Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Treaba aia cu master si slave...
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Pai sunt puse bine. HDD initial este "primary master" iar HDD secundar este "primary slave" .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Gata m-am conectat si prin Wireless-G ADSL Gateway.
![]() Ma asteptam sa fie mai greu, dar a mers ca uns. In afara de setari de securitate normale oricarui router wireless, am mai facut doar doua setari: - am selectat PPPoE - VPI= 0 /VCI=35 (oricum la astea are detectare automata) -am bagat userul/parola si gata, merge. This post has been edited by logan1.5dci: 8 Mar 2009, 14:43 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Cable select nu functioneaza cu un cablu IDE obisnuit.
QUOTE(pcguide.com) To use cable select, both devices on the channel are set to the "cable select" (CS) setting, usually by a special jumper. Then, a special cable is used. This cable is very similar in most respects to the regular IDE/ATA cable, except for the CSEL signal. CSEL is carried on wire #28 of the standard IDE/ATA cable, and is grounded at the host's connector (the one that attaches to the motherboard or controller). On a cable select cable, one of the connectors (the "master connector") has pin #28 connected through to the cable, but the other (the "slave connector") has an open circuit on that pin (no connection). When both drives on the channel are set cable select, here's what happens: * Master: The device that is attached to the "master connector" sees the CSEL signal as grounded, because its connector has pin #28 attached to the cable, and the host's connector has that signal grounded. Seeing the "zero value" (grounded), the device sets itself to operate as master (device 0). * Slave: The drive that is attached to the "slave connector" does not see the CSEL signal as grounded, because its connector is not attached to the CSEL signal on the cable. Seeing this "no connection", the device configures itself as a slave (device 1). This post has been edited by Illusi0n: 8 Mar 2009, 16:30 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce parere aveti despre produsele Sweex?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Au multe produse, parca ar fi de rebranding .
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Multe chestii de la Sweex si de la Edimax sunt tot alea: routere, AP-uri, switch-uri...
Eu am un rack 2.5" (ide to usb) si e OK. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa fac o traducere din ceha in romana si caut un dictionar online sau un traducator mai exact (gugal translate o cam zbarceste) .Are careva idee?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
ilciov |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 4 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Poti incerca Linguatec Personal Translator v2008.
Este destul de interesant. |
--------------------
DACIA
LOGAN
AMBITION 1.6 MPI, 2006 / megane 1.6 16v 2008
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
cum pot lasa si eu subtitrarea mai jos in bs player?
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
So..
1) Click dreapta pe film/Subtitles/Subtitles Properties/Custom Position si apoi muti subtitrarea unde vrei tu 2) Click dreapta pe film/Subtitles/Subtitles Properties/Move up OR Move down Sigur, asta se mai poate face si cu ajutorul tastelor SHIFT + UP/SHIFT + DOWN |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
ady85btz |
![]()
|
Mersi,a mers
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() Cu placere |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
fullfit46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 8 June 08 From: Vaslui ![]() |
Poate stie cineva ...de ce mi se blocheaza calculatorul ?....se innegreste deodata monitorul, nici macar nu se restarteaza....trebuie sa ii dau eu restart, iar monitorul clipeste dupa aia de parca ii numai el deschis , fara unitate. Jaful ii un pentium 4 de 40 Gb...cu 1G de rami
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Benzina Albrecht AE 6110 / Midland ML 145
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
posibil sa fie placa video pe duca...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
marksman |
![]()
|
Si al meu tot asa s-a comportat. Cauza: condensatorii de pe placa video.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
se inlocuiesc destul de usor, dar daca ai ceva bani mai bine cumperi alta
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
marksman |
![]()
|
Eu i-am inlocuit pentru ca la momentul ala eram lefter si condensatorii au costat 5 lei. Nu pot sa zic ca mi-a fost usor, pentru ca scoaterea cositorului din gaurile in cablajul multistrat a fost o munca de chinez batran.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
kog |
![]()
|
lefter sunt si eu dar pe mine m-au costat condensatorii doar 1.4 ron
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ideala ar fi o statie de lipit cu aer cald. Au aia de repara telefoane, si pentru 10-20 de lei cat ti-ar lua manopera, nu e mult.
Merge si cu un letcon, dar trebuie musai sa fie de putere mare 90W acolo sa aiba, ca altfel cu un pistolas d-ala mic de 20-30W faci varza cablajul ala. Si o pompa de fludor, schimbi la ei intr-o veselie. Un coleg de servici se ocupa cu asta frecvent, si are un letcon de zeci de ani si o pompa de fludor. In rest "skill" si obisnuinta. Bine, e si prea zgarcit sa ia o statie d-aia de lipit cat de cat, cati bani si-a scos din reparatii de placi de baza, video sau surse, isi lua 30 de statii pana acum lejer. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
fullfit46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 8 June 08 From: Vaslui ![]() |
Merci mult...o sa ma uit maine la ea...sa vad ce-i de facut
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Benzina Albrecht AE 6110 / Midland ML 145
|
|
ady85btz |
![]()
|
cum pot muta si eu subtitrarea la un film din bsplayer pe banda neagra din josul ecranului? am dat cu shift + sageata jos dar nu vrea sa mi-o mute pe banda neagra;ramane tot deasupra
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
ady85btz |
![]()
|
Mi-am luat azi un gamepad Logitech Precision si nu reusesc sa-i configurez toate butoanele la Fifa 2009 . La unele pe care vreau sa le setez imi zice EMPTY si nu vrea ca sa le puna,si nici macar sageata dreapta nu vrea sa-o vada in joc.Cum il fac si eu?Are careva idee?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
QUOTE(ady85btz @ 19 Mar 2009, 20:51) cum pot muta si eu subtitrarea la un film din bsplayer pe banda neagra din josul ecranului? am dat cu shift + sageata jos dar nu vrea sa mi-o mute pe banda neagra;ramane tot deasupra Nu mai folosesc de foarte mult timp BS Playerul dar, daca nu gresesc, trebuie sa fie ceva legat de setari pentru a afisa subtitrarile pe overlay. Sper sa te ajute. Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
ady85btz |
![]() ![]()
|
vreau sa-mi iau si eu o multifunctionala pana in 300 ron maxim.O folosesc mai mult pentru imprimare si scanat. ce parere aveti de asta? astepft si eu un sfat.mersi
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu stiu daca e sfat, poate o observatie:
Eu dupa ce am folosit laser, mi-am luat numai laser. Primul avantaj, tine mult mai mult cartusul, apoi nu se murdareste(cand cineva vorbeste cu precipitatii). Ma intrebi de color? Am una (trei) pentru text(negru) si una pentru imagini (color, CLP 500) This post has been edited by logan1.5dci: 24 Mar 2009, 14:36 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
ady85btz |
![]()
|
una color sare de 600...eu dispun de maxim 300
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:27 |