O noua generatie Logan
![]() ![]() ![]() |
O noua generatie Logan
asgard1955 |
![]()
|
||
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|||
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
Arhimede, Renault si-a facut mana la trecerea de la Clio Symbol la Symbol simplu. Acum pastreaza reteta. Doar ca vor avea suficiente argumente ca directia vanzarilor sa fie in sus: motoare (1.2 tce, 1.5 110), cutia cu sase, media nav, esp in serie (daca-i musai, cu placere!), bord nou, scaune revizuite, cromuri de plastic. Ma rog, sunt destule si nu sunt singurii care in loc de 2.0 baga un 1.3, vezi golful 5-6, doar ca acolo au mai fost si cateva chestii de detaliu pe ici, pe colo. Ce conteaza ca, dupa cum baga Ironick, suspensiile raman Marie/palarie sau airconu ramane fara sofisticarii... Problema noastra este ca si concurenta le face culoar sa bage cu pompa in factura.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
asgard1955 |
![]()
|
POsibil sa fie un gemulet acolo ?U_Spy_Dacia_Logan_Sander_101_3_.jpg ( Size: 398.33k )
Number of downloads: 1874
|
--------------------
Dacia
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 28 Jun 2012, 19:13) Ma intreb ce directie asteapta Dacia sa urmeze vanzarile cu asa produs. pai nu prea departe de Renault avand in vedere ca au adoptat calandrul VDA pe DACIA ![]() PS: esti de rasu' lumii, au ajuns moderatorii sa-ti corecteze greselile de scriere ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
asgard1955 |
![]()
|
La modelul plasticului cromat de langa sigla se vede inspitatia dusterului.
28 Jun 2012, 19:25: Cu spoilerul asta sa cam dus "offroadul" cu noul logan. This post has been edited by asgard1955: 28 Jun 2012, 19:25 Attached thumbnail(s) U_Spy_Dacia_Logan_Sander_102_3_.jpg ( Size: 356.85k ) Number of downloads: 1903 |
--------------------
Dacia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(Alfred @ 28 Jun 2012, 19:14) Arhimede, Renault si-a facut mana la trecerea de la Clio Symbol la Symbol simplu. Acum pastreaza reteta. Doar ca vor avea suficiente argumente ca directia vanzarilor sa fie in sus: motoare (1.2 tce, 1.5 110), cutia cu sase, media nav, esp in serie (daca-i musai, cu placere!), bord nou, scaune revizuite, cromuri de plastic. Ma rog, sunt destule si nu sunt singurii care in loc de 2.0 baga un 1.3, vezi golful 5-6, doar ca acolo au mai fost si cateva chestii de detaliu pe ici, pe colo. Ce conteaza ca, dupa cum baga Ironick, suspensiile raman Marie/palarie sau airconu ramane fara sofisticarii... Problema noastra este ca si concurenta le face culoar sa bage cu pompa in factura. 1.2tce si 1.5 110 probabil o sa sara de 11000 lejer. Esp-ul in serie parca il evitasera astia de la Dacia nu? Un scaun de logan in 2013 revizuit sau nerevizuit tot nu cred ca se compara cu un scaun de ..Focus din 2005....si clientul n-o sa stie in vecii vecilor ca a fost reviziuit. Media nav e destul de ok ca pret, doar ca raportat la pretul masinii inseamna un procent destul de serios.Esp+media nav ajung undeva pe la aproape 10% din pret. E adevarat ca au culoar, doar ca pe culoarul ala clientii care faceu rost de 7-8-9 mii euro sunt din ce in ce mai putini, sau mai putin dispusi sa dea banii pe o masina modesta. in 2004 cand a aparut logan 1 se pune problema unui VS cu Golf 3 ca masina SH. In 2013 ai practic acelas produs si il pui in competitie cu masini de cativa ani vechime mult mult superioare. Ca pana la urma in segmentul asta e inevitabila paralela low cost nou- sh This post has been edited by Arhimede: 28 Jun 2012, 21:24 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 28 Jun 2012, 22:19) Un scaun de logan in 2013 revizuit sau nerevizuit tot nu cred ca se compara cu un scaun de ..Focus din 2005....si clientul n-o sa stie in vecii vecilor ca a fost reviziuit. Hai sa vedem care credeti voi ca este evolutia (in poza sunt asezate aleator). scaun.jpg ( Size: 264.14k ) Number of downloads: 692 QUOTE(Arhimede @ 28 Jun 2012, 22:19) E adevarat ca au culoar, doar ca pe culoarul ala clientii care faceu rost de 7-8-9 mii euro sunt din ce in ce mai putini S-a strigat bingo! Chiar daca Schweitzer a declarat ca 5000Euro a fost o cacealma, pana in 8000Euro este hit.This post has been edited by IRONICK: 28 Jun 2012, 22:03 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
asgard1955 |
![]()
|
2,3,1 ?
![]() |
--------------------
Dacia
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bravo asgard1955, esti tare! Multumim (cred ca nu scriu doar in numele meu) pentru paint-uri. Chiar ne clarifica mult imaginea noului Logan.
Eu am spus acum aproape 5 ani... ![]() QUOTE(DiMaggio @ 28 Jul 2007, 15:39) |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
nu e chiar faza 3. e o corcitura de bot+usa fata de sandero+usa spate de sandero amestecat cu lodgy+fund standard de logan, cu alte stoape, cu aspect mai "german". probabil botul aduce cu sandero sau lodgy. era si normal sa devina asa. parca observ si trenul rulare fata de lodgy/megane2?
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
Avand in vedere ca Logan se vrea DOAR o masina ieftina, fara mari pretentii, nu mi se pare neaparat rau ca Logan doi sa fie doar un facelift pronuntat al modelului vechi. Sper doar ca macar interiorul sa-l fi reproiectat, imbunatatind aspectul si confortul.
|
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
etrierul nu e ala normal, si discul e prea mare (probabil 280mm, deci automat mecanica de megan2, laguna1, lodgy, duster)
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 28 Jun 2012, 23:33) Logi a fost proiectat pentru tari cu apa calda. De ce crezi ca usile intra supt montanti? Capete rotunjite la capota? Stergatoare ascunse si un tablier de plastic? Sa mai zic?QUOTE(razvanamza @ 28 Jun 2012, 23:39) etrierul nu e ala normal, si discul e prea mare (probabil 280mm, deci automat mecanica de megan2, laguna1, lodgy, duster) Ai o logica beton. ![]() 280 se pune doar pentru abs la Lodgy/Docker. Nici macar Duster nu are 280. Etrierele se trag din cele de MCV/VAN, cu placutele aferente. Cele cu urechi laterale ... 2.jpg ( Size: 68.46k ) Number of downloads: 559 This post has been edited by IRONICK: 28 Jun 2012, 22:44 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
din ce se vede in poze n-arata chiar rau. recunosc ca si mie mi-ar place nu stiu ce racheta sau decapotabila dar decat una din aia si sa ma uit cum rugineste in fata blocului ca n-am bag sa-i bag combustibil sau s-o intretin prefer o masina ieftina cu intretinere decenta si care sa ma duca acolo unde si cand am eu nevoie.
am fost pasager in logan mii de km si asa cu suspensia aia a lui inalta, aerul conditionat astmatic, izolarea fonica defectuoasa, scaunele mai putin ergonomice n-am murit si nici n-am avut nevoie de ingrijiri medicale. si s-a mers de la batraneste pana la limita (atat cat poate loganul). logan ph2 mi se pare decent ca design pentru drumurile noastre. am in posesie pe langa symboala si o masina dintr-o clasa mai sus si stiu ce inseamna sa intretii asa ceva si nu vreau sa bag bani in piese in loc sa-i bag in combustibil si chiar sa folosesc masina. cand am vrut sa-mi iau masina ma uitam si dupa logan dar n-am gasit unul care sa-mi placa in bugetul meu. daca noul logan va veni cu cateva imbunatatiri pe ici pe colo si cu un design digerabil eu cred ca va avea succes, poate nu la fel ca logan ph1 caci ala a fost ceva uau din punct de vedere al raportului calitate/dotari/spatiu/pret, dar va avea suficient. din toate zvonurile in ceea ce priveste asa zisii killeri de logan pana acum n-a aparut nici unul care sa fie cu adevarat o amenintare. de exemplu noul aveo arata binisor (pe anumite culori si neaparat jante 16), este suficient de spatios, are note bune la ncap, dar este mai scump. din ce vad in poze pana acum imi place ca si forma generala, sa vedem in detaliu ce si cum. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Ca forma generala e identic cu logan 1.
Fac pariu ca toate cele 6 geamuri corespund 100% cu cele de pe logan 1. Au mai pacalit un pic ochiul cu un plastic negru la prinderea retrovizoarei, sa para spatiul vitrat lateral un pic mai modern....au mi inmuiat din muchia aripii spate de langa portbagaj si unghiul descris de montantul C cu linia portbagajului.. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(razvanamza @ 28 Jun 2012, 22:39) etrierul nu e ala normal, si discul e prea mare (probabil 280mm, deci automat mecanica de megan2, laguna1, lodgy, duster) Mai are de mancat paine (adica vreo doua generatii) pana sa ajunga loganul la mecanica de laguna 1. In primul rand laguna poate cara dupa talon in varianta 1.6 16v nu mai putin de 700 kg!!! Loganul nu poate nici 500... Deci frane si suspensii pe masura. Mai spunea un coleg mai sus ca are suspensie fata de megane2. Voi ce nu intelegeti ca are brate triunghiulare, nu tip bumerang? Sau jugul ala motor ca la Supernova? In alta ordine de idei, infectia asta de masina pe care o prezinta drept model nou are toate sansele sa fie un dezastru la vanzari din cauza solutiilor tehnice aplicate, antice si de demult si din cauza designului de caruta. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(andri1940 @ 29 Jun 2012, 00:59) In alta ordine de idei, infectia asta de masina pe care o prezinta drept model nou are toate sansele sa fie un dezastru la vanzari din cauza solutiilor tehnice aplicate, antice si de demult si din cauza designului de caruta. Fix astea erau motivele pentru care se cumparau golanuri ... cum ti-ai dat seama? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Il pacalesti pe unul o data, dar a doua oara... Mai ales dupa ce a facut credit pe 10 ani sa plateasca o masina care la sfarsitul perioadei e mancata serios de rugina...
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
PetruDez |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 707 Joined: 21 October 11 ![]() |
Problema e ca nu toate sunt mancate de rugina si sincer sa fiu am mers si cu Logan care are 845.000 de km. Ete al dracu sa vezi ce bine merge inca.
Tine mult de proprietar. De drumurile pe care le practica. Nu stiu de ce dar parca astept sa o vad ca pe laterala asa cel putin masina nu ma incanta. Ma asteptam la mai mult sincer sa fiu. |
--------------------
Renault
Am schimbat pe dizal si Koleos
2007/2014
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(andri1940 @ 29 Jun 2012, 00:59) In alta ordine de idei, infectia asta de masina pe care o prezinta drept model nou are toate sansele sa fie un dezastru la vanzari din cauza solutiilor tehnice aplicate, antice si de demult si din cauza designului de caruta. Deja vu. Același lucru se spunea și despre Logan 1 in 2004. Eu cred că Logan 2 va avea succes și mai mare. Nu în Românica evident ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
andri1940 |
![]()
|
Bucsile de la bratele de Logan sunt mult mai subtiri, deci rezulta un confort mai scazut. Cuplate cu o caroserie nu foarte rigida, nu e de mirare ca zici ca se rupe prin gropi.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pentru a trece la bascule bumerang trebuie sa schimbe cadrul motor si sa treaca la mini-cadru (ca cel de Megane 2, nu Megane 1 - asemanator loganului).
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nu ma pricep la grosimea bucselor si a bratelor dar in niciun caz nu simti ca se rupe in gropi, astea-s povesti. Treci printr-o groapa cu un Logan, apoi treci cu un Megane sau cu o Laguna (II, cu prima generatie n-am mers) si spune-mi in care ai senzatia "de rupere".
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu are rost comparatia din cauza rotilor, automat la Megane 2 sau Laguna cu 16-17' ai alta impresie ca la Logan cu 15'.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Yeah right, ce să zic, imensă diferența de la 185 65 r15 la 195 65 r15.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ 29 Jun 2012, 19:08) Nu ma pricep la grosimea bucselor si a bratelor dar in niciun caz nu simti ca se rupe in gropi, astea-s povesti. Treci printr-o groapa cu un Logan, apoi treci cu un Megane sau cu o Laguna (II, cu prima generatie n-am mers) si spune-mi in care ai senzatia "de rupere". Bucsele alea sunt mai mari, absorb mai bine. Nu trebuie sa crezi ca este doar o miscare verticala a rotii. Sunt destule vibratii si rezonante care se transmit pe acolo (material de studiu NVH). Pe langa faptul ca sunt prinse de cadru pe doua axe. Tu de fapt compari o suspensie cu imperecheri diferite arc-amortizor. Intr-o laguna sau megane nu trebuie sa ancorezi volanul pe autostrada cand trece un tir. This post has been edited by IRONICK: 29 Jun 2012, 23:00 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 13:53 |