Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
BZN |
![]()
|
||
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|||
bufaru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 16 October 08 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 28 May 2012, 20:14) Daca spuneai "tot de Continental", atunci insemna ca te-ai exprimat corect.Sunt ferm convins ca vorbesti in cunostinta de cauza dpdv al pretului. Este mai bun un cauciuc importat, la care se adauga transport si marja intermediari, decat un cauciuc produs in Romania + doar o mica marja de la Dacia.Michelin, o anvelopa mai buna pentru dimensiuni Logan? Pai Energy este un gunoi, care dupa 2 ani se intareste si devine plastic. Adio aderenta, creste zgomotul de rulare, scartaie la franare, creste rigiditatea. ,,IRONICK" nu face decat sa fie contra oricarui comentariu...el e un fel de GOOGLE ...care stie tot ... Ar trebui sa isi mai citeasca odata statusul :"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii." |
--------------------
dacia
1310
1976
- b-20-GFY
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
QUOTE(ursamajor @ 30 May 2012, 17:53) N-am mers cu Energy Saver, ci cu EcoContact3, care-s niște panarame. Mă lasă rece reviewul unui singur individ pe un tip de cauciuc. Eu sunt atunci al doilea individ foarte mulțumit de EcoContact3 ! Cauciucurile sunt din echiparea de fabrică a mașinii, au 1 an și 2 luni și cca. 15.000 de kilometri. Testul suprem pentru ele a fost săptămâna trecută când am venit de la Brașov până la București pe o ploaie torențială și s-au comportat excelent, atât pe serpentine cât și prin șuvoaiele care curgeau de pe versanți, având de asemenea și o foarte bună aderență pe frânare. Concluzia : Ori nu ai mers cu EcoContact3, ori lucrezi la concurență ! ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
la urma urmei toate parerile sunt subiective, chit ca nu toti ar recunoaste asta
eco contact 3 ar trebui sa descurce ok cat timp nu exagerezi cu viteza are 3 canale longitudinale care ajuta la evacuarea apei si pe o parte are si crestaturile care pot evacua apa spre exterior ceea ce la energy saver n-am vazut PS nu lucrez la concurenta, chiar dc folosesc anvelope din grupul lor ![]() This post has been edited by andreig1982: 31 May 2012, 09:26 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
QUOTE(bufaru @ 31 May 2012, 09:20) ,,IRONICK" nu face decat sa fie contra oricarui comentariu...el e un fel de GOOGLE ...care stie tot ... Ar trebui sa isi mai citeasca odata statusul :"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii." Ce dracu spui tu acolo , de parerea ta sa tina lumea seama care esti vanzator de cauciucuri , basca abar nu ai ce vinzi , spui ce-ti convine tie pentru a vinde la taraba ta . Auzi recomandare Matador...ai multe pe stoc prietene ? |
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ampt @ 31 May 2012, 09:49) Eu sunt atunci al doilea individ foarte mulțumit de EcoContact3 ! ... Testul suprem pentru ele a fost săptămâna trecută când am venit de la Brașov până la București pe o ploaie torențială și s-au comportat excelent ... Si eu am mers cu EcoContact3 din 2006 pana anul trecut cand am pus anvelope all seasons. In total 62.000 km. Foarte bune pe ud, umed si uscat. Ma trec pe lista celor foarte multumiti la numarul 3. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Pioul |
![]()
|
![]() [IrefutabiluL] Group: Members Posts: 215 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 30 May 2012, 12:08) Modelul cu trei canale sau cu doua? ps. Alta data sa va luati tot dupa ursamajor cu laudatele lui cauciucuri (ca sa nu zic cauciurucuri) Michelin . Modelul cu 3 canale, exact asta o sa ma ocup in concediu sa le bag la vanzare, poate gasesc un schimb ceva, nu stiu, orice sa scap de ele probabil o sa merg tot pe Eco3, 5-ul e cam scump inca eco3 au stat 4 ani pe masina (65k km) vara / iarna, mi-era si mila sa le dau jos, dar erau cam gaurite ![]() |
--------------------
Prestige™
1.6
16v
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
cum ziceam, energy saverul nu are canale pe laterale pentru evacuarea apei
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.550 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(bufaru @ 31 May 2012, 09:20) ,,IRONICK" nu face decat sa fie contra oricarui comentariu...el e un fel de GOOGLE ...care stie tot ... Nu, doar impotriva celor prosti cu coada pe sus.QUOTE(bufaru @ 31 May 2012, 09:20) Ar trebui sa isi mai citeasca odata statusul :"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii." Iti trebuie ceva capacitati ca sa intelegi expresia aia.QUOTE(ursamajor @ 30 May 2012, 18:54) Nu, doar tu.This post has been edited by IRONICK: 31 May 2012, 19:40 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
QUOTE(bufaru @ 31 May 2012, 08:20) ,,IRONICK" nu face decat sa fie contra oricarui comentariu...el e un fel de GOOGLE ...care stie tot ... Câtă dreptate are sărmanul om. Nu e ca Google, e ca un fel de Goagăl, și bolnav de nervi pe deasupra. Argumente, mai jos: QUOTE(IRONICK @ 31 May 2012, 19:38) Nu, doar impotriva celor prosti cu coada pe sus. Iti trebuie ceva capacitati ca sa intelegi expresia aia. Nu, doar tu. Apropo de mâncat rahat cu polonicul: bea mai multă apă, că faci apnee. |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.052 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Bai, voi o mai tine-ti mult asa? S-a ales praful de topicul de cauciucuri.
Sectiunile tehnice vad ca au devenit un fel de sat fara caini, nu mai avem moderatori? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.550 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(ursamajor @ 1 Jun 2012, 06:26) Câtă dreptate are sărmanul om. Nu e ca Google, e ca un fel de Goagăl, și bolnav de nervi pe deasupra. Ce sa ii faci, unii ca tine sunt intodeauna frustrati pe viata ca lumea nu da doi bani pe ei si pe parerile lor. Nu ai decat sa mori de ciuda.Argumente, mai jos: Apropo de mâncat rahat cu polonicul: bea mai multă apă, că faci apnee. This post has been edited by IRONICK: 1 Jun 2012, 08:59 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(YRX @ 1 Jun 2012, 08:13) Bai, voi o mai tine-ti mult asa? S-a ales praful de topicul de cauciucuri. Sectiunile tehnice vad ca au devenit un fel de sat fara caini, nu mai avem moderatori? ![]() era praf de mult acest topic, ce mai conteaza ce se scrie cand unii vin si scriu pe acest topic ca montana si kormoran sunt super cauciucuri si continental sunt varza... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ca un off topic, stiti care-i cel mai mare producator de roti (cauciucuri)?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mișlen. A fost pe neșnăl giografic un documentar despre fabrica.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nici in cele mai erotice vise ale lor nu se pot gandi ca o sa atinga asa vanzari.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Atunci spune-ne
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
tribunul |
![]()
|
Ca sa dormi linistit. LEGO.
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
uragan |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club ! Group: Members Posts: 327 Joined: 9 July 09 ![]() |
Michelin (Compagnie Générale des Établissements Michelin) este un fabricant de anvelope din Franța. Michelin este cel mai mare producător de anvelope pe plan mondial, deținând aproximativ 20% din piață. Firma are sediul în Clermont-Ferrand în regiunea Auvergne. Grupul Michelin produce și comercializează anvelope pentru orice tip de vehicul, de la autoturisme până la avioane și de la biciclete și motociclete la utilaje de teren, escavatoare de mare tonaj, camioane și navete spațiale .
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 E4 , Clima
- AG ** DYN Be the one , Not Anyone !
|
|
gan2ryu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 4 September 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4,2007
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
cine frate?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
S-au schimbat datele problemei, ajutati-ma va rog sa ma decid intre Viking city tech 2 si Matador MP44 Elite 3, ambele la 180 lei/buc, montaj si echilibrat gratuit in Timisoara. Profil asemanator, putine pareri exprimate on-line, fiind model nou. De preferat daca ati avut experiente cu astea, nu pareri de genul "am avut pe Solenza alt model de la Viking/ Matador si sunt varza". Multumesc!
This post has been edited by Victorine: 4 Jun 2012, 20:09 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
DR.M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 14 August 10 ![]() |
Nu cred ca vei primi pareri obiective despre aceste modele, relativ noi, cum zici si tu. La pretul lor, cu montaj/echilibrare inclus, alege modelul care iti este mai "simpatic" sau al carui profil iti sugereaza mai multa incredere. Daca as avea nevoie de anvelopa de vara acum, asa as proceda.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005/1.4MPI
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(uragan @ 4 Jun 2012, 08:59) Michelin (Compagnie Générale des Établissements Michelin) este un fabricant de anvelope din Franța. Michelin este cel mai mare producător de anvelope pe plan mondial, deținând aproximativ 20% din piață. Firma are sediul în Clermont-Ferrand în regiunea Auvergne. Grupul Michelin produce și comercializează anvelope pentru orice tip de vehicul, de la autoturisme până la avioane și de la biciclete și motociclete la utilaje de teren, escavatoare de mare tonaj, camioane și navete spațiale . Deci, tu sustii ca mislin produce mai multe cauciuce decat Lego? ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DR.M |
![]()
|
Dar ce "roti" face Lego?
Si eu asa stiu ca Bridgestone, Continental, Goodyear-Dunlop si Michelin impart primele 4 locuri in clasamentul producatorilor de anvelope/cauciucuri (ca si volum). Acest clasament poate varia de la an la an. Urmeaza Pirelli, Hankook, Kumho. |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005/1.4MPI
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(DR.M @ 6 Jun 2012, 19:02) Dar ce "roti" face Lego? De toate categoriile: turisme, camioane, elicoptere, motociclete, biciclete....etc. ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DR.M |
![]()
|
Sub ce denumire comerciala le gasim pe piata? Eventual o bibliografie, un link, ceva de unde te-ai inspirat...
|
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005/1.4MPI
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Hai mai. Jucarii... ce naiba.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.052 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Tribunule tu de care Lego ai pe masina? Au aderenta pe ud?
Se fac plastice dupa 2 ani? Sau sunt de plastic din fabrica? Spune-ne si cat te-au dus si de unde le-ai luat. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Am luat azi Matador MP44 Elite 3 cu 180 bucata, umflat cu azot, montat si echilibrat din partea casei, DOT 1912 fabricate in Slovacia, 4 bucati. Ce ma incanta fata de cele vechi: adancimea benzii de rulare e vizibil mai mare (evident, ma refer la gumele de noi, tin minte ca atnci cand am luat vechile Sigura am fost dezamagit chiar de adancimea mica a profilului, bine ca s-au tocit greu, asta e alta discutie) si canalele largi de drenaj, cel exterior are vreo 12mm latime, celelalte doua cam 10mm. Materialul e sensibil mai moale. Pe flanc sunt la fel de subtiri, sunt confortabile, dar ma tem de galme de la gropi... La modul subiectiv, parca se lipesc mai bine de asfalt, insa celelalte erau deja tari ca plasticul. Am ales Matador facute in Slovacia fata de Viking city tech 2 facute in Germania (acelasi pret) pentru ca avea canalele de drenaj mai largi si banda exterioara are o portiune continua mai lata, in genul Conti Eco Contact 3-5. La viking aia era mai mult de design, la astea pare functionala, sper sa se simta la stabilitatea in viraje. Gata.
Mai pun niste link-uri pentru comparatie intre cele doua alternative, poate se intelege mai bine ce am scris mai sus: Matador: http://www.matador.sk/index.cfm?module=Act...=WebPage&s=MP44 Viking: http://www.viking-tyres.com/summer-tyres/c...itytech-ii.html This post has been edited by Victorine: 7 Jun 2012, 21:26 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 14:31 |