Schimbare ax volan
![]() ![]() ![]() |
Schimbare ax volan
b13mat |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|||
sabin_10nut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 21 May 08 ![]() |
pe mine m-a costat axul fara montaj vreo 210ron
|
--------------------
dacia
supernova
2002/rapsodie
|
|
Petru67 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 26 May 08 ![]() |
Salut. Am si eu problema cu axul volanului, in sensul ca simt un trancanit in volan cand intru prin gropi..am cumparat azi un ax volan si surpriza a fost ca cel romanesc costa 210 ron iar cel de import doar 120 si are si burduful acela din cauciuc protector, pe care l-am si luat. Intrebarea este cam cat m-ar costa la service inlocuirea lui. Multumesc.
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2002, CLIMA
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
Salut.Revin cu raspunsul pentru manopera,scuze ca atat de tarziu.Anul trecut m-a costat la auto marcu"s group din pantelimon schimbarea ax volan 12.50 ron+spaga pentru montat burduf de protectie 20 ron.Anul trecut prin aprilie.preturile cred ca sunt cam la fel tinand cont de faptul ca tot anul trecut o diagnoza era 50 ron si astazi am intrebat si e la fel pretul.
|
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am si eu cateva nelamuriri. Cate firma fabrica ax de super nova? Stiu sigur ca exista cel putin 2 tipuri adica "original" si de "srl". Aveti idee cum iti poti da seama daca vezi un ax, daca este original sau de srl? Si cine a mai schimbat ax de volan pe aici si a pus de "srl", cati km l-a tinut, sau ma rog, cati km ar tine? Daca tine 20-30 mii km merita pretul. Trebuie sa schimb axul si sunt in dubii. Prin comert nu prea se mai gaseste original si din cate am vazut costa 400-450 ron. Ala de srl am inteles ca nu ar fi foarte bun si este mai mult "chinezarie". Vreo idee?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 29 Mar 2010, 09:27) Eu as zice " in general" sunt mai proaste. La piese gen ax volan nu as cumpara de srl, decat daca nu ar mai exista originale, ceea ce este putin probabil , cel putin in momentul de fata cand gasesti atat originale, cat si de srl. Daca axul de fabrica cedeaza dupa "doar" 60-70 mii km, ganditi-va cat de repede va ceda unul de srl, mai ales ca masina nu mai este atat de "adunata" precum era de noua. banuiesc ca piesele originale respecta traditia de a purta holograma |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
de parca cele de srl nu se poate pune holograma nu ar fi prima punga cu holograma si piesa facuta intr-un atelier de 3 lei.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Stiu foarte bine ce am scris pe aici pe forum. Insa acum am alte cheltuieli pe cap... am gasit cadru motor si trebuie sa il schimb + bielete + geometrie. Daca un ax de srl tine 15-20 mii merita cumparat.
Holograma o gasesti pe AMBALAJ nu pe ax in sine adica pe piesa. Tu cand cumperi piese originale gasesti hologramele lipite pe piese? Nu cred... eu am luat multe piese originale. Bucsi, pivoti, rulmenti roata, bielete, si holograma se afla pe ambalaj. Adica poti sa primesi o piesa "de srl" in cutie dacia-renault cu holograma, cum a patit tr04www (parca). Insa sunt sigur ca sunt anumite inscriptii stantate pe axul original, diferite de cele de pe axul de srl. Chiar nu si-a montat nimeni ax de srl de pe aici? |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
tot din cauza finantelor am cumparat si eu de srl, nu crezi?
nu cred ca intr-un magazin normal sa gasesti marfa contrafacuta This post has been edited by danciusergiu84: 20 Nov 2010, 22:18 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 20 Nov 2010, 22:39) Stiu foarte bine ce am scris pe aici pe forum. Insa acum am alte cheltuieli pe cap... am gasit cadru motor si trebuie sa il schimb + bielete + geometrie. Daca un ax de srl tine 15-20 mii merita cumparat. Holograma o gasesti pe AMBALAJ nu pe ax in sine adica pe piesa. Tu cand cumperi piese originale gasesti hologramele lipite pe piese? Nu cred... eu am luat multe piese originale. Bucsi, pivoti, rulmenti roata, bielete, si holograma se afla pe ambalaj. Adica poti sa primesi o piesa "de srl" in cutie dacia-renault cu holograma, cum a patit tr04www (parca). Insa sunt sigur ca sunt anumite inscriptii stantate pe axul original, diferite de cele de pe axul de srl. Chiar nu si-a montat nimeni ax de srl de pe aici? Ma referam pe ambalaj , eu am cumparat din targ pivot pe stanga si fata de cel dat jos nu avea pe pivot stantat parca un triunghi, L-am pus ca eram nevoit ca urma itp-ul si in ultima instanta l-am observat asa ca dam 45 de lei si puneam original . Zic ca astia s-au specializat , nu e cine stie ce sa faci rost de holograme sa le prinda de o punga sa bage pisa in punga si sa o lipeasca la cad punga. Voi vedea cat tine pivoltul , oricum voi cumpara doua bucati originale in vara schimb si pe dreapta. Nu am cumparat din magazin ci din targ , intradevar in magazin gasesti si pise contrafacute dar vanzatorul iti spune daca tu intrebi cel putin in pantelimon asa imi spun fetele de acolo care vand pise si se observa diferente .Evident cam rar sa-ti spuna una alta , iar fetele de acolo sunt pricepute mai ales la cate repere au pe cap. This post has been edited by djasu82: 21 Nov 2010, 10:31 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
poti sa iti cumperi ax de volan de ce masina doresti , daca dai in gropi cu masina cu atat mai mult ca e rigida dupa 5-10 mii incepe sa bata.
sfatu meu e sa nu iti mai bati capu cu piesa originala pt ax volan, iati unu cu crucile sigurantate si care nu are joc, asta vezi la mana si monteazal.daca vorbeam despre vreun injector, senzor, bobina etc era altceva dar pt 1.4 mil iti bati capu mai mult decat nu face.Toate vor bate la un momentdat din vina strazilor, gropilor si soferilor , cu atat mai mult ca se fac piese ca sa se strice, corect?daca ar tine un pivot 5 ani ar da faliment toti. spor This post has been edited by powertodacia: 21 Nov 2010, 12:49 |
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
djasu82 |
![]()
|
Da dar nici sa participi 1000 de km si sa iti zboare roata
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu are nimeni ax de asam? Sa scrie aici un review ceva...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
in vara cand am schimbat axul volan am observat ca originalul are un cod pe el . cand am cuparat axul nou gasit deabia dupa lungi cautari si el avea un cod pe el.
maskatu daca vrei iti pot spune ce scrie pe ax poate te ajuta cu ceva. |
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
dymmy |
![]()
|
M-a parasit DSN-ul ! Raman...in club...always! Group: Members Posts: 272 Joined: 12 July 10 ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 22 Nov 2010, 14:14) Da eu am ![]() Personal nu sunt multumit de el...bate de nou exact cum s-a mai spus pe undeva, insa oricum e mult mai bun decat panarama pe care o avea inainte(cred ca tot un "varz-sam" care era praf). Am incercat sa gasesc unul de origine si dupa cateva saptamani de asteptari am luat acesta care mi s-a spus ca e de import...insa mai mult ca sigur e de la renumita firma de la noi..."varz-sam"....Nu mai rezistam fratilor zgomotelor infernale, plus ca de la 100k in sus directia era pe treaba ei...nasoala...cine stie, stie! Acum daca ar reusi astia sa gaseasca vreun ax de ORIGINE(pt cine crede ca mai exista asa ceva), uitat prin depozite....nu as avea banii necesari...am alte urgente pt anotimpul rece si m-a necajeste si cutia ![]() VA UREZ NUMAI BINE! SALUTARI! ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2003 europa
- IS-- ---
|
|
Fantastik |
![]()
|
![]() get rich or die trying... Group: Members Posts: 786 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu ca exista vreo 3 tipuri de ax volan, autospeed, asam, si de origine !! In legatura cu holograma fara nici o problema poti lua piesa de asam cu holograma pe ambalaj.. doar daca nu cumva stii codurile pieselor de fabrica !! Eu m`am interesat saptamana trecuta de planetare si ghici cate am gasit !? Va spun tot eu.. glaenter(cred ca asa se scrie ), autospeed, asam, unele cica italienesti, unule poloneze si de fabrica
![]() Acum tre sa caut saboti neaparat .... oare cate feluri or fi.. ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 EUropa Decat pe jos mai bine cu Dacia....!!!
|
|
djtirzi |
![]()
|
![]() Renault Megane Group: Members Posts: 262 Joined: 20 August 10 From: Sibiu ![]() |
Am avut si eu probleme cu axul acela dar mi-a fost mult mai ieftin sa schimb doar crucile acelea care se gasesc la magazin si costa cred ca vreo 20-30 de lei, pana sa am supernova am avut o nova si asa am procedat si la ea(pe mine ma tine cam 3 ani o cruce si de regula se uzeaza cea de langa caseta si fac cam 60.000 - 70.000 pe an )!
|
--------------------
Renault
Grand Scenic 2.2
Expression
- SB 17 AID Renault Megane Classic Expression 2002 SB-13-TDF
Complicat de simplu! |
|
Maskatu |
![]()
|
Din pacate nu cred ca se mai fabrica ax de origine. In targ stocurile sunt aproape epuizate iar unul nou costa 400-450 ron !!! Asta in conditiile in care acum 6 luni era 250. Dar deh... fomistii din targ fac specula pe spinarea "noastra".
Cel de asam l-am gasit la 120-140 ron, adica aproape un sfert din pretul celui original. Daca bate de nou nu e bine. Eu ma gandeam sa tina macar 10-15 mii km fara sa "bata" si sa aiba joc in cruce. Nu stiu de ce idiotii astia nu se chinuie sa faca o piesa calumea cap coada, ca doar tot ei au de castigat si nu ii mai spurca lumea pe forumuri. Pai decat sa iei un ax de asam, mai bine te duci la dezmembrari si iei un ax sh de pe o super nova din 2002-2003. macar sti ca este original. M-am gandit si la varianta cu schimbatul crucii de jos. Am gasit cruce franceza sau poloneza, mama naibii sa o ia, la 15-20 de lei. Eu sunt cam sceptic in privinta sanselor de reusita. Crucea aia se monteaza si ea cu un "rost" si are anumite tolerante ce tin de ordinul milimetrilor. Sa o scoti pe cea veche (originala) si sa o pui pe asta cumparata de noua... cred ca-i cam aceeasi afacere cu axul de asam, doar ca dai mai putini bani in schimb te chinui o gramada de schimbi crucea. Am fost acum o saptamana la un magazin de piese si avea decat unul francez sau ceva de genul la 390. Evident vanzatorul il lauda cat in luna si in stele, insa nu mai cred de mult in povesti de genul. @djtirzi: Banuiesc ca ai pus tot o cruce "after-market" pentru ca nu cred ca se gaseste de cumparat cruce originala... ca doar nu or fi prosti aia de la dacia-pitesti, la fel cum nu se gasesc de cumparat garnituri originale pentru etrier. Le gasesti decat cu tot cu etrierul nou original. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
Ce e prost cand iti cumperi o masina ar trebui sa-i cumperi inca doua seturi de cauciucuri si bucati de tabla
![]() Dar la noi masina se schimba la 2-4 ani si dupa aceea la groapa. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
djtirzi |
![]()
|
![]() Renault Megane Group: Members Posts: 262 Joined: 20 August 10 From: Sibiu ![]() |
@Maskatu crucile pe care le folosesc eu nu sunt facute pentru dacie, eu am gasit pe la un magazin de camioane aici la mine si sunt foarte multumit de ele, se potrivesc perfect si ca sa fiu sigur ca nu sar de acolo le-am dat cate un punc de sudura si asa cum am mai spus tin pe putin 50.000 km!
Crucile au fost facute sa reziste pentru camioane, pentru DSN meu nici nu se simte forta la care este supusa! |
--------------------
Renault
Grand Scenic 2.2
Expression
Complicat de simplu! |
|
dymmy |
![]()
|
M-a parasit DSN-ul ! Raman...in club...always! Group: Members Posts: 272 Joined: 12 July 10 ![]() |
QUOTE(djtirzi @ 24 Nov 2010, 21:34) @Maskatu crucile pe care le folosesc eu nu sunt facute pentru dacie, eu am gasit pe la un magazin de camioane aici la mine si sunt foarte multumit de ele, se potrivesc perfect si ca sa fiu sigur ca nu sar de acolo le-am dat cate un punc de sudura si asa cum am mai spus tin pe putin 50.000 km! Crucile au fost facute sa reziste pentru camioane, pentru DSN meu nici nu se simte forta la care este supusa! Si de unde ai luat crucea respectiva? cat a costat? in ce oras? Nu de alta, dar ma bate gandul in primavara sa fac cumva sa scap de micul joc.....AM ITP in martie...si dupa ce trece iarna asta cred ca voi avea ceva treaba cu DSN-ul meu ![]() APROPO DE IARNA! Stie cineva daca antigelul din instalatie se poate verifica/masura cu vreun aparat densitatea sau cum se mai zice....adik eu ma refer la faza cu inghetu! vechiul proprietar il schimbase anu trecut....iar in vara am pus in bidon 200 de grame de apa ca mi se parea ca e cam jos nivelul, putin... a revenit dupa vreo luna de canicula la acelasi nivel, apa s-a evaporat normal ![]() IAR lichidul "special" de la spalator parbrize stiu ca oricare ar fi tot ingheata iarna pe parbriz..de aceea eu zic asa> sa golesc bidonasul de spalare parbriz pana la primavara cand voi avea neaparat nevoie de spalare pe noroaie ![]() This post has been edited by dymmy: 24 Nov 2010, 22:56 |
--------------------
dacia
supernova
2003 europa
- IS-- ---
|
|
RomeoNica71 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 7 December 08 From: suceava ![]() |
QUOTE(djtirzi @ 24 Nov 2010, 21:34) @Maskatu crucile pe care le folosesc eu nu sunt facute pentru dacie, eu am gasit pe la un magazin de camioane aici la mine si sunt foarte multumit de ele, se potrivesc perfect si ca sa fiu sigur ca nu sar de acolo le-am dat cate un punc de sudura si asa cum am mai spus tin pe putin 50.000 km! Crucile au fost facute sa reziste pentru camioane, pentru DSN meu nici nu se simte forta la care este supusa! da mai multe detalii te rog,tipul de camion la care se folosesc,un cod ceva.. QUOTE(dymmy @ 24 Nov 2010, 22:53) Si de unde ai luat crucea respectiva? cat a costat? in ce oras? Nu de alta, dar ma bate gandul in primavara sa fac cumva sa scap de micul joc.....AM ITP in martie...si dupa ce trece iarna asta cred ca voi avea ceva treaba cu DSN-ul meu ![]() APROPO DE IARNA! Stie cineva daca antigelul din instalatie se poate verifica/masura cu vreun aparat densitatea sau cum se mai zice....adik eu ma refer la faza cu inghetu! vechiul proprietar il schimbase anu trecut....iar in vara am pus in bidon 200 de grame de apa ca mi se parea ca e cam jos nivelul, putin... a revenit dupa vreo luna de canicula la acelasi nivel, apa s-a evaporat normal ![]() IAR lichidul "special" de la spalator parbrize stiu ca oricare ar fi tot ingheata iarna pe parbriz..de aceea eu zic asa> sa golesc bidonasul de spalare parbriz pana la primavara cand voi avea neaparat nevoie de spalare pe noroaie ![]() antigelul se poate verifica,cīt priveste lichidul de spalare parbriz,pune de -35*si lasa-l īn bidonas,nici nu stii cīnd o sa ai nevoie de el |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- Sv-93-CRM
|
|
djtirzi |
![]()
|
Am sa va spun mai multe detalii cand vine tata de la servici ca el stie exact de la ce e crucea!
|
--------------------
Renault
Grand Scenic 2.2
Expression
Complicat de simplu! |
|
scorpion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 3 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Pe Nova mea GTi din septembrie 2000 , am ax inferior identic cu cel de pe DSN adica telescopic. Codul care-i vopsit pe el este : 7221911606 03-00 , adica facut in martie 2000 , identic cu caseta mea de directie ca perioada de manufacturare.
Acum mi-am cumparat un ax nou , vanzatorul spunea ca-i de uzina , dar era un mincinos mai mult ca sigur , pt ca nexam ambalaj original , nexam hograma pe punga , dar , acum vine darul : la magazinul de langa asta am pus mana pe unul sigur de ASAM si asta este altfel realizat la crucile cardanice si-n plus ala de ASAM avea joc in mana de nou , ca de aia am ezitat si-am plecat spre alt magazin !!! Deci cele de ASAM au crucile cardanice mult mai firave si au joc , mic dar se simte in mana la miscarea de rasucire in sens contrar ( ca si cum l-ai stoarce). Celalalt este mult mai masiv in crucile cardanice care au si un punct de sudura pe exterior... dar niciunul nu are nicio serie , numar , marca de fabricant stantata sau vopsita in vreun loc pe corpul lui. Am sa le fac poze alaturate cand o sa-l schimb , ca sa fie cat mai clare diferentele , cat despre robustete , ce sa zic ? Al meu are 82.000km fiind din fabrica, pe astalalt il voi vedea cat va tine , dar va raspund prin 2012...2015 ![]() ![]() |
--------------------
.
Citroen Xantia
2.0i
|
|
djasu82 |
![]()
|
pana mea mai bine decat sa arunci cu 100 de lei pe asa ceva mai bine te duci cu scula la un strung si iti scoti cruce din ce material vrei tu .
Inca nu am joc mi-a verificat mecanicul la itp , primul lucru pe care l-a verificat . Daca face pe nebuna la strung cu asta si scap mult mai ieftin. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
eu am luat de asam asta vara la itp si am incrcat vro 4 pana sa gasesc unul bun. deja vad ca si asta sta sa cedeze, dar mai merge, nici eu la momentul respectiv nici eu nu am gasit dar dupa montaj si itp, am gasit mai peste tot dar cu 350 lei fata de cel de asam care am dat140lei.si azi gasesti daca vrei la magazinul de piese originale dacia si numai dacia la mihai bravu pana in pasajul obor.
acolo e cel mai tare magazin de dacia , dar la preturi..... si cred ca gasiti si la pantelimon la magazinul de piese auto pana in spital la morarilor. de facut se fac mau asigurat cei de la magazinul din mihai bravu. cei deacolo sunt platiti direct de uzina. e magazinul uzinei. m-am interesat cand am cumparat comutatorul de la aeroterma, care era infofolit o gramada de ambalaje , fata de unul turcesc. deci nu va mai plangeti ca nu se mai gasesc piese de dacia. se vor gasi mereu cat va exista fabrica la mioveni(pitesti , ma rog). treaba e ca costa intradevar fata de porcariile de piese care "se potrivesc". |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Sa dea Dumnezeu sa fie asa precum spui,cu riscul preturilor piperate.Insa cei de la Reprezentanta Dacia m-au asigurat ca nu se mai fabrica ax de origine.Sper sa fi fost ei dezinformati.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
acum o luna am reparat aeroterma si maskatu stie ca pana la urma era de la un fel de scurt si am dat banii degeaba pe comutatorul acela . dar cand am fost la mag din mihai bravu am sta o jumate de ora de vb cu oamenii aceia erau doi imbracati ca la uzina , magazinul ca cele diservicele dacia cu rafturi din alea in spate cu coduri de produse etc. nu te mint si mi-au spus ca au. pretul nu l-am intrebat , pt ca stiam ca asta vara la serviceul din pantelimon cel de dacia , il aveau la 350 dar nu il mai aveau pe stoc la momentul respectiv. acolo am facut itpul cu ax de asam pana la urma . acum am vazut ca maskatu zice ceva de 400 leo pt un ax. o fi atat nu stiu ce sa zic.
|
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
djasu82 |
![]()
|
QUOTE(BoR @ 26 Nov 2010, 16:45) Sa dea Dumnezeu sa fie asa precum spui,cu riscul preturilor piperate.Insa cei de la Reprezentanta Dacia m-au asigurat ca nu se mai fabrica ax de origine.Sper sa fi fost ei dezinformati. Nu se mai fabrica dar cred ca au pe stoc multe axe originale. Partea prosta e ca trebuie izolate ... si rotile umflate si nu tras aiurea de volan stand cu masina pe loc de aici se duce naiba. Eu mai zic ca daca te tine inca 50 de mii de km se merita si 400 de lei ![]() Alti merg asa cu ele si habar nu au daca e dus sau nu axul. This post has been edited by djasu82: 26 Nov 2010, 19:25 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pai altii se numesc "birjari" si nu "soferi", si este plin de dastia pe toate drumurile... care umbla cu petarde de masini, rupte in 3. Eu daca imi troncane ceva sau merge ceva aiurea, nu stiu cum sa fac sa rezolv mai repede.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:21 |