ce era pe 2...lasa-l sa-si faca treaba.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Cine nu poate sa astepte un minut pana reusesc si eu sa depasesc la 140 o coloana de tiruri sau de alte masini sa-si ia avion
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
Eu inca meditez pentru anularea permisului daca esti prins de 3 ori consecutiv depasind viteza legala cu 40-50 km/ora sau depasind fara sa te asiguri...sa vezi atunci raritate...o sa vie o curiozitate nationala accidentul...chiar si unul minor.
In principiu ma doare in spit daca un bou moare ca a mers prea tare...atit timp cit nu au murit oameni nevinovati. Dar daca au murit oameni nevinovati...huh...sa-l fereasca bunul dumnezei. |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
PaulT |
![]()
|
Din pacate,astia nu mor singuri.De fapt,nu prea mor.Aproape niciodata.Merg cu tancul cu 170,intra in 1,2,3 masini mai putin "rezistente",si ii trimit pe aia nevinovati pe lumea cealalta.De f multe ori,asta e modelul.
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
spiritul de turma si facut efectul pana la urma
![]() erau romani doar,aveati si pretentia sa gandeasca atunci cand se reduce vizibilitatea ca trebuie sa reduca si viteza si sa fie super atenti ? inca mai credeti ca romanii gandesc logic si ca tin foarte mult la viata lor ? |
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Pai ... daca n-ai de gand sa emigrezi, este obligatoriu sa speri ca macar prin exemple, uneori dureorase, sa invete si romanu' ce inseamna disciplina si respectul reciproc, altfel fie emigrezi (sperand sa nimeresti bine), iti pui juvatu' de gat sau continuam sa ne lamentam degeaba ce neam de neispraviti suntem !!!
![]() ![]() ![]() @ bolovan_ro: Esti cam "bolovanos" cu durutu-n spit dar ai dreptate, sa depasesti cu 10-20-30 e o intamplare dar cu 50, de trei ori la rand este ca si "cazutu-n cutit" (de cinci ori pe spate si de 2 ori la gat)! This post has been edited by adi_ar: 7 Jul 2007, 13:42 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 10:14 |