Spalatorie Auto, unde spalati Logan-ul?
![]() ![]() ![]() |
Spalatorie Auto, unde spalati Logan-ul?
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
1. nu e prima spalare.
2. 4 ore in jet de apa? Asta nu inseamna ca treb sa inchiriez spalatoria numai pentru mine? 3.dupa 1 ora de stat "la jet" (nu in jet) nu crezi ca iese? 4. tu asa o speli? sa nu cumva sa se umfle ca si cartonul de pe trabant! |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 6 Sep 2007, 13:56) Si 4 zile de asteptat in service pentru o revopseala integrala. ![]() ![]() Oricum, e foarte mult jeg, eu zic ca e mai bine sa o lasi vreo 2 ore scufundata intr-un rau pentru a inmuia jegul. Pe cat posibil, unu cu debit mai mare, sa faca cat de cat o spalare mecanica a jegului de pe ea. This post has been edited by driverx: 6 Sep 2007, 13:13 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
dar daca pun nește axion ca să se curețe locurile ălea în care intră jegul?
Asta că tot e în garanție! |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Din cate stiu nu se mai fabrica Axion Logan. Da' daca tu gasesti ... de ce nu. Macar asa nu iesi din garantie. Daca ai folosi Fairy, treaba ar fi alta.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
Da, am auzit și eu de fairy. Moșule, e meserie, nu alta. Scoate tot. Și greierii!
Dar e foarte greu de găsit! Ce draq, e totuși Logan fairy! Dar asta e, nu oricine își permite. Și promit, dacă fac rost, o țin peste noapte în apă (oxigenată, ATENȚIE, neapărat oxigenată). |
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Axion Logan clar!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
du-te băi!
Fairy rules! |
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 6 Sep 2007, 14:12) eu zic ca e mai bine sa o lasi vreo 2 ore scufundata intr-un rau pentru a inmuia jegul. Pe cat posibil, unu cu debit mai mare, sa faca cat de cat o spalare mecanica a jegului de pe ea. Pai e un rausor mai maricel la 5 minute de centru. Ii zice Danube, Donaris sau Dunare ca nu mai sunt sigur....Iar daca te intelegi cu aia din port ti-o spala cu macaraua...macarauaLogan of course...cred ca poti sta si inside daca vrei sa ii verifici etanseitatea. Atentie: nu incercati cele prezentate mai sus acasa!!!! |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu tinutul in apa rece era buna pe caldura, poate nu mai se auzea drujba de la AC
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Ba ...nu ati vazut in seara asta la Observator?
Cica firma Henkel a facut contract cu Dacia si vor scoate pe piata noul Logan PUR..cica special pentru spalarea loganului. Mai nasol e ca cica daca nu speli cu acest detergent recomandat de ei..iti pierzi garantia la tinichigerie si Vopsea ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(Lostboy @ 6 Sep 2007, 13:56) Mie mi-a fost frica sa gresesc prima spalare si am zis sa o las asa, cand o voi vinde, viitorul proprietar va putea spune oricand ca masina arata ca de-abia iesita de cateva zile de pe poarta fabricii. |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Tu n-ai Logan, asa ca ai postat gresit aici.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Nu, dar am si eu vopsea de logan pe el. Si cum la vopsea logan trebuie spalatorie Logan...
This post has been edited by Laurentziu83: 7 Sep 2007, 07:45 |
--------------------
.
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
musai spalatorie logan cu fairy !
This post has been edited by Lostboy: 7 Sep 2007, 07:48 |
--------------------
.
.
.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 6 Sep 2007, 12:41) Cum cred ca e prima spalare la tine sa le zici la spalatorie sa ti-o tina 4 ore in jet de apa. Se vor elimina eventualele impuritati ramase in stratul de vopsea iar mizeria nu va mai avea de ce sa se prinda, rezultatul va fi o masina curata tot timpul. Daca nu faci cum iti spun eu, se va murdari in 2 zile si vei munci mult sa o cureti. Vezi sa nu fie prea calda apa ca intra la apa! Si devine matiz! ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
e adevarat ca produsele gen fairy,pur...spala bine masina?...jet de apa pe urma pur sau fairy,frecat putin si pe urma iar jet de apa...mi-a zis cineva si am ramas
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Vai ce v-ati putut abera cand omul a pus o intrebare de bun simt!
"Daca nu ii poti invinge alatura-te lor" asa ca: Recomand spalare manuala de 2-3 ori pe saptamana cu apa proaspata de parau semirece de munte, de preferat proaspat tulburat ca sa se matuiasca vopseaua mai bine. ![]() PS: ca sa nu fiu chiar pe langa, eu am o spalatorie intr-o benzinarie PETROM si iese destul de OK, dar inca oscilez daca sa o mai bag sau nu la perii. Ce e fain e ca ii fac prespalare si baga multa apa pe ea, prin pasajele rotilor si imi curata aproape tot nisipul de sub usa portbagaj, de la trapa de carburant, de sub capota si ceva pe la usi. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(dandrei @ 28 Oct 2007, 13:44) e adevarat ca produsele gen fairy,pur...spala bine masina?...jet de apa pe urma pur sau fairy,frecat putin si pe urma iar jet de apa...mi-a zis cineva si am ramas ![]() Nu. Cel mai bine e cu perie de radacina si TIX (by renault)sa vezi ce luciu are dupa aia ![]() ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 15:40 |