Atenție,s-a instituit cod roșu în mai multe județe, caldura mare, monser
![]() ![]() ![]() |
Atenție,s-a instituit cod roșu în mai multe județe, caldura mare, monser
padre |
![]() ![]()
|
||
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|||
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica mori mai repede sau cum?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Adica sunt afectate de caldura si persoanele sanatoase, nu numai persoanele bolnave sau cu probleme cardiace.
Organismul este supus unui stres extrem si poate ceda oricand. Cam asta inseamna... Gandeste-te ca la nivelul asfaltului, adica pe unde circulam noi in Bucuresti, sunt peste 55-60 grade. Si cand ma gandesc ca idiotii aia de la RATB au comandat autobuze moderne Mercedes fara aer conditionat, pe motiv ca nu sunt rentabile si oricum in bucuresti sunt doar cateva saptamani de caldura... |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta stiam, da' masuri suplimentare nu vor fi luate. A ba da...mai imprumuta cateva ambulante si ne recomanda sa nu iesim pe strada intre 11 si 18. Sweet!
Din cate zic astia vor fi 51 de grade in aer. Asa ca pe asflat poti sa faci de mancare. Ii invidiez pe toti care au aer conditionat acasa ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
padre |
![]()
|
Pai si ce masuri s-ar putea lua in cazul asta?
Oprirea lucrului, vacanta fortata? Nu poti sa paralizezi o tara, pierderile ar fi imense. Nici scurtarea programului de lucru nu e o solutie, ca daca termini programul la 13-14 si pleci pe strada la ora aia... damblagesti de caldura. Singura solutie este programul de luru cu intrerupere, adoptat deja de institutiile publice (8-11 si apoi 17-20, ceva de genul asta). |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
io subscriu la programul propus de padre......ooopppsssss
io oricum lucrez de pe la 9 pana pe la 19.30.....asa ca........tot aia ie......... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
temperatura corpului uman e undeva in jur de 37 grade. statul in soare, sau in locuri in care temperatura este foarte mare determina cresterea temperaturii corporale. daca temperatura asta sare de 37 grade si se duce spre 40 e belea mare. cu alte cuvinte te ia dracu cat ai clipi. daca tremperatura organismului ajunge pe la 40-41, adio. unu mai putin pe pamant.
si tinand cont de ce temperaturi sint afara, nu e deloc greu sa ajunga si corpul la 40 grade. mai ales daca freci menta aiurea prin soare. asa ca stati pitulati la umbra si bagati apa minerala la greu. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.535 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(padre @ 23 Jul 2007, 14:56) Pai si ce masuri s-ar putea lua in cazul asta? Singura solutie este programul de luru cu intrerupere, adoptat deja de institutiile publice (8-11 si apoi 17-20, ceva de genul asta). multi din Bucuresti fac cate 1-1,30 ore pana la servici, deci pleci pe la 11, de la servici, la 12-12.30, esti acasa si la 15 pleci inapoi la servici = sigur damblagesti |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai plangeti lumea de mila.
Uite, azi dimineata pe strada mea era liniste, spatiu verde, gard viu etc. Acu juma de ora ma suna un amic cica au venit unii, au taiat din gardul viu, au decapat spatiul verde, au aruncat ceva pietris si gata locu' de parcare. Deci se poate! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cel mai bine aici la adresa asta http://www.inmh.ro/index.php?id=65
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Termometrul meu de la bord arata azi 47 de grade in mers!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
@ vijelie: ce are locul de parcare cu caldura de azi ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(han_1.6 mpi @ 23 Jul 2007, 17:39) @ vijelie: ce are locul de parcare cu caldura de azi ? Absolut nimic, asa cum nu au nici cei 3 pomi jigariti si 2 petice de iarba lesinata din tot Bucurestiul. Dar ce draq, macar avem borduri noi. |
--------------------
-
-
-
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.713 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
aia inseamna ca in zona de asfalt la 2 m deasupra solului sunt cam 44 de grade.
in orasele aflate in desert 45 de grade la pranz e temperatura de antrenament pentru perioada urmatoare: peste 50 poate 55 de grade. recunosc ca la 45 de grade merg doar pana si de la masina. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TMihai @ 23 Jul 2007, 15:36) Nu vor fi 51 de grade. Ci datorita umidatatii si lipsei vantului cele 42 grade se simt ca si cum ar fii 51 ![]() Temperatura parca se masoara la 0.5m de pamant. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
TMihai |
![]()
|
QUOTE(St @ 23 Jul 2007, 18:54) Nu vor fi 51 de grade. Ci datorita umidatatii si lipsei vantului cele 42 grade se simt ca si cum ar fii 51 ![]() Temperatura parca se masoara la 0.5m de pamant. Tinand cont ca toti stim asta, am sarit direct la temp pe care o vom simti. Ca doar asta ne intereseaza ![]() La statiile meteo stiu ca temepratura e masurata de un termometru aflat intr-o incinta din lemn situata la 2m deasupra solului...parca. In tarile arabe or sta aia la 50 de grade dar umiditatea din aer nu e ca la noi. S'apoi...allah e mare! ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
sinon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 10 April 07 From: Campulung-Muscel, Braila ![]() |
Meritam ceea ce ni se intampla: distrugem natura ne distruge si ea pe noi.
|
--------------------
Renault
Megane Classic K4M
2002
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
da, ai dreptate chiar daca ai repetat de 3 ori, totusi voi aia din sud ati distrus mai multa natura, ca eu ma lafai la 31 de grade chiar acum
![]() Impresionant consumul de energie istoric de ieri a Bucurestiului de aproape 1000 mwh, azi pare-se ca se depaseste . This post has been edited by argon: 24 Jul 2007, 12:38 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sinon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 10 April 07 From: Campulung-Muscel, Braila ![]() |
Scuze, a fost o greseala, nu am repetat de 3 ori. Si toti am distrus natura nu "voi aia din sud". Si eu ma lafai la 45 de grade chiar acum, printre gipane V12, etc, radiatoare incinse si compresoare ac abia mai facand fata.
|
--------------------
Renault
Megane Classic K4M
2002
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
argonel, vorbim cand v-o lovi uraganu'
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
azi parea ceva mai ok ca ieri, cred ca e si din cauza ca mai adia un pic vantul.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Pai o sa cam trebuiasca sa ne obisnuim cu asa ceva de acum incolo ... chiar daca maine ne-am apuca sa remediem ce-am distrus, ... tare mi-e teama ca saniuta baiatului meu va rugini in beci ...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Intre noi fie vorba nu e vorba de distrus nimic, ma rog, poate intr-o mica masura. Este vorba de o anume periodidicate a vremii pe anumite zone. Ca sa detaliez, , de exemplu in Romania in 1920-1940 era exact aceasi clima ca in prezent, cu aceleasi maxime, etc. Acum, revine acea clima aici in Balcani, si peste 100 de ani se zicem se va schimba inapoi. Un lucru e cert, trebuie sa ne obisnuim.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sinon |
![]()
|
Eu zic sa nu mai taiem copacii si sa punem betoane in loc.
Dar eu sunt printre cei putini care doresc acest lucru. Traim intr-o societate de consum. Pacat Corect, trebuie sa ne obisnuim This post has been edited by sinon: 24 Jul 2007, 12:59 |
--------------------
Renault
Megane Classic K4M
2002
|
|
argon |
![]()
|
aia cu betoanele si cu locurile de parcare nu afecteaza lumea asta cu nimic, afecteaza strict calitatea vietii din Bucuresti, sau orasele mari, si aici D-zeu cu mila. La nivel global e altceva, sunt sute de milioane de hectare de paduri ce nu mai trebuie taiate,nu sta incalzirea climei in cateva sute.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Zi-i asta si primarului de la sectorul 6 care este in milocul unei operatiuni de inlocuire a gardurilor vii cu garduri de sarma cu fundatii de beton vopsite in gri, de re-re-re-re-inlocuire a bordurilor, de demolare a parcurilor dintre blocuri (pretextul oficial este reamenajarea, dar stadiul lucrarilor s-a blocat la faza de demolare) etc.
M-a umflat rasul cand i-am vazut pe toti nomeclaturistii iesiti in strada speriati ca demoleaza ala parcul Bordei, dar ca restul cetatenilor sunt violati dpdv ecologic in fiecare mandat nu le pasa. LE: @argon: ba afecteaza, fiindca e vorba de transformarea unui spariu verde, inierbat, intr-un loc arid, cu alte caracteristici termice. This post has been edited by vijelie: 24 Jul 2007, 13:05 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
da, cum ziceam, afecteaza calitatea vietii in Bucuresti, la nivel global, insignifiant.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Pentru cei care locuiesc aici nu e deloc insignifiant.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 20:19 |