Spalatorie Auto, unde spalati Logan-ul?
![]() ![]() ![]() |
Spalatorie Auto, unde spalati Logan-ul?
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
La toamna, cand o fi mai racoare afara, o sa deschis si io niste topic-uri, cum ar fi:
1. la ce vulcanizare imi recomandati sa umflu rotile la Logan? (inclusiv rezerva) 2. unde sta Logan-ul mai bine parcat pe strada (adica pe stanga sau pe dreapta) 3. cata benzina se recomanda sa bag in rezervor la o alimentare? 4. credeti ca fi bine sa-i pun pe pasageri sa de descalte, ca sa reduc uzura presurilor? 5. cat de des ii recomandati sa folosesc stergatorele (avand in vedere uzurile care pot aprea la motorul electric, sistem de actionare, lemele de cauciuc, parbriz)? 6. credeti ca ar fi mai bine sa o pun pe nevasta-mea sa mai stea si in spate, ca sa reduc uzura la scaunul din dreapta? Ma mai gandesc pana atunci. Daca mai are cineva alte idei, este binevenit. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
@gibonu,
pai te poti apuca de pe acum sa le deschizi. La toamna vei avea topicurile complete. As adauga 7. De la ce distanta sa torn lichidul in rezervorul spalatorului de parbriz? Sa-l completez eu sau sa ma duc in service? |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Vulcanizare Logan, fireste.
2. Strada Logan, colt cu bd. Dacia. 3. 50l, scrie in carte. 4. DA pentru pasageri urbani, NU pentru pasageri rurali. 5. Niciodata, fiindca scartaie si nu sterg bine ![]() 6. Nevasta legata capota (tot recompenseaza Dacia lipsa afisarii consumului instantaneu de la CB cu tot felul de accesorii). LE: Exista Lichid de spalat parbrizul Dacia, pe bune, am vazut undeva pe Iuliu Maniu. Cand mai trec pe acolo o sa ma uit si de distanta de la care se toarna, ca sa nu avem probleme la garantii. This post has been edited by vijelie: 27 Jul 2007, 12:48 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
moldovianu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 14 May 07 ![]() |
mare Ti-e gradina,doamne!!!!
|
--------------------
dasia
logan ma
anu ista
- di vaslui
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Bine ai intrat in ea!
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
petreb |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 29 June 07 ![]() |
Braveheart> Pai cum s-a intamplat sa ti-o zgarie, ca nu prea vad cum? Au reparat-o ei nu?
![]() |
--------------------
Dacia
Lodgy
2013 Laureate 1.2Tce
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() ![]() bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sa traiesti, nene bion!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Fara stima?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
S-a muiat de la caldura ....da` sper ca la toamna isi revine
![]() topit bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Fara obscenitati!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() scuze, nu m-am putut abtine! This post has been edited by horsewhisperer27: 27 Jul 2007, 15:55 |
-------------------- fan VAG!
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
off otpic: omu ala care isi cumparase nu stiu ce chrysler(parca) pe care apoi il daduse la bursa, mai e pe aici?
|
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Era Cadillac masina, iar el are ban permanent.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Sony |
![]()
|
L-au banat invidiosii!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si asta pentru ca spalatorie Escalade exista dar Logan nu.
This post has been edited by 2dor: 28 Jul 2007, 11:31 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
mi se pare corect!omul nu avea prin urmare nevoie de sfaturi de pe daciaclub!
![]() ![]() |
|
|
petreb |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 29 June 07 ![]() |
Ce topic de caterinca!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Lodgy
2013 Laureate 1.2Tce
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Crezi ?
![]() |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
|
|
|
Lostboy |
![]()
|
pt masina asta nu stiti o spalatorie? (ca am fost la timisoara si m-a stropit un bou)
Da sa fie de logan. DA!?!?!?!? ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Lostboy: 6 Sep 2007, 07:37 Attached thumbnail(s) Imag026.jpg ( Size: 283.98k ) Number of downloads: 38 Imag025.jpg ( Size: 325.9k ) Number of downloads: 40 |
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Super masinuta. las-o asa si spui ca vi de la "off road"
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Slabut nenea. Vino cu bucati de noroi pe plafon si dup-aia mai vorbim.
|
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Lasa bre masina asa, oricum tuningul timisorean e mult superior celui de tip GR, CL, TR etc cu care se defileaza prin Bucuresti
![]() This post has been edited by vijelie: 6 Sep 2007, 08:33 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
off-road frate....
pe portiuni decopertate cu santuri de alea mici orizontale sunt unii care merg cu 60-70 km/h.....jucau masinile la astia ca popcorn-ul... ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Si ai venit cu masina asa pana in Severin?
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu era bre nicio Benzinarie Logan pe traseu...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
geamurile le-am curatat si farurile
in rest... acum am masina parcata in fata Consiliului Judetean si sa vedeti cum se uita lumea la ea ![]() ![]() asa e domnu: pe toate scria spalatorie dar nu am vazut sa scrie si ei spalam logan. Si nu m-am bagat. Ca de... ![]() ![]() This post has been edited by Lostboy: 6 Sep 2007, 10:38 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:49 |