Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
Sir Andrew |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|||
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Nu se mai găsesc, deh... Să știi că n-am avut probleme nici cu Montana. E adevărat că nu luam curbele ample cu 100 km/h, ci cu 80 km/h, dar asta e altă treabă.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
lucian221 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 September 11 From: Galati ![]() |
Salut, au primit la Dacia anvelope de iarna Kormoran la 220 lei - fabricate anul acesta.
Se merita sau nu? Din ce am citit pe aici ... sunt cele mai proaste. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCi / 2006
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
Cam mult pentru niste Kormoran. Cauta pe la vanzatorii de gume poate gasesti macar Sava. Chestia e ca daca nici bani nu sunt, 4x220 lei se merita. Pacat ca te-ai trezit acum, ca si mine de altfel. Erau niste preturi mici prin august - septembrie. Mie mi-au scapat Bridgestone, pt Logan, la 250 lei bucata.
Oricum nu prea se mai gasesc anvelope deoarece le e frica sa nu ramana cu ele. Asa ca acum ce gasesti, e scump si nu de firma. O solutie ar mai fi nsa comanzi de siteuri de specialitate. This post has been edited by Sir Andrew: 15 Nov 2011, 19:39 |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
220 pe kormoran? Chiar nu ai pe ce arunca banii?
|
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
Mi-a intrat pe undeva printre nervurile anvelopelor niste pietricele. Ma scot din sarite in mers. I-am dat 120km/h la noi pe faleza ca sa scap de ele...pe naiba. Le-am cautat pe toate partiele si nu le gasesc...taca taca tacatcatacenzurataca cu cat viteza e mai mare. Ce solutii aveti? in afara de scos cu surebelnita de prin anvelope?
This post has been edited by Sir Andrew: 16 Nov 2011, 14:43 |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
a folosit vreunul anvelope fulda kristall montero pana acum?
This post has been edited by alex_DNK: 16 Nov 2011, 16:35 |
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Eu am Fulda Kristall Montero 3. Le-am avut si iarna trecuta pe masina.
Pot sa spun ca sunt f multumit de ele, s-au comportat f bine iarna trecuta, si din ce am vazut prin topuri sunt destul de bine pozitionate pt niste anvelope de buget. Nu stiu daca sunt mai bune sau mai proaste fata de altele pt ca iarna trecuta a fost prima in care am pus anvelope de iarna pe masina. Dar cum am spus sunt multumit si le recomand. This post has been edited by leinad: 16 Nov 2011, 19:57 |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
intrebare: un vecin de-al meu taximetrist cu autorizatie proprie pe logan, vrea sa isi puna anvelope de iarna 155/80/13 , daca face rost de jante pe 13 4x100, are vreo sansa sa ii incapa la logan?
e vreo problema cu politia daca il prinde cu anvelope mai mici decat in talon? eu stiam ca sunt probleme daca te prind ei cu anvelope mai mari pe logan decat cele din talon help! |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
incap, are probleme cu politia (bate tare la ochi) si arata ca dracu!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
madalosu_hunter |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 November 09 ![]() |
Cred ca vecinul tau e cam nebun sa puna asa ceva pe Logan!! Politia se ia de el sigur
This post has been edited by madalosu_hunter: 22 Nov 2011, 00:39 |
--------------------
Daewoo
Nubira 2
2003 SX
- AG 12 MDI
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu as fi atat de sigur ca incap respectivele jante, nu cred sa aiba loc de etrier.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
wanderer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 10 October 05 From: Bucuresti ![]() |
si mie mi s-au parut simtitor mai silentioase atat fata de Michelin A3 (din cate imi mai pot aduce aminte de iarna trecuta), precum si fata de Continentalurile EcoContact de vara. Aderenta am incercat-o doar un pic pe umezeala si a fost f buna...om vedea ce zic pe zapada si gheata...
Cu A3-ul (Michelin, nu Audi ![]() QUOTE(ursamajor @ 14 Nov 2011, 19:26) |
--------------------
Logan
Laureate 1.4MPI
- -
|
|
adisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
Am cumparat anvelope Falken - 185/65R15 T HS 439 iarna, sa vad cum se vor comporta, producatorul spune asa: "Producatorul de anvelope Falken are ca obiectiv producerea de anvelope fiabile, sigure si cu o tenta sportiva. Calitatea si performanta anvelopelor Falken concureaza cu a celor premium, dar pretul este a celor mediu. In categoria sa este cea mai buna alegere privind raportul pret/calitate.".
Pret 224Ron/buc |
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pretul mai de graba este de low cost, nu de mediu, sincer eu nu prea am auzit de ele...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
DR.M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 14 August 10 ![]() |
Testul ADAC anvelope de iarna 2011. Dimensiunea 175/65R14T din 14 anvelope testate Falken eurovinter se situeaza pe ultimul loc (locul 14), avand cel mai prost comportament pe zapada. Dimensiunea 195/65R15T , penultimul loc din 16 anvelope testate (locul 15), slab pe drum umed, foarte slab pe zapada. Se spune ca rezultatul testarii poate fi extrapolat la dimensiunile invecinate.
Desigur ca fiecare producator/vanzator isi lauda produsul/marfa. Dar exista foruri de specialitate care efectueaza testari in conditii identice pentru ca noi, cumparatorii, sa ne putem documenta inainte de a achizitiona ceva. |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005/1.4MPI
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
eu am falken hs 435 si asta ar fi a 5 iarna in care o sa le folosesc
sunt bune pe zapada, n-am ramas nicaieri blocat exceptand unde am exagerat eu singurele lucruri pe care le pot sa le imput acestor anvelope, ar fi zgomotul mai mare decat al celor de vara (bf goodrich g-grip), aderenta pe magza inferioara celor de vara si consumul ceva mai mare daca exagerez cu viteza pentru un pret de 180 buc eu sunt mai mult decat multumit si daca intereseaza pe cineva, sunt fabricate in japonia |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
Am luat si eu niste cauciucuri de iarna pentru Loganul meu.
Cum exista o lipsa acuta de finante, am luat 4 cauciucuri Insa Turbo T2 de iarna reesapate. Ce parere aveti de ele? |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Cat ai dat pe ele? A meritat diferenta in minus fata de niste Motrio, Debica sau Tigar? (cam cele mai ieftine).
Sau chiar fata de niste Sh-uri din 2009-2010 in stare f buna? ontopic; eu am Debica Frigo2 si sunt cam proaste, f proaste, pe asfalt uscat si ud. Sincer chiar si la -5 grade franarea imi pare mai buna cu Michelineurile din fabrica decat cu astea. Dar asta e, le am de anul trecutl ,am dat 180lei era evident ca nu se comporta ca unele de 300 lei. Banuiesc ca toate din gama asta de pret low cost se comporta cam la fel de slabut. This post has been edited by bossake: 3 Dec 2011, 12:32 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
180 lei cauciucul, garantie 2 ani.
Nu stiu daca se merita diferenta fata de motrio(care erau 200). Motrio nu mai existau nicaieri in bucuresti sau constanta. Am sunat la toate reprezentantele, stocurile erau goale de muult. Toate Debica sau Tigar de iarna erau de la 250-260 lei in sus. Debica Navigator2(all season nu doream, ca am Continental contiecocontact3 de vara rulate doar 20 000(cat are masina) si era pacat sa pun allseason in loc). Nu stiu cum trebuie sa se comporte cauciucurile de iarna prea mult. Iarna trecuta am mers cu continentalurile (pe zapada, gheata ce era in buc) , dar am mers linistit si mi-au permis sa imi fac treaba fara mari batai de cap). Totusi, am mers un drum buc-cta cu insa turbo astea, pe autostrada pana la 130(intr-o depasire) s-au comportat frumos, nu am ce sa le reprosez. Nu sunt persoana care sa demareze brusc sau sa franeze in ultima bucata, folosesc des frana de motor si frana de serviciu destul de bland, nu bruschez masina, la fel si iarna si vara, de aceea spun ca nu stiu cum ar trebui sa se comporte. Aderenta au (d p meu d v) destula, dar pe uscat parca (sigur de fapt, nu parca) mai bine merg cu continentalurile. Diferenta de la 180 pana la 250-260 inseamna cam 200-300 lei(cu tot cu montaj, echilibrat, etc) si nu dispuneam(si nu dispun in continuare) de finante multe, mai ales ca urmeaza sa moara bateria si urmeaza si schimbul de ulei. Per total, in aprox 300km cu ele sunt multumit. o sa va comunic si pe parcurs. Comparatie: pe un ford ka cu nankang-uri de iarna(uzate destul de mult)....insa turbo se comporta mult mai bine, dar sunt masini diferite, greutati diferite, dimensiuni diferite, deci nu stiu daca e relevant. Cand vine zapada, revin cu pareri This post has been edited by brigada_diverse: 3 Dec 2011, 15:12 |
--------------------
Dacia
|
Cyrusmddd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 21 March 07 From: Sibiu ![]() |
Parerea mea este ca, in conditii normale de rulare (mod de condus, viteza, conditii de drum), diferentele dintre o anvelopa ieftina si una mai scumpa nu sunt chiar asa de mari pe cat se vorbeste aici. Cam prea mare agitatie pe tema marcii de anvelope cu care se echipeaza o modesta masina (in primul rand dpdv al performantelor de rulare) precum Loganul.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.4 MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(brigada_diverse @ 3 Dec 2011, 08:55) am luat 4 cauciucuri Insa Turbo T2 de iarna reesapate QUOTE(brigada_diverse @ 3 Dec 2011, 15:10) 180 lei cauciucul, garantie 2 ani.Nu stiu daca se merita diferenta fata de motrio(care erau 200). Motrio nu mai existau nicaieri in bucuresti sau constanta. Am sunat la toate reprezentantele, stocurile erau goale de muult. Diferenta aia de 80RON merita cu varf si indesat. Dar dintr-o organizare proasta, evident ca nu au stocuri.QUOTE(Cyrusmddd @ 21 Dec 2011, 01:07) Parerea mea este ca, in conditii normale de rulare (mod de condus, viteza, conditii de drum), diferentele dintre o anvelopa ieftina si una mai scumpa nu sunt chiar asa de mari pe cat se vorbeste aici. Mai bine te-ai exprima asa: diferenta de pret intre un cauciuc scump si unu ieftin nu se reflecta proportional in performante. Un pret cu 50% mai mare nu se reflecta la fel in aderenta.This post has been edited by IRONICK: 21 Dec 2011, 13:17 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
QUOTE(Cyrusmddd @ 21 Dec 2011, 01:07) ...diferentele dintre o anvelopa ieftina si una mai scumpa nu sunt chiar asa de mari pe cat se vorbeste aici. Așa e, dar, uneori, tocmai diferența aceea mică face... diferența. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Adica nu ai spus nimic prin acesta postare , punctase ironick foarte bine .
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
ursamajor |
![]()
|
Așa, și?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
|
|
cosmin_h82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 21 October 07 From: Arad ![]() |
Am cumparat Barum Polaris 3 cu 180 lei/buc (noi). Am mers pana acuma aprox 300 km marea majoritate in conditii de ploaie/lapovita. Deocamdata multumit de ele. Nu stiu cum se vor comporta pe zapada
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS+ (cu clima)
- AR 19 ***
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 21 Dec 2011, 13:16) Diferenta aia de 80RON merita cu varf si indesat. Dar dintr-o organizare proasta, evident ca nu au stocuri.Mai bine te-ai exprima asa: diferenta de pret intre un cauciuc scump si unu ieftin nu se reflecta proportional in performante. Un pret cu 50% mai mare nu se reflecta la fel in aderenta. am mers cu ele si pe lapovita si pe ploaie pe autostrada, nu am avut parte de surprize. si din lipsa de bani...am luat ce am putut. am auzit si de la altii pareri bune despre insa turbo |
--------------------
Dacia
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cum se mai comporta cauciucurile voastre acum? A fost si un pic de ploaie. Si de zapada. Ce mai zic posesorii de Motrio ..?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cipri4ph |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 5 September 06 ![]() |
din experienta personala
rulaj si vanzare de Motrio sunt anvelope bune la pretul cu care vin |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
2006
- b 16 aif [URL=http://fixmycar.ro]Comenzi Piese Auto[/URL]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 16:39 |