Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
RT e blocat la windows store. Nu poti instala sau rula mai nimic.
Cât despre preț, pentru un refurbished, nu e deloc atractiv. Edit: da, browsing poate This post has been edited by GBX: 1 Sep 2018, 12:28 |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
poate numai cu IE11? Atunci sa se pije pe priza!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Vezi ce ai in laptop si ia la fel.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
In laptop am Hynix DDR4- 2666...n-am gasit asa ceva la noi.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Oricare.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
HyperX.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
nu lua...
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
hyperX
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
pastrama |
![]()
|
LMA!
Nu scap de piticii de pe creier. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Putin tardiva intrebarea: esti sigur ca placa de baza suporta module de 16GB? Stiu ca suntem in 2020, dar o verificare nu ar strica.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
pastrama |
![]()
|
Da, in specs zice ca up to 32G total. Si are doar 2 sloturi. Deci 2x16.
Merci! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
dizzy |
![]()
|
O mana de ajutor se poate?
Lucrez la un proiect personal. Am o pagina de web de genul: https://zzzzzzzzzzzzz.000webhostapp.com//xyz.php Mi-as dori, cand scriu https://zzzzzzzzzzzzz.000webhostapp.com/ sa ma duca in https://zzzzzzzzzzzzz.000webhostapp.com//xyz.php Cum mama zmeului se poate face asta? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
In index.php pui header("Location: https://zzzzzzzzzzzzz.000webhostapp.com//xyz.php"). Au trecut vreo 14 ani de cand am pus mana pe php, dar parca asa se facea.
Si cred ca trebuie sa fie prima chestie din fisier, dupa tag-urile de php, gen: CODE <?php header("Location: https://zzzzzzzzzzzzz.000webhostapp.com//xyz.php") ?> This post has been edited by marksman: 7 May 2020, 11:06 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
dizzy |
![]()
|
saru'manaaa, merge acum!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
dizzy |
![]()
|
Bună ziua,
Cer și eu ajutorul în următoarea problema. Se da o baza de date gen mySQL în care am o tabela cu Timp Mărime 1 Marime 2 As vrea sa scriu o aplicație care Sa citească setul 2....sfarsit din marime 1 și marime 2 Sa compare cu precedentul Dacă variația e mai mica de 5.5% la amandoua atunci sa șteargă randul Dacă variația e mai mare atunci rândul rămâne și devine noua valoare de referinta Suplimentar, ca o a doua operațiune, se ia rândul 2... Sfârșit Se compara cu precedentul și următorul. Dacă valorile sunt între ele atunci se șterge rândul. Se trece la urmatorul Scop: sa memoreze vârfurile separat Întrebări. În ce limbaj sa ma apuc sa îl scriu. O mana de ajutor de unde sa demarez? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
stackoverflow
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Sincer, cele mai multe tutoriale ca sa faci asta singur le gasesti pentru php.
instaleaza-ti xampp https://www.apachefriends.org/index.html si vei avea ce-ti trebuie instalat si configurat fara sa te chinui. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dizzy |
![]()
|
Bun php, mai înțeleg cate ceva.
This post has been edited by dizzy: 9 Jul 2020, 10:59 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Daca ar fi SQL Server, as scrie interogarile direct in SQL (view-uri, functii in-line sau proceduri stocate) si n-as sterge nimic, niciodata din baza de date.
In client (sau middle-tier) as apela procedurile si atat. Dar nu e treaba de incepator... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mai degrabă proceduri stocate. View-ul doar la sfârșit.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
Ok, deci facem pe o copie a tabelului că sa nu foootem informațiile.
Sau și mai bine, vom copia într-un tabel nou informațiile care ne interesează. Informațiile sunt ale mele. Daca omor o tabelă nu se face gaura in cer This post has been edited by dizzy: 9 Jul 2020, 13:31 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Va rog recomandare SSD 240GB pana in 200Lei. Ce-mi surade:
- Kingstone A400, TBW=80TB, MTBF=1Mil - fiabilitate ceva mai dovedita - Adata SU650, TBW=140TB, MTBF=2Mil, viteze ceva mai bune (dar nu cred ca asta ar fi determinant) - model ceva mai nou (posibil bube mai tarziu ??????) LE - laptop folosit in aplicatii normale plus aprox 2-3h/zi joc online (World of Warships ) This post has been edited by GIC: 17 Dec 2020, 11:47 |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Am Adata în TV, folosit pentru înregistrare. Nu am probleme.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
MTBF cu cat e mai mare cu atata e mai bine totusi, e media timpului de buna functionare. La al doilea e deja dublu.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
Întrebare, pe tableta Xiaomi mipad4 îmi afișează niste notificări pe ecran.
Unde maxa le are salvate că aș vrea să revăd una de acu 3 zile. Nu găsesc Notifications Log. This post has been edited by dizzy: 6 Mar 2021, 22:05 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
de pe goagal... nu stiu daca e valabil la tine:
"How do I see notification history on xiaomi? In the Settings shortcut menu that appears, scroll down and tap Notification log. A Notification log shortcut will appear on your home screen. Just tap this, and you'll have access to your notification history and be able to retrieve those missed notifications." |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:26 |