Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(slider2 @ 10 May 2010, 11:03) da, este adevarat: megane1 1.6 16v - consum pe timp de iarna 7.3% - consum pe timp de vara 6.8% focus 2 1.6tdci - consum pe timp de iarna 6.2% - consum pe timp de vara 5.5% El se referea la un consum scazut in aceeasi perioada a anului, datorat noilor anvelope fata de cele de iarna, nu la diferenta de consum dintre anotimpuri (vara-iarna) datorata temperaturilor si conditiilor meteo. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La 120 lei bucata (in retea) nu stiu ce pretentii aveti de la biata anvelopa.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
Unde bre 120? Ca parca erau 160?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E, pardon, le-am vazut in fuga (tocmai aflasem cat imi cereau pe o piesa...)
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 10 May 2010, 10:28) El se referea la un consum scazut in aceeasi perioada a anului, datorat noilor anvelope fata de cele de iarna, nu la diferenta de consum dintre anotimpuri (vara-iarna) datorata temperaturilor si conditiilor meteo. Bafta! ups am inteles eu gresit... o oarece diferenta este totusi. cu hankook de iarna consumul la focus n-a scazut sub 5.7, cu michelinurile de vara este 5.5 (le-am schimbat acum maxim 1 luna, cand deja se incalzise afara), dar pana la 0.7l/100km, este diferenta mare.... poate are legatura si cu anvelopa in sine, mai exact este legat de calitatea ei. fiind o anvelope low-cost s-ar putea ca aderenta sa fie redusa, si prin urmare si frecarea cu partea carosabila sa fie mai mica. asta poate duce la o usurare a sarcinii motorului, si la scaderea consumului This post has been edited by slider2: 10 May 2010, 10:47 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
In cazul meu, pe-ale altora
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kamimura |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 15 March 10 ![]() |
Eu am deja vreo 3000 de km de cand mi-am pus Motrio si mi se pare super anvelopa, chiar si pe ploaie.
Ce-i drept, nu stiu cum e cu un Michelin, dar din punctul meu de vedere, isi face treaba cu brio - franeaza bine si pe uscat si pe ud, la consum sincer, nu m-am uitat pana acum. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
depinde care michelin....
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
IRONICK |
![]()
|
De cate tipuri de Michelin crezi tu ca vb. aici?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
M Energy E3A si M Energy Saver.
Alege una ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
Saver nu stiu cum sunt. Dar daca as avea de ales intre E3A si Conti, as alege Conti ...
This post has been edited by IRONICK: 10 May 2010, 17:03 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
slider2 |
![]()
|
pai eu pe megane am avut energy saver si o perioada de timp le-am folosit si iarna... si n-am avut probleme.
iar pe focus am michelin primacy hp, care de asemenea nu au probleme pe carosabil ud... |
--------------------
symboala
neagra
|
|
vijelie |
![]()
|
ME Saver au 3 santuri longitudinale pt evacuarea apei.
ME E3A numai 2. Probabil conteaza si asta. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 10 May 2010, 18:38) le-am folosit si iarna... si n-am avut probleme Pe zapada sunt mai proaste decat Montana/Kormoran ...This post has been edited by IRONICK: 10 May 2010, 18:52 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
slider2 |
![]()
|
tinand cont ca nu am ramas intepenit nicaieri, nu am facut nici un accident, cred ca s-au comportat bine...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Nici eu n-am resimtit in mod negativ acest tip de anvelopa in conditii de iarna...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Tin sa precizez ca pirelli-urile de iarna pe care le am sunt exceptionale la aderenta, dar incredibil de proaste la consum si la zgomot. Daca auziti un logan care trece pe langa voi cu un suierat ca de avion la decolare, ala-s eu cu cauciucurile de iarna
![]() Referitor la diferenta de consum, ma refer la consumul in aceeasi saptamana, nu in perioade diferite ale anului (diferenta de temperatura da si diferenta la consum). Prima jumatate cu cele de iarna, a doua cu motrio. @slider2: Daca ar fi vorba de aderenta scazuta, cred ca ar fi mai mare consumul, pentru ca merg preponderent in oras iar o aderenta scazuta ar insemna multa invarteala in gol la plecarile de pe loc. Si ce am mai remarcat la motrio, dar nu stiu daca s-a mai spus, este ca scrie "Made in Romania" pe ele. This post has been edited by undemerg: 11 May 2010, 01:54 |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Dunlop Winter Sport 3d de iarna sunt mai silentioase decat ContiEcoContact 3 de vara. Si mi se pare normal, au un cauciuc mai moale. Dupa ce am trecut prima iarna incaltat de vara pot spune ca dunloapele nu mi-au crescut sesizabil consumul. Tind sa cred ca "michelin energy saver" este mai degraba o smechrie comerciala decat cine stie ce inovatie tehnologica.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
CristiDanCT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 21 February 10 ![]() |
Salut profesorilor!
![]() Mi-am luat pt mine si fratele meu, de la www.carfrance.ro, Motrio. Int-radevar made in Romania, Timisoara, sub brand-ul continental, la ei e 160 ron pentru service-uri, magazine,bla...bla... , dar le-am cu 160 ron/bucata. ![]() La prima rulare......imi plac, no problem pana acum. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2007
- CT-xxx-xxx
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta e un fel de reclama?
|
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Inteleg de aici ca Motrio sunt facute la Timisoara, sub licenta Continental.
In 110.000 km am avut doar anvelope Continental (atat de vara cat si de iarna). S-au comportat excelent. Un minus din punctul meu de vedere este zgomotul cam maricel pe care il produc anvelopele de iarna. Acum trebuie sa cumpar 2 anvelope pe fata (cele de pe masina au ajuns sa rontaie din martorul de uzura). Sa merg pe Motrio sau pe Conti? Cu diferenta de pret de la achizitie roluiesc jantele, platesc montajul si echilibrarea. Si cred ca imi mai ramane si de un pachet de tigari. Intrebarea mea este: aceste anvelope Motrio se aproprie cat de cat de calitatea Continentalului? Ma pot baza pe ele 40.000 km? Circul foarte mult in afara localitatilor cu 100-120 km/h dar circul mult si pe drumuri proaste (drumuri forestiere, agricole sau care au fost asfaltate acum 100 ani si acum sunt numai cratere). |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
un sfat prietenesc este sa pui conti pe un set de jante noi si stii o treaba ,este un efort financiar dar merita ,eu dupa ce se vor duce cele puse pe masin acum am in cap sa pun jante de van,cele argintii am vazut si da bine pe masina ,inclusiv acele capace care se pun numai pe prezoane.
![]() |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Pentru ce sa schimbi jantele? Asa mai bine cumperi o alta masina noua.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
klax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 1 April 08 From: Bucuresti ![]() |
E obligatoriu sa roluiesti jantele? poate sunt bune si nu trebuie sa le fai nimic. Printr-o comparatie vizuala intre motrio si continental parca arata mai bine continental si cred ca sunt si mai bune.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.6 16v
- BC-85-BSL www.depanarecalculatoare.ro
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
La mine e necesara si roluirea jantelor. Si 18 ron ptr o janta parca nu e o avere.
@mykissfm .... si la 6 luni schimb iar jantele? Masina asta nu sta. Alearga cel putin 5.000/luna. Pe mine ma intereseaza eficienta nu aspectul vizual. Vreau siguranta si fiabilitate in exploatare, cu un pret minim. Cred ca o sa iau tot Conti. 1 Jun 2010, 14:55: Pana la urma, hotarat sa schimb anvelopele fata, m-am dus astazai. Prima oprire: Autosoft .... unde calculatoarele erau moarte, nereusind sa verifice stocurile de anvelope, nu au fost in stare sa-mi spuna daca au sau nu continental ecocontact3 pe stoc. La ei roluirea unei jante face 42 ron. Am plecat de acolo si m-am dus prin metro unde am gasit numai debica, sava, maragoni si tyral. De aici am fugit in targ la Vitan. Unde m-am indragostit de o pereche de Dunlop Sport 01, fabricate in Germania. Dupa 200km facuti atat pe asfalt uscat cat si pe asfalt umed, sunt foarte multumit de alegerea facuta. Am insa o mare problema : anvelopele au DOT N5AD 2FAR 1010. Pe net am aflat ca N5 apartine Pneumant (tot producator german de anvelope.....dar nu Dunlop). Ce dracu inseamna asta? Ma duc sau nu ma duc sa-i demontez baraca aluia din targ? This post has been edited by vet: 1 Jun 2010, 14:55 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
...in autovit sunt numai tepe.
1 Jun 2010, 15:46: ...in autovit sunt numai tepe. This post has been edited by ydaniel: 1 Jun 2010, 15:46 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Pneumant e o companie de mare traditie in germania. Beleaua e ca a picat in germania de est odata cu Berlinul dupa razboi. Acum este membra a grupului Sumitomo care tine de Dunlop. Sau invers, dracu mai stie. Bucura-te de ele, marfa nemteasca.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 18:37 |