Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
koldun |
![]()
|
||
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
ATI HD3650 1GB
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
Am o mica dilema... nu mai pot accesa contul de facebook. Nici contul nici pagina principala a siteului.
Imi apare: "Firefox nu poate stabili o conexiune cu serverul www.facebook.com. Acest sait poate fi indisponibil temporar sau prea ocupat. Încercați din nou în câteva momente. Dacă nu puteți încărca nicio pagină, verificați legătura la rețea a calculatorului dumneavoastră. Dacă calculatorul dumneavoastră este protejat de un paravan de protecție sau un proxy, asigurați-vă că Firefox are permisiunea de a accesa internetul." Nu stau eu prea mult pe facebook, dar cel putin l-as inchide ca sa nu mai primesc notificari de la ei. Orice alt site poate fi accesat, numai acesta nu. ![]() |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu e de la firefox, e defapt un mesaj subtil de la sefu: "la muncă bă!"
|
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 20 Dec 2011, 19:36) uita-te pe youtube sa vezi cam ce se face la aceasta operatiune si spune cam cat ai cere tu ,1 euro?ce va mai place sa vorbiti in nestiinta de cauza si ce va mai pricepeti la toate ! ![]() QUOTE(Shush @ 21 Dec 2011, 00:07) ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Unde satan gasesc un cablu din asta?
615648.jpg ( Size: 18.93k ) Number of downloads: 330 E vorba despre un cablu HDMI - SPDIF. Nu e pentru mine, ci pentru un var de-al meu. Si-a schimbat PC-ul (si-a luat un sehas) si vrea da vada filme din PC la TV prin HDMI. Placile video mai vechi nu scot si sunetul prin iesirile HDMI, pentru asta fiind necesar un cablu din asta care intra in placa video si in placa de baza. Eu mi-am cumparat pentru PC acu' vreo 3 ani o placa video (9600 GT) si am gasit acest cablu in cutia de la placa video. Cum nu-l folosesc, i-am zis lu' varu' ca problema s-a rezolvat. Numai ca l-am pus in buzunar la geaca si bineinteles ca l-am pierdut ca bou' ![]() L-am cautat pe toate site-urile si nu-l gasesc. ![]() Care mai aveti placi video cumparate separat, nu va uitati voi prin cutii sa vedeti daca nu cumva aveti o saracie din asta? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
si subtil
![]() |
--------------------
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(l@u @ 21 Dec 2011, 10:47) uita-te pe youtube sa vezi cam ce se face la aceasta operatiune si spune cam cat ai cere tu ,1 euro?ce va mai place sa vorbiti in nestiinta de cauza si ce va mai pricepeti la toate ! Hai ho bă, agitatule! Am crezut că GPU-ul a scăpat intreg și doar i-a înlocuit pasta, d-aia am zis că a costat doar 1 euro reparația. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Am scris GPU dezlipit, nu radiator dezlipit. Dacă era doar radiatorul îl vedeam, plus că e prins în 4 șuruburi, n-are cum să se desprindă.
Dezlipirea asta e la nivel de contact electric, nu în sensul că s-a dezlipit posterul de pe perete. |
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, io stiu ce-i aia GPU la aviatie, da' la calculatoare ce plm ie?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu știu ce e în ambele domenii.
![]() Prin urmare nu e vorba de Ground Power Unit, ci de Graphics Processing Unit. This post has been edited by C a t a l i n: 21 Dec 2011, 15:28 |
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Maaa
![]() De cablu' meu nu zice nimeni nimic? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E misto!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
Tie imi pare ce ti-e drag de foarfeca aia a mea
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Poți încerca să faci unul dintr-un cablu audio folosit la unitățile DVD sau CD-ROM / RW mai vechi.
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De CD am eu unul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
Am din ala, da' mufa are 4 pini, nu 2
![]() Ma rog, ar merge bricolat, da' e dichisita treaba, ca trebuie taiata mufa aia exact in doua si nu stiu daca profilul acelei jumatati se va potrivi cu mufa mama de pe placa video a.i. sa nu joace acolo. Vad io... ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Verific diseară, moldovene.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Scoți papucii din mufă cu tot cu fire, îi înfigi direct în pinii de pe placa de bază sau placa video, și ca să nu se miște folosești silicon sau pistol d-ala cu baghete de plastic. Oricum e SH.
|
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Al draq, acu' esti moldovean
![]() |
--------------------
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am avut un coleg din Buzau. Facea spume daca-i ziceai ca-i moldovean si cam asta era distractia noastra. La un moment dat vine un lot nou de "female inflight slaves" si le trimit pe la avioane sa faca evacuarea pe tobogane. Cre' ca nu mai e cazul sa zic ca asta era distractia favorita la tehnic, sa privim cum se dau stewardesele/stewarzii si pilotii cu curu' de pamint la evacuarea de urgenta. Ma rog, sa revin.... printre putorile venite la evacuarea de urgenta se afla si una deosebit de draguta, noutate, adica una de nu-l stia p-asta cam cit de taran si idiot poate fi. Asta, cu balele pe genunchi, se duce la ea si se-nfiripa urmatoru' dialog:
- Buna! Eu sunt Totolin. - Buna! Eu sunt Bunaciunea. - Incintat de cunostinta! Lucrezi la noi? - Da, abia m-am angajat, acum fac cursurile de emergency. - De unde esti? - De la Iasi. - AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, MOLDOVEANCA D-A MEAAAAA!!!!! Mai e nevoie sa zic cam in cite milisecunde i s-a umplut frigideru' la fraier? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 21 Dec 2011, 15:17) Hai ho bă, agitatule! Am crezut că GPU-ul a scăpat intreg și doar i-a înlocuit pasta, d-aia am zis că a costat doar 1 euro reparația. 1ho, ba si agitatule sa i te adresezi tatalui tau poate cu ocazia asta iti da si vre-o palma ca sa iti aduci aminte de anii petrecuti acasa(esti mai mare cu 4 ani fatza de fiica-mea) 2 daca nu stii despre ce este vorba mai bine taci 3 gpu-ul pe placa video este lipit iar la caldura mare se dezlipeste si necesita dezlipirea completa.si apoi refacerea lipiturilor nu se schimba pasta termo si gata 4 ptr. cultura ta generala GPU si CPU sunt 2 lucruri total diferite |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(l@u @ 21 Dec 2011, 18:42) 1ho, ba si agitatule sa i te adresezi tatalui tau poate cu ocazia asta iti da si vre-o palma ca sa iti aduci aminte de anii petrecuti acasa(esti mai mare cu 4 ani fatza de fiica-mea) Tovarășe comunist, eu nu am adus discuția despre familia ta, te voi ruga să nu o faci nici tu! De asemenea, nu mă interesează ce vârstă ai tu (sau fata ta, că tot ai adus-o în discuție), fiind în spațiul virtual, vorbesc cum vreau. Nu-ți convine? Dă-mi ignore! Am folosit acei termeni în spirit de glumă, nicidecum cu intenția de a-ți adresa injurii ![]() QUOTE(l@u @ 21 Dec 2011, 18:42) Care parte din "am înțeles greșit" nu ai înțeles-o? Vrei să-ți desenez să pricepi? QUOTE(l@u @ 21 Dec 2011, 18:42) 3 gpu-ul pe placa video este lipit iar la caldura mare se dezlipeste si necesita dezlipirea completa.si apoi refacerea lipiturilor nu se schimba pasta termo si gata Inițial am înțeles că s-a dezlipit radiatorul de pe GPU, nu procesorul în sine, de aceea am spus că nu costa reparația mai mult de 1 euro. QUOTE(l@u @ 21 Dec 2011, 18:42) Ei nu zău! Ce bine că te-ai trezit tu să-mi spui chestia asta! ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 21 Dec 2011, 18:57 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 12:14 |