Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
marcykone |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Shush @ 21 Dec 2011, 17:43) Ba are ma. Numai ca treaba-i mai complexa. Unitatea centrala este (si se vrea sa si ramana) in alta camera decat TV-ul. Si-a (a se citi i-am) luat un cablu HDMI de 10 m, tastatura si soarec uairles si va butona PC-ul din camera cu TV-ul, recte de pe canapea. Singurul inconvenient este sunetul. Io i-am propus sa-si ia un cablu din ala prelungitor pentru sunet, dar prefera sa aiba sonorul din TV. Ma rog, daca nu s-o putea, o sa-si ia (a se citi ii voi lua) cablu din ala si o sa-si mute boxele langa TV si gata. Sau poate ma indur de el si-i dau asta ca oricum se aude mai bine decat pocnitorile lui. ![]() ![]() This post has been edited by kum: 21 Dec 2011, 19:02 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
AudioHub d-ăla am și eu.
![]() QUOTE(marcykone @ 21 Dec 2011, 18:58) Deci am facut o dracie....am facut rost de un memory stick,cica de 256 GB,in pc il arata undeva la 250Gb,dar cand am vrut sa-l formatez,imi arata la acea optiune ca nu merge formatat decat exFat..iar al meu windows nu stia acest lucru.Ca sa nu ma dau batut am instalat HP drive key boot utility,l-am formatat in fat 32 si a ramas de 3,16 Gb ![]() Ai făcut rost de o mare țeapă. Ai cumpărat un stick chinezesc pe care poți să-l arunci. Are vreo 3 GB memorie, dar nu te poți baza pe ea. În general un stick pe care scrie 256GB (dacă există așa ceva deocamdată) nu va avea memorie disponibilă 250GB, ci vreo 235GB cu aproximație. Plus că ar costa foarte mult. This post has been edited by C a t a l i n: 21 Dec 2011, 19:07 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 20 Dec 2011, 19:35) QUOTE(cosmin_2300 @ 20 Dec 2011, 19:36) QUOTE(cosmin_2300 @ 21 Dec 2011, 18:54) Inițial am înțeles că s-a dezlipit radiatorul de pe GPU, nu procesorul în sine, de aceea am spus că nu costa reparația mai mult de 1 euro. de unde nu e nici al de sus nu cere |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Tu ori nu vrei, ori nu poți să înțelegi că unii mai și lucrează și ajung acasă obosiți (sau stau pe net în scurtele pauze). Cu asta am încheiat discuția cu tine, că oricum nu înțelegi.
This post has been edited by cosmin_2300: 21 Dec 2011, 19:09 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
l@u |
![]()
|
Puteai sa spui ca ai gresit de prima data si fara sa iti demonstrez ,caci nu este o rusine dar sa fii batman chiar este deplasat.Alta data verifica afirmatiile si nu merge mai departe de limita bunului simt
This post has been edited by l@u: 21 Dec 2011, 19:12 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Ai făcut rost de o mare țeapă. Ai cumpărat un stick chinezesc pe care poți să-l arunci. Are vreo 3 GB memorie, dar nu te poți baza pe ea. În general un stick pe care scrie 256GB (dacă există așa ceva deocamdată) nu va avea memorie disponibilă 250GB, ci vreo 235GB cu aproximație. Plus că ar costa foarte mult. [/quote] Nu l-am cumparat..mi l-a dat un coleg,ca are mai multe...si el nu reusea sa-l formateze..si mi l-a dat sa-l testez eu...ideea e ca arata peste 200 de gb la spatiu...intra-adevar e no name..dar daca totusi ar merge..ii mai cer unul si il formatez pe ala direct exfat... |
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 21 Dec 2011, 15:17) Am crezut că GPU-ul a scăpat intreg și doar i-a înlocuit pasta, d-aia am zis că a costat doar 1 euro reparația. Eu aici ce am scris? Prin chestia asta nu se înțelege că recunosc că am greșit? ![]() Nu am desfăcut niciodată o placă video să știu că procesorul este lipit (am crezut că este ca un CPU, prins în slot). Ce-i drept, exprimarea mea a fost cam "deplasată", dar pe forumuri nu obișnuiesc să vb cu dvs., mai ales că niciodată nu mă uit la vârsta persoanei cu care vorbesc. Fiind un spațiu virtual, toți "estem" egali. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Îi strici afacerea... toate arată peste 200 până la primul format.
Ca să te convingi încearcă altceva: copiază câteva filme de 8GB să vezi ce se întamplă... ![]() |
--------------------
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
l@u |
![]()
|
Cosmin referitor la dvs.(ca si exprimare) cand m-am angajat prima data era un prostan care ma punea sa ii spun nenea si el era cu 5 ani mai mare ca mine, iar eu de cate ori ma intalneam cu el il strigam:
-nenea -da ma -ia-o in g*** dupa care urma fugareala de rigoare dar toti radeau de se pisau pe ei...dupa cateva zile ma trage deoparte -ba drace ia sa ma strigi pe nume ca ma chiama Gigi Deci respectul nu se rezuma la exprimare. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Spune-i la sefu' sa vorbeasca cu seful lui, atunci.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
Boon... sa inteleg ca problema asta e cazuta de pe Marte si habar nu are nimeni de asa ceva...
![]() |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Lipsa de habar e doar a ta. Ți-am explicat care e problema, chiar dacă nu mot-a-mot.
|
--------------------
-
-
|
|
gygyscafes |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 21 Dec 2011, 09:09) Din ce mi-ai explicat, eu am inteles doar care NU este problema.. Eu oi fi mai prost, daca stii explica-mi si mie cum rezolv problema... (sper sa nu imi spui sa reinstalez Windows) ![]() This post has been edited by gygyscafes: 21 Dec 2011, 20:21 |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cine îți furnizează conexiunea de internet?
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ti-o fi taiat cineva accesul
![]() N-a vrut sa iti dea explicatii tehnice in rubrica de "rest de plata" a statului, baiat fin. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gygyscafes |
![]()
|
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cineva (administratorul rețelei) a restricționat accesul spre acel site.
|
--------------------
-
-
|
|
gygyscafes |
![]()
|
Daca e asa cum spui, ar insemna ca nu pot accesa site-ul nici de pe alt pc? Nu am facut nimic iesit din comun, nici macar nu prea intru, pentru ce naiba sa blocheze accesul fara o notificare macar?
This post has been edited by gygyscafes: 21 Dec 2011, 20:41 |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Dacă aceasta e cauza, nu vei putea accesa acel site de pe niciun PC / tabletă / telefon folosind acea conexiune.
|
--------------------
-
-
|
|
gygyscafes |
![]()
|
Ms! O sa intru maine de pe alt pc conectat tot prin Romtelecom si unul conectat prin Vodafone. Voi reveni cu detalii. O seara placuta!
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Tot prin Romtelecom dar prin același modem / router ca și calculatorul problemă. Altfel n-are rost.
La fel și ție. |
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 21 Dec 2011, 20:25) Din pacate, n-am gasit ![]() Desi eram convins ca am o dracie de-aia. Dupa care mi-am adus aminte ca am avut-o la un gigibyte GTX260, pe care am vandut-o cu tot ce-a venit. Eh... O sa incerc sa incropesc unu' din cablul ala audio de zicea badia. Daca nu va merge... pocnitorile de la PC scrie pe el! Multam de intentie! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Mi se pare mie sau ăsta m-a făcut boșorog?
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Te-a facut. Adica nu te-a facut, ti-a adus la cunostinta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 12:06 |