Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Intr-un final ,dupa multi nervi si telefoane,am viteza de 300mb..Evident ca acel convertor de rahat era defect..Desi le-am spus,nu's de cate ori,ca al meu calculator functiona pe alt cablu,reinstalasem si OS,instalasem drivere , aia o tineau p-a lor ca de la mine este problema.Dupa o restartare a convertorului,de la ei,a murit scula si in sfarsit l-au schimbat cu altul..Nici nu stiu cum sa le spun da-s tare incompetenti..De fapt nu ma mira pt ca am un coleg care se ocupa cu o retea de cartier si-mi spunea ca sunt destui care nu stiu 'retelistica' nici dupa 2 ani..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Stie cineva ce neam de tastatura trebuie sa instalez pe un Lenovo B51-80?
Sau mai simplu: tastatura US are deasupra cifrei 2 coada de maimuta. Laptopul de care zic are coada de maimuta unde tastatura US are doua puncte. Adica @ vs : etc ... si mai multe diferente. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Saru'mana! D-aia este.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salutare! Am la munca un acer aspire E5 venit cu W8.1, upgradat la w10. Si inainte si dupa upgrade pierde conexiunea wifi la intervale aleatorii. Solutiile cu power management nu au functionat. A mai patit cineva?
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Aș avea nevoie de o tastatură de genul celor de la laptopuri, fără zona numerică. Dar ori cu touch-pad, ori cu track-ball, ori cu pointing stick (cum mai au unle laptopuri).
Are cineva idee de unde din Ro? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Logitech.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Prin mediagalaxy am mai vazut ceva. Mai toate sunt wireless, fie BT fie proprietary. Eu am un Logitech K400 plus, cu receiver proprietary si touch pad.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
link
aici mai ieftina (k400, fara plus) sau microshit This post has been edited by Markos: 12 May 2016, 12:51 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cu fir aș vrea, pe alea din altex le știu, drăguțe, scumpe și inutilizabile la ce vreau eu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Cu fir gasesti fara touchpad sau alte alea, si foarte greu. Am vazut un singur model, drept e ca la 50 de lei nu poti avea pretentii.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
Avand doua sheet-uri, unul cu date gen nume, prenume, cod, valoare, altul de forma cod, valoare, cum se face ca atunci cand aleg un cod în primul sheet sa apara automat si valoarea asociata codului din al doilea?
În sql e simplu, dar aici? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
vezi aici Vlookup niciodata nu reusesc sa o flosesc cind am nevoie de ea
preiau in VisualFox si de aici totul e simplu ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
DragosPnu pot raspunde la PM-uri
![]() insuficiente postari cunostinte avansate excel, lipsa ![]() eu doar cu VisualFox ma descurc |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Am un HDD Seagate care a facut "decat" 540 de sectoare defecte. Exista vreun program care sa faca formatare Low Level si sa recupereze/marcheze sectoarele alea?
N-am posibilitatea sa cumpar altul, pot doar sa primesc un altul in loc, dar de capacitate mai mica, de asta caut sa-l resuscitez pe asta, care tine 15 masini virtuale. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cred că glumești! Personal nu aș risca să mai rulez mașinile alea virtuale de pe el.
Programe de gen găsești pe Hiren's-uri. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Era un soft rusesc cred pe o versiune veche de hirens boot cd dar nu mai tin minte cum se chema. Marca toate sectoarele terminate si baga o formatare serioasa. Oricum o sa crape in maxim 2-3 luni la cate bucati de sectoare zboara probabil in carcasa aia.
Mai este si NDD (northon disk doctor) dar este foarte vechi si lent. |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 18 May 2016, 20:32) Cred că glumești! Personal nu aș risca să mai rulez mașinile alea virtuale de pe el. Programe de gen găsești pe Hiren's-uri. Eu nu glumesc si nici menegementul nu glumeste. Numai ce e "mission critical" primeste full service, no questions asked. Workstation-ul asta nu e, asa ca primeste piese de la alte workstation-uri casate. Evident, numai la schimb cu piesa defecta. La fel de evident, toata lumea a avut "probleme" cu HDD-uri de 80, 120 de GB si a primit HDD-uri de 320 si de 500 de GB, desi ruleaza un Windows XP obosit. Idem si cu RAM-ul: din 2 sau 4 GB au facut 8 GB. Am un backup de dinainte s-o ia razna, deci mi-as permite un low level format. Banuiesc c-a crapat pentru ca modul in care lumea il oprea era scoaterea prelungitorului din care era alimentat de sub tensiune. QUOTE(kog @ 18 May 2016, 20:38) 1 Era un soft rusesc cred pe o versiune veche de hirens boot cd dar nu mai tin minte cum se chema. Marca toate sectoarele terminate si baga o formatare serioasa. Oricum o sa crape in maxim 2-3 luni la cate bucati de sectoare zboara probabil in carcasa aia. Mai este si NDD (northon disk doctor) dar este foarte vechi si lent. Norton Di(s|c)k Doctor nu cred ca vede SATA si 320 GB. Daca mai merge pana la finalul anului e bine, atunci va fi intrat workstation-ul in programul de inlocuire. This post has been edited by marksman: 18 May 2016, 21:23 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
15 masini virtuale pe un HDD SATA Seagate si fara RAID? Chiar ca nu sunt importante masinile alea.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
marksman |
![]()
|
Pai nu prea is. Au fost facute cu scop de training si fiind o chestie neoficiala nu li s-a alocat un server intr-un rack, am primit un workstation potent la vremea aia (2009), s-au facut backup-uri, dar a murit discul si acum n-avem decat sa-l recuperam pe asta de 320 sau sa-l inlocuim cu unul de 80, ca de-astea e plina magazia. Eu prefer recuperarea, ca pana la finalul anului se va schimba oricum workstation-ul cu unul de generatie actuala. 80 GB n-ajung pentru nevoile noastre.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(marksman @ 18 May 2016, 20:11) Am un HDD Seagate care a facut "decat" 540 de sectoare defecte. Exista vreun program care sa faca formatare Low Level si sa recupereze/marcheze sectoarele alea? N-am posibilitatea sa cumpar altul, pot doar sa primesc un altul in loc, dar de capacitate mai mica, de asta caut sa-l resuscitez pe asta, care tine 15 masini virtuale. Io stiu ca low level format stiau doar unele bios-uri, da' n-am mai dat de asa ceva de pe vremea cand eram in faculta. Altuminteri, vrei o formatare cu marcare de bad-uri? Daca poti sa pui ext2 pe el, mkfs.ext2 -cc (da, de doua ori) Din pacate mkfs.fat nu are decat optiune simpla de check for bad sectors |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
paul_p |
![]()
|
HDD regenerator chiar e OK pentru a revitaliza un HDD cat sa poti copia datele de pe el. Insa nu face minuni, o data ce au aparut bad-uri, aproape sigur vor reaparea indiferent ce-i faci.
This post has been edited by paul_p: 18 May 2016, 23:20 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
marksmane, da' tu la ce aprozar lucrezi?
This post has been edited by Markos: 18 May 2016, 23:56 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
marksman |
![]()
|
La ala de pe colt, din piata. Chiar nu-i relevant. Fiind o chestie neoficiala, nu pot primi un HDD nou pentru un PC din 2009, care va fi schimbat catre finalul anului.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Si nici vreo 3-4 de 80, pe care sa distribui vm-uirile alea?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marksman |
![]()
|
Din pacate nu, pentru ca daca iau un HDD de orice capacitate dintr-un workstation casat, trebuie sa dau un HDD la schimb. Cum unii au profitat de workstation-uri cu MB defect casate si-au schimbat HDD-uri de 80 GB sau 120 GB cu HDD-uri de 320 GB si de 500 GB, nu mai am sansa unui HDD macar identic.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
Low level format pe un hard din 2009 faci cu asa ceva: http://www.abrahamassociates.com/portfolio...ter_module.html
Cind zici ca are X sectoare defecte, inseamna ca nu mai poti citi deloc sectoarele alea sau ca in SMART iti zice ca a facut X realocari? Daca-i primul caz, recupereaza ce poti/doresti de pe el si zvirle-l la gunoi. Daca-i al doilea caz, foloseste-l pina ajungi in primul caz. |
--------------------
*
*
*
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 19:17 |