Spalatorie Auto, unde spalati Logan-ul?
![]() ![]() ![]() |
Spalatorie Auto, unde spalati Logan-ul?
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@Petreb,omule,nu exista spalatorie Logan
![]() Du-te la orice spalatorie auto,poate intre timp mai capeti incredere in 'baietii' aia cu carpa si jetul ![]() ![]() Asa intrebare ,asa raspunsuri de la colegii de forum. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
QUOTE(Crisxx @ 24 Jul 2007, 17:16) nu se poate....e real sau imaginar dialogul de mai sus?....incredibil.... totusi in astfel de cazuri e bine sa va abtine-ti....incercati mai usor cu mistourile,ca deaia apar unii ca papagalul de ieri din Arad care a insultat membrii site-ului,tot pentru o chestie asemanatoare... inteleg ca e greu sa te abtii cand vezi asa ceva dar e bine sa faceti un efort.... e spre binele tuturor Cum esti frate asa fraier incat nu ti-ai dat si tu seama inca din primul post al lui vijelie ca te-a luat la misto la greu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci va sparg la nas! V-ati distrat pe ascuns si mie nu mi-ati scapat nicio vorbulita!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
nicu022003 |
![]()
|
Marty tu mai lipseai sa il iei la misto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
petreb |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 29 June 07 ![]() |
Ok deci MOL e o varianta de incercat iar Dacoserv nu prea
![]() adip> Ai vreo 2-3 locatii cu spalatorii de genul asta specificat de tine? In rest pentru cei care "iau" la misto si se cred tari, cool, smecheri nu pot decat sa-i ignor. ![]() nicu022003> Nu poti sa crezi ca sunt oameni ca mine? Nici mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa ma inregistrez pe un forum pe care speram sa gasesc oameni putin mai seriosi nu mistocari de 2 lei! ![]() Din punctul meu de vedere daca nu mai apar in 1-2 zile mesaje interesante care sa ma ajute putin in gasirea unei spalatorii ok si apar doar "persoane" cu mai mult chef de glume, fara mesaje on-topic (pe care binenteles nu-i sanctioneaza nimeni) se poate inchide topicul !!! |
--------------------
Dacia
Lodgy
2013 Laureate 1.2Tce
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(petreb @ 25 Jul 2007, 00:14) adip> Ai vreo 2-3 locatii cu spalatorii de genul asta specificat de tine? Eu personal nu stiu, dar am auzit ca din ce in ce mai multe spalatorii isi trag acreditari de la Dacia, in special pentru compatibilitate cu vopseaua LoganQUOTE(petreb @ 25 Jul 2007, 00:14) Din punctul meu de vedere daca nu mai apar in 1-2 zile mesaje interesante care sa ma ajute putin in gasirea unei spalatorii ok si apar doar "persoane" cu mai mult chef de glume, fara mesaje on-topic (pe care binenteles nu-i sanctioneaza nimeni) se poate inchide topicul !!! Sefu', asta e mai greu la cafenea, unde se discuta mai liber si se bat campii la greu. S-ar chema cenzura ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
petreb |
![]()
|
adip> Mersi mult! O sa caut prin oras sa vad ce gasesc mai ales prin benzinarii si poate la spalatoriile mai mari.
|
--------------------
Dacia
Lodgy
2013 Laureate 1.2Tce
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@petreb: sa vii cu poze
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
atentie! a aparut in rahova... colt cu parcul sebastian o spalatorie "only logan" ! am inteles ca au solutiile logan si spalarea logan! pretul e mic si va dau si card de fidelitate! merita incercat! nu mai spuneti la altii si duce`ti`va cat mai repede !!
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
deci nu se poate.trebuie pus la "1 banc"!acolo nu se rade asa!
@petre: aici nu sunt mistocari de 2 lei.dar, si sa nu te superi pe mine, a mai scris cineva, asa intrebare asa raspuns.asa cap asa caciula! daca tu te-ai inregistrat pe forum ca sa afli unde se spala loganul, cu solutii pentru logan, de catre spalatori auzorizati pentru logan, cu burete pentru logan, si apoi cu trecerea operatiunii in carnetul de garantie, atunci.....asta ai gasit aici! @ vijelie: esti demential, ti-as da 1000 de puncte la reputatie! |
-------------------- fan VAG!
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Un sfat pentru pentru cei care fac topicuri noi: NU MENTIONATI CUVANTUL "LOGAN" daca nu vreti sa beneficiati de cel putin 5 pagini de mistouri tipice.
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
De ce nu ? noi cu ce ne mai destindem fruntile incretite de caldura?
@petre nu ii lua in seama pe ageamii astia de aici ca nu stiu ce vorbesc. Spalatoria trebuie sa fie ecologica, musai omologata RAR si Dacia. A fost cineva cu un logan la o spalatorie din asta da' era dedicata Audi si cand a scos-o a ramas doar cu o parte din vopsea. S-a certat cu aia si pana la urma a trebuit sa ii dea in judecata pentru ca nu aveau afisat mare ca spalatoria nu este si pentru logan. Au trebuit aia sa il despagubeasca si sa ii dea o masina noua. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu va suparati dar spalatorie Lancer exista ca nu de alta vine masina in curand si nu stiu ce sa fac? Sa merg tot la spalatoria Solenza unde mergeam cu vechea trotineta?
As prefera o spalatorie numai cu personal japonez de sex feminin! This post has been edited by 2dor: 25 Jul 2007, 08:53 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Marty @ 25 Jul 2007, 00:05) Deci va sparg la nas! V-ati distrat pe ascuns si mie nu mi-ati scapat nicio vorbulita! ![]() Subscriu. Va dureau bitii de internet daca trimiteati un PM la mine si la Marty. Mai ales ca eu urmaresc cu o deosebita atentie toata evolutia lui petreb. Incepatori am fost TOTI de pe aici, dar naivi, prapastiosi, penibili....mai putini. Chiar foarte putini. ...si tot el e suparatu' ca facem misto pe aici. Eu cel putin l-am ajutat cu multe sfaturi, dar am constatat ca oricat ii spui, explici, TOT va gasi alta penibilitate care sa ii creasca grija pentru minunatia Logan tocmai achizitionata. Eu pentru asemenea oameni MAINE as deschide spalatorie Logan, benzinarie Logan, magazin de accesorii si consumabile Logan si chiar service pentru revizii Logan, deoarece alea Dacia nu sunt in masura sa faca la Logan ca aia mai fac si la alte modele Dacia, si nu sunt axati si specializati doar pe Logan. Daca imi raman bani o sa fac si o vulcanizare Logan pentru ca doar cu aparatura specializata Logan se poate regla corect presiunea in rotile Logan. 25 Jul 2007, 09:52: QUOTE(2dor @ 25 Jul 2007, 09:45) Nu va suparati dar spalatorie Lancer exista ca nu de alta vine masina in curand si nu stiu ce sa fac? Sa merg tot la spalatoria Solenza unde mergeam cu vechea trotineta? Du-te acolo daca vrei sa te alegi cu hayon troncanitor, usi cu sunet metalic, si capota indoita in fata. This post has been edited by driverx: 25 Jul 2007, 08:52 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
"Nu va suparati dar spalatorie Lancer exista ca nu de alta vine masina in curand si nu stiu ce sa fac? Sa merg tot la spalatoria Solenza unde mergeam cu vechea trotineta?
As prefera o spalatorie numai cu personal japonez de sex feminin!" Eu zic sa nu mai vorbim cu tradatorii. Lancer !!!, acu poate vrei sa ti-o spele samuraii? This post has been edited by tribunul: 25 Jul 2007, 08:58 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu samurai, ci gheise.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
petreb |
![]()
|
Rog un moderator/administrator sa inchida acest topic si contul pe care l-am deschis. Chiar am aflat tot ce vroaim sa aflu, ce sa mai Dacia Club, the best!!! Tineti-o tot asa baieti. Sunteti pe drumul cel bun!
Stiind ca exista mai multe modalitati de a spala masina am vrut sa aflu care metoda e mai buna pentru Logan si care poate face sa nu mai apara acel efect de zgariere superficiala al lacului/vopselei. Asta vroiam sa aflu de la cei care au mai spalat masina cat de cat, nu de la cei care nici macar nu au carnet, stau mereu in dreapta dar isi dau cu parerea. Nu va mai obositi sa va dati cu parerea, o sa ma interesez in alta parte. driverx> "...si tot el e suparatu' ca facem misto pe aici", "penibilitate care sa ii creasca grija pentru minunatia Logan tocmai achizitionata" Prietene, amice nu am de ce sa ma supar, normal ca am de ce sa ma ingrijesc de masina, ca am dat ceva bani pe ea si astia au fost munciti. Nu e logic sa intretii ceva pentru care ai muncit? Ia gandeste-te! Nu trebuie sa te grabesti sa raspunzi, cateodata e bine sa te mai gandesti inainte de a zice ceva, mai ales cand mintea nu te prea ajuta foarte mult, dar normal e suplinita de aroganta! Bafta! |
--------------------
Dacia
Lodgy
2013 Laureate 1.2Tce
|
|
nicu022003 |
![]()
|
@petreb te-ai cam suparat degeaba pe noi deoarece ai cam aberat cu acest topic.
Nu cred ca exista o metoda speciala de spalare a Loganului sau o spalatorie speciala. Loganul se spala ca oricare masina mai scumpa sau mai ieftina. Asa ca nu mai face pe victima ca faci degeaba. |
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
petreb |
![]()
|
Dupa parerea mea una e sa speli cu carpa si buretele o masina si una e sa o speli la o instalatie automata. Cred ca sunt ceva diferente. Eu cam pe astea vroiam sa le evidentiez, dar nu am aflat mai nimic!
|
--------------------
Dacia
Lodgy
2013 Laureate 1.2Tce
|
|
2dor |
![]()
|
Tatal unui prieten de al meu de cand il stiu considera ca masina nu trebuie spalata ca praful si mizeria protejeaza tabla.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
petreb |
![]()
|
2dor> tabla poate ca da, vopseaua in nici un caz!
|
--------------------
Dacia
Lodgy
2013 Laureate 1.2Tce
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Daca stati bine sa va ganditi cel mai bun spalat este doar cel cu jetul de apa de la vap (sau cum dracu i-o zice). Dai cu apa sa se inmoaie, dai cu spuma activa, lasi sa actioneze si apoi dai cu apa sa o clatesti, fara sa mai dai cu carpa pe ea. Asta ar fi spalatul ideal. Din pacate la noi apar pete de apa din cauza duritatii apei.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Marty @ 25 Jul 2007, 00:05) Deci va sparg la nas! V-ati distrat pe ascuns si mie nu mi-ati scapat nicio vorbulita! ![]() Daca nu lasi si tu un Ym! QUOTE(petreb @ 25 Jul 2007, 15:20) cateodata e bine sa te mai gandesti inainte de a zice ceva, mai ales cand mintea nu te prea ajuta foarte mult ![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Imi doream un Logan dar in cluj nu am gasit spalatorie pentru el.. nu mai stiu ce sa fac.. sunt disperat
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Ramaii la 1310
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
2dor |
![]()
|
Si eu imi doresc un Apache dar nu intra in nici o spalatorie! Eu ce sa mai spun?
This post has been edited by 2dor: 25 Jul 2007, 16:12 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Cyrusmddd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 21 March 07 From: Sibiu ![]() |
Petreb
Spalati masina la orice spalatorie. Ca e cu burete ca e fara burete, cum consideri tu. Toata lumea isi spala masinile la o spalatorie, in fata blocului etc. fie ea logan , citroen sau mai stiu eu ce. Daca vrei spalo singur cu un sampon auto, fie el de logan fie el universal ca tot draq ala e. Si din cand in cand mai da-o cu o ceara auto, numai sa fie de calitate ca altfel freci degeaba la ea. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.4 MPI
|
|
Sony |
![]()
|
Propun ca in acest topic sa nu aiba voie sa posteze decat posesorii de Logan. Numai aia cu vechime.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:23 |