Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Dar care probabil va incepe sa vajaie candva. Pana la o urma este ca intre Fiat si Renault. Dar eu spun destul de sigur ca intel e ma bun. Amd nu e degeaba axat pe jocuri si ofiice. Acolo nu e de fapt nevoie de un procesor imens, ci cu unul cu chipset de memorie integrat. Ei bine asta este singurul avantaj al amd. Dat rine cont ca acel controller de fapt nu ar putea sa mearga cu unele memorii bune. Pune un intel si un amd sa faca amandoua o procesare video complicata. amd-ul ramane zdravan in urma.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
nu prea ma pricep eu cine stie ce..dar pana acum numai amd am avut..deci pot spune ca sunt "fan" amd. din cate stiu eu intel sunt mai scumpe. nu sunt un gamer inrait.. dar mai ma joc cand am timp dar nu jocuri super pretentioase.. ma gandesc intre cele doua .. pe care sa-l aleg, eu vreau sa-mi fac un pc si dispun de maxim 1800 ron. si inca mai ma gandesc ce sa fie ca procesor si placa video. cert este ca nu vreau intel, imi ajunge amd pt ce folosesc eu.
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
atunci poti alege linistit AMD. ia-ti un HDD mare si memorie macar 2 GB.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
asta e configuratia de am gandit-o eu.. sa ma corectati va rog daca nu e ok...undeva..
![]() Attached File(s) |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Mai bine iei o carcasa mai simpla si mai ieftina si astfel iti raman ceva bani sa alegi o sursa mai buna !
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu mai bine iti iei un laptop pe banii aia? Eu m-am cam saturat de dulap in camera, sursa de zgomot si necesar de birou imens pentru un rahat de calculator.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
mihailogan |
![]()
|
pai laptop am, dar nu e indeajuns de performant incat sa ma pot si juca mare lucru pe el. deci vreau sa-mi fac dulap
![]() This post has been edited by mihailogan: 5 Apr 2009, 20:40 |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Shush |
![]()
|
Eu nu inteleg ce legatura are Google cu problema asta ! Cu ce browser intri pe Google si apoi pe Dacia Club ? problema sigur e de la browser ...
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
deschid google cu Internet Explorer !
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Shush |
![]()
|
Vezi la Internet Options -> Advanced. Dai in jos pana la Multimedia si vezi daca e bifata optiunea "play sound in web pages".
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
dariusz |
![]()
|
e bifata
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(razvanamza @ 5 Apr 2009, 19:59) Nu ma cert cu nimeni, argon. Si exact fiindca stiu despre ce este vorba i-am sugerat sa nu ia AMD. sunt scumpe, slabe, si se incalzesc destul de mult. La intel deja vorbim de temperaturi de 35 grade, performanta deosebita si un pret zic eu destul de mic. la Desktop am un AMD, Athlon 64 x2 si sta la temperatura camerei, cu cooler stock, nu a crescut niciodata peste 30 de grade, a fost mai ieftin ca un Intel similar, si la orice Benchmark are aceleasi performante, chiar si mai bune. Probabil ai ramas in urma cu evenimentele si te-ai oprit la Amd-urile pe sk A, care intradevar se incalzeau. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Am si eu o problema: pc-ul nu imi mai recunoaste stick-urile si mi da mesajul asta. compul nu e virusat. imi da stickul ca pe un generic volume la device manager ce sa fac??
This post has been edited by solenza_scala: 7 Apr 2009, 15:34 Attached thumbnail(s) ERRR.JPG ( Size: 21.66k ) Number of downloads: 169 |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
si cum ai ajuns la concluzia ca nu e virusat? acelasi mesaj de eroare il aveam, si nod32 imi detecta ceva de genul autorun.inf virus
dupa ce am scos asa zisul virus am scapat de probleme. |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
solenza_scala |
![]()
|
pai si eu am tot nod 32 si i-am dat scan. Dar o sa-i mai dau o data, sa vad...
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Incearca sa accesezi stick-ul cu Windows Commander.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
solenza_scala |
![]()
|
ala e parte din windows sau e un prog in plus?
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
E program separat, il poti lua de aici .
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
solenza_scala |
![]()
|
Am incercat si nu merge... nici macar nu vede ca exista stick-ul...sa-mi bag banii in banca, windows-uri nenorocite, duca-se bill gates in iad!!! Trec pe apple si ma spal pe maini! Deja m-am saturat de erorile permanente!!!!! Ce model de apple ar fi bun si la pret sub 40 mil? mac mini?
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
zanga |
![]()
|
Daca era virus-ul ala cu autorun.inf puteai accesa cu total commanderul stick-ul si stergeai fisierul, dar se pare ca alta e problema.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(solenza_scala @ 7 Apr 2009, 16:40) Am incercat si nu merge... nici macar nu vede ca exista stick-ul...sa-mi bag banii in banca, windows-uri nenorocite, duca-se bill gates in iad!!! Trec pe apple si ma spal pe maini! Deja m-am saturat de erorile permanente!!!!! Ce model de apple ar fi bun si la pret sub 40 mil? mac mini? De ce vrei sa dai 40 de milioane pe un amarat de PC? Instaleaza Linux pe PC-ul deja existent, ai scapat de virusi si de cheltuiala. This post has been edited by giany911: 7 Apr 2009, 17:22 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
solenza_scala |
![]()
|
alte solutii la problema cu stick-ul...?
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
razvanamza |
![]()
|
SE numeste Total Commander. Accesezi cu el stick-ul.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
de exemplu kaspersky...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
lasa profesori sa vorbeasca ca ei folosesc avg sau avira
![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
solenza_scala |
![]()
|
chestia cu antivirusul m-a lovit la corason, dar tot n-am rezolvat problema. Mai incerc, doar n-oi muri. Mersi de sfaturi
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 14:09 |