loganistii astia !, de unde vine ura asta pe posesorii de logan ?
![]() ![]() ![]() |
loganistii astia !, de unde vine ura asta pe posesorii de logan ?
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu gasesc motorul de 1.4 80CP pe site-ul vw.ro, dar la cel de 75CP am citit urmatoarele:
Timp accelerare de la 0-100 km/h, 14,7s Asa ca o sa isi ca ia rusinica de la 1.4 de Logan ... kAndrei |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Deci pot sa rad de un golf upi
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
le-am dat dusmanilor linkul asta. vreau bataie intre forumuri
![]() dar voi sa stiti ca ce am scris io acolo nu e adevarat... loganul face oricand un golf V. ![]() |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
C@talin |
![]()
|
Ultimul hit
![]() Nicolae Guta - Gigolo Sunt frumos ce fata am de gigolo Mor femeile de mine ce misto Niciuna din sat nu mi-a scapat Si-acum sigur unul iar m-a reclamat. Refren: Bate-n noapte cineva Cu parul la poarta mea Daca e politia…. Ce ma fac ca iar ma ia. Bun la toate,bun la munca,bun la pat Cum la mine-n sat nu e nici un barbat Toate fug de acasa cum le-am invatat Aoleu ce mai scandal am provocat. Refren: Bate-n noapte cineva Cu parul la poarta mea Daca e politia…. Ce ma fac ca iar ma ia. Sunt frumos ce fata am de gigolo Mor femeile de mine ce misto Niciuna din sat nu mi-a scapat Si-acum sigur unul iar m-a reclamat Bun la toate,bun la munca,bun la pat Cum la mine-n sat nu e nici un barbat Toate fug de acasa cum le-am invatat Aoleu ce mai scandal am provocat Refren: Bate-n noapte cineva Cu parul la poarta mea Daca e politia…. Ce ma fac ca iar ma ïa. ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
pai in ritmul asta o sa plec maine de acasa fara roata de rezerva si fara scaunul pasager, banci etc.....sa am masina mai sprintena
![]() dar nu liniutele ma intereseaza pe mine: vreau sa conduc linistit si nestresat pe sosea. daca as avea bani mi-as cumpara maine un wv...nu golf ci passat.dar cum nu am merg cu masina din dotare, si nu stresez pe nimeni.la fel as vrea si eu sa nu fiu stresat.... |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(borciparte @ 30 Jul 2007, 20:54) la nivelul meu de daciot cu Dacia 1300, eu stau acolo ![]() Uite aici un up-grade pentru 1300 ![]() Attached thumbnail(s) Imag015.jpg ( Size: 52.32k ) Number of downloads: 175 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 30 Jul 2007, 21:46) Nu gasesc motorul de 1.4 80CP pe site-ul vw.ro, dar la cel de 75CP am citit urmatoarele: Timp accelerare de la 0-100 km/h, 14,7s Asa ca o sa isi ca ia rusinica de la 1.4 de Logan ... kAndrei Te facusi ca nu vezi motorul de 1,4TFSi ![]() ![]() E o treaba cu Golful, e o masina mai grea decat Loganul, e firesc sa fie mai putin rapida la reprize. Apropos, te-ai uitat si la viteza maxima? Sa comentam cum sta pe sosea Loganul 1,4 la viteza maxima si cum sta pe sosea G5? OAP, merci de idee, maine imi pun parasolar din ala. Pe alea cu No Fear le-am ratat firar mama lor sa fie ![]() This post has been edited by borciparte: 30 Jul 2007, 20:59 |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
si totusi nu vorbeste nimeni despre atitudine ? ca masini puternice si de lux sunt destule. nu mai e ca pe vremea aia de demult cand ne uitam la cate o "masina straina" care era o adevarata curiozitate.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
1,4 tsi...
|
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
C@talin |
![]()
|
tsi=taci si inghite
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
borciparte |
![]()
|
da, 1,4tsi, viteza de scriere si nestapanirea informatiilor. Bine ca mi-am luat detector, de data asta m-ai prins insa
![]() 1,6 ce frumos ar fi ca toata lumea sa aiba atitudinea ta. |
--------------------
Dacia 1300
1980
|
1.6 |
![]()
|
Mi-e si frica sa scriu mpi....
![]() 30 Jul 2007, 21:13: M-a luat si pe mine in balon un "baietas" prima data cand m-am inscris acolo. La semnatura scria Dacia Logan . Au sarit tare moderatorii la gatul lui. So...mai usor cu atitudinile unora. Sincer..cand mergeam cu loganul scoteam untul din ea cand se dadea unul la mine (chiar si cu motor de viteza ...deh..silly me!). Si da ..imi doream una mai tare si mai frumoasa desi am tinut si tin f mult la Daciuta mea. Si da....asa cum faceam eu fac multi cu loganul, mai ales pustii teribilisti si incearca sa-i faca pe toti..si pana la urma nu e nimic rau in asta! nimic de condamnat! Dar sa nu se mai simta domnule atacati si asupriti! ![]() This post has been edited by 1.6: 30 Jul 2007, 21:13 |
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
borciparte |
![]()
|
presimt more fight.
1,6 sunt si pe acolo uscaturi, asta e, nu se poate altfel. Daca nu ne-am certa un pic ne-am plictisi teribil ![]() |
--------------------
Dacia 1300
1980
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
ok: sa dau un exemplu concredt din vara lui 2005...un tovaras/concetatean/domn etc ...ii putem spune cum vrem, conducea o honda acord si a facut un mare taraboi ca de ce l-am depasit. sincer sa fiu nici nu il observasem. eu plecasem dupa 10 ore de munca la birou si aveam chef sa turez motorul.simplu . si am bagat piciorul in acceleratie fara sa ma uit la marcile auto de langa mine ci doar asigurandu-ma ca nu fac vreo imprudenta. si vine gigolo asta cu costum dupa mine la semafor: " ce bai baiete ?!? ce tu crezi ca daca ti-ai luat masina noua ( aveam numere rosii de arges ) honda mea nu are putere? ce dreak te-ai bagat sa fii smeker sa ma depasesti ? "
de aici sau mai bine spus d'acili sa trageti voi concluziile. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
borciparte |
![]()
|
pai tu ai impresia ca ala daca e cu Honda nu tot taran ramane? Deci eu ii ziceam vreo 2 de nu stia ce-i cu el.
|
--------------------
Dacia 1300
1980
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
i-am spus eu ceva dar ..subtil si nu a priceput nimic.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
1.6 |
![]()
|
Mai eu cum dracu n-am intalnit de-astia?
M-am alergat odata cu o octavia de ajunsesem la 140 prin ploiesti si la sfarsit ne-am dat fleshuri ne-am salutat si la revedere! Alta data am fost chiar nesimtit cu un 2.0 tdi , un golf. Iarasi omul a alergat-o dar cand a vazut ca loganistul nu are toata tigla pe casa m-a lasat in treaba mea sa ma duc.... Eu unul recunosc si chiar sincer...eu aveam o problema la volanul daciei mele! O masina buna de altfel..dar de care prietenii si cunoscutii faceau misto. Cam asa am patit si cu oltcitul. Pai cati de aici nu se basica cand aud de comparatia oltcit - dacie.... Nu e oltcitul cea mai rasnita masina??? Nu au oltcitistii figuri in cap? This post has been edited by 1.6: 30 Jul 2007, 21:36 |
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
pai stai 1,6 , fratiorule asa: am si eu un bmw ursulet cu care m-am luat o data si cara mi-a dat "fum" dar am ramas prieteni de atunci. am oprit apoi ne-am tras capotele am vazut motoarele am schimbat nr de telefon // si i-am dat si eu "fum" cand am schimbat vitezele la 5500 rpm.....dar asta a fost o data. nu fac frecvent treburi "tineresti". asta era noaptea si pe un drum foarte pustiu. oricum imi pare rau ca am facut treaba asta ca oricand putea sa apara un om beat pe mijlocul drumului....
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
RedFighter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 30 July 07 From: Arad ![]() |
salut. ma aflu la primul post. Vad ca voi, posesorii de logan va prea laudati minunatiile.
Acum sa dau si eu cateva exemple: un logan, face mari smecherii pe drum . Adica era unul cu motor de 1.6 si pe la 140 a vrut sa ma depaseasca (eram 4 in masina, nu conduceam eu) . Tata, a vrut sa il lase sa ne depaseasca. Din pacate "mult prea puternicul" Logan, o ramas in linie cu noi. Din fata venea un tir deci nu cred ca nu a vrut sa ne depaseasca. Tata a accelerat pana la 150, dupa care "maestrul" cu loganul a inceput sa faca blituri si altele. Cu alte cuvinte s-a ofticat ca nu a fost in stare sa ne depaseasca. Am ajuns in in localitate si el mandru ne depaseste pe linie continua, trecere de pietoni (80-100 km/h). Pentru ca era FOARTE mandru de "puterea" masinii lui, a aratat si semnul "pacii" (asta e vb de nesimtire..). Apoi am iesit din localitate si a inceput cursa. la 150 km /h cu 4 in masina, am trecut pe langa "meseriasul" cu loganul dupa care el (probabil de ciuda) a inceput sa blituiasca. nu mai zic ca atunci cand a vazut ca el singur in maisna si noi 4, nu este in stare sa ne ajunga(170 km/h). Eh, am ajuns si in oras si el smecher, dupa 2 minute de stat la semafor, vine din urma bucuros ca ne poate depasi (la 60 de km/h). Mentionez ca am un "amarat" de golf IV cu motor de 1.4 (75 cp). Sa trecem al subiectul logan vs golf. Haideti fratilor sa fim seriosi. De ce purtati pica celor cu Golf ? Credeti voi, ca loganul vostru (fara air-bag standard, sau cu unu') fara abs, cu o stabilitate de barca si cu o forma cel putin CIUDATA .. se poate compara cu un Golf V? Pai e adevarat ca un ZGolf costa mai mult, dar sa fim seriosi.. NU te rastorni al 60 de km/h si nici la 160 si nici al 180. Bag mana in foc la treaba asta. Bine, clar loganul (de 1.4) nu viseaza sa ajunga la acea viteza (170 km/h). Si totusi Nu putem compara aspectul, dotarile si fiabilitatea unui golf. Da, piesele costa mai mult dar sa fim seriosi. cat tin piesele de masini straine in general sic at tin piesele de pe logan? Fratele meu a fost taximetrist ep un logan de 1.4 . Sincer, cu pedala in podea a mers cu 135 km/h . masina cu 10 000 de km la bord. aiurea . O seara placuta NU uitati de cate motorizari sunt disponibile pe golf si de cate pe logan (4) p.s: nu vreau scandal , facem o comparatie ![]() p.s2: NICIODATA dar NICIODATA nu va intrece un logan de 1.4 un golf de 1.4 . si nici cel de 1.6 nu e asa de "stralucit" This post has been edited by RedFighter: 30 Jul 2007, 21:54 |
--------------------
VW
Passat
2002
- AR 44 LAU
|
|
1.6 |
![]()
|
Horia...fi sigur ca te cred si nu te contrazic!! Sunt sigur ca a fost asa cum zici doar ca vroiam sa arat putin si cum se vede din tabara cealalta! Eu unul nu am avut incidente de acest gen dar ele sunt si sunt chiar frecvente. Si apar si intre cei cu masini tari nu numai intre loganisti si restul...
@RedFighter...ai dat cu batul in balta grav de tot! Noapte buna! This post has been edited by 1.6: 30 Jul 2007, 21:59 |
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
RedFigther , asa cum nici Loganul de 1.4 nu este o masina de alergat , ma tem ca nici GolfIV de 1.4 nu este.Stii cum se vedea "cursa" voastra din alta masina? Exact la fel ca o depasire intre basculante pe autostrada....
Ceea ce este important este ca fiecare sa isi foloseasca masina cu placere , sa fie bucuros de alegerea facuta si sa fie constient de elementele ce au dus la alegerea acelei masini si mai ales motorizari.Cel mai neplacut este un om prost cu o masina slaba care incearca sa fie pilot de raliu.Domnia si prostia se platesc! |
--------------------
None
None
N/A
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(borciparte @ 30 Jul 2007, 20:30) intrebare: intre un Logan cu 80 de cai si un Golf 5 cu 80 de cai, ce preferati? Dar sa raspundeti sincer... Desi compari mere cu pere, hai ca iti raspund: decat golf V de 1.4 mai o kia c'eed, accent crdi sau lancer 1.6. Putoarea aia de golf ala mi se pare mijlocul suprem de a-ti arunca banii pe fereastra.Pe mine ma ingrijoreaza foarte tare cel de pe vwforum, si stii de ce? Fiindca o sa mearga atat de stresat sa nu-l faca loganuri la semafor, si o sa aiba atatea cosmaruri noaptea cu liniute pierdute cu 1.4mpi, incat o sa fie in permanenta obosit si-o sa faca Doamne-fereste si vreun accident. Tipul e personificarea absoluta a omului al carui singur scop in viata e sa "se ajunga"? Ii plang de mila |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
1.6 |
![]()
|
PS: Si ca sa-ti spun si de ce...uita-te in semnatura la ce masini am. A doua este zic eu si sa nu te superi cu o idee peste ce ai tu. Crede-ma ca tu vb ca sa te aflii in treaba si din auzite. Daca tot vb de fiabilitate ce-ar fi sa ne spui tu cum sta treaba cu fiabilitatea cu produsele mai noi in grupul VAG! Cam cate pagini de probleme sunt la golf?
Si cine ce are cu posesorii de golf???? Cum spuneam: Noapte buna! |
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
RedFighter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 30 July 07 From: Arad ![]() |
Nu intelege gresit. Nu zic ca am lamborghini sau altceva. Dimpotriva sunt si altii cu masini (audi bmw si altele) care pot vb asa. eu ziceam la cazul general.
Acel golf, prezent in topicul de pe vwforum.ro, este MULT mai bun si mai placut decat un logan. La asta vreau sa ajung... nu te speria ca nu cred ca maisna mea este cea mai buna din lumea. IN niciun caz.. nici pe departe dar am vrut sa spun ca desi motorul mai mare, "minunatul" logan , nu a fost in stare, sa depaseasca. ![]() edit: de ce sa ii plangi de mila amice? Crezi ca tu te simti mai bine in logan decat intr-un golf V? fi serios... Logan: 3 stele la testele euro NCAP -2005 Golf V: 5 stele testele euro NCAP: 2005 ![]() This post has been edited by RedFighter: 30 Jul 2007, 22:11 |
--------------------
VW
Passat
2002
- AR 44 LAU
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(RedFighter @ 30 Jul 2007, 22:53) p.s2: NICIODATA dar NICIODATA nu va intrece un logan de 1.4 un golf de 1.4 Cu parere de rau: nu stii despre ce vorbesti ![]() |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE uite ca s-au trezit si cei de la dacia sa comenteze. ei cred ca pirciurile alea de maisni, se compara macar cu JANTELE de la vw :| Eh si credema ca motoru 1,6 are forta poate vroia baiatu sa merga paralele cu tine.Adica vrei sa zici ca accelera accelera si odata sa oprit ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
fratele nostru cu golf 4...red fighter: suntem romani ( foarte prost priviti de europeni) si ar trebui sa fim mai calmi/toleranti/intelegatori/educati/etc...vrem sa ne numim "europeni"...asta e un status pe care trebuie sa il castigam prin munca si ATITUDINE fata de om si societate.
ps: pana sa cumpar logan NOU voiam sa cumpar golf 4 1,6 benzina SECOND HAND. dar am ales masina noua. si nu regret. mai nou am alta boala: land rover defender verde . This post has been edited by han_1.6 mpi: 30 Jul 2007, 22:14 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(RedFighter @ 30 Jul 2007, 23:06) Acel golf, prezent in topicul de pe vwforum.ro, este MULT mai bun si mai placut decat un logan. Perfect adevarat, dar NU si mai rapid. E o diferenta, iar colegul de pe vwforum aparent are niste mici probleme daca si-a scos insemnele cu cilindreea doar din cauza loganistilor. Vrea sa para (si el, si masina) mai mult decat e in realitate.L.E. Ai uitat sa mentionezi ca acel golf este si mult mai scump decat loganul ![]() This post has been edited by adip: 30 Jul 2007, 22:24 |
--------------------
*
*
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 19:51 |